NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Gedacht

2News.be / Trefwoorden / Gedacht

?Ontwerpers van het masterplan hebben niet aan parkeerdruk gedacht?
15 September, 03:13 Gazet v. Antwerpen

Mil Boriau en Ria Letens, sinds enkele maanden uitbaters van café In de 7 Saeligheeden, hebben het moeilijk met de voorgestelde parkeerpolitiek en met het autoluw maken van Lillo. ?De ontwerpers vertrekken van één wagen per adres. Dat klopt langs geen kanten, want omdat er in Lillo maar geen openbaar vervoer komt, heeft elk gezin wel twee wagens nodig. Een bewonersparking voor 25 wagens vraagt dus om moeilijkheden, want nu zijn er liefst 65 plaatsen?, zegt Mil Boriau. ?Het druk bezochte douanekantoor beschikt over een wagenparkje van een vijftal wagens. Die moeten nu in de Scheldelaan parkeren en hetzelfde geldt voor de vele declaranten die naar het douanekantoor komen. Ook daar hebben de ontwerpers blijkbaar niet aan gedacht.? Achilles Van der Donck van het Landshuis stelt voor om niet één maar twee of meerdere parkings voor de bewoners te plannen. ?Richting het Kazerneplein of de weide aan de dreef zijn mogelijke opties?, vindt hij.
Falende brandveiligheid Britse flats veel omvangrijker dan gedacht
In de nasleep van de verwoestende brand in de Grenfell Tower in Londen wordt overal in Groot-Brittannië de bekleding van torenflats op brandveiligheid getest. Daaruit blijkt dat al 181 gebouwen in ruim 50 gemeenten de test niet hebben doorstaan, zo melden Britse media zondag. In totaal wordt van zo'n 600 gebouwen de bekleding getest op vuurvastheid. Die inspecties worden uitgevoerd door het Depart


Cruiseschepen zijn veel slechter voor uw gezondheid dan eerst gedacht
6 Februari, 21:54 Gazet v. Antwerpen

We dromen er stiekem allemaal wel eens van: het er goed van pakken tijdens een vakantie op een geweldige cruise. Maar is zo?n luxeboot eigenlijk wel goed voor uw gezondheid? Nee, zo blijkt.
Bazart grote slokop op de MIA?s, of wat had u gedacht?

Grote winnaar van de MIA?s dit jaar is Bazart, de band ging met maar liefst vijf awards naar huis. Het Zesde Metaal mocht twee beeldjes mee naar huis nemen, waaronder dat voor beste componist, en de hele carrière van Toots Thielemans werd postuum bekroond met een Lifetime Achievement Award. Dit zijn alle winnaars van de MIA?s.
Rita (62) vindt geen huurstudio: ?Nooit gedacht dat ik dakloos kon worden?
19 Januari, 12:12 Gazet v. Antwerpen

De alleenstaande Rita Verhaegen uit Zoersel moet de zolderstudio die ze zes jaar goedkoop kon huren, verlaten. Op de private huurmarkt vindt ze niets en de wachtlijsten voor een sociale woning zijn lang.
Mannelijke fruitvliegjes kieskeuriger in partnerkeuze dan gedacht
18 Januari, 18:12 Volkskrant
Als mannetjesdieren op zoek gaan naar een vrouwtje kunnen ze kieskeuriger zijn dan vaak wordt gedacht. Althans, dat is geconstateerd bij fruitvliegen. Bij het kiezen van een partner die voor nageslacht kan zorgen, blijken deze beestjes behoorlijk selectief te werk te gaan. Volgens een gangbare theorie in de sociobiologie zijn mannetjes er vooral op gericht hun genen zoveel mogelijk te verspreiden


We hadden nooit gedacht dat hij zelfstandig zou lopen
18 Januari, 02:36 Volkskrant
Hij wandelt een beetje als een robot, maar wel eentje van vlees en bloed. Ver voordat we wisten welke handicap Samuel heeft, zei mijn zus Joke dat hij een goede turner zou worden. Ze is al ruim dertig jaar trainer. Hij was zo soepel. Zijn enkel kon helemaal naar buiten draaien, zijn vingers naar achteren. Dat bleek dus een lage spiertonus te zijn. Hypermobiliteit. Slappe spieren, een van de mogeli


Coucke door het lint na rode kaart in oefenmatch: "Nooit gedacht dat ik Benidorm Bastards live zou meemaken"
10 Januari, 21:00 Voetbalkrant
Marc Coucke is een fervent supporter van zijn KV Oostende en laat zijn emoties dan ook de vrije baan in de tribune. Maar soms kookt het potje ook wel eens over dan, zelfs in een oefenmatch...


Ook bij CZ stijgt de zorgpremie meer dan gedacht
8 November 2016, 12:48 NOS nieuws
CZ verhoogt de premie van de basiszorgverzekering met 7,90 euro per maand. Vanaf 1 januari zijn verzekerden 112,85 euro per maand kwijt. De stijging is veel groter dan waar minister Schippers van Volksgezondheid rekening mee hield. Zij ging uit van een gemiddelde premiestijging van 3,50 euro. CZ is de derde zorgverzekeraar van Nederland. Eerder maakte DSW de nieuwe premie bekend. Bij die verzekeraar moeten klanten 9,25 euro per maand meer gaan betalen voor de basisverzekering. Meer verhogingen Verzekeraar CZ verhoogt de premie omdat het basispakket is uitgebreid en er duurdere geneesmiddelen op de markt zijn gekomen. De verzekeraar verwacht dat de zorgkosten de komende jaren met 3 tot 4 procent per jaar stijgen. Ook de basisverzekering wordt daardoor de komende jaren duurder.


Karim Belhocine over positiewissel Kagé: "Heb daar niet aan gedacht"
5 November 2016, 13:54 Voetbalkrant
Voor Hervé Kage was het treffen met Charleroi bijzonder speciaal. Maar Karim Belhocine is duidelijk: hij wilde zijn nummer 10 niet in bescherming nemen door hem van flank te wisselen.


Slimme Trump hapt niet na harde persoonlijke aanvallen Clinton
2 November 2016, 12:24 Volkskrant
Een in het defensief gedrongen Hillary Clinton probeert Donald Trumps karakter weer tot inzet van de strijd te maken. In nieuwe aanvalsvideo's in cruciale staten wordt Trump hard aangevallen op zijn 'seksisme'. Clinton probeerde hem dinsdag ook te provoceren door te verschijnen met ex-Miss Universe Alicia Machado, de vrouw die Trumps campagne korte tijd in een crisis stortte. De Republikein liet z


'Kans op complicaties na keizersnede groter dan gedacht'
2 November 2016, 08:12 NOS nieuws
Vrouwen die bevallen met een keizersnede lopen veel meer kans op ernstige complicaties dan gedacht. Trouw schrijft over een promotieonderzoek van de Leidse arts Witteveen. Die onderzocht samen met artsen in andere Nederlandse ziekenhuizen vrouwen die met een keizersnede bevallen waren. Bevalling met een keizersnede kan leiden tot scheuren van de baarmoeder, heftige interne bloedingen of sterk vaginaal bloedverlies. Dertig procent van de vrouwen die vanwege deze complicaties worden geopereerd, raakt de baarmoeder kwijt. Het risico op zo'n ingreep is klein, maar wel bijna zeventien keer zo groot als bij een natuurlijke bevalling. "Dat een operatie als de keizersnede dat risico vergroot, is logisch. Snijden in het lichaam is nooit risicoloos. Maar dat het verschil met de vaginale bevalling zo sterk blijkt, is verrassend", zegt Witteveen in Trouw. Noodzakelijk Tussen 1999 en 2012 is het aantal keizersneden gestegen van 11 naar 16 procent. En de verwachting is dat het percentage nu nog hoger ligt. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) vindt dat een keizersnede alleen moet worden uitgevoerd als die medisch noodzakelijk is. Zwangere vrouwen zouden druk uitoefenen op gynaecologen om te bevallen met een keizersnede. "Ze denken ten onrechte dat een keizersnede de veiligste weg is", zegt Witteveen. Het aantal keizersneden in Nederland is laag in vergelijking met andere landen.


'Gratis' roamen in EU straks misschien duurder dan gedacht
26 Oktober 2016, 17:48 NOS nieuws
Er is in Brussel een voorlopig akkoord over de roamingtarieven die providers binnen Europa aan elkaar mogen gaan rekenen. De nieuwste bedragen zijn stuk hoger dan waar Nederland op had ingezet. De vrees is dat de hogere kosten door providers zullen worden doorberekend aan klanten. Vanaf juni 2017 kunnen Europeanen binnen heel de EU zonder extra te betalen in het buitenland bellen, sms'en en internetten. Providers verrekenen onderling de kosten hiervoor, die per land verschillen. Daardoor krijgen vakantielanden meer geld binnen dan noordelijke landen. Providers als Vodafone, die bijna overal in Europa actief zijn, zullen deze kosten binnen het bedrijf kunnen houden en hebben er daardoor waarschijnlijk weinig last van. Maar voor kleinere providers, die 'mastruimte' huren van andere aanbieders en niet overal zitten, kan dit nadelig uitpakken. Zij moeten mogelijk kosten doorberekenen aan hun klanten. Prijzen De tarieven starten volgend jaar juni op 10 euro per gigabyte (GB) en dalen vervolgens in vijf jaar naar 5 euro. Het is een compromis tussen de EU-lidstaten, schrijft persbureau Reuters. De gemiddelde prijs in die vijf jaar komt hierdoor uit op 7,30 GB In een eerder voorstel was dit 8,70 GB. Bij een uur Netflix in hoge kwaliteit kijken verbruikt iemand 3 GB en dat zou dus in 2017 30 euro kosten. Dat vinden veertien EU-lidstaten, waaronder Nederland, te veel. Niet definitief Zij wilden vandaag tijdens een overleg over het onderwerp de kosten verlagen. Het Verenigd Koninkrijk en Slovenië, die het met Nederland eens waren, zijn vanwege het compromis alsnog akkoord gegaan. Daardoor is de groep in de minderheid en is het voorstel aangenomen. De plannen zijn nog niet definitief. Het Europees Parlement moet zich er nog over buigen en wil dat de tarieven omlaag gaan. Dat betekent waarschijnlijk dat de Europese Raad, die er nu over heeft gesproken, daarna met een nieuw voorstel komt. "Helaas is dit wat we konden verwachten", zegt D66-Europarlementariër Marietje Schaake. "Je ziet dat de banden tussen lidstaten en telecomproviders heel hecht zijn en er daardoor dit soort voorstellen uitkomen. Wij willen veel verder gaan, wat ons betreft gaat de prijs van 5 euro per gigabyte in 2017 naar 1 euro in 2021."


Hollands oppervlaktewater bevat veel meer energie dan gedacht
25 Oktober 2016, 22:30 Volkskrant
Warmte of kou aftappen van kanalen, plassen en meren kan een belangrijke bijdrage leveren aan het halen van de Nederlandse klimaatdoelstellingen. Dit blijkt uit cijfers en proefprojecten die de waterschappen en Rijkswaterstaat woensdag presenteren. Onder het wateroppervlak schuilt een enorme, nagenoeg onontdekte bron van duurzame warmte en duurzame koude. Om energie te besparen in hun gemalen, ins


Netflix groeit veel harder dan gedacht
18 Oktober 2016, 11:42 Skynet Economie
Netflix heeft in het derde kwartaal 3,6 miljoen nieuwe abonnees verwelkomd. De Amerikaanse aanbieder van internettelevisie overtrof daarmee de verwachtingen van analisten over de groei ruimschoots en zag zijn aandelen in de nabeurshandel een flinke sprong maken.


Netflix groeit veel harder dan verwacht
18 Oktober 2016, 07:48 NOS nieuws
Videodienst Netflix heeft er het afgelopen kwartaal veel meer klanten bij gekregen dan analisten hadden verwacht. Het bedrijf kreeg er wereldwijd 3,6 miljoen klanten bij. Netflix heeft nu bijna 87 miljoen abonnees. Door het bedrijf zelf geproduceerde series zoals Narcos en Stranger Things zijn de voornaamste reden waarom klanten toestromen, zegt Netflix. Het bedrijf wil daarom meer gaan produceren. Komend jaar brengt het bedrijf 1.000 uur aan eigen series en films uit. Dit jaar wordt er voor 600 uur aan materiaal uitgebracht. Beleggers zijn enthousiast over de cijfers. Nabeurs steeg het aandeel Netflix met 20 procent.  Concurrentie Netflix-topman Reed Hastings waarschuwt dat het gevecht om de tijd van consumenten steeds heviger wordt. "Er zijn zoveel concurrenten. Snapchat, YouTube, Facebook... Ze nemen allemaal vele uren in beslag." Toch denkt Netflix voorlopig nog te kunnen groeien. Het bedrijf verwacht in het huidige kwartaal er meer dan 5 miljoen klanten bij te krijgen. Het bedrijf is inmiddels in bijna alle landen ter wereld actief. Alleen in China, Noord-Korea, Syrië en op de Krim is Netflix niet te zien. Het bedrijf wilde ook de Chinese markt op, maar dat wordt door lokale toezichthouders tegengehouden. Netflix gaat nu zijn films en series aan Chinese bedrijven verkopen en start geen eigen dienst in het land.


Ons Gedacht zingt tegen armoede
17 Oktober 2016, 16:48 Gazet v. Antwerpen
Ons Gedacht is een Lierse vereniging waar armen het woord nemen. Ter gelegenheid van de Werelddag van het Verzet tegen Armoede zongen ze in het station van Lier tegen armoede.


Union mist ook tweede sterkhouder in Lier; Rajsel veel langer out dan gedacht
14 Oktober 2016, 07:42 Skynet Sport
De blessure van Nicolas Rajsel blijkt dan toch een pak erger dan aanvankelijk gedacht. De topschutter van de Proximus League komt dit jaar niet meer in actie!


?Tien keer meer sterrenstelsels dan gedacht?
13 Oktober 2016, 18:48 Gazet v. Antwerpen

Verrassing aan de sterrenhemel: het universum telt tien keer meer sterrenstelsels dan tot nu toe aangenomen. Dat heeft het Hubble Informatiecentrum in Garching nabij München donderdag bekendgemaakt.
Hanni en Chipciu geblesseerd? Groter probleem dan gedacht
12 Oktober 2016, 20:00 Voetbalkrant
Het is bijzonder twijfelachtig of Sofiane Hanni en Alexandru Chipciu tegen zondag klaargeraken voor de wedstrijd tegen Lokeren. Geen probleem denk je dan, want aanvallend heeft Anderlecht toch nog wat rondlopen... Toch een vraagteken hoor.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be