NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Gentse

2News.be / Trefwoorden / Gentse

Peter Dedecker kandidaat op Gentse N-VA-lijst
Zondag, 14:06 Skynet Belgie
Federaal parlementslid Peter Dedecker, die eind vorig jaar het einde van zijn politieke loopbaan aankondigde, staat op de N-VA-lijst in Gent. Hij zal na de verkiezingen geen mandaat opnemen. Op de lijst staan ook 15 nieuwkomers onder lijsttrekker Van Bossuyt, die begin dit jaar zelf als nieuwkomer de plaats van Elke Sleurs innam. De partij spreekt van een 'frisse wind' op de lijst, die "een mooie doorsnede van de maatschappij" vormt.


Clear Channel haalt Gentse Ikea-bushokjes weg
19 April, 17:42 Skynet Belgie
Het Gentse stadsbestuur laat 2 opvallende blauwe bushokjes met reclame voor meubelfabrikant Ikea weghalen. Ze zijn in strijd met afspraken die het stadsbestuur begin 2015 met het bedrijf Clear Channel heeft gemaakt, dat verantwoordelijk is voor het straatmeubilair. "Het is een onveilige situatie want het belemmert het zicht van de weggebruikers", zegt schepen van Mobiliteit Filip Watteeuw. "Clear Channel moet de hokjes weghalen, of wij zullen het doen op hun kosten."


Onderzoeksrechter laat Gentse voyeur vrij onder voorwaarden
18 April, 11:42 Skynet Belgie
De 41-jarige jeugdtrainer uit Gent die filmpjes maakte in de kleedruimtes van het sportcomplex van HoGent en op een voyeuristisch forum plaatste, is door de onderzoeksrechter in Gent vrijgelaten onder voorwaarden. Dat bevestigt de Gentse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen.


Gentse voyeur vrijgelaten onder voorwaarden
18 April, 11:18 Gazet v. Antwerpen

De Gentse voyeur Mike D.B. is vrijgelaten onder voorwaarden. Dat meldt VTM Nieuws.
Luchthavengroep TCR schakelt Gentse traceertechniek in
16 April, 18:30 De Tijd
18:18 Waar is de bagagekar? Die vraag lost het Gentse Sensolus voortaan op voor de luchtvaartmaatschappijen die klant zijn van TCR.


De Lijn past 30 Gentse haltes aan voor lange Albatros-tram
4 April, 12:00 Skynet Belgie
Openbaarvervoersmaatschappij De Lijn gaat in Gent 30 tramhaltes van lijn 2 en 4 aanpassen voor de lange Albatros-tram. De werken zullen 13 maanden in beslag nemen en beginnen deze maand nog.


Studente die werd verkracht tijdens Gentse Feesten getuigt
2 April, 02:36 Gazet v. Antwerpen

Ze was een vrolijke studente, die na drie jaar hard studeren van het leven genoot. Met haar master in zicht, kwam ze weer onder de mensen. Dansen, pintjes drinken en plezier maken. Maar een verkrachting tijdens de Gentse Feesten vorig jaar veranderde haar leven voorgoed. ?Ik laat niemand meer toe?, vertelt de 24-jarige Sofie*, enkele dagen nadat de dader werd veroordeeld tot vier jaar cel. ?Vanbinnen ben ik volledig gebroken.?
Slachtoffer (24) van verkrachting tijdens Gentse Feesten getuigt: ?In enkele minuten tijd verwoestte hij mijn leven?
31 Maart, 23:00 Gazet v. Antwerpen

Ze was een vrolijke studente, die na drie jaar hard studeren van het studentenleven genoot. Met haar master in zicht, kwam ze opnieuw onder de mensen. Dansen, pintjes drinken en genieten van haar jonge leven. Maar een verkrachting tijdens de Gentse Feesten vorig jaar veranderde haar leven voorgoed. ?Ik laat niemand meer toe?, vertelt de 24-jarige Sofie*, enkele dagen nadat de dader werd veroordeeld tot vier jaar cel. ?Ik verstop me achter mijn blije gezicht, maar vanbinnen ben ik volledig gebroken.?
Gentse bodemonderzoeker ABO zet fors in op Afrika
30 Maart, 18:12 De Tijd
17:32 De Belgische marktleider in bodemonderzoek kan via een groot contract in Oeganda meer inspelen op de Chinese grondstoffenhonger in Afrika.


Gentse voyeur blijft in de cel
29 Maart, 17:24 Skynet Belgie
De 41-jarige jeugdtrainer uit Gent die filmpjes maakte in de kleedruimtes van het sportcomplex van HoGent en op een voyeuristisch forum plaatste, blijft in de cel. Dat heeft de Gentse kamer van inbeschuldigingstelling (KI) beslist. De verdediging had een vrijlating onder voorwaarden gevraagd.


Gentse scanners voor chocomousse en rottende appels
27 Maart, 13:24 De Tijd
13:06 Het Gentse XRE, gespecialiseerd in CT-scanners voor materiaalonderzoek, is verkocht aan een Tsjechisch-Frans bedrijf.


Man krijgt vier jaar cel voor verkrachting tijdens Gentse Feesten

Een man die beschuldigd werd van verkrachting van een jonge vrouw tijdens de Gentse Feesten vorig jaar, krijgt vier jaar cel, waarvan de helft met uitstel. Dat heeft de correctionele rechtbank van Gent woensdag beslist.
Muziek uit elitaire Antwerpse club AB herleeft zaterdag in Gentse Vooruit
24 Maart, 02:12 Gazet v. Antwerpen

New beat dertig jaar jong? Misleidend! Het succes van de Confetti?s-hit The Sound of C betekende in 1988 slechts de commerciŽle doorbraak van een genre dat de jaren voordien al was opengebloeid in danstempels zoals de Ancienne Belgique in Antwerpen. Die illustere club herleeft vanavond tijdens een Belgian New Beat Party in de Gentse Vooruit.
618 Antwerpse kinderen hebben nog geen middelbare school
22 Maart, 17:48 De Tijd
17:15 81,5 procent van de Antwerpse scholieren die zich via centrale aanmelding voor een school inschreven, kan naar een school uit zijn of haar top drie. 618 kinderen staan voorlopig in de kou.


Nieuw seizoen ?Helden van Hier? ruilt Gentse voor Antwerpse brandweerkorps: ?Het grootste risicogebied van Vlaanderen?
22 Maart, 02:12 Gazet v. Antwerpen

Na de brandweer van Gent focust Helden van Hier op VTM voortaan op de brandweerlieden van Antwerpen. ?Met zoveel inwoners op een kleine oppervlakte en de directe aanwezigheid van de haven hebben we ons niet vaak verveeld?, zeggen de makers.
Gentse student die met gsm filmde in doucheruimtes doorverwezen naar tuchtcommissie
21 Maart, 13:18 Skynet
De bewoner van de studenthome Vermeylen van de UGent die op heterdaad betrapt werd toen hij in de gemeenschappelijke doucheruimtes een studente probeerde te filmen met zijn gsm, is doorverwezen naar de tuchtcommissie van de universiteit. Dat werd vernomen bij de Gentse universiteit.


Groen licht om Gentse brug te vernoemen naar gewezen gouverneur Andrť Denijs
19 Maart, 22:42 Skynet
De Gentse gemeenteraad heeft maandag groen licht gegeven om een van de parkbosbruggen te vernoemen naar de gewezen Oost-Vlaamse gouverneur Andrť Denijs. Een tweede fiets- en wandelbrug wordt genoemd naar ZoŽ Borluut, een weldoenster uit Nazareth (De Pinte). Ondanks protest van de oppositie over die tweede naam, werd ook die beslissing principieel goedgekeurd.


ACV vraagt meer fietsveiligheid naar Gentse Volvo- en Arcelorfabriek
19 Maart, 19:12 Skynet Belgie
Een 20-tal vakbondsmilitanten trok naar het stadhuis van Gent om schepen van Mobiliteit Filip Watteeuw (Groen) een 'oorkonde' te overhandigen. In die petitie kaarten ze enkele onveilige punten aan op de Kennedylaan, een weg richting belangrijke werkgevers in de Gentse haven als autobouwer Volvo en staalbedrijf Arcelor. Watteeuw erkent het probleem. "We wachten al 5 jaar op een fietspad en dat heeft alles te maken met onteigeningen."


Antwerps-Gentse onderzoeksgroep wint 750.000 euro in Amerikaanse technologiewedstrijd
16 Maart, 14:36 Gazet v. Antwerpen

IDLab, een gezamenlijke onderzoeksgroep van de universiteiten van Antwerpen en Gent, heeft een tussentijdse vijfde plaats behaald in een prestigieuze internationale wedstrijd van de Amerikaanse overheid om draadloze netwerken te ontwikkelen die ook in crisistijd goed functioneren. Het project krijgt dankzij dat resultaat nu al 750.000 euro toebedeeld om de technologie verder te ontwikkelen.
Gentse liberalen dromen van een kabelbaan
13 Maart, 13:24 De Tijd
13:03 De Gentse liberalen zien in een kabelbaan van Gent Sint-Pieters tot aan de Ghelamco Arena een manier om de files in de stad te verlichten.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be