NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Gat


NU+ | Geklapt landbouwakkoord laat gapend gat achter in klimaatplannen kabinet
25 Juni 2023, 00:05 NU.NL - Economie
Het geklapte landbouwakkoord heeft niet alleen gevolgen voor het stikstofbeleid, maar laat ook een gapend gat achter in de klimaatplannen van het kabinet. Een van de breekpunten was de krimp van de veestapel, maar om de klimaatdoelen te halen lijkt zo'n krimp alsnog onvermijdelijk. Het kabinet moet nu zelf knopen doorhakken.


China boort gat van maar liefst 11 kilometer in zoektocht naar meer olie
4 Juni 2023, 00:04 NU.NL - Economie
China gaat een gat van meer dan 11 kilometer boren in de hoop daar meer fossiele energie te vinden. Zelden in de geschiedenis is er dieper geboord en voor de Chinezen is het zelfs een record.


Oudere Surinaamse Nederlanders krijgen 5.000 euro voor gat in AOW
21 Mei 2023, 00:05 NU.NL - Economie
Het kabinet wil een groep ouderen van Surinaamse afkomst die onvolledige AOW ontvangen, een tegemoetkoming geven van 5.000 euro per persoon. Dat schrijft pensioenminister Carola Schouten aan de Tweede Kamer. Het gaat om een groep van ruim 30.000 mensen.


Video | Zo groot kan een zwart gat zijn
7 Mei 2023, 00:08 NU.NL - Tech
NASA heeft een video gepubliceerd waarin wordt uitgelegd hoe groot zwarte gaten kunnen worden.


Astronomen ontdekken enorm zwart gat 'praktisch in onze achtertuin'
25 Oktober 2022, 00:06 NU.NL - Tech
Astronomen hebben op een relatief kleine afstand van de aarde een groot zwart gat ontdekt, meldt de universiteit van Alabama. Het gaat om een zwart gat met het gewicht van twaalf keer onze zon.


NFT marktplaats OpenSea zet mensen op straat, Celsius heeft flink gat op balans
17 Juli 2022, 00:03 Emerce
OpenSea, marktplaats voor onuitwisselbare tokens of NFT's, ontslaat ongeveer 20 procent van zijn werknemers. CEO David Finzer noemt een ongekende combinatie van de crypto-winter en brede macro-economische instabiliteit als belangrijkste oorzaak. Het gaat om 230 FTE's. Zij krijgen tot en met volgend jaar nog wel een compensatie.


Gat in het schema: wat gebeurt er als een festivalartiest ineens corona heeft?
11 Juli 2022, 00:06 NU.NL - Muziek
Het drukbezochte festival Down the Rabbit Hole had afgelopen weekend te kampen met meerdere last-minute afzeggingen, onder meer wegens coronabesmettingen. Een optreden gaat wel vaker niet door op het laatste moment, maar corona heeft die kans vergroot. Wat gebeurt er als een artiest vlak voor het geplande optreden geen acte de presence op een festival kan geven?


Astronomen delen eerste foto van enorm zwart gat in de Melkweg
13 Mei 2022, 00:00 Tweakers
De Event Horizon-telescoop heeft opnieuw een foto van een zwart gat gemaakt. Ditmaal heeft de telescoop het enorme zwart gat vastgelegd dat zich bevindt in het midden van ons eigen sterrenstelsel, de Melkweg.


PSV verzuimt gat met koploper Ajax te verkleinen door late penalty Feyenoord
9 Mei 2022, 00:06 NU.NL - Sport
PSV heeft zondag verzuimd om de titelstrijd in de Eredivisie een stukje spannender te maken. De Eindhovenaren gaven in de topper tegen Feyenoord in de slotfase een 0-2-voorsprong uit handen (2-2) en profiteerden niet van het puntenverlies van Ajax.


Elektrische cabrio van Fisker is gat in de markt
8 Mei 2022, 00:04 AutoBlog

Voordat de elektrische cabrio normaal is wil Fisker alvast het voortouw nemen. Slim hoor. De elektrische auto is vandaag de dag doodgewoon. Qua carrosserievormen zijn de crossover- en SUV-modellen oververtegenwoordigd. Op het gebied van stations en met name cabrio’s liggen gouden kansen. Dat laatste is een segment waar Fisker met de nieuwe Ronin bovenop gaat […]

The post Elektrische cabrio van Fisker is gat in de markt appeared first on Autoblog.nl.




21 April 2022, 00:07 Volkskrant
Gat van meer dan 7 uur in telefoonlogboek van Trump tijdens bestorming Capitool
30 Maart 2022, 00:03 HLN.BE
Uit gegevens van het Witte Huis blijkt dat er een onverklaarbaar gat van meer dan zeven uur zit in de registratie van telefoongesprekken van voormalig president Donald Trump op 6 januari 2021, de dag van de bestorming van het Capitool. Dat berichten Amerikaanse media.


Lada productie ligt nu helemaal op zijn gat
14 Maart 2022, 00:03 AutoBlog

De Lada productie staat stil. Drie keer raden wat daar de reden van is. Het telkens minder goed met Lada. Afgelopen week konden we al melden dat ze het lastig kregen met toeleveranciers. Voor nu wordt het nog erger, want de complete productie ligt nu voor langere tijd stil. De reden daarvoor is natuurlijk eenvoudig […]

The post Lada productie ligt nu helemaal op zijn gat appeared first on Autoblog.nl.




Flanders Classics fietst het gat dicht: Gelijk prijzengeld voor mannen en vrouwen in RvV
22 Februari 2022, 00:02 Skynet Belgie
De winnares van de Ronde van Vlaanderen zal dit jaar even veel prijzengeld ontvangen als haar mannelijke collega. Dat maakte Flanders Classics maandag bekend in de gebouwen van hoofdsponsor KPMG in Zaventem. Het maakt van "Vlaanderens Mooiste" de best betalende eendagskoers in het vrouwenwielrennen.


CDA?er Derk Boswijk vult activistisch gat dat Pieter Omtzigt heeft achtergelaten
28 Augustus 2021, 00:06 Volkskrant
Na het vertrek van Pieter Omtzigt blijkt het CDA toch nog een activist in de Kamerbanken te hebben. Derk Boswijk schudde het landbouwbeleid van zijn partij op en maakt zich woedend over de evacuatie uit Kabul.


Gat in het systeem: gevaccineerde die positief test houdt zijn ?groene? vinkje
31 Juli 2021, 00:05 Volkskrant
Wie eenmaal zijn vaccinatiebewijs heeft opgevraagd in de CoronaCheck-app, houdt het groene vinkje, ook als hij positief is getest. Met die QR-code kan hij vervolgens op vakantie of een evenement bezoeken, terwijl hij besmet is met corona.


Commissie: AOW-gat Surinaamse Nederlanders moet gerepareerd
3 Juli 2021, 00:08 Volkskrant
Ruim 30 duizend Nederlanders van Surinaamse herkomst die van 1957 tot 1975 nog in Suriname woonden, hebben recht op een volledige ouderdomsuitkering AOW. Het kabinet dient hun AOW-gat te repareren. De mensen die al pensioengerechtigd zijn en tot nu toe dus te weinig ontvingen, zouden daarvoor met een eenmalig gebaar moeten worden gecompenseerd.


COLUMN. Geld stelen zonder je gat op te lichten
5 Februari 2021, 03:18 Gazet v. Antwerpen

Het openingsartikel op onze Kempense regiopagina in de krant van gisteren (donderdag, red.) ging over hoe cybercriminaliteit tegenwoordig de plak zwaait. Het is dan ook een comfortabele manier voor dieven om geld binnen te rijven: ze hoeven er niet eens voor uit hun luie zetel te komen. Koptelefoon op, computermuis in de ene hand, blikje Red Bull in de andere, sfeermuziekje op de achtergrond, en gaan! Of zo beeld ik mij de werkplek van de gemiddelde hacker toch in.




44.000 eigenaars zonnepanelen stellen Vlaamse overheid in gebreke
20 Januari 2021, 19:12 Gazet v. Antwerpen

De beslissing van het Grondwettelijk Hof om een decreet te vernietigen van de Vlaamse Overheid over het voordeel van de terugdraaiende teller voor eigenaars van zonnepanelen, zette heel wat kwaad bloed. Tienduizenden mensen voelen zich bekocht. Ondertussen hebben meer dan 44.000 eigenaars van zonnepanelen zich verenigd in een Facebookgroep. Ze willen de Vlaamse Overheid in gebreke stellen.




We zaten tijdens eerste lockdown per week 14,5 uur langer op ons gat
20 Januari 2021, 11:49 Skynet
De coronacrisis heeft een grote invloed op ons zitgedrag en op onze fysieke activiteit. Een onderzoek van doctoraatsonderzoeker aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB) Yanni Verhavert onder personeelsleden van middelbare scholen toont aan dat de respondenten tijdens de eerste lockdown per week 14,5 uur langer hebben gezeten. Maar ze bewogen ook iets meer.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn