NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Gedacht

2News.be / Trefwoorden / Gedacht

Aarde was eerder groen dan gedacht: eerste kwetsbare landplantjes ontstonden zo'n 500 miljoen jaar geleden
Dinsdag, 11:36 Volkskrant
De vroegste, nog uiterst kwetsbare landplantjes waagden zich maar liefst 100 miljoen jaar eerder aan land dan wetenschappers tot dusver dachten: ze kwamen waarschijnlijk ongeveer tegelijk met de eerste landdieren aan land. Dat blijkt uit een nieuwe analyse in vakblad Proceedings of the National Academy of Sciences. Hoewel de oudste plantenfossielen zo'n 420 miljoen jaar oud zijn, moet het rond die


Onderzoek: meer orang oetans op Borneo dan gedacht, maar ze verdwijnen des te sneller
15 Februari, 19:12 Volkskrant
Het aantal orang oetans op Borneo is sinds het begin van deze eeuw dramatisch snel gedaald. Tussen 1999 en 2015 zijn de populaties van deze mensapen met meer dan 100 duizend exemplaren geslonken. Ondanks dit verlies is er ook goed nieuws: op het eiland leven meer orang oetans dan gedacht. Wetenschappers hebben hun aantal tot nu toe onderschat, blijkt uit een studie die donderdag verscheen in Curre


Gouden Schoen - Gent-doelman Kalinic pakt tweede prijs in België
7 Februari, 23:42 Skynet
Lovre Kalinic is woensdagavond op de 64e editie van het gala van de Gouden Schoen in Brussel verkozen tot 'Doelman van het Jaar'.


Vroeggeborenen meer kans op problemen dan gedacht
7 Februari, 13:24 Het Nieuwsblad Buitenland

Kinderen die vier tot acht weken te vroeg geboren worden, hebben meer kans op ontwikkelingsproblemen dan tot nu toe werd aangenomen. Dat blijkt uit onderzoek van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG).
Er verdwijnen meer jobs dan gedacht bij Carrefour in Westerlo en Turnhout

In de vestigingen van Carrefour in Turnhout en Westerlo gaan in totaal 68 jobs verloren: 35 in Turnhout en 33 in Westerlo. Dat zijn er een pak meer dan de vakbonden en het personeel hadden verwacht, schrijft Het Laatste Nieuws.
Luchtvervuiling erger dan gedacht: heel Vlaanderen in alarmzone

De luchtvervuiling in Vlaanderen is erger dan gedacht: tot in de kleinere gemeenten worden de Europese normen voor stikstofdioxide overschreden. De enige manier om snel de lucht weer wat properder te krijgen, is massaal diesel bannen.
Vroeggeborenen meer kans op problemen dan gedacht
7 Januari, 23:06 Het Nieuwsblad Binnenland

Kinderen die vier tot acht weken te vroeg geboren worden, hebben meer kans op ontwikkelingsproblemen dan tot nu toe werd aangenomen. Dat blijkt uit onderzoek van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG).
Obesitas in heelal: aantal sterren met overgewicht veel groter dan gedacht
4 Januari, 20:18 Volkskrant
Het aantal sterren in het heelal met 'overgewicht' is veel groter dan gedacht. Het gaat om sterren die dertig tot tweehonderd keer zo zwaar zijn als de zon. Die blijken 30 procent talrijker te zijn dan algemeen wordt aangenomen. En omdat de zwaarste sterren hun leven eindigen als zwart gat, moet ook het aantal zwarte gaten in het heelal aanzienlijk groter zijn dan gedacht. Zware sterren zijn zeldz


Standard weigert schorsing voor Agbo na opstootje in Kortrijk, of wat had u gedacht?
3 Januari, 20:24 Gazet v. Antwerpen

Standard Luik gaat niet akkoord met de speeldag schorsing en de boete van 400 euro die het parket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) dinsdag voorstelde als strafmaat aan Uche Agbo. Dat bevestigde de KBVB woensdag.
Zelfs beste vrienden van Coucke wisten het niet: ?Ik had eigenlijk gedacht dat hij ooit Club Brugge zou kopen?
21 December 2017, 08:48 Gazet v. Antwerpen

Hij heeft er zelfs met zijn beste vrienden niet over gesproken, maar hij heeft het wel gedaan. Marc Coucke gaat naar Anderlecht, in polonaise door de grote poort. De pillendraaier, het ?boerke? uit de Vlaanders, naar de salons van voorname heren. ?Vergis u niet. Ze noemen hem boerke, maar Marc denkt altijd vijf jaar vooruit?, zeggen zijn vrienden.
Vertrouwelijk rapport: misstanden op Oranjekazerne Schaarsbergen veel omvangrijker dan tot nu toe bekend was
21 December 2017, 02:12 Volkskrant
De misstanden op de Oranjekazerne in Schaarsbergen zijn veel omvangrijker dan tot nu toe bekend was. Een vertrouwelijk rapport van het ministerie van Defensie uit 2015, dat in handen is van de Volkskrant, schetst een vernietigend beeld van de cultuur op de kazerne. Uit het rapport blijkt dat verveelde militairen op grote schaal alcohol dronken en drugs gebruikten, ook binnen de kazerne. Militairen


Ferrari verkoopt veel meer Ferrari's dan het merk zelf had gedacht
13 December 2017, 23:24 Volkskrant
Het was altijd de oplossing voor de zeer gefortuneerden met een identiteitscrisis: een Ferrari. Maar de aanschaf van een sportbolide onderscheidt kopers steeds minder van het plebs. Het aantal verkochte Ferrari's stijgt sneller dan de Italiaanse autofabrikant zelf had ingepland. Komend jaar verkoopt het dure automerk 9.000 auto's. Dat aantal stond eigenlijk pas op de planning voor 2019. Ter vergel


Goed nieuws voor Zulte Waregem: Sander Coopman minder lang uit dan gedacht
12 December 2017, 16:48 Gazet v. Antwerpen

Zulte Waregem-middenvelder Sander Coopman heeft zondag in de competitiewedstrijd van Essevee op Stayen een verstuiking aan de enkel opgelopen. Dat liet de Bekerwinnaar dinsdag weten op haar website. De West-Vlamingen reageren opgelucht, want hadden een ernstigere blessure verwacht.
Een neprestaurant op nummer 1 krijgen in Londen is makkelijker dan gedacht
7 December 2017, 19:42 NOS nieuws

"Alles wat je wil weten over het best bewaarde geheim van Londen."

Geïnteresseerd?

Met jou tienduizenden anderen. Een journalist van Vice heeft maandenlang mensen opgelicht door zijn schuur in Londen aan te prijzen als exclusief restaurant en kwam zo op de eerste plek van Tripadvisor.

Journalist Oobah Butler kwam op het idee door een baantje dat hij in het verleden had: hij schreef nepreviews voor restaurants op Tripadvisor en kreeg daarvoor betaald. Zo kwam hij erachter hoe makkelijk het is om een reviewsite te manipuleren. Hij besloot de proef op de som te nemen en meldde zijn restaurant The Shed aan op de website.

Hij maakte een website voor zijn restaurant, kocht een telefoon en bedacht een menu. "Hotspots draaien om eigenaardigheden. Ik had een concept nodig dat zo raar was dat je vader er nog kwaad van zou worden. Ik vernoemde alle gerechten naar een humeur", vertelt hij.

Butler deed er alles aan om zijn restaurant zo echt mogelijk te laten lijken. Hij maakte ook foto's van de gerechten.

Of nou ja, gerechten.. sponzen met scheerschuim en verf.

Tripadvisor keurde zijn aanmelding goed en zo kon The Shed beginnen. Het restaurant begon op plek 18.149, het slechtste restaurant van de stad. Om hoger op de lijst te komen waren er lovende reviews nodig, dus die ging Butler zelf schrijven. Ook vroeg hij zijn familie en vrienden om hetzelfde te doen.

The Shed kwam al snel in de top-10.000 terecht en vanaf dat moment ging Butlers telefoon rinkelen. Verschillende mensen wilden reserveren, maar Butler maakte iedereen wijs dat het restaurant volgeboekt was.

Na een paar maanden kwam het restaurant terecht op plek 30. Butler kreeg cadeaus van bedrijven opgestuurd en werd gevraagd voor interviews. Inmiddels kwamen er reserveringen van over de hele wereld binnen.

Op 1 november gebeurde het dan echt: The Shed stond op nummer 1 van alle restaurants in Londen.

Butler nam contact op met Tripadvisor om te vragen hoe het kon dat hij alle regels had omzeild. Ze zeiden dat "het eigenlijk nooit voorkomt dat iemand dit doet, alleen journalisten". Minstens 93 procent van de reviews op de website is echt, zei het bedrijf. "De meeste fraudeurs richten zich op hun eigen ranking met neppe reviews, dus daar zetten we als Tripadvisor op in."

Inmiddels heeft Tripadvisor de pagina verwijderd. Maar dat weerhield Butler er niet van om toch nog gasten te ontvangen. Die kregen een kant-en-klaarmaaltijd in een tuin tussen de kippen. Maar hé, wel in het beste restaurant van Londen.
Schenkvrijstelling populairder dan gedacht; schatkist loopt miljard aan inkomsten mis
6 December 2017, 18:30 Volkskrant
De schenkingsvrijstelling, een regeling die mensen in 2013 en 2014 belastingvrij een ton liet schenken voor de financiering van een woning, was veel populairder dan op voorhand werd gedacht. Dat blijkt uit onderzoek van de Algemene Rekenkamer. Liefst 159.000 keer werd gebruikgemaakt van de belastingvrijstelling. Door het succes liep de schatkist ruim een miljard euro aan inkomsten mis. Dat schrijf


Telenet haalt meer geld op dan gedacht
1 December 2017, 19:36 De Tijd
19:12 Door de sterke vraag naar zijn schuldpapier haalt Telenet geen 1,13 maar 1,44 miljard euro op via de uitgifte van obligaties.


Zoektocht naar buitenaards leven nog moeilijker dan gedacht
29 November 2017, 14:12 Gazet v. Antwerpen

Vreemde luchtstromen op enkele planeten buiten ons zonnestelsel, exoplaneten, zorgen ervoor dat wetenschappers hun zoekstrategie naar buitenaards leven moeten bijsturen. Onderzoek van het Duitse Max Planck Institute for Astronomy, in samenwerking met de KU Leuven, suggereert dat de samenstelling van de atmosfeer rond die planeten niet overal dezelfde is, zo staat in een mededeling van de Leuvense universiteit woensdag.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be