NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Functie

2News.be / Trefwoorden / Functie

?Belg' wordt even premier van Australië
Maandag, 10:12 De Tijd
09:51 De in Eupen geboren Mathias Cormann wordt deze week waarnemend premier van Australië. De ex-Belg vervangt eerste minister Malcolm Turnbull tijdens diens buitenlandse reis.


Gerucht: LG toont deze maand V30s-smartphone met 256GB opslag en 'Lens'-functie
12 Februari, 07:54 Tweakers
LG gaat volgens een Zuid-Koreaanse site later deze maand de V30s-smartphone presenteren, een variant op de in september getoonde V30 en V30+ met een opslag van 256GB. Bovendien krijgt de telefoon een nieuwe functie onder de naam LG Lens.


Windows 10 krijgt functie om bluetooth-apparaten met enkele klik te pairen
8 Februari, 13:54 Tweakers
Windows 10 krijgt een functie om apparaten die werken met bluetooth, zoals muizen en toetsenborden, met een enkele klik te pairen. Als Windows een apparaat heeft gedetecteerd, verschijnt een melding in beeld om het pairproces te laten beginnen.


Amazon Echo Look-app krijgt functie voor automatisch sorteren kledingfoto's
8 Februari, 09:42 Tweakers
Amazon heeft een update uitgebracht voor zijn Echo Look-app, waarmee gebruikers van de Echo Look foto's van hun kleding automatisch gesorteerd krijgen op onder meer kleur en seizoen. De Echo Look is vooralsnog alleen op uitnodiging te koop.


Functie-omschrijvingen: ben je al Master of Some?
5 Februari, 07:30 Emerce
Je kent het wel: je staat in de kroeg en krijgt de vraag: ?Wat doe jij eigenlijk?? ?Ik ben een visual designer,? antwoord ik dan. Maar stiekem is dat niet helemaal waar. Ik doe veel meer dan alleen designen. Maar wil ik iemand daar in de kroeg mee vermoeien? Hoe ziet een professional er tegenwoordig uit, en wat doet hij of zij eigenlijk precies? De hokjesgeest lijkt voorbij, terwijl scholen alleen maar onze opties vernauwen.


Magento brengt functie voor kopen met één klik
1 Februari, 14:42 Emerce
Gebruikers van Magento kunnen klanten eindelijk met één druk op de knop laten bestellen. De nieuwste update van het e-commerceplatform brengt ?Instant Purchase?. Een functie die ook wel bekendstaat als een ?one click checkout?.


Cisco dicht kritiek lek in vpn-functie van ASA-software
30 Januari, 18:06 Tweakers
Netwerkapparatuurfabrikant Cisco heeft een kritiek lek in de software voor zijn ASA-apparaten gedicht. Dit is aanwezig in de vpn-functie en laat een aanvaller op afstand code uitvoeren het het apparaat overnemen.


Hdr+-functie van Google Camera-app ondersteunt dualcamera van LG-smartphones
29 Januari, 19:54 Tweakers
Een XDA-ontwikkelaar heeft aan de in voprig jaar augustus uitgebrachte, aangepaste versie van de Google Camera-app ondersteuning toegevoegd voor de dubbele camera's van LG-smartphones. Daarmee kan onder meer de camera met groothoeklens van de V30 gebruikmaken van de hdr+-functie.


'Instagram test in Europa Stories-functie met alleen tekst'
22 Januari, 07:48 Tweakers
Instagram is in Europa begonnen met een test van een Stories-functie met alleen maar tekst. Tot nu toe draaide Stories op het op foto's gerichte sociale netwerk alleen om beeldmateriaal. Gebruikers kunnen diverse lettertypes en achtergronden kiezen voor tekst.


Functie die iPhone slomer maakt straks uit te zetten
18 Januari, 10:06 NOS nieuws

Het is straks mogelijk om de functie die iPhones slomer maakt door een verouderde batterij uit te zetten. Dat belooft de CEO van Apple, Tim Cook, in gesprek met nieuwszender ABC News. Dit wordt mogelijk via een software-update, wanneer deze komt is nog niet bekend.

Eind december was er controverse toen bleek dat Apple bewust via software oudere iPhones slomer maakt. Volgens Apple is dit nodig omdat de batterij in deze telefoons minder goed zijn. Anders bestaat de kans dat de telefoon uitvalt. Het leidde tot veel kritiek op het bedrijf. Apple zou er niet duidelijk over zijn geweest. Het bedrijf verlaagde vervolgens de prijs om de batterij te laten vervangen (van 79 naar 29 euro) en beloofde meer inzicht te geven in gezondheid van de batterij.

Cook zegt in het gesprek met ABC News dat ze het wel hebben genoemd, maar dat dit blijkbaar niet duidelijk was naar consumenten toe. In Amerika en Frankrijk lopen inmiddels onderzoeken naar de handelswijze van Apple.

20.000 banen en tweede hoofdkantoor

Het gesprek met ABC News ging overigens vooral over het feit dat Apple zijn enorme geldkas, in totaal ruim 250 miljard dollar, terug wil brengen naar de VS. Of het om al het geld gaat is niet duidelijk, wel dat het de Amerikaanse fiscus 38 miljard dollar zal opleveren.

Ook belooft Apple 20.000 nieuwe banen te creëren en een tweede hoofdkantoor te bouwen. Op de vraag waar dit kantoor komt deelde Cook nog een kleine sneer uit naar Amazon. Dat bedrijf heeft een soort wedstrijd uitgeschreven voor welke stad het beste plan komt voor zijn tweede hoofdkantoor. De topman van Apple wil dat naar eigen zeggen voorkomen en zegt nog niet welke steden Apple op het oog heeft.
Facebook kondigt functie aan om in Groups samen video's te kijken
17 Januari, 20:24 Tweakers
Facebook heeft een functie aangekondigd om in Groups samen video's te kijken en er realtime op te reageren. De functie moet van video's kijken op de site of in de app een sociale ervaring maken, zo redeneert het Amerikaanse bedrijf.


Boris Vallée: ?Zowel in functie van sprinters als voor eigen rekening rijden?
12 Januari, 20:36 Gazet v. Antwerpen

Boris Vallée is met zijn 24 lentes één van de jongste renners van Wanty-Groupe Gobert. De Luikenaar is na twee jaar Lotto Soudal en twee jaar Fortuneo-Oscaro klaar voor een nieuwe uitdaging. Op de ploegvoorstelling in Benidorm deed Vallée zijn ambities uit de doeken.
VS-ambassadeur Peter "Pete" Hoekstra officieel in functie
10 Januari, 14:00 NOS nieuws

De nieuwe ambassadeur van de VS, Peter Hoekstra, heeft zijn geloofsbrieven overhandigd aan koning Willem-Alexander. Dat gebeurde op Paleis Noordeinde in Den Haag. De Amerikaan van Nederlandse afkomst is nu officieel in functie.

Aansluitend ontving Hoekstra de pers in zijn ambtswoning. De journalisten vroegen hem herhaaldelijk naar zijn uitlatingen bij een debat in 2015, waarin hij zei dat er in Nederland no-gozones zijn waar auto's en politici in brand worden gestoken.

Maar Hoekstra weigerde op vragen over die opmerkingen in te gaan. "Het gaat niet meer om mij. Ik ben geen politicus meer. Ik vertegenwoordig de VS in Nederland. Het is een andere tijd."

Toen Nieuwsuur hem er in december naar vroeg, beschuldigde hij de correspondent van het verspreiden van nepnieuws, waarna hij zijn eigen uitspraken ontkende. Later bood hij daar excuses voor aan.

Hoekstra is een zakenman en een conservatieve Republikeinse politicus van Nederlandse afkomst. President Trump droeg hem vorig jaar voor als ambassadeur voor de VS in Nederland.
BBC-journalist legt functie neer vanwege loonkloof tussen mannen en vrouwen bij de omroep
8 Januari, 18:12 Volkskrant
BBC-journalist Carrie Gracie legt haar functie als China-correspondent neer vanwege ongelijke lonen tussen mannen en vrouwen bij de Britse omroep. Dit liet de journalist weten in een open brief die ze afgelopen zondag op haar website plaatste. Afgelopen zomer heeft de BBC voor het eerst de salarissen van haar werknemers die meer dan 150.000 pond verdienen openbaar gemaakt. Daaruit bleek dat mannel


Asus activeert functie om van oude routers mesh-netwerk te maken
3 Januari, 21:42 Tweakers
Asus heeft een functie aangekondigd om oude routers te gebruiken als nodes in een mesh-netwerk voor beter bereik van wifi. Het systeem heet AIMesh en werkt het beste op triband-routers, die een band overhebben om met andere nodes te communiceren.


Roomba-robotstofzuigers krijgen functie om wifi-signaal in kaart te brengen
3 Januari, 19:54 Tweakers
Roomba-robotstofzuigers krijgen de mogelijkheid om het wifi-signaal in kaart te brengen. Fabrikant iRobot begint later deze maand een test onder maximaal tweehonderd gebruikers. De functie komt later dit jaar naar compatibele modellen.


Eric Schmidt legt functie als voorzitter van Alphabet neer
22 December 2017, 09:00 Tweakers
Eric Schmidt stopt als voorzitter van de raad van bestuur van Alphabet, het moederbedrijf van Google. Schmidt blijft wel lid van het bestuur en neemt de functie van technisch adviseur bij het bedrijf aan. Een reden voor het neerleggen van de functie is niet gegeven.


Microsoft voegt Timeline-functie toe aan Windows 10 Insider-build
19 December 2017, 20:42 Tweakers
De nieuwste Insider-build van Windows 10 bevat de Timeline-functie. Gebruikers krijgen hiermee een overzicht van hun bezigheden en kunnen terugkeren naar bepaalde momenten. Ook is het mogelijk om van apparaat te wisselen en door te gaan met een bezigheid.


Ik betwijfel of de tweederangsburger op een publieke functie zit te wachten
19 December 2017, 02:30 Volkskrant
'De nadruk op preventie en veiligheid produceert wantrouwen, niet alleen jegens vreemdelingen, maar ook tussen de staat en zijn burgers', schrijft Herman van Gunsteren, emeritus hoogleraar politieke theorieën, donderdag in de Volkskrant. Waar de overheid een almachtige vader beweert te zijn die burgers zal beschermen krijg je inderdaad perverse neveneffecten: teleurstelling en paranoia. Maar Van G


Eerste vrouw legt functie neer na beschuldiging seksuele intimidatie
16 December 2017, 17:24 Volkskrant
Nadat de MeToo-beweging een aantal machtige mannen de kop heeft gekost, stapt nu ook een vrouw op wegens beschuldigingen van seksuele intimidatie. Andrea Ramsey, die namens de Democraten in de staat Kansas streed om een zetel in het Huis van Afgevaardigden, wordt ervan beschuldigd een mannelijke oud-werknemer te hebben lastiggevallen. Het is voor zover bekend de eerste keer dat een vrouw haar func

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be