NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Final


World Final Imola: Zege voor Van der Horst in CUP en tweede plaats voor Lagrange/Vanneste in PRO AM
Zaterdag, 17:30 Autosport
Het seizoen van de Lamborghini Super Trofeo wordt traditioneel afgesloten met de World Final. Deze wordt dit seizoen georganiseerd op het circuit van Imola waar een dag eerder de laatste races van het Lamborghini Super Trofeo Europe, Asia en North America werden verreden. Daarin kroonde Gerard Van der Horst zich voor de tweede maal op rij tot kampioen in de Lamborghini CUP Europe en waren Lagrange en Vanneste op weg naar het podium in PRO AM tot een lekke band in de laatste ronde er anders over besliste.


Zou jij? Bijna 400.000 euro voor deze SLS AMG Final Edition
6 November, 11:12 AutoBlog
Roodkapje en de acht cilinders. Als afscheid van de SLS introduceerden Mercedes en AMG in 2013 de SLS AMG Final Edition. Een gelimiteerde variant van de supercar met de hamerende 6.2 V8. De SLS kreeg enkele elementen van de eveneens gelimiteerde SLS AMG Black Series mee, maar was in de basis gebaseerd op de SLS […]


Christopher Mivis zakt naar 26e plaats in Oman

Christopher Mivis is met een tweede ronde van 73 slagen (+1) van de zestiende naar de 26e plaats gezakt op het NBO Classic Grand Final golftoernooi (Challenge Tour/400.000 euro), dat plaatsvindt op de Al Mouj golfbaan in het Omaanse Muscat.
World of Final Fantasy verschijnt op 21 november op Steam
31 Oktober, 17:48 Tweakers
Square Enix brengt World of Final Fantasy naar de pc. De rpg die vorig jaar verscheen voor de PlayStation Vita en de PlayStation 4 is vanaf 21 november te koop op Steam. De gameplay moet lijken op de oudere games uit de serie, voor versie X.


The Final Race: De Zolder 200 BGDC race in beeld gebracht
28 Oktober, 21:00 Autosport
Foto's: The Final Race: De Zolder 200 BGDC race in beeld gebracht


The Final Race: Voorbeschouwing van de organisatoren
26 Oktober, 00:30 Autosport
Nog een paar maal slapen en we zijn toe aan de finale van de Hundred Series by BGDC! Zaterdag 28 oktober zullen teams en rijders zich verzamelen voor de laatste circuitafspraak van het seizoen in ons land. Daarna is het tijd voor de winterpauze. Voor deze laatste race, van maar liefst 200 minuten, tekenen in Zolder meer dan 40 wagens present.


Total Commander 9.10 final
21 Oktober, 08:36 Tweakers
Na drie bŤta's en evenzoveel release candidates is de final release van Total Commander versie 9.10 verschenen. Dit programma kan als vervanging voor Windows Verkenner worden gebruikt. Doordat het beeld in tweeŽn is gesplitst, is het eenvoudig om bestanden te kopiŽren, maar het programma kan veel meer. Zo zijn er diverse manieren om bestanden aan te passen, zijn een ingebouwde ftp-client en een multirename-tool aanwezig, en is er ondersteuning voor een groot aantal compressieformaten. Verder kan de functionaliteit met plug-ins worden uitgebreid.


Potente Mercedes-AMG G 65 Final Edition
20 Oktober, 19:00 Skynet
Met de G65 Final Edition brengt Mercedes-AMG de krachtigste 4x4 ter wereld op de markt met een vermogen van maar liefst 630 pk!


The Final Race: Drie finalisten van het RACB Stuurwiel bij Comtoyou Racing
19 Oktober, 21:30 Autosport
Comtoyou Racing, dat eerder al jonge Belgische rijders de kans gaf om te starten in de VW Fun Cup, komt naar de finale race te Zolder met wel een heel speciaal rijderstrio. Namelijk drie van de zes finalisten van het RACB Stuurwiel krijgen de kans om een van de VW Fun Cup's van Comtoyou Racing te bemannen. De drie gelukkigen zijn Gilles Magnus, Ugo de Wilde en Tristan FŲldesi.


Kevin Hesbois meteen op achtervolgen aangewezen op Alps Tour Grand Final
19 Oktober, 19:30 Gazet v. Antwerpen

Kevin Hesbois heeft donderdag in het Italiaanse Brovello Carpugnino (Piemonte) met een ronde in 74 slagen, drie over par, geen goede start genomen op de Alps Tour Grand Final (45.000 euro). De 26-jarige Mechelaar staat op de 39e plaats. De Fransman Antoine Rosner en de Schot Jack McDonald delen met 65 slagen de leiding.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be