NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Francken

2News.be / Trefwoorden / Francken

Horst Seehofer, de Duitse versie van Jambon en Francken
Vrijdag, 10:24 De Tijd
09:53 Met Horst Seehofer krijgt Duitsland een mengeling van Jan Jambon en Theo Francken als minister van Binnenlandse Zaken. Hij is het symbool van het rechtsere Duitse migratiebeleid.


Francken mag veroordeelde Syriëstrijder niet uitwijzen
Vrijdag, 09:12 De Tijd
08:46 Een rechter heeft de uitwijzing van een veroordeelde Syriëstrijder naar Marokko tegengehouden, omdat hij het risico loopt te worden gefolterd.


Rechter fluit Theo Francken terug: Syriëstrijder moet voorlopig hier blijven
Vrijdag, 02:36 Gazet v. Antwerpen

Een rechter heeft de uitwijzing van de veroordeelde Syriëstrijder Bilal S., alias Abou Safiya, naar Marokko tegengehouden, omdat hij het risico loopt gefolterd te worden.
Francken over afbouw opvang asielzoekers: ?Mogen hen niet pamperen met individuele opvang?
11 Maart, 14:30 Gazet v. Antwerpen

Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) ontkent dat hij talmt met de afbouw van plaatsen voor asielzoekers en daarom extra middelen nodig heeft. Dat zegt hij op zijn Facebookpagina. Bij VTM Nieuws kwam Francken zijn standpunt nog kracht bijzetten. Daar stelde hij te wachten op groen licht van het kernkabinet, waar een discussie aansleept over welke opvangplaatsen nu gesloten moeten worden.
Francken: "Ik smijt helemaal niet met belastinggeld"
11 Maart, 13:36 Skynet
Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) ontkent dat hij talmt met de afbouw van plaatsen voor asielzoekers en daarom extra middelen nodig heeft. Dat zegt hij op zijn Facebookpagina. Francken wacht op groen licht van het kernkabinet, waar een discussie aansleept over welke opvangplaatsen nu gesloten moeten worden.


Francken wil 100 miljoen extra voor asielopvang
10 Maart, 09:06 De Tijd
09:02 Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) vraagt 100 miljoen extra voor de opvang van asielzoekers. Dat botst op kritiek bij zijn coalitiepartners. Die wijzen erop dat duizenden opv...


Francken wil extra geld voor asielopvang
10 Maart, 07:42 Skynet Belgie
Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) wil bij de begrotingscontrole die eind volgende week van start gaat extra geld voor de opvang van asielzoekers. Uit een document waarover De Tijd zaterdag bericht, blijkt dat hij 100 miljoen euro extra vraagt.


Theo Francken (N-VA) en Gwendolyn Rutten vechten online relletje uit: ?Rustig Theo, ademen?
6 Maart, 17:24 Gazet v. Antwerpen

Staatssecretaris voor Asiel en Migratie, Theo Francken (N-VA), en Open VLD-voorzitter Gwendolyn Rutten hebben een robbertje gevochten op Twitter. De inzet van de verhitte discussie is een resolutie die de Brusselse meerderheid indiende omtrent een federaal wetsontwerp. Het ontwerp voorziet dat de politie een woonst mag betreden indien mensen illegalen onderdak bieden. Francken maakte zich danig druk dat ook Open VLD de resolutie ondertekende. ?Ik begrijp al langer dat u over uw Brusselse bende niets te zeggen heeft?, sneerde Francken naar Rutten.
Francken krijgt 450 protestbrieven tegen dreigende uitzetting tiener uit Denderleeuw
6 Maart, 14:42 Skynet
Een vijftigtal leerlingen van het zesde middelbaar van het IKSO in Denderleeuw hebben vandaag 450 brieven overhandigd op het kabinet van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken. Daarmee protesteren ze tegen de dreigende uitzetting van hun 18-jarige klasgenoot Ardian Nuhiji en zijn familie.


Honderdvijftig mensen betogen tegen "verdeel en heers"-politiek van Theo Francken
5 Maart, 20:24 Skynet
In de Leuvense binnenstad hebben een honderdvijftigtal mensen betoogd tegen het beleid van staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken. Aanleiding voor de betoging is een lezing die Francken morgen in Leuven geeft voor de faculteitskring Crimen. De manifestatie was een initiatief van twee studenten en kreeg de steun van een twintigtal organisaties, zoals ABVV Vlaams-Brabant, Hart boven Hard en vzw Vrede.


Oproep tot betoging tegen Theo Francken: ?Geen plaats voor een politiek die A- en B-burgers creëert?
4 Maart, 17:36 Gazet v. Antwerpen

Omdat staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) daags nadien een lezing geeft aan de KU Leuven hebben een twintigtal organisaties opgeroepen om op maandag 5 maart te manifesteren tegen zijn asielbeleid. De betoging start omstreeks 17.30 uur aan het Martelarenplein, aan het station in Leuven. Onder meer het ABVV Vlaams-Brabant, Hart boven Hard Leuven, ACOD Cultuur, de vzw Vrede en PVDA Vlaams-Brabant steunen de betoging.
Theo Francken zet medewerkers in de bloemetjes: ?Allez, gij moogt blijven?
1 Maart, 10:06 Gazet v. Antwerpen

Theo Francken (N-VA) heeft op Nationale Complimentendag persoonlijke kaartjes uitgedeeld aan zijn medewerkers. ?Allez, gij moogt blijven?, staat erop gedrukt.
Als Francken N-VA-lijst trekt, zou stemmenrecord van Tindemans wel eens kunnen sneuvelen
28 Februari, 06:30 Gazet v. Antwerpen

Wordt Theo Francken de eerste Belgische politicus die meer dan een miljoen stemmen haalt? Als de N-VA?er inderdaad beslist om volgend jaar de Europese lijst te trekken, is dat niet helemaal denkbeeldig. Maar dan moet hij beter doen dan de stemmenkampioen der stemmenkampioenen, gewezen CVP-premier Leo Tindemans in 1979.
Covoorzitters Ecolo op matje geroepen bij politie over ?nazifoto? van Theo Francken
21 Februari, 20:42 Gazet v. Antwerpen

De covoorzitters van Ecolo J, de jongerenpartij van de Franstalige groene partij Ecolo, zijn deze week door de politie gehoord over de karikatuur die de jongerenpartij verspreidde van staatssecretaris Theo Francken (N-VA) in een nazi-uniform. Francken vroeg toen excuses en diende, omdat hij die niet kreeg, klacht in voor laster.
Europarlementslid Gérard Deprez (MR) neemt ?debiele communicatie? Francken op de korrel

Europarlementslid en ondervoorzitter van regeringspartij MR Gérard Deprez heeft zich zondag op L?invité (RTL-TVi) erg kritisch uitgelaten over de communicatie van staatssecretaris voor Asiel en Migratie, Theo Francken. Hij gaf hem een score van 3 op 10.
?Ik wil geen directeur zijn in de school van Theo Francken'
10 Februari, 12:00 De Tijd
11:28 Na jaren van focus op gelijke kansen moet de lat in het onderwijs weer hoger, vindt de Vlaamse regering. Theo Francken wil zelfs een eigen eliteschool oprichten. Maar het onderwijs zet zich schrap. ?W...


Francken: '18 Soedanezen klaar voor terugkeer'
9 Februari, 14:24 De Tijd
14:08 Nu blijkt dat er in het Soedanrapport geen bewijzen staan dat gerepatrieerde Soedanezen bij hun terugkeer werden gefolterd, gaan België opnieuw mensen uitwijzen naar het Afrikaanse land.


Theo Francken wil eigen school oprichten
5 Februari, 15:00 Gazet v. Antwerpen

Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken wil na zijn politieke carrière een eigen school oprichten. ?Eén met niks dan geïnspireerde leerkrachten, die het maximum uit leerlingen kunnen halen?, zegt hij aan Luk Alloo, in de eerste aflevering van een nieuw seizoen van Alloo, het reportageprogramma van VTM NIEUWS, die dinsdagavond wordt uitgezonden.
Theo Francken wil eigen school oprichten
5 Februari, 14:48 Skynet Belgie
Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken wil na zijn politieke carrière een eigen school oprichten. "Eén met niks dan geïnspireerde leerkrachten, die het maximum uit leerlingen kunnen halen", zegt hij aan Luk Alloo, in de eerste aflevering van een nieuw seizoen van Alloo, het reportageprogramma van VTM NIEUWS, die vanavond wordt uitgezonden.


Manifestatie voor businessclub Cercle de Lorraine tegen beleid van Francken
30 Januari, 19:30 Skynet
Meer dan honderd manifestanten, volgens een raming van de lokale politie, hebben geprotesteerd voor businessclub Cercle de Lorraine (Club van Lotharingen) in Brussel, waar staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken (N-VA) gastspreker was. De manifestanten laakten zijn beleid jegens migranten.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be