NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Game


Squid Game-acteur O Yeong-su schuldig bevonden aan seksueel wangedrag
19 Maart, 00:09 NU.NL - Film
O Yeong-su is schuldig bevonden aan seksueel wangedrag. De 79-jarige acteur, vooral bekend van zijn rol in Squid Game, heeft in 2017 een vrouw onzedelijk betast.


Game of Thrones spin-off The Hedge Knight verschijnt eind volgend jaar
27 Februari, 00:07 NU.NL - Film
De serie A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight, een nieuwe spin-off van de serie Game of Thrones, verschijnt eind 2025 bij HBO Max. Warner Bros. Discovery-topman David Zaslav heeft dat vrijdag bekendgemaakt.


Basketballers uit 'East' winnen bekritiseerde All-Star Game met puntenrecord
20 Februari, 00:04 NU.NL - Sport
De beste basketballers uit de oostelijke divisie van de NBA hebben in de All-Star Game gewonnen van de beste spelers uit de westelijke divisie. In het Amerikaanse Indianapolis werd het 211-186 voor team East.


Diablo IV komt op 28 maart naar Xbox Game Pass
17 Februari, 00:00 Tweakers
Diablo IV is vanaf 28 maart beschikbaar via Xbox Game Pass voor pc en Xbox Series X/S. Het is de eerste game van Activision Blizzard die beschikbaar komt voor het abonnement. Volgens Microsoft komen later dit jaar nog meer Activision Blizzard-spellen naar Game Pass.


Ubisoft wil niet extra investeren in VR, Assassin's Creed-game 'stelde teleur'
10 Februari, 00:00 Tweakers
Ubisoft is niet van plan om extra te investeren in zijn VR-divisie. Ceo Yves Guillemot zegt dat dit komt door de 'teleurstellende' verkoopcijfers van Assassin's Creed Nexus VR, dat op 16 november 2023 uitkwam voor de Meta Quest Pro, Meta Quest 3 en Oculus Quest 2.


Tweede seizoen ?Squid Game? verschijnt dit jaar
24 Januari, 00:00 HLN.BE
Het langverwachte tweede seizoen van de Zuid-Koreaanse Netflixserie ?Squid Game? komt dit jaar online. Dat heeft de streamingdienst dinsdag onthuld bij de bekendmaking van de kwartaalcijfers.


EA brengt mobiele 'tower defense'-game Plants vs. Zombies 3 uit in Nederland
20 Januari, 00:01 Tweakers
EA heeft de iOS- en Android-game Plants vs. Zombies 3: Welcome to Zomburbia in een aantal landen uitgebracht, waaronder Nederland. Het spel hanteert net als zijn voorganger uit 2013 het free-to-playmodel.


Game of Thrones-prequel Nine Voyages wordt animatieserie
3 Januari, 00:05 NU.NL - Film
De Game of Thrones-prequel Nine Voyages wordt een animatieserie. Dat vertelt bedenker George R.R. Martin in een online blog. De serie was oorspronkelijk bedoeld als liveactionserie, maar Martin denk dat zulke plannen onhaalbaar zijn.


Fntastic haalt servers geannuleerde game The Day Before volgende maand offline
26 December 2023, 00:02 Tweakers
De geannuleerde survivalgame The Day Before is vanaf 22 januari niet meer te spelen. Ontwikkelaar Fntastic stopt dan definitief met de ondersteuning van de game en geeft naar eigen zeggen via Steam proactief het aankoopbedrag voor de game aan alle klanten terug.


Larian Studios: Baldur's Gate III komt niet naar Xbox Game Pass
19 December 2023, 00:01 Tweakers
Baldur's Gate III komt niet naar Xbox Game Pass, zegt Larian Studios-oprichter en -ceo Swen Vincke. Dit was naar eigen zeggen altijd al het plan, en daar zal volgens Vincke geen verandering in komen.


Baldur's Gate 3 van Belgische gamestudio grote winnaar van The Game Awards
15 December 2023, 00:08 NU.NL - Tech
Baldur's Gate 3 van de Belgische gameontwikkelaar Larian Studios is dit jaar de grote winnaar van The Game Awards. Die bekroning kun je vergelijken met de uitreiking van Oscars voor films. De Belgische game werd onderscheiden met zes awards.


Update Alan Wake II verschijnt op 11 december; bevat New Game+-modus
12 December 2023, 00:01 Tweakers
Remedy Entertainment brengt op 11 december een update uit voor Alan Wake II. Deze update krijgt de titel The Final Draft mee en bevat enkele bugfixes, optimalisaties, een New Game+-modus en een nieuwe moeilijkheidsgraad, genaamd Nightmare Difficulty.


Rockstar kondigt eerste beelden nieuwe Grand Theft Auto-game aan
8 December 2023, 00:10 NU.NL - Tech
Rockstar geeft op 5 december de eerste beelden vrij van het nieuwe deel in de Grand Theft Auto-serie. Dat meldt de Amerikaanse gameontwikkelaar op zijn eigen website.


NU+ | Eerste trailer van GTA VI onthult meer dan je denkt: dit is wat we nu weten
8 December 2023, 00:09 NU.NL - Tech
Gamestudio Rockstar heeft maandagavond de eerste trailer van GTA VI gepubliceerd. In de video deelt de spelontwikkelaar verschillende details van het nieuwe spel. Dit is wat we weten over het nieuwste deel van Grand Theft Auto.


Fortnite krijgt LEGO-game, Solid Snake, eindbaasgevechten en nieuw eiland
5 December 2023, 00:00 Tweakers
Battleroyalegame Fortnite krijgt verschillende nieuwe features. Als onderdeel van Chapter 5 krijgt Fortnite onder meer een ingebouwde LEGO Fortnite-survivalknutselgame, een nieuw eiland, eindbaasgevechten en een Solid Snake-skin.


GeForce Game Ready Driver 546.29 WHQL
5 December 2023, 00:00 Tweakers
Nvidia heeft nieuwe stabiele GeForce-drivers uitgebracht. De drivers dragen versienummer 546.29 WHQL, zijn geschikt voor Windows 10 en hoger, en kunnen worden gebruikt op kaarten gebaseerd op de Maxwell-architectuur of nieuwer. In deze uitgave treffen we onder meer verbeteringen aan voor de spellen Cyberpunk 2077 Ultimate Edition, Call of Duty: Modern Warfare III - Season 1, Throne and Liberty, Avatar: Frontiers of Pandora en Fortnite - Chapter 5. De changelog maakt verdr melding van een bijgewerkt profiel voor Call of Duty: Modern Warfare 2 en twee problemen die wel al bekend zijn, maar waar nog geen oplossing voor is. Game Ready


?Squid Game?-acteur zaagt per ongeluk twee tenen af: ?Ik stopte ze in een papieren zakdoek?
2 December 2023, 00:03 HLN.BE
De Amerikaanse acteur Geoffrey Giuliano (68), bekend van zijn rol als VIP 4 in de populaire serie ?Squid Game?, heeft per ongeluk twee tenen afgezaagd met een kettingzaag. ?Er was overal bloed. Ik pakte ze op en stopte ze in een papieren zakdoek.?


Deelnemers Squid Game-spelshow dreigen met rechtszaak na verwondingen op set
1 December 2023, 00:06 NU.NL - Film
Deelnemers van de Netflix-realitygameshow Squid Game: The Challenge dreigen de makers voor de rechter te slepen. Kandidaten beweren dat ze gewond zijn geraakt tijdens het filmen van de spelshow, meldt Deadline.


PUBG-uitgever Krafton werkt aan Sims-achtige game inZOI met UE5-engine
21 November 2023, 00:00 Tweakers
PUBG-uitgever Krafton werkt aan inZOI, een Sims-achtige game die gebruikmaakt van Unreal Engine 5. De sim zou in 2024 moeten verschijnen en biedt spelers veel vrijheden om kleding en meubels te ontwerpen.


Na Super Mario krijgt ook game The Legend of Zelda een bioscoopfilm
9 November 2023, 00:06 NU.NL - Film
De populaire videogame The Legend of Zelda wordt verfilmd. Filmproducent Sony en Zelda-maker Nintendo slaan de handen ineen voor de liveactionfilm.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn