NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesFunctie

2News.be / Trefwoorden / Functie

Snapchat komt met nieuwe functie om locatie te delen
Zaterdag, 12:42 Tweakers
Snapchat heeft het mogelijk gemaakt om de locatie te delen met vrienden. Die locatie wordt dan weergegeven op de Snap Map. Het is ook mogelijk om de locatie van anderen op te vragen. Snap Map kwam vorig jaar al uit, maar toen kreeg Snapchat nog kritiek vanwege de privacy.


Airbnb introduceert ook een Stories-functie
Donderdag, 16:06 Emerce
Airbnb doet een bètatest met een Stories-functie in de app zoals we die al kennen van Snapchat, Instagram en sinds kort Google. Dit meldt TechCrunch.


Australische aartsbisschop schuldig bevonden aan verzwijgen misbruik
Dinsdag, 05:24 NOS nieuws

Een Australische aartsbisschop is schuldig bevonden aan het verzwijgen van misbruik in de katholieke kerk in de jaren 70. Philip Wilson kan een gevangenisstraf krijgen van twee jaar. Hij is wereldwijd de hoogstgeplaatste geestelijke binnen de katholieke kerk die schuldig is bevonden aan het verzwijgen van misbruik.

Wilson (67), aartsbisschop van Adelaide, werd verdacht van het verzwijgen van het misbruik van vier jongens door de pedofiele priester James Fletcher in de jaren 70. Wilson zelf zegt die hij onschuldig is en niets heeft geweten van de misdaden.

Hij ontkende vorige maand onder ede in 1976 van twee misdienaars te hebben vernomen dat zij seksueel waren misbruikt. Op dat moment was Wilson, bij wie Alzheimer is vastgesteld, priester-assistent. "Ik denk niet dat ik dat zou vergeten", sprak Wilson in de rechtszaal. Een van de slachtoffers verklaarde dat Wilson hem zei dat hij leugens vertelde, omdat Fletcher "een goede vent" was.

Fletcher werd in 2004 beschuldig bevonden aan negen gevallen van seksueel misbruik en veroordeeld tot acht jaar cel. Hij stierf in 2006 in de gevangenis aan een beroerte.
Smart Compose in Gmail krijgt later functie om eigen taalgebruik te emuleren
16 Mei, 20:30 Tweakers
Smart Compose in Gmail, een functie om te gokken wat mensen willen schrijven in een mail en dat als optie in te vullen, krijgt later een optie om eigen taalgebruik te emuleren. Op die manier moeten de suggesties persoonlijker worden.


Microsoft brengt Nearby Share-functie naar Android en iOS
13 Mei, 12:42 Tweakers
Microsoft heeft in een demonstratie laten zien dat de Nearby Share-functie ook gebruikt kan worden om bestanden of informatie te delen vanaf een smartphone met Android of iOS naar een Windows 10 computer. De functie werkt momenteel enkel nog tussen computers.


Betalen voor nieuwsbrief: Revue lanceert nieuwe functie
11 Mei, 10:24 Emerce
E-maildienst Revue lanceerde onlangs een functie voor betaalde nieuwsbrieven. Anders dan gebruikelijk betaalt de ontvanger in zo?n geval een periodiek bedrag aan de maker van de e-mailberichten. De stap, waar oprichter Martijn de Kuijper vorig jaar al naar hintte, sluit naadloos aan bij de trend van contentcuratie.


Gmail krijgt autocomplete-functie bij opstellen e-mails
8 Mei, 19:48 Tweakers
Googles maildienst Gmail krijgt een functie om automatisch woorden en zinsdelen aan te vullen in e-mails. Dat heeft de zoekgigant bekendgemaakt op zijn eigen ontwikkelaarsconferentie I/O. De functie werkt in elk geval in het Engels.


Nieuwe functie laat gebruikers zwart-witfoto's in Google Foto's inkleuren
8 Mei, 19:48 Tweakers
Google Photos krijgt een functie om zwart-witfoto's, bijvoorbeeld uit de tijd dat kleurencamera's nog niet bestonden, in te kleuren. Dat heeft het Amerikaanse bedrijf dinsdag aangekondigd. Ook kan de Photos-app documenten herkennen en opslaan als pdf.


URL-sharing functie van Google Maps misbruikt door scammers
3 Mei, 20:54 Techzine
Gebruikers van Google Maps moeten oppassen met URL-sharing links. Sophos  heeft namelijk ontdekt dat cybercriminelen misbruik maken van deze functie, waarmee de scammers gebruikers naar dubieuze websites kunnen sturen. De nietsvermoedende Maps-gebruiker belandt niet op de gewenste plattegrond maar op een site die speciaal ontwikkeld is voor oplichting en gegevensdiefstal. Volgens de onderzoekers van Sophos […]


IN BEELD. Kasteel Boterlaerhof langs E313 krijgt nieuwe functie
3 Mei, 13:42 Gazet v. Antwerpen

Het kasteel Boterlaerhof in Deurne, langs de E313, wordt omgevormd tot een jeugdverblijfcentrum. Volgende week start de aannemer met de werken. Onze fotograaf ging kijken hoe het kasteel er nu - van binnen en buiten - aan toe is en maakte onderstaande beelden.
Vr-bril Oculus Go krijgt functie om beeld te tonen op smartphone
De vr-headset Oculus Go krijgt in de toekomst een mogelijkheid om het beeld dat gebruikers zien in virtual reality in real time te spiegelen op een smartphone, waardoor anderen kunnen meekijken. Ook is het dan mogelijk om schermopnames met geluid te maken.


Facebook krijgt Clear History-functie
Facebook werkt aan een Clear History-functie, die het voor gebruikers mogelijk moet maken om hun geschiedenis te wissen, net zoals dat in een browser kan. De functie zal tonen welke gegevens Facebook via apps en websites heeft verzameld.


Losada zit met zijn hoofd al bij nieuwe functie als scout bij Beerschot Wilrijk: ?Misschien vind ik in Argentinië wel de nieuwe Losada?
20 April, 10:06 Gazet v. Antwerpen

Woensdag kwam Hernan Losada voor het eerst in actie in Play-off 2. De kapitein van Beerschot Wilrijk stond bijna 75 minuten tussen de lijnen in de met 1-3 verloren thuiswedstrijd tegen Sint-Truiden. Als het van de Argentijn afhangt, komt hij nog maar met mondjesmaat in actie. ?We moeten in deze play-offs durven experimenteren. Spelers met weinig wedstrijdminuten in de benen verdienen een eerlijke kans.?
Amazon toont functie om privéskills voor Alexa te maken zonder code te schrijven
19 April, 16:12 Tweakers
Amazon heeft de functie Blueprints onthuld. Daarmee kunnen gebruikers van een apparaat met Amazons digitale assistent Alexa zelf skills maken zonder code te hoeven schrijven. Die skills zijn niet openbaar te raadplegen.


PUBG krijgt functie voor selecteren speelveld
19 April, 15:36 Tweakers
PlayerUnknown's Battlegrounds krijgt een optie waarmee gebruikers kunnen selecteren op welk speelveld ze willen. De game heeft momenteel twee maps en gebruikers komen willekeurig in een potje dat zich op het ene of het andere speelveld afspeelt.


Google test functie om notificaties en toggles samen te voegen in Chrome OS
19 April, 15:00 Tweakers
Google is bezig met het testen van een functie om de notificaties en toggles samen te voegen in een enkel scherm. Wie de Canary-build van Chrome OS draait, kan de functie proberen. Google acht hem nog niet klaar voor het grote publiek.


Is kennisoverdracht wel de primaire functie van scholen?
17 April, 19:42 Volkskrant
'Leraren hebben een laag zelfbeeld', schreef Joost de Vries zaterdag in de Volkskrant. Hoezeer het aanzien van de leraar is gedaald blijkt uit een vergelijking met het leger. In 1982 stond een gymnasiumleraar gelijk aan een kolonel, tegenwoordig aan een sergeant.Is meer geld de oplossing? Ten dele. Hogere salariëring zal voor beter gemotiveerde en ook betere leraren zorgen, maar dan nog zitten sch


Voorzitter stichtingsbestuur sc Heerenveen legt functie neer
8 April, 00:24 NRC
De voorzitter van het Stichtingsbestuur van sc Heerenveen, Anne Hettinga, heeft zijn functie neergelegd. Dat meldt hij in een verklaring.


Microsoft voegt beveiligingsfuncties toe aan Office 365 voor consumenten
5 April, 17:42 Tweakers
Microsoft heeft nieuwe functies voor gebruikers van de Home- en Personal-edities van Office 365 aangekondigd, met nadruk op beveiliging. Onder de functies zijn ransomwaredetectie en het terugkeren naar een back-up voor OneDrive.


Nieuwe Amazon DynamoDB-functie voor nauwkeurige dataherstelpunten
5 April, 15:48 Techzine
Amazon Web Services (AWS) kondigt nieuwe functionaliteiten voor de DynamoDB-database aan. Voortaan kunnen aanwezige data voortdurend geback-upt worden door middel van een geautomatiseerd proces, ook wel Continuous Backups. De Point-In-Time Recovery (PITR)-feature zorgt er op zijn beurt voor dat er terug in de tijd gegaan kan worden. Voor het gebruik van deze nieuwe dienst kunnen […]

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be