NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Geduld

2News.be / Trefwoorden / Geduld

Sofina en andere investeerders verliezen geduld met Byju's
2 Februari, 00:01 De Tijd
21:05 Een groep investeerders, waaronder het Belgische Sofina en het Nederlandse Prosus, eist een aandeelhoudersvergadering om het management en de raad van bestuur van Byju's te vervangen. Het Indiase bedr...


?Ik ga Nina niet onder druk zetten?: Ulla Koch, de nieuwe coach van Derwael, predikt geduld richting Parijs 2024
9 December 2023, 00:02 HLN.BE
?Geduld. Ik ga Nina niet onder druk zetten.? Zo, dat is meteen duidelijke taal van de interim-hoofdcoach van de Gymfed. Ulla Koch sluit niet dat de olympische kampioene de Spelen van Parijs haalt, maar net zo goed redt Derwael het niet. ?Daarom doet het me plezier om haar al over LA 2028 te horen praten.?


Chelsea-coach Potter vraagt Ziyech geduld te hebben na geweldig WK
25 December 2022, 00:03 NU.NL - Sport
Chelsea-coach Graham Potter heeft zich vrijdag lovend uitgelaten over de prestaties van Hakim Ziyech op het WK voetbal in Qatar. De coach vroeg de Marokkaanse middenvelder op de persconferentie om geduld.


Expert Paul D?Hoore over beursgang Deme: ?Wacht met aandelen te kopen. Met geduld verdien je misschien meer?
30 Juni 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Deme maakt donderdag zijn solodebuut op de Belgische beurs. Expert Paul D?Hoore van de wekelijkse nieuwsbrief Beurssucces raadt echter aan om nog niet meteen een aandeel te kopen.




US Open-sensatie Raducanu: 'Mensen moeten geduld met mij hebben'
27 Oktober 2021, 00:04 NU.NL - Sport
Emma Raducanu gaat dinsdag in het Roemeense Cluj-Napoca op jacht naar haar eerste overwinning sinds ze in september op sensationele wijze de US Open op haar naam schreef. De pas achttienjarige Britse hoopt dat mensen niet te veel van haar gaan verwachten op de korte termijn.


Amerikaans geduld met nucleaire programma Iran lijkt bijna op
9 September 2021, 00:01 HLN.BE
Het Amerikaanse geduld met Irans nucleaire programma lijkt zo goed als op te zijn. De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken heeft woensdag aangegeven dat Washington dicht staat bij het opgeven van de inspanningen om de nucleaire deal met Iran nieuw leven in te blazen. Hij verwees daarvoor naar het gebrek aan samenwerking uit Teheran.


Het geloof is groot, het geduld ook: waarom Anderlecht Ashimeru met fluwelen handschoenen aanpakt
4 Februari 2021, 17:07 HLN.BE
Als een nieuw kristallen glas dat maar net in de vitrinekast staat. Zo behoedzaam pakt Anderlecht het aan met Majeed Ashimeru (23). Het geloof is groot, het geduld ook. ?Hij kan hier ontploffen.?


Vanhaezebrouck voor het eerst sinds ontslag in 2018 op RSCA: ?Ook Hein had een ?proces?. Er was alleen minder geduld?
30 Januari 2021, 13:06 HLN.BE
Na 777 dagen keert Hein Vanhaezebrouck terug naar Anderlecht. Waar hij, met eigen jeugd, wilde aanknopen met de tradities, maar hij finaal ?slechts? Hein was ? volgens zijn tegenstanders ?een betweter?. Wat zij erbij vergeten te zeggen: Hein had een weg die niet zo veel verschilt van die van Vincent Kompany vandaag. Een terugblik.


Drie maanden na dodelijk ongeval wordt druk kruispunt veiliger: ?Iedereen zal wel een beetje meer geduld moeten hebben?
27 Januari 2021, 12:12 Gazet v. Antwerpen

Het kruispunt van de Plezantstraat met de Spoorweglaan, de R42, wordt weldra ?conflictvrij? en krijgt een aangepaste verkeerslichtenregeling. Op het kruispunt kwam vorig jaar nog een fietsster van 27 om het leven bij een dodehoekongeval.




Koerier heeft geen geduld tijdens dringende interventie: hij stapt in ziekenwagen en parkeert die heel eind verderop
15 Januari 2021, 15:48 HLN.BE
Twee ambulanciers konden vrijdagochtend hun ogen niet geloven tijdens een dringende interventie in Brecht. Een koerier van DPD was niet akkoord dat de ambulance de weg versperde. Hij stapte in de ziekenwagen en parkeerde die een eind verderop.


Crash MH17 - Nederlandse minister Blok vraagt geduld van nabestaanden
25 Mei 2018, 10:30 Skynet
Nederland en Australië eisen van Rusland dat het volledig meewerkt aan het MH17-onderzoek en "recht doet aan het enorme leed en de schade" die het neerhalen van het toestel teweeg heeft gebracht. Maar de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken, Stef Blok, verwacht dat het lang zal duren voor het zover is. Hij vroeg de nabestaanden vrijdag om geduld te hebben. De Nederlandse regering zal volgens hem niet rusten "voor de feiten boven tafel zijn".


Nog even geduld voor Noorderlaan... werken nog niet gedaan
2 Mei 2018, 01:30 Gazet v. Antwerpen

De werken aan de Noorderlaan zouden eind april afgerond zijn, maar die timing is niet gehaald. Volgens schepen Koen Kennis (N-VA) is het een kwestie van enkele weken. De gesprekken over het inkorten van de vertragingen aan het Operaplein brachten nog niets op.




Voor deze verbluffende ode aan Star Wars waren meer dan 28.000 punaises en heel veel geduld nodig
1 Mei 2018, 14:42 Gazet v. Antwerpen

Het zijn weer mooie tijden voor Star Wars-fans: niet alleen gaat de nieuwe film over de goedhartige rebel Han Solo binnenkort in première, ?May the Forth?, de officiële feestdag voor fanaten van de succesvolle sciencefictionfilms, breekt weldra aan. Bij de medewerkers het Nederlandse bedrijf Viking sloeg de Star Wars-gekte ook in alle hevigheid toe. Zo erg zelfs dat ze de vergadertafel met 28.800 punaises transformeerden tot een kunstwerk waar menig Sith Lord trots op zou zijn.




Egyptische Pasen houdt betalingen Wadi Degla op; (sommige) Lierse-spelers verliezen hun geduld
11 April 2018, 05:54 Skynet
Lierse heeft nog altijd geen cent extra ontvangen van eigenaar Wadi Degla. De Egyptenaren zouden wel al een 'bevestiging van de intentie tot betaling' gegeven hebben aan de 'Pallieters', maar de bankrekening werd nog niet gespekt.


Extra pensioensparen? Nog even geduld aub
5 April 2018, 14:24 De Tijd
15:54 Het hogere maximumbedrag voor pensioensparen wordt maandag van kracht. Maar grote banken en verzekeraars zijn niet klaar om het toe te passen.


'Geduld is een deugd'
4 April 2018, 10:12 De Tijd
11:46 De Belg Jan Keuppens is verantwoordelijk voor Nederlands oudste beleggingsfonds Robeco Global Stars Equity Fund. Dat aandelenfonds belegt in slechts 30 tot 40 grote, gerenommeerde bedrijven. Keuppens ...


Geduld met De Lijn-baas Kesteloot raakt op
16 Maart 2018, 07:36 De Tijd
08:04 Het geduld van de Vlaamse meerderheidspartijen over De Lijn-topman Roger Kesteloot raakt stilaan op door zijn gestuntel in het Retibo-dossier.


15 gezinnen kamperen noodgedwongen in eigen huis door aanhoudend waterprobleem: ?Ons geduld is op?
2 Maart 2018, 15:42 Gazet v. Antwerpen

Vijftien gezinnen in Berendrecht overleven al sinds dinsdag zonder water, omwille van een waterbreuk in de straat. Vooral de communicatie met Waterlink verloopt stroef, omdat aan de bewoners steeds valselijk beloofd wordt dat ze de dag zelf weer water zullen hebben. "Ons geduld is volledig op."







Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn