NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Games


Twitch Prime-abonnees krijgen maandelijks gratis games
Woensdag, 11:42 Tweakers
Twitch gaat abonnees van zijn Prime-dienst elke maand een collectie games aanbieden waarvoor de betalende leden niet extra hoeven te betalen. Voor de komende twee maanden komen zo tien games gratis beschikbaar.


Spil Games haalt 300 miljoen mobiele installaties
Maandag, 13:06 Emerce
De mobiele games van het Nederlandse Spil Games zijn zeker 300 miljoen keer geďnstalleerd, zo meldt het bedrijf.


Remasters van eerste drie Tomb Raider-games komen naar pc
Maandag, 08:36 Tweakers
Tomb Raider 1, 2 en 3 krijgen remasters die beschikbaar komen via Steam. Spelers dienen de dos-ports die al op Steam staan aan te schaffen en krijgen dan gratis de opgepoetste versies van de avonturenreeks.


Vergeet series kijken, hier is games bingen
9 Maart, 18:12 De Tijd
17:59 Vanuit je zetel kijken hoe anderen gamen. Het is voor velen even normaal als een avondje voetbal. Streamplatform Twitch is de nieuwe goudpot voor start-ups, adverteerders én Amazon.


Blizzard-games zoals Overwatch hebben verbindingsproblemen
9 Maart, 09:54 Tweakers
Verschillende games van Blizzard kampen met problemen waardoor spelers moeite hebben potjes op te starten, tijdens een spelsessie de verbinding verliezen en te maken kunnen krijgen met hoge latencies. Blizzard heeft op dit moment nog geen oplossing.


Pokémon Go heeft afgedaan: deze augmented reality games zijn de toekomst
8 Maart, 07:12 Gazet v. Antwerpen

Pokémon Go zorgde ervoor dat bijna iedereen voortdurend naar het scherm van zijn smartphone stond te staren, al duurde de hype maar even. Na het kortstondige succes van de jacht op Pokémon kunnen fans van het augmented reality-genre hun hartje pas echt ophalen met jagen op dinosauriërs, het brouwen van hun eigen toverdrankjes of de jacht op spoken. Deze drie nieuwe spelletjes zijn de toekomst!
Epic Games brengt bčta uit van Unreal Studio voor ontwerpers
7 Maart, 15:42 Tweakers
Epic Games heeft een bčta uitgebracht van Unreal Studio. Met de software wil het bedrijf zijn Unreal Engine inzetten voor ontwerpers. De software moet het makkelijk maken om cad-bestanden uit bijvoorbeeld 3ds Max over te zetten naar de Unreal Engine.


Tien jaar Habbekrats in Antwerpen: 2.000 m˛ vol games, klimmuur, hoogteparcours en fitness met boksring
6 Maart, 02:18 Gazet v. Antwerpen

In 2008 werd de jeugdwerking Habbekrats in Antwerpen officieel ingehuldigd. Intussen is het jeugdhuis ForTeen in de Prekersstraat compleet met videogames, een klimmuur en een fitnessruimte met boksring. Voor 5 euro per jaar talloze activiteiten. Kansenjongeren vinden er al jaren hun weg naartoe. ?Wie hier binnenstapt, heeft een blanco blad, want als je vertrekt vanuit een probleem, ga je een kind meteen totaal anders aanpakken.?
14-jarige bollebozen helpen astronauten in ruimtestation: ?Engels geleerd door films en games?
5 Maart, 20:42 Gazet v. Antwerpen

In het internationaal ruimtestation ISS, waar destijds ook de Belgische astronaut Frank De Winne verbleef, wordt vandaag een wetenschappelijk experiment uitgevoerd met een speciale infraroodcamera die wordt aangestuurd door 14-jarige bollebozen van het Sint-Claracollege in Arendonk.
VS-president Trump bespreekt geweld in games met gameindustrie
2 Maart, 07:48 Tweakers
De Amerikaanse president Trump heeft volgende week een bespreking met vertegenwoordigers van de gameindustrie om het over geweld in games te hebben. De president uitte eerder kritiek op gamegeweld, na de dodelijke beschieting in een school in Florida.


PS3 en Vita krijgen volgend jaar geen gratis games via PlayStation Plus meer
28 Februari, 21:00 Tweakers
Na 8 maart 2019 ontvangen bezitters van een PlayStation 3 of PlayStation Vita geen nieuwe maandelijkse games meer als onderdeel van hun PlayStation Plus-abonnement. Sony gaat zich er vanaf die datum exclusief mee op de PS4 richten.


Games met microtransacties krijgen label in Noord-Amerika
27 Februari, 21:36 Tweakers
De Amerikaanse Entertainment Software Rating Board gaat games met microtransacties of andere in-gameaankopen voorzien van een logo. Het In-Game Purchases-logo komt op fysieke verpakkingen en bij downloadwinkels te staan.


Energie besparen met games: 'De verwarming heeft de hele winter maar twee middagen aangestaan'
27 Februari, 02:18 Volkskrant
Steeds meer bedrijven ontwikkelen apps die energiebesparing leuker en begrijpelijker moeten maken. Deze vorm van 'gamification' lijkt aan te slaan, maar is het ook een goed verdienmodel? De energierekening valt deze winter flink lager uit in het studentenhuis op de Zwolseplaats in Deventer. Sinds november hebben de vier bewoners al ruim 50 procent minder elektriciteit en gas verbruikt dan in dezel


Remasters van Turok-games komen naar Xbox One
26 Februari, 09:36 Tweakers
Op 2 maart komen voor de Xbox One remasters uit van Turok: Dinosaur Hunter en Turok 2: Seeds of Evil, twee games die eind jaren negentig voor de Nintendo 64 verschenen. Remasters voor de pc verschenen drie jaar geleden.


Hoe Sony het spelen van games meer tot een groepsgebeuren probeert te maken
23 Februari, 15:30 Volkskrant
Gamen is meestal een solitair tijdverdrijf. Sony probeert met Playlink gamers samen te brengen via hun smartphones. Wie droomt ervan mee te doen aan Wie is de mol? (2,5 miljoen televisiekijkers steken nu een vinger op)? Voor al die onbekende Nederlanders heeft Sony iets bedacht dat aardig in de buurt komt. In het computerspel Hidden Agenda moet je met maximaal zes huisgenoten of vrienden een serie


Epic Games voorziet consoleversie Fortnite Battle Royale van 60fps-modus
23 Februari, 12:00 Tweakers
Epic Games heeft Fortnite V3.0.0 uitgebracht. De update voegt onder andere een hand cannon toe en de consoleversies krijgen in de Battle Royale-modus een 60fps-stand, die de uncapped-modus vervangt.


Oprichters Sledgehammer Games gaan bij Activision werken
22 Februari, 19:42 Tweakers
Glen Shofield en Michael Condrey, de oprichters van Sledgehammer Games, hebben hun posities bij Sledgehammer opgegeven voor een baan bij Activision, het moederbedrijf. Ze worden opgevolgd door Aaron Halon.


505 Games kondigt nieuwe Assetto Corsa aan
22 Februari, 18:30 Tweakers
505 Games heeft de opvolger van Assetto Corsa aangekondigd. De racegame krijgt de naam Assetto Corsa Competizione en legt de focus op GT3-auto's. Het komt deze zomer uit op Steam Early Access.


Rhode Island gaat misschien belasting heffen op gewelddadige games
22 Februari, 12:30 Tweakers
Een Republikeinse politicus uit de Amerikaanse staat Rhode Island gaat een wetgevingsvoorstel indienen waarmee een extra aanschafbelasting van tien procent verplicht wordt bij de verkoop van gewelddadige games in de staat.


Game-uitgevers willen niet dat auteursrecht op 'vergeten' online games verdwijnt
19 Februari, 18:42 Tweakers
De Entertainment Software Association verzet zich tegen een oproep om een in het Amerikaanse auteursrecht bestaande uitzondering voor het behoud van oude games, uit te breiden naar online games. Volgens sommigen dreigen deze games zonder die uitzondering te verdwijnen.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be