NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Geduld

2News.be / Trefwoorden / Geduld

Groningse verliest geduld: 'Het schadeprotocol ligt al klaar'
Woensdag, 09:30 NOS nieuws

"Het is een beetje bedroevend om telkens te zien dat allerlei mensen, en nu ook de nieuwe minister, net doen alsof de wereld bij hen begint te draaien. En dat de minister denkt dat hij opnieuw moet gaan onderhandelen over een protocol."

De Groningse Yvonne Morselt is niet tevreden met de uitkomst van het Kamerdebat over de afhandeling van schade door aardbevingen. Ze komt zelf uit het getroffen gebied. Haar vorige huis en bedrijf zijn door de bevingen beschadigd en als betrokkene zat ze gisteren op de publieke tribune van de Tweede Kamer. Minister Wiebes zei gisteravond dat hij met alle gedupeerden en betrokken instanties wil praten over het protocol voor afhandeling van de schade, maar noemde geen termijn waarbinnen dat protocol er moet zijn. Het moet goed gebeuren, zei Wiebes. "Ik kan niet heksen."

'Het ligt klaar'

Morselt zegt in het NOS Radio 1 Journaal dat het helemaal niet nodig is om opnieuw te onderhandelen over hoe schade wordt afgehandeld. "In Groningen is vorig jaar uitgebreid gesproken over het nieuwe protocol. Het ligt klaar en Wiebes hoeft er alleen maar een stempel op te zetten."

Ze doelt daarmee op een protocol dat vorig jaar met brede steun uit de provincie werd opgesteld, maar waarover onderhandelingen in Den Haag uiteindelijk stukliepen.

Wel is de Groningse blij dat Wiebes zelf in conclaaf wil met de NAM en de bevingslachtoffers daarbij weg wil houden. "Het lichtpuntje is dat deze minister snapt dat wij niet moeten onderhandelen met de NAM. Dat is nieuw, en zeker een vooruitgang van de houding van de overheid. Maar we hebben op dit moment nog geen enkel perspectief gekregen van hoe hij dat gaat doen."

De Commissaris van de Koning in Groningen, René Paas, is per saldo wel tevreden over het optreden van Wiebes. "We hebben ook een minister gezien die heeft gezegd: ik heb verregaande ambities met terugbrengen van de gaswinning. Dat is een heel belangrijk punt in Groningen."

Ook Paas hecht waarde aan een goed protocol voor afhandeling van de schade, waar alle partijen achter staan. "Tekenen bij het kruisje kan vandaag nog, maar dan heb je geen goede afspraken."
Geduld gevangenispersoneel bijna op: acties als aanwervingen niet snel starten
10 Januari, 14:54 Skynet Economie
Donderdag zal wellicht duidelijk worden of er een staking komt in de gevangenissen over het hele land. De vakbonden eisen dat er snel extra bewakingspersoneel komt. Net voor het verstrijken van de deadline die ze hadden gesteld, heeft het kabinet van minister van Justitie Koen Geens een voorstel gedaan. De bonden overleggen morgen en donderdag of dat overtuigend genoeg is.


Turks geduld voor EU-lidmaatschap is op
10 Januari, 14:54 Skynet Buitenland
Het Turkse geduld voor het lidmaatschap van de Europese Unie is op. Dat heeft de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Mevlut Cavusoglu vandaag gezegd. "Laat ons niet nog eens vijftig jaar wachten", aldus Cavusoglu, geciteerd door het regeringsgezinde persagentschap Anadolu. "Wij hebben geen geduld meer, en ook onze mensen hebben geen geduld meer."


Turks geduld voor EU-lidmaatschap is op: ?Laat ons niet nog eens 50 jaar wachten?
10 Januari, 12:12 Gazet v. Antwerpen

Het Turkse geduld voor het lidmaatschap van de Europese Unie is op. Dat heeft de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Mevlut Cavusoglu woensdag gezegd. ?Laat ons niet nog eens vijftig jaar wachten?, aldus Cavusoglu, geciteerd door het regeringsgezinde persagentschap Anadolu. ?Wij hebben geen geduld meer, en ook onze mensen hebben geen geduld meer.?
Selena Gomez verrast met blonde coupe op rode loper American Music Awards
20 November 2017, 10:36 Gazet v. Antwerpen
In Los Angeles werden afgelopen weekend de American Music Awards of AMA's uitgereikt en dus werd de rode loper uitgerold voor het kruim van de Amerikaanse muziekindustrie. Aan glitter en glamour geen gebrek, maar toch leken heel wat sterren zoals Nicole Kidman, Demi Lovato en Kelly Clarkson voor een opvallend sober en zwart ensemble te hebben gekozen. Zo ook Selena Gomez die opteerde voor een stoere biker jacket, maar bij haar viel vooral haar nieuwe platinablonde coupe op. Ook Diana Ross stal de show, want zij mocht een Lifetime Achievement Award in ontvangst nemen.


Zo zagen de Russische advertenties op Facebook tijdens de Amerikaanse verkiezingen eruit
2 November 2017, 17:00 Volkskrant
Voor het eerst zijn voorbeelden vrijgegeven van advertenties die door Rusland op diverse sociale media zijn geplaatst in aanloop van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Zo langzamerhand worden er steeds meer details vrijgegeven over de vermeende Russische inmenging in de Amerikaanse verkiezingen. Eerder deze week werd al duidelijk dat behalve Facebook, Twitter en Google ook Instagram werd gebru


Magneetvissers Niels en Giordy over hun hippe hobby: ?Je moet vooral geduld hebben?
31 Oktober 2017, 04:30 Gazet v. Antwerpen

Door de grote vondst van wapens en munitie die worden gelinkt aan de Bende van Nijvel, staat magneetvissen volop in de belangstelling. Niels Belmans en Giordy Gatto vertellen hoe magneetvissen in zijn werk gaat.
De Fransen beschikken over een enorm geduld: heerlijk
28 Oktober 2017, 02:48 Volkskrant
Het leven in Frankrijk is als een Franse film: langzaam. Bij Albert Heijn trekken de caissières met vinnige bewegingen je boodschappen langs de scanner, in Frankrijk doen ze het tergend traag. De caissières maken een even lusteloze als soevereine indruk. Klant, ik laat me door u niet opjagen! Als je pech hebt, schrijft degene voor je op zijn dooie gemak een cheque uit, een tijdrovende procedure di

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be