NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Gemengde

2News.be / Trefwoorden / Gemengde

Avatar: The Last Airbender krijgt ondanks gemengde reacties nog twee seizoenen
12 Maart, 00:11 NU.NL - Film
Avatar: The Last Airbender krijgt nog twee seizoenen. De derde reeks van de liveactionserie zal ook de laatste zijn.


Nederland grijpt zonder Wiebes naast medaille bij gemengde ploegentijdrit op WK
9 Augustus 2023, 00:05 NU.NL - Sport
Nederland is er dinsdag bij de WK wielrennen in Glasgow niet in geslaagd een medaille te veroveren op de gemengde ploegentijdrit. Zonder Lorena Wiebes eindigde de Oranje-equipe als zevende.


Jules Hesters na ziekte zesde in afvalling op het WK baanwielrennen: "Gemengde gevoelens"
8 Augustus 2023, 00:03 Skynet
Jules Hesters is maandag zesde geworden in de afvallingskoers tijdens het WK baanwielrennen in het Schotse Glasgow. "Door ziekte heb ik niet de optimale aanloop naar dit WK gehad", blikte de 24-jarige Oost-Vlaming met gemengde gevoelens terug.


Lamborghini Super Trofeo: Gerard Van der Horst met gemengde gevoelens richting Spa
1 Juli 2023, 00:03 Autosport
Viervoudig Europees kampioen en vice-wereldkampioen in de Lamborghini Cup, Gerard Van der Horst is komend weekend actief in Spa-Francorchamps. En dit voor de derde en vierde manche van de Lamborghini Super Trofeo in het kader van de 24 Hours of Spa. Gerard is op zoek naar zijn eerste podium van het seizoen na twee vierde plaatsen in Paul Ricard enkele weken eerder. Hij hoopt dit te realiseren op zijn lievelingsomloop in Francorchamps. Maar de omstandigheden inzake het leveren van de banden speelt niet in zijn voordeel.

Lees meer: Lamborghini Super Trofeo: Gerard Van der Horst met gemengde gevoelens richting Spa


Review New Race Festival: LM Racing met Luc Moortgat en Ilaria Stallivieri
26 Mei 2023, 00:01 Autosport
13 en 14 mei was het eerste weekend van een nieuw seizoen van de Belcar Historic Cup met kwalificatie op zaterdag en twee races op zondag. Het beloofde een superweekend te worden voor het LM Racing Team van Luc Moortgat en Ilaria Stalliviere die hun wagens in optima forma aan de start brachten na een grondige check up tijdens de winter. Ilaria startte met een nieuwe Renault Clio met meer power onder de motorkap dan vorig seizoen. Onder een schitterende voorjaarszon waren ook de weergoden op de afspraak voor een weekend spektakel.

Lees meer: Review New Race Festival: LM Racing met Luc Moortgat en Ilaria Stallivieri


Union-spelers hebben gemengde gevoelens na gelijkspel in Berlijn: ?Ervan overtuigd dat we dit volgende week nog eens kunnen?
10 Maart 2023, 00:07 Gazet v. Antwerpen

3-3 op Union Berlin: een knap resultaat van Union Sint-Gillis. Maar toch was het ook een beetje zuur, want de Brusselaars gaven in het slot de 2-3-zege uit handen. Moris en Nieuwkoop geloven dat Union het in de return kan afmaken: ?Als we dit nog eens doen??




Wall Street sluit lager | Gemengde kwartaalupdate bij Nvidia
17 November 2022, 00:02 De Tijd
22:30 In New York kreeg retailgigant Target een klap na een pessimistische update. In Brussel gingen Biocartis en VGP onderuit: ze organiseerden kapitaalrondes tegen een forse korting.


Rabobank kijkt 'met gemengde gevoelens' terug op rol in stikstofcrisis
25 Juli 2022, 00:04 NU.NL - Economie
Rabobank, de belangrijkste geldverstrekker voor Nederlandse boeren, kijkt "met gemengde gevoelens" terug op de rol van de bank in de stikstofcrisis. Dat zegt Rabobank vrijdag tegen dagblad Trouw. Mede door het geld van de bank was er sprake van jarenlange schaalvergroting in de veehouderij. Juist die intensieve veehouderij speelt nu een grote rol in de stikstofcrisis.


Gemengde gevoelens bij Rob de Nijs na afscheidsconcert in Ziggo Dome
27 Juni 2022, 00:07 NU.NL - Muziek
Rob de Nijs heeft woensdagavond zijn allerlaatste optreden gegeven in de Amsterdamse Ziggo Dome. Er heersen gemengde gevoelens bij de zanger na zijn afscheidsconcert, vertelt hij in gesprek met Shownieuws.


Duatleten Maurine Ricour en Arnaud Dely steken 1e wereldtitel gemengde aflossing op zak
13 Juni 2022, 00:01 Skynet Sport
Maurine Ricour en Arnaud Dely hebben zondag tijdens de wereldkampioenschappen multisport van de Internationale triatlonunie (ITU) in het Roemeense Targu Mures de allereerste wereldtitel in de gemengde duatlonestafette veroverd.


Dakar Classic: Belgische teams doen het nog steeds uitstekend
12 Januari 2022, 00:03 Autosport
Het Spaans duo Fuster Pliego / Ramirez Moure en hun Mercedes G 320 werden gisteren na een off day van de leiding naar de zesde plaats verwezen en moesten hun leidersplaats afstaan aan de Fransen Mogno / Drulhon met een Toyota Landcruiser. De Spanjaarden namen vandaag sportieve revanche en wonnen de 8ste etappe. Ze schuiven van de zesde naar de vierde plaats en de leidersplaats in de klasse H1, maar de algemene leider blijft net als gisteren het Franse duo Mogno / Drulhon met de Toyota Landcruiser en ze leiden uiteraard ook de klasse H2.

Lees meer: Dakar Classic: Belgische teams doen het nog steeds uitstekend


WK wielrennen - Belgian Cycling veilt shirts gemengde aflossing voor meer gendergelijkheid in wielrennen
21 September 2021, 00:03 Skynet
Belgian Cycling zal de truitjes waarmee de Belgische ploeg woensdag op het WK wielrennen in eigen land de gemengde aflossing afwerkt, veilen. Dat heeft de Belgische wielerbond, die op die manier de gelijkheid tussen beide geslachten in de kijker wil zetten, maandag gemeld.


OVERZICHT. Deze Belgen komen vannacht en zaterdag in actie, D-day voor gemengde estafetteploegen
31 Juli 2021, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Het belooft een cruciaal weekend te worden voor de Belgische medaillespiegel. Het atletiektoernooi komt volledig op toerental, voor de 4x400meter gemengde estafetteploeg is het zaterdag zelfs al D-day. Verder wordt het vooral uitkijken naar de gemengde teamestafette op de triatlon en de derde ronde van het golftoernooi.




Gemengde gevoelens bij peperdure Modigliani
15 Mei 2018, 10:36 De Tijd
11:59 'Nu couché (sur le côté gauche)' uit 1917 van de Italiaanse schilder Amedeo Modigliani is bij Sotheby's geveild voor 157,2 miljoen dollar. Dat is een record voor het veilinghuis, maar stilletjes had h...


Oudste gemengde chirogroep aan 75ste jaar feest toe
20 April 2018, 05:42 Gazet v. Antwerpen
Chiro Calimero is net niet de oudste chiro van Vlaanderen, maar wel zo goed als zeker de eerste gemengde chirogroep. Ze bestaan dit werkjaar 75 jaar en zijn al 45 jaar gemengd. Feesten doen ze met cinema, ontbijt, kinder-doe-dorp, kinderdisco en wordt er afgesloten met een kampvuur.


WK acrogym - Belgische gemengde duo pakt brons op slotdag
15 April 2018, 22:06 Skynet
Het Belgische gemengde duo Marte Snoeck en Bram Röttger heeft zondag brons veroverd op de slotdag van het WK acro in Antwerpen.


Gemengde gevoelens bij vakbonden over Amerikaanse plannen Van Hool
12 April 2018, 18:12 Gazet v. Antwerpen

Dat busbouwer Van Hool een fabriek gaat bouwen in de Verenigde Staten, wordt door de vakbonden met gemengde gevoelens onthaald. Een van de bonden is voorzichtig positief, al is er ook ongemak bij het idee dat medewerkers in Koningshooikt Amerikaanse collega?s zouden opleiden.




Tim Wellens: "Gemengde gevoelens, er zat wel meer in"
11 Maart 2018, 16:12 Skynet
Tim Wellens eindigt op een vijfde plaats in het eindklassement van Parijs-Nice, op 16 seconden van winnaar Marc Soler, op twee seconden van het podium. "Ergens heerst toch wel een dubbel gevoel", aldus de Lotto Soudal-renner na afloop. "Vooraf had ik hier voor getekend, maar na zo'n Parijs-Nice zat er ook meer in."





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn