NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Genomen

2News.be / Trefwoorden / Genomen

Laatste horde voor Europese AI-wet genomen: parlement stemt in
19 Maart, 00:11 NU.NL - Tech
Het Europees Parlement heeft woensdagmiddag met een grote meerderheid de AI-wet aangenomen. De wet moet de opkomst van kunstmatige intelligentie in Europa beteugelen, zonder innovatie in de weg te zitten.


Overheid is ein-de-lijk van in beslag genomen SLS Roadster af
2 Januari, 00:01 AutoBlog

Het leek erop dat de overheid deze SLS aan de straatstenen niet kwijt kreeg, maar de auto is eindelijk gegund. Aan het online veilen van auto’s zitten nogal wat haken en ogen, maar de overheid maakt het zichzelf niet te moeilijk. Ze maken een paar foto’s van de auto en daar moet je het mee […]

Dit artikel Overheid is ein-de-lijk van in beslag genomen SLS Roadster af verscheen eerst op Autoblog.nl.




Honderden kilo's illegaal vuurwerk in beslag genomen
18 December 2023, 00:04 NOS nieuws

De politie heeft de afgelopen dagen op meerdere plekken honderden kilo's aan illegaal vuurwerk aangetroffen. In Terneuzen, Geertruidenberg en Roosteren werden vondsten gedaan.

In Terneuzen ging het om ruim 250 kilo, dat in een loods aan de Polenweg lag. De Zeeuwse politie vond daar gisteren vijftien dozen met zwaar vuurwerk, met daarin onder meer cobra's en vuurpijlen.

De huurder was niet in de loods, en hij bleek ook niet thuis te zijn. In zijn woning kwam de politie meer professioneel vuurwerk tegen. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt. Hij zal later worden verhoord.

Ook drugs

Vrijdag deed de Brabantse politie een vuurwerkvondst van 250 kilo in de schuur van een woning in Geertruidenberg. De bewoner van het huis is aangehouden als verdachte. Ook werd een grote hoeveelheid drugs aangetroffen.

Verder leverde een grote vuurwerkcontrole aan de Belgische grens gisteren kilo's vuurwerk op. De Nederlandse en Belgische politie werkten samen bij de grensovergang bij het Limburgse Roosteren en namen daar in totaal 118 kilo illegaal vuurwerk in beslag. Er werd twaalf keer proces-verbaal opgemaakt.




Apple bevestigt maatregelen te hebben genomen tegen Beeper Mini
12 December 2023, 00:01 Tweakers
Apple bevestigt dat het maatregelen heeft genomen tegen Beeper Mini. De Amerikaanse techgigant zegt dat het technieken heeft geblokkeerd waardoor derde partijen met ?valse inloggegevens? niet langer gebruik kunnen maken van iMessage.


Illegale raveparty in Gent: 9 pv's, geluidsinstallatie en voertuigen in beslag genomen
12 September 2023, 00:05 Skynet Economie
Na het stilleggen van een illegale raveparty zondagmorgen in het Gentse havengebied, zijn negen processen-verbaal opgesteld en drie personen bestuurlijk aangehouden. De geluidsinstallatie en enkele voertuigen werden gerechtelijk in beslag genomen, zegt woordvoerster van de federale politie An Berger.


Bernard Delvaux, CEO Etex: ?Beslissingen om fabrieken elders te bouwen, worden hier en nu genomen?
9 September 2023, 00:00 De Tijd
01:00 Amper twee jaar staat de Waalse captain of industry aan het hoofd van de Vlaamse bouwmaterialenreus Etex of Bernard Delvaux lijkt de markt al door en door te kennen. ?Huizen bouwen wordt als auto?s ma...


10 Mei 2023, 00:04 Volkskrant
700 miljoen dollar aan activa van FTX in beslag genomen
24 Januari 2023, 00:11 Emerce
Federale aanklagers hebben bijna 700 miljoen dollar aan activa van FTX-oprichter Sam Bankman-Fried in beslag genomen, grotendeels in de vorm van Robinhood-aandelen.


Getest: ?uit de handel genomen? gevaarlijk speelgoed blijkt gewoon te koop in de winkel
6 December 2022, 00:01 HLN.BE
De Federale Overheidsdienst Economie heeft een tijdje geleden twintig verdachte speelgoedartikelen gecontroleerd. Achttien daarvan bleken niet in orde te zijn, vier artikelen bleken ronduit gevaarlijk. Die zijn al uit de rekken gehaald, zeggen ze bij de FOD Economie, maar uit een test van VTM NIEUWS blijkt dat je ze gewoon nog kan gaan kopen in de winkel. Een journalist van VTM NIEUWS stapte met het pas aangekochte speelgoed naar de Overheidsdienst.


Politie heeft al 13 Duitse huurauto?s in beslag genomen
20 November 2022, 00:02 AutoBlog

Afgelopen week was het voor de dertiende(!) keer raak met een Duitse huurauto, dit keer met een semi-bekend persoon achter het stuur. Jeremy Clarkson zei het al eens: de snelste […]

Dit artikel Politie heeft al 13 Duitse huurauto’s in beslag genomen verscheen eerst op Autoblog.nl.




Achttien zieke honden in beslag genomen na inval: "Mijn ziel huilt hiervan"
28 Oktober 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Bij een inval door de lokale politie en Dierenwelzijn in de hondenkennels van Hoeve Hoogland en Felicanis in Kasterlee, zijn er maandag achttien honden in beslag genomen. De honden, pups van verschillende rassen, zijn allemaal tussen de vier maanden en een jaar oud en zijn er slecht aan toe. Ze hebben schurft, ontstekingen en parasieten. Dierenasiel Veeweyde in Ravels vangt het hen grotendeels op.




Broer Paul Pogba in verdenking gesteld en in voorlopige hechtenis genomen
18 September 2022, 00:04 Skynet
Mathias Pogba, de oudere broer van Juventus-speler Paul Pogba, is zaterdag in verdenking gesteld en in voorlopige hechtenis genomen in het onderzoek naar de afpersingszaak tegen zijn broer. Dat heeft persbureau AFP vernomen uit gerechtelijke bron.


8 September 2022, 00:06 Volkskrant
1 September 2022, 00:03 Volkskrant
Trump probeert FBI-onderzoek naar in beslag genomen materiaal te dwarsbomen
23 Augustus 2022, 00:00 HLN.BE
Advocaten van de Amerikaanse ex-president Donald Trump hebben maandag een federale rechter gevraagd de FBI tijdelijk te verbieden het materiaal te bestuderen dat zij twee weken geleden in Trumps huis in Florida in beslag heeft genomen. De advocaten willen dat de FBI met de analyse wacht tot een neutrale controleur kan worden aangesteld die toezicht kan houden op het onderzoek.


Tribune bovenaan Raidillon officieel in gebruik genomen
7 Mei 2022, 00:03 Autosport
Een van de nieuwigheden tijdens deze editie van de 6 Hours Spa is dat de nieuwe tribune bovenaan de Raidillon voor de eerste maal toegankelijk is voor het publiek. Het is een enorme overdekte tribune en over de esthetiek van het gebouw vellen we geen oordeel, maar de toeschouwers kunnen er enkel blij mee zijn, het zicht is verbluffend.

Lees meer: Tribune bovenaan Raidillon officieel in gebruik genomen


Agent die twee mensen doodschiet in Parijs in hechtenis genomen
26 April 2022, 00:00 HLN.BE
Een Franse politieagent die zondag in Parijs twee mensen doodschoot in een auto die naar verluidt in de richting van politie reed, is in hechtenis genomen. Hij wordt ondervraagd en de IGPN, een speciale eenheid die belast is met het onderzoeken van het optreden van politieagenten, is ingeschakeld.


Politie vindt explosieven in in beslag genomen voertuig Amsterdam
8 April 2022, 00:07 NOS nieuws

De politie heeft in Amsterdam explosieven gevonden in een voertuig dat in beslag was genomen. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) heeft de explosieven veiliggesteld.

Onduidelijk is ook nog om wat voor voertuig het gaat. Het stond op een terrein van de politie aan de Johan Huizingalaan. Daar staan auto's die in beslag zijn genomen, schrijven AT5 en NH Nieuws.

De explosieven worden later door de EOD gecontroleerd tot ontploffing gebracht. Om wat voor explosief het gaat is niet duidelijk.




Zouma toch beschikbaar voor duel tegen Leicester, katten wel in beslag genomen na uitlekken mishandelingsfilmpje
12 Februari 2022, 00:33 HLN.BE
De katten van Kurt Zouma zijn nu ook in beslag genomen. Dat melden verschillende buitenlandse media. Eerder deze week lekte een video uit waarin de Franse verdediger zijn huisdieren op vreselijke wijze mishandelt. Er werd in Frankrijk ook een klacht ingediend, Zouma riskeert tot vier jaar cel. David Moyes, zijn trainer bij West Ham, laat weten dat de Fransman wel beschikbaar is voor het duel van zondag in en tegen Leicester, dat ondanks grote druk om 'm uit de selectie te houden.


?Overheid liet videobelplatform bouwen, nooit in gebruik genomen?
1 Februari 2022, 00:08 Techzine
De Nederlandse overheid heeft aan het begin van de pandemie de opdracht gegeven voor de bouw van een eigen videovergaderplatform dat uiteindelijk nooit in gebruik is genomen. De bouw van dit platform werd onderhands geregeld door een stichting die het verantwoordelijke ministerie van Binnenlandse Zaken in de arm had genomen, zo schrijft de Volkskrant. Aan […]





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn