NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Finaleraces

2News.be / Trefwoorden / Finaleraces

Finaleraces: Zege en dubbel podium in het kampioenschap voor de Belgian VW Club-teams
24 Oktober, 19:42 Autosport
Het herfstweer dat de deelnemers aan de TCR Benelux stond op te wachten tijdens de finale van het kampioenschap 2017 heeft niets veranderd aan de motivatie van de twee Belgian VW Club-teams. Op het TT Circuit van Assen, in Nederland, wouden Guillaume Mondron (samen met zijn broer Edouard op de VW Golf GTI TCR #4 van Delahaye Racing Team) en de tandem Maxime Potty-Mathieu Detry (aan het stuur van de #52 van Team WRT) het seizoen op een positieve noot eindigen? maar ook een kans blijven maken op de titel!


Finaleraces: nabeschouwing van Denis Dupont en Sam Dejonghe
23 Oktober, 01:48 Autosport
Een podium in de Long Race en drie overwinningen in de vier sprintraces: de laatste meeting van de TCR Benelux 2017 draaide dit weekend in Assen uit op spectaculair vuurwerk voor Sam Dejonghe, Denis Dupont en de SEAT Leon in de kleuren van het RACB National Team.


Finaleraces: Verslag van de sprint races - Benjamin Lessennes kampioen
22 Oktober, 20:54 Autosport
De laatste meeting van de TCR Benelux, betwist op het Nederlandse circuit van Assen, heeft de verwachtingen op vlak van spektakel en spanning volledig ingelost. Op zaterdag werd de meest betwiste ?Long Race? uit de geschiedenis van de TCR Benelux afgewerkt. Na een afgescheiden dominantie van Denis Dupont (SEAT Leon) tijdens de eerste helft van de wedstrijd, zegevierde het Nederlandse duo Meijer-Sieljes met hun Audi RS3 LMS voor de VW Golf van Potty-Detry en de SEAT Leon van Dupont-Dejonghe. Benjamin Lessennes deed met de hulp van Tom Coronel beter dan de broers Mondron en kon zo zijn voorsprong in het kampioenschap vergroten.


Finaleraces: Dupont de snelste maar de Mondron-broers in pole position
21 Oktober, 20:06 Autosport
TCR Benelux stond reeds tijdens de kwalificaties borg voor een hoogstaand spektakel. Op het TT Circuit Assen bleek Guillaume Mondron (VW Golf GTI TCR) meteen de snelste (2'01"042), voor Sam Dejonghe in de SEAT Leon TCR (2'01"395). Broertje Edouard verbeterde daarop de rondetijd (2'00"546) maar het was Denis Dupont die uiteindelijk de snelste ronde op de tabellen toverde 2'00"312. Op basis van het gemiddelde van de twee coureurs gaat aldus de ?pole position? naar de SEAT Delahaye van Edouard en Guillaume Mondron en starten zij deze namiddag (16u50) helemaal voorin voor de Qualifying Long Race van één uurtje racen.


Finaleraces: Verslag race 1 GT & Prototype Challenge
21 Oktober, 20:06 Autosport
De start van de eerste race van de GT & Prototype Challenge is op een half natte baan. De regen is gestopt maar de lucht is grijs en regen is niet uitgesloten. Op pole position start Luc de Cock in de Norma M20FC en naast hem staat de Radical SR8 met Bob Herber achter het stuur. Alain Berg start op de derde positie in de Praga R1T en hij heeft Henk Thuis in de Pumax RT naast hem staan. David Hauser en Berry van Elk staan op de vierde startrij.


Finaleraces: Voorbescouwing van de organisatoren
19 Oktober, 20:18 Autosport
Bij het verlaten van de paddock van Circuit Jules Tacheny de Mettet was iedereen het er roerend over eens: zuiver sportief stond TCR Benelux nogmaals borg voor een hoogstaand spektakel met de foto-finish in de laatste sprint als zoveelste bewijs van een nog niet vaak getoonde strijd om de zege! Het resultaat van de races op het Belgische circuit geeft ons vier kandidaten voor de titelontknoping op het Nederlandse TT Circuit Assen.


Finaleraces: Mondron, Potty en Detry geloven in de titel met hun VW Golf GTI TCR
19 Oktober, 16:06 Autosport
De TCR Benelux jaargang 2017 beleeft komend weekend zijn epiloog op het TT Circuit van Assen. Voor aanvang van de finale van dit seizoen maken drie rijders die een beroep doen op de VW Golf GTI TCR nog aanspraak op de titel. Guillaume Mondron, die voor de laatste afspraak opnieuw gekoppeld wordt aan Edouard Mondron, telt slechts veertien punten achterstand op de leider in de tussenstand, Benjamin Lessennes, en dat terwijl dit weekend nog 125 punten worden uitgedeeld.


Finaleraces: Voorbeschouwing van Denis Dupont en Sam Dejonghe
19 Oktober, 11:18 Autosport
Bij de laatste meeting van de TCR Benelux 2017, dit weekend in Assen, willen Sam Dejonghe en Denis Dupont gebruik maken van de wendbaarheid van hun SEAT Leon om de kleuren van het RACB National Team te laten schitteren en het seizoen in schoonheid af te sluiten.


Finaleraces: voorbeschouwing van de organisatoren
4 Oktober, 00:48 Autosport
Op 7 en 8 oktober worden de Finaleraces verreden op Circuit Zandvoort. Bij dit GRATIS te bezoeken evenement wordt het publiek getrakteerd op een heerlijke mix van snelle en keiharde truckraces (met meer dan 12.000 pk), wedstrijden met uitdagende toerwagens en GT?s, een vol veld klassieke Formulewagens en ook volop strijd tussen historische beauty?s als Porsche 911, Shelby Cobra en Chevron B16. Naast de gevarieerde line-up van raceseries kunnen bezoekers ook kiezen voor een exclusieve Paddockkaart. Zij krijgen dan toegang tot de overdekte hoofdtribune én kunnen dichtbij de verschillende raceteams kijken, waarvan eenmaal per dag tijdens een bijzondere Grid Walk. Bernie?s Bar & Kitchen is op beide dagen dé locatie voor verzorging van de inwendige mens, van ontbijt en lunch tot diner en ook voor een hapje of drankje tussendoor, dit alles met uniek uitzicht op de pitstraat en Tarzanbocht.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be