NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesGekregen

2News.be / Trefwoorden / Gekregen

Meghan Markle heeft eigen wapenschild gekregen
Zaterdag, 02:48 NOS nieuws

Meghan Markle heeft een eigen koninklijke wapenschild gekregen. Kensinton Palace deelde via Twitter het ontwerp van het schild. De Britse koningin Elizabeth heeft het ontwerp van het wapenschild voor de vrouw van prins Harry goedgekeurd.

Zo ziet het wapenschild eruit:

Het schild is ontworpen door Thomas Woodcock en hij heeft er allerlei betekenissen in verwerkt. Zo staat de blauwe achtergrond voor de Stille Oceaan en de twee gele strepen stellen zonnestralen voor. Het blauw met de gele strepen verwijst dus naar de zonnige staat CaliforniŽ waar Meghan woonde voordat ze met prins Harry trouwde. De drie veren staan voor communicatie en de kracht van woorden.

De linkerkant van het schild symboliseert het Verenigd Koninkrijk, inclusief de leeuw die staat voor haar man prins Harry. De zangvogel aan de rechterkant staat symbool voor Meghan Markle zelf, de kersverse hertogin van Sussex.

Volgens ontwerper Thomas Woodcock was Meghan Markle blij met het ontwerp. "Een goed heraldisch ontwerp is bijna altijd eenvoudig. Daarnaast past het goed bij de historische schoonheid van het Britse koninklijke wapen."
Vijfdejaars leren wat te doen bij kernongeval: ??Schrik heb ik er zeker niet van gekregen?
26 April, 13:42 Gazet v. Antwerpen

De vijfdejaars van vrije basisschool Millekemol in Mol hebben donderdag ?Veilig in 1-2-3? uitgetest, een lespakket waarbij je leert wat je moet doen bij een nucleair ongeval. De drie gouden regels zijn: binnen blijven, ramen en deuren sluiten en instructies overheid volgen op radio, tv en internet.
Elena brengt monoloog over ontmoetingen met terdood-veroordeelden: ?Sommigen hadden al jaren geen bezoek gekregen?
25 April, 19:42 Gazet v. Antwerpen

Theatermaakster Elena Peeters uit Lille speelt deze week drie keer haar monoloog Johnyboy in de Warande in Turnhout. Daarvoor correspondeerde ze met en ontmoette ze Amerikaanse misdadigers die ter dood of tot levenslang veroordeeld zijn. Monoloog over een monoloog.
Zus Renaud Hardy: ?We hebben alle drie dezelfde kansen gekregen?
1 Maart, 16:42 Gazet v. Antwerpen

Volgens de zus van Renaud Hardy hebben haar broer, zus en zij alle drie dezelfde kansen gekregen. ?Ze gaf dezelfde liefde aan alle drie. Van vrouwenhaat heb ik bij hem nooit iets gemerkt. Mijn moeder is nog altijd heel bezorgd om hem. Ze is nu 88 en ontzettend aangedaan van alles wat er gebeurd is. Renaud belt ook geregeld met hem.?
Broer van slachtoffer Linda Doms tijdens proces-Hardy: ?Helemaal geen antwoorden gekregen?
1 Maart, 11:18 Gazet v. Antwerpen

Willem Doms, de jongste broer van de vermoorde Linda, vertelde de jury donderdag op het assisenproces van Renaud Hardy dat hij nog met veel vragen zit. ?Ik moest die film (die Hardy maakte van de moord op Linda) zien, tegen mijn zin, in de hoop dat er iets uitkwam. Maar definitieve antwoorden hebben we niet gekregen, dat wil hij niet. Dat is heel heel jammer, maar het verbaast me niet. Het is absurd dat hij het over kattenkwaad heeft als hij over de feiten spreekt. Linda?s leven is zinloos gestopt, maar narcistisch als hij is zal hij nog fier zijn ook dat hij de geschiedenisboeken gaat halen.?Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be