NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesFilip


Filip en Mathilde naar Denemarken voor 50ste verjaardag kroonprins Frederik
Donderdag, 15:48 Skynet
Koning Filip en koningin Mathilde trekken dit weekend naar Denemarken. Dat meldt het paleis vandaag. Aanleiding is de 50ste verjaardag van de Deense kroonprins Frederik. Die gaat gepaard met festiviteiten overal te lande. Zaterdagavond staat in Christiansborg een staatsbanket op het programma, met buitenlandse gekroonde hoofden.


Filip Dewinter interviewt slachtoffer vechtpartij Rooseveltplaats in Alloo-stijl
15 Mei, 19:12 Gazet v. Antwerpen

De verkiezingen komen eraan en voor Filip Dewinter (Vlaams Belang), federaal parlementslid en fractievoorzitter in de Antwerpse gemeenteraad, is dat een gelegenheid om zich als ?tv-maker? op te werpen. In ware Luk Alloo-stijl interviewt hij de vader die afgelopen weekend gewond raakte bij de zware vechtpartij op de Rooseveltplaats.
Gepest door koning Filip en ?een scheet die drie jaar had vastgezeten?: kandidaten testen elkaar in ?De Mol?
29 April, 22:06 Gazet v. Antwerpen

De zesde aflevering van ?De Mol? leverde bij uitzondering eens aardig wat geld op, maar belangrijker was dat de kandidaten elkaar ditmaal konden testen. En dat wilde dan weer niet vlotten: een hete peper, kakkerlakken, een afgrijselijke film en? een donsveertje leverden weinig informatie over de mol op.
Filip Dewinter haalt uit naar allochtonen na spelfout met graffiti, maar dat komt als een boemerang terug
28 April, 16:06 Gazet v. Antwerpen

Filip Dewinter heeft op Twitter uitgehaald naar de ?leerachterstand van allochtonen?. De Vlaams Belang-voorman deed dat naar aanleiding van een billboard met een foto van hemzelf die bewerkt is met graffiti. De opmerking kaatste echter als een boemerang in zijn gezicht terug door een reactie van een alerte lezer.
Koning Filip zet Belgisch vredesengagement in de kijker bij Verenigde Naties
24 April, 18:12 Skynet
In een toespraak voor de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties heeft koning Filip het Belgische engagement voor duurzame vrede beklemtoond. Zonder expliciet de Belgische kandidatuur voor een zetel in de veiligheidsraad te vermelden, onderstreepte de vorst de troeven die ons land heeft om die niet-permanente zetel in de wacht te slepen in 2019 en 2020.


Koning Filip en koningin Mathilde op werkbezoek naar New York

Van maandag 23 tot woensdag 25 april zullen de koning en koningin een werkbezoek brengen aan de Verenigde Naties (VN) in New York. Ze worden daarbij begeleid door vicepremier en minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders (MR). Dat meldt het kabinet-Reynders.
Koning Filip en koningin Mathilde naar Verenigde Naties in New York
22 April, 12:18 Skynet Belgie
Van maandag 23 tot woensdag 25 april zullen de koning en koningin een werkbezoek brengen aan de Verenigde Naties (VN) in New York. Ze worden daarbij begeleid door vicepremier en minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders (MR). Dat meldt het kabinet-Reynders.


Koning Filip op bezoek in Antwerpse koffiebar...maar hij drinkt bruiswater: ?Anders kan ik niet slapen vannacht?
19 April, 20:18 Gazet v. Antwerpen

Het leek wel of er een filmster arriveerde in de Kammenstraat donderdagmiddag dankzij de rode loper en een hele meute fans. Van de koffiebar tot het rusthuis, de koning kreeg een uitgebreide rondleiding bij Sant?Egidio. ?Hij was helemaal niet zenuwachtig.?
In 2013 slechts vijf procent overlevingskans, maar zondag loopt Filip 10 Miles voor Stop Darmkanker
19 April, 19:42 Gazet v. Antwerpen
Twee jaar geleden liep Filip Luypaert (49) uit Brasschaat de 10 Miles samen met twintig anderen voor de actie Stop Darmkanker. Hij was toen zelf nog aan het strijden. Zondag staat Filip er opnieuw, met 150 lopers!


Koning Filip komt op de koffie aan de Kammenstraat
19 April, 15:30 Gazet v. Antwerpen
Koning Filip is deze namiddag aangekomen bij Sant-Egidio aan de Kammenstraat in Antwerpen. Deze christelijke lekengemeenschap doet aan armoedewerking via allerlei sociale projecten. Voorzitster Hilde Kieboom stond de koning op te wachten samen met gouverneur Cathy Berx en schepen Carolien Bastiaens. Het gezelschap bezoekt een koffiebar aan de Kammenstraat die wordt gerund door mensen met een beperking. Daarna zal Filip met enkele jongeren van Sant'Egidio in gesprek gaan over actuele thema's en hun inzet voor de armen.


Koning Filip viert verjaardag met schilderij
15 April, 13:00 Gazet v. Antwerpen

Koning Filip wordt vandaag 58, en dat viert hij door een portret van koning Boudewijn te schilderen. Het is deze zomer 25 jaar geleden dat de voorganger van koning Filip overleed. Die schildert graag, en wil zo hulde brengen aan zijn oom. Het grote publiek zal het schilderij ook kunnen zien: het wordt geŽxposeerd tijdens de traditionele zomeropening van het Paleis.
VRT excuseert zich voor ?slechte commentaar? van Filip Joos
12 April, 23:48 Gazet v. Antwerpen

Canvas zond de kwartfinale van Olympique Marseille tegen Leipzig in de Europa League rechtstreeks uit maar het geluid was van slechte kwaliteit. Commentator Filip Joos moest het wegens technische problemen (zoals vroeger) doen via een telefoonverbinding en dus met de nodige ruis op de achtergrond. De VRT verontschuldigde zich ietwat ongelukkig voor de ?slechte commentaar?...
Koning Filip komt naar Borgerhout: werkbezoek bij ?Samen op Straat? en babbel met ?patser? SaÔd
26 Maart, 15:12 Gazet v. Antwerpen

Het project Samen op Straat van vzw Samenlevingsopbouw in Antwerpen krijgt Koning Filip op bezoek. Woensdag 28 maart maakt hij kennis met de vrijwilligers en medewerkers. Onder hen ?patser? SaÔd.
Koning Filip scoort doelpunt op het ijs
16 Maart, 19:06 Skynet
Het koningspaar heeft vandaag de laatste werkdag van het staatsbezoek aan Canada aangevat. Bij een bezoek aan een school begaven de koning en koningin zich nadien op de outdoor ijspiste. De koning legde bij een korte ijshockeydemonstratie de puck tweemaal in het mandje.


Zuhal Demir is kandidaat-burgemeester in Genk

Zuhal Demir trekt de N-VA-lijst in Genk. Ze is dus kandidaat-burgemeester. Jos Lantmeeters staat op nummer twee.
28-jarige Canadees slaagt erin Filip en Mathilde te ontmoeten

De vierde dag van het staatsbezoek aan Canada heeft de koning en koning naar Toronto gebracht, de economische hoofdstad van het land. Tijdens het bezoek aan het overheidsgebouw ontmoetten koning Filip en koningin Mathilde de 28-jarige Dylan Atack. Hij heeft van handtekeningen van en ontmoetingen en foto?s met royals, staatshoofden en andere beroemdheden zijn hobby gemaakt.
Canada heet Filip welkom met Duitse vlag
12 Maart, 22:24 NOS nieuws

Het Belgische koningspaar is vandaag in Canada verwelkomd met de Duitse vlag. De officiŽle welkomstceremonie was bij de ambtswoning van gouverneur-generaal Julie Payette, de vertegenwoordiger van het staatshoofd van Canada, koningin Elizabeth.

De vlag werd verwijderd toen Belgen in het gevolg van koning Filip de Canadezen op hun fout wezen.

Elk staatshoofd dat Canada bezoekt, plant een esdoorn in de tuin van de residentie van het staatshoofd. In diezelfde tuin staat de boom die koningin Fabiola daar plantte in 1977 bij haar bezoek aan Canada. Aan die boom hingen vandaag twee vlaggen, de Canadese en de Duitse.

Bij de plechtigheid werden koning Filip en koningin Mathilde toegesproken in het Duits en Frans, maar niet in de andere officiŽle taal van BelgiŽ, het Nederlands. Het koningspaar is een week in Canada.
Studente dient Filip Dewinter van antwoord na kritiek op UA-affiche: ?Wat een enge toekomst...?
12 Maart, 21:48 Gazet v. Antwerpen

Een affiche van Universiteit Antwerpen schiet bij Vlaams Belang-kopstuk Filip Dewinter in het verkeerde keelgat. Daarop is een studente geschiedenis te zien met een hoofddoek, iets wat Dewinter maar matig kan appreciŽren. De dame in kwestie laat het daar echter niet bij en dient de politicus van antwoord.
Komst koning Filip en koningin Mathilde lijkt geen prioriteit voor Canadezen

De Belgische vlag die verward wordt met de Duitse. Een minister die een ontmoeting met de koning afzegt. En premier Trudeau die ≠liever bij zijn kinderen is. De komst van koning Filip en ko≠ningin Mathilde lijkt geen topprioriteit voor de Canadezen.
Filip Dewinter onder vuur na bezoek aan China

Filip Dewinter en Anke Van dermeersch, twee Vlaams Belang-politici, liggen onder vuur omdat ze in november een uitreiking hebben bijgewoond in China als senator. Het probleem: Dewinter is geen senator en de Senaat heeft niets met de betrokken prijs te maken.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be