NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Fondsen

2News.be / Trefwoorden / Fondsen

Amerikaanse waakhond wijst aanvragen voor Ether fondsen af
11 Maart, 00:00 Emerce
De Securities & Exchange Commission (SEC) heeft de aanvragen voor een ethereum exchange traded fund voorlopig afgewezen. Zowel Fidelity als BlackRock grijpen achter het net.


Europese Commissie deblokkeert ruim 10 miljard euro aan fondsen voor Hongarije
14 December 2023, 00:04 Skynet Buitenland
De Europese Commissie heeft woensdag ruim 10 miljard euro aan cohesiefondsen voor Hongarije vrijgegeven. Volgens de Commissie heeft Boedapest de gevraagde maatregelen genomen om de onafhankelijkheid van het gerecht te verbeteren.


Nieuw pensioenstelsel maakt fondsen huiverig om pensioenen te verhogen
19 Oktober 2023, 00:01 NU.NL - Economie
Grote pensioenfondsen staan er financieel beter voor dan enkele maanden geleden, waardoor een verhoging van de pensioenen dichterbij komt. Maar door de overgang naar een nieuw stelsel zijn de fondsen voorzichtig met het daadwerkelijk verhogen.


Tunesisch president zegt Europese fondsen in kader migratiedeal te zullen weigeren
3 Oktober 2023, 00:02 Skynet
De Tunesische president Kais Saied heeft maandagavond aangekondigd dat hij de fondsen van de Europese Unie in het kader van het migratieakkoord met zijn land gaat weigeren. Volgens hem gaat het om "liefdadigheid" en is het "bespottelijke" bedrag in strijd met de overeenkomst die werd beklonken tussen beide partijen.


Beleggers zien mandje aandelen en fondsen 5 miljard euro in waarde stijgen
23 Augustus 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Nederlandse particulieren pakten vorig kwartaal gemiddeld 3,2 procent rendement op hun beleggingen. Dan gaat het om investeringen in aandelen, obligaties en beleggingsfondsen.


Fondsen voeren historische pensioenstijgingen door: hoe kan dat?
28 November 2022, 00:03 NU.NL - Economie
Pensioenfondsen hebben deze maand verhogingen bekendgemaakt van soms meer dan 10 procent. Dat terwijl ze de pensioenen ruim tien jaar lang niet aan prijsstijgingen konden aanpassen. Waarom kan dat nu wel? En wat heeft dat te maken met de overgang naar het nieuwe pensioenstelsel?


Prins Laurent wil activiteiten van zijn vzw heropstarten na ?ontvriezing? Libische fondsen
31 Januari 2021, 14:00 HLN.BE
Prins Laurent wil graag zijn activiteiten van zijn vzw heropstarten, nadat de Belgische regering eerder deze week heeft beslist om tussen te komen bij de Verenigde Naties ten voordele van de vzw.


Welk factoren bepalen de prijs van je autoverzekering? En hoe kan je erop besparen? Onze geldexpert geeft advies
24 Januari 2021, 10:06 HLN.BE
Naar schatting 35% van de personenwagens in ons land is omnium verzekerd, waarvan de kleine helft met een mini-omnium. Belgen verzekeren hun auto dus graag grondig, al kan het prijskaartje daarvoor, en om diverse andere redenen, oplopen. Onze geldexpert Paul D?Hoore legt uit waar je allemaal rekening mee moet houden. ?Heb je minstens vier rijhulpsystemen, dan kan je 15% korting krijgen op je premie.?


Duurzame fondsen staan voor examen
2 Mei 2018, 10:30 De Tijd
12:06 De bankenfederatie Febelfin werkt aan een duurzaamheidslabel. Wie zich duurzaam, maatschappelijk verantwoord of ethisch wil noemen, zal dat label moeten verdienen.


Wie beleggen in de farmaceutische industrie en waarom? Dit zijn de reacties van zorgverzekeraars en fondsen
4 April 2018, 00:36 Volkskrant
De Volkskrant vroeg de vier grote zorgverzekeraars (Menzis, CZ, VGZ en Achmea/Zilveren Kruis) en 21 gezondheidsfondsen of zij in de farmaceutische industrie beleggen. Daarbij ging de aandacht uit naar drie bedrijven die de afgelopen tijd onder vuur hebben gelegen vanwege hun exorbitante prijzen: Gilead (fabrikant van de zogeheten duizend dollar pil tegen hepatitis C), Vertex (fabrikant van een med


Trailen door Turnhout voor 11.11.11: Nieuwe manier van fondsen werven
17 Maart 2018, 15:24 Gazet v. Antwerpen

In Turnhout liepen sportievelingen deze voormiddag de eerste 11-trail: een loopevenement ten voordele van 11.11.11. Vijf laatstejaarsstudenten van de afdelingen Sportmanagement en Sport en Bewegen van de Thomas More Hogeschool passen de trail in in hun Practice Enterpriseproject. De hulporganisatie kan er geld mee ophalen, de studenten doen het dan weer voor de punten die ze ermee kunnen verdienen. Negen bekende Turnhoutenaren promoten de loop en waren ook aanwezig.




Tien miljard aan bevroren Libische fondsen verdwenen
8 Maart 2018, 23:18 Skynet Economie
Meer dan tien miljard euro aan Libische fondsen, die in 2011 na een beslissing van de Verenigde Naties bevroren werden, is tussen eind 2013 en eind 2017 verdwenen van rekeningen van de Euroclear Bank. Dat schrijft Le Vif. De fondsen werden gecontroleerd door mensen uit de omgeving van de voormalige Libische leider Mouammar Kadhafi.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn