NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




George

2News.be / Trefwoorden / George

Wens George Michael komt uit: Wham! in VK voor het eerst bovenaan met Kerst
28 December 2023, 00:48 NU.NL - Muziek
Voor het eerst staat de kersthit Last Christmas van de Britse popgroep Wham! met Kerst bovenaan de UK Singles Chart, de belangrijkste Britse hitlijst. De klassieker heeft er 39 jaar over gedaan om die eervolle positie tijdens de feestdagen te bereiken.


George Clooney: 'Ocean's Eleven krijgt nog een vervolg'
22 December 2023, 00:07 NU.NL - Film
George Clooney heeft bevestigd dat er een nieuw deel in de reeks Ocean's-films aankomt. Maar de kans is zeer klein dat de opvolger van Ocean's Thirteen de voor de hand liggende naam Ocean'sFourteen krijgt.


Kool & The Gang-drummer George Brown (74) overleden
24 November 2023, 00:11 NU.NL - Muziek
Drummer George 'Funky' Brown is op 74-jarige leeftijd overleden. De medeoprichter (rechts op de foto) van de band Kool & The Gang stierf aan de gevolgen van kanker, meldt TMZ.


Versterking op komst voor de klimkern rond Evenepoel? Nieuw-Zeelander George Bennett in beeld bij Soudal Quick-Step
10 Augustus 2023, 00:00 HLN.BE
Er lijkt bij Soudal Quick-Step dan toch iets op gang te komen wat betreft de versterking van de rondekern rond Remco Evenepoel. Na de Spanjaard Mikel Landa (Bahrain-Victorious) verschijnt ook de Nieuw-Zeelander George Bennett in beeld.


George Clooney en Meryl Streep geven 1 miljoen aan acteurs met geldproblemen
9 Augustus 2023, 00:10 NU.NL - Film
De Amerikaanse acteursvakbond heeft de afgelopen weken ruim 15 miljoen dollar (13,7 miljoen euro) aan donaties ontvangen. Onder anderen Dwayne Johnson, George Clooney en Meryl Streep doneerden 1 miljoen dollar aan een noodprogramma voor acteurs die tijdens de staking in geldnood verkeren.


Journey-oprichter en -gitarist George Tickner (76) overleden
12 Juli 2023, 00:10 NU.NL - Muziek
George Tickner, gitarist en medeoprichter van de Amerikaanse rockband Journey, is op 76-jarige leeftijd overleden. Dit meldt mede-bandlid Neal Schon op Facebook.


Missy Elliott en George Michael opgenomen in Rock & Roll Hall of Fame
7 Mei 2023, 00:05 NU.NL - Muziek
Missy Elliott en George Michael worden dit jaar opgenomen in de Rock & Roll Hall of Fame. Ook Kate Bush, Rage Against The Machine, Willie Nelson, Sheryl Crow en The Spinners krijgen een plek in het beroemde museum voor popgeschiedenis.


Drie jaar na dood van George Floyd keurt Minneapolis plan voor politiehervorming goed
1 April 2023, 00:16 Skynet
Bijna drie jaar na de dood van George Floyd heeft de Amerikaanse stad Minneapolis vrijdag bekendgemaakt dat er een plan is goedgekeurd om de politie te hervormen. De zwarte man stierf in mei 2020 toen hij de knie van een andere agent tegen zijn nek gedrukt kreeg.


Amal Clooney ontvangt eredoctoraat, maar George mocht niet meekomen: ?Liever geen mediacircus?
24 Maart 2023, 00:02 HLN.BE
Amal Clooney (45) heeft een eredoctoraat gekregen aan de KU Leuven, voor haar werk als mensenrechtenactiviste. Het doctoraat is uitgereikt op de campus in Kortrijk. De pers mocht er geen beelden van maken. Alleen de unief zelf mocht filmen en de beelden pas vrijgeven als zij ze zelf had goedgekeurd. En ook echtgenoot George Clooney (61) liet ze liever thuis. Alles om te vermijden dat de uitreiking zou uitdraaien op een mediacircus.


NBA - Clippers-sterkhouder Paul George weken out door knieblessure
23 Maart 2023, 00:00 Skynet Sport
Paul George, speerpunt van de Los Angeles Clippers, heeft een blessure aan de rechterknie opgelopen en zal twee tot drie weken buiten strijd zijn. Dat maakte de Californische NBA-club woensdag bekend.


Voormalig Giro d'Italia-winnaar Adorni op 85-jarige leeftijd overleden
25 December 2022, 00:03 NU.NL - Sport
Vittorio Adorni is op 85-jarige leeftijd overleden, melden Italiaanse media zaterdag. De voormalig topwielrenner schreef in zijn loopbaan onder meer de Giro d'Italia en het wereldkampioenschap op de weg op zijn naam.


Oud-agent veroordeeld tot 3,5 jaar cel voor medeplichtigheid bij dood George Floyd
10 December 2022, 00:07 Skynet
De Amerikaanse voormalige politieagent J. Alexander Kueng is veroordeeld tot nog eens 3,5 jaar cel voor zijn betrokkenheid bij de dood van George Floyd in mei 2020. De zwarte man stierf toen hij de knie van een andere agent tegen zijn nek gedrukt kreeg. Kueng pleitte in oktober schuldig aan medeplichtigheid bij doodslag.


Ook prins George moet tijdens de vakantie klusjes doen
5 Juli 2022, 00:01 HLN.BE
Hij mag dan derde in lijn zijn voor de troon, maar dat betekent niet dat prins George (8) tijdens de vakanties met z'n vingers kan zitten draaien. Mama Kate Middleton (40) verklapte tijdens een bezoekje aan een geitenboerderij in Wales dat haar zoon wel degelijk klusjes moet doen.


George Kooymans kan geen gitaar meer spelen door ALS
20 Juni 2022, 00:08 NU.NL - Muziek
De conditie van gitarist George Kooymans (74) gaat langzaam achteruit. Autorijden en lopen gaat nog, maar gitaarspelen is voorbij. Kooymans maakte in februari 2021 bekend dat hij lijdt aan de zenuw- en spierziekte ALS.


?Het boek ?1984? van George Orwell gaat over het liberalisme", claimt Russische diplomaat
24 Mei 2022, 00:01 HLN.BE
Maria Zakharova zegt dat de klassieker ?1984' van George Orwell niet gaat over totalitarisme, maar over liberalisme. ?Dit is een van de grootste wereldwijd verspreide leugens?, meent Zakharova. Ondanks de poging om Orwells klassieker in diskrediet te brengen, gaat zijn boek steeds gretiger over de toonbank in Rusland.


Ex-politieagent zegt medeplichtig te zijn aan doodslag op George Floyd
19 Mei 2022, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Een ex-politieagent van de Amerikaanse stad Minneapolis heeft gezegd schuldig te zijn aan medeplichtigheid aan doodslag op George Floyd. Thomas Lane was in mei 2020 een van de drie agenten die toekeken toen collega Derek Chauvin zijn knie negen minuten op de nek van George Floyd zette, waarna de zwarte man overleed.




Ironman - Kristian Blummenfelt wint WK Ironman triatlon in St. George
8 Mei 2022, 00:04 Skynet
Kristian Blummenfelt heeft zijn heerschappij over het triatlon zaterdag nog uitgebreid. De Noor won in het Amerikaanse St. George (Utah) het WK Ironman. Hij realiseerde zo een unieke triple. Blummenfelt is de eerste triatleet die in een jaar tijd de drie belangrijkste evenementen in de sport, alle afstanden bij elkaar genomen, kan winnen. Eerder was hij de beste in de olympische triatlon in Tokio en schreef hij de World Series op zijn naam.


George RR Martin verklapt iets meer over prequel ?Game of Thrones?
3 Mei 2022, 00:01 HLN.BE
In augustus verschijnt ?House of the Dragon?, een prequel op de populaire reeks ?Game of Thrones?. Schrijver George RR Martin heeft nu iets meer hints gegeven over hoe de nieuwe reeks eruit gaat zien.


Proces tegen agenten die niet ingrepen toen George Floyd werd gedood, begint vandaag. Wat staat hun te wachten?
25 Januari 2022, 00:07 Volkskrant
In de Amerikaanse staat Minnesota begint vandaag (maandag) het proces tegen drie collega?s van Derek Chauvin, de politieagent die George Floyd doodde. Hun wordt verweten dat zij niet hebben ingegrepen toen Chauvin minutenlang met zijn knie op Floyds nek zat.


George Michael is vijf jaar geleden overleden: zijn grootste hits ontleed
31 December 2021, 00:04 NU.NL - Muziek
Het is vandaag precies vijf jaar geleden dat George Michael is overleden. De zanger was pas 53 jaar, maar liet tal van hits na. NU.nl zet zijn vijf grootste hits en de verhalen erachter op een rij.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn