NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Februari

2News.be / Trefwoorden / Februari

Online omzet HEMA steeg 31 procent
12 April, 10:54 Emerce
De online omzet van HEMA is vorig jaar met 31 procent gestegen, maar het bedrijf noemt geen concrete cijfers. In elk geval droeg de omzet niet bij aan de winst. HEMA noteerde over heel 2017 een nettoverlies van 30,9 miljoen euro op een omzet van 1,2 miljard.


Analist: omzet uit Fortnite was in februari 22 procent hoger dan uit PUBG
22 Maart, 08:54 Tweakers
Volgens analistenbureau SuperData Research was de omzet uit Fortnite in februari hoger dan de omzet uit PlayerUnknown's Battlegrounds. Epic Games zou 126 miljoen dollar binnengehaald hebben met Fortnite, terwijl PUBG goed was voor 103 miljoen dollar.


Stiptheid treinen in februari gedaald
13 Maart, 18:36 Skynet Belgie
De stiptheid van de treinen is in februari gedaald in vergelijking met het jaar daarvoor. Dat blijkt uit de gezamenlijke stiptheidscijfers die Infrabel en NMBS vandaag bekendmaakten. In februari vorig jaar reed 89 procent (zonder neutralisatie) van de treinen stipt, wat betekent dan ze met minder dan 6 minuten vertraging in hun eindstation aankwamen. Vorige maand daalde die stiptheid naar 87,3 pct.


Gebruikersreview van de Maand - Februari 2018
13 Maart, 06:18 Tweakers
Wat waren de beste gebruikersreviews van de maand februari? Hier een overzicht.


VDAB ontving in februari 3,5 procent meer vacatures
12 Maart, 14:36 Gazet v. Antwerpen

De Vlaamse arbeidsbemiddelaar VDAB heeft in februari 21.516 vacatures (zonder vacatures van wervings- en selectiekantoren) ontvangen. Dat zijn er 3,5 procent meer ten opzichte van dezelfde maand vorig jaar, zo meldt de VDAB maandag. De toename was het grootst bij de vacatures voor tijdelijk werk.
Meer dan vijftig extra gemeenten in februari aangesloten bij Statiegeldalliantie
7 Maart, 07:30 Skynet
Er hebben zich al 88 Vlaamse steden en gemeenten aangesloten bij Statiegeldalliantie. Dat blijkt woensdag uit cijfers die de organisatie zelf heeft bekendgemaakt. In februari is het aantal aangesloten gemeenten meer dan verdubbeld, want een maand geleden stond de teller nog op 36.


Autoverkoop valt terug in februari
1 Maart, 20:36 Skynet
In februari zijn er in ons land 50.257 nieuwe personenwagens ingeschreven, 3,25 procent minder dan in februari vorig jaar. Maar januari was wel een topmaand (+10 procent) en dus is de balans voor de twee eerste maanden nog altijd positief, met gecumuleerd 107.126 inschrijvingen of 3,36 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar. Dat maakt automobielfederatie Febiac vandaag bekend.


Februari even abnormaal zonnig als koud
1 Maart, 12:12 Skynet
Februari was ongewoon zonnig, maar tegelijk ook abnormaal koud en droog. De maand telde liefst 21 vorstdagen en drie winterdagen, blijkt vandaag uit het klimatologisch overzicht van KMI.


Koudste 28 februari sinds begin metingen
28 Februari, 18:12 Skynet
Het is de koudste 28 februari in ons land sinds het begin van de metingen in 1901. Dat zegt het KMI. Het vorige record dateert van 1904, toen -0,8 graden Celsius werd opgetekend.


Klokken verlaten toren op 27 februari
13 Februari, 15:00 Gazet v. Antwerpen
Wie graag wil volgen hoe de klokken van de beiaard uit de Sint-Katharinatoren worden gehaald, moet dinsdag 27 februari vrijhouden. Klokkengieterij Eijsbouts uit Nederland zal die dag een grote kraan plaatsen om het werk te volbrengen.


Circuit Zolder, donderdag 8 februari 2018 ? Internationale testdag
8 Februari, 21:12 Autosport
Zo we zijn weer vertrokken voor de donderdag trainingsdagen op Circuit Zolder en hopelijk krijgen we in 2018 drukbezochte en interessante Internationale testdagen. Terwijl de belangstelling vorige week nog totaal achterwege bleef met slechts één kandidaat in de namiddag, telden we vandaag toch al vijf gegadigden. Drie Duitse en twee Belgische teams trotseerden het koude asfalt maar genoten regelmatig ook al eens van een winterzonnetje dat bij momenten even kwam piepen van achter de wolken.


Aanslagen Parijs - Proces Jawad Bendaoud afgelopen, vonnis op 14 februari
7 Februari, 18:18 Skynet
Na de pleidooien van de verdediging namen Jawad Bendaoud en zijn twee medebeklaagden Mohamed Soumah en Youssef Aït Boulahcen vandaag voor een laatste keer het woord voor de correctionele rechtbank van Parijs. Daarna werd de zaak in beraad genomen. Het vonnis wordt op 14 februari rond 16.00 uur uur geveld, kondigde de voorzitster van de rechtbank, Isabelle Prévost-Desprez, volgens de Franse media aan.


Brussel: tot zover de Grote Crisis van 2018
7 Februari, 12:36 De Tijd
12:31 Crisis, welke crisis? Beleggers krijgen een opgeklaard beursklimaat geserveerd, op een bedje van lovende analistenrapporten en sterke bedrijfsresultaten.


Staking bij De Lijn op 16 februari
6 Februari, 15:36 De Tijd
15:23 Bij De Lijn heeft dinsdag een verzoeningsvergadering plaatsgevonden, na de stakingsaanzegging van een week geleden. De verzoening is mislukt en dus wordt er gestaakt, op vrijdag 16 februari.


Verzoening mislukt: op 16 februari wordt er gestaakt bij De Lijn

Bij De Lijn heeft dinsdag een verzoeningsvergadering plaatsgevonden, na de stakingsaanzegging die een week geleden werd ingediend. De verzoening is mislukt en dus wordt er op 16 februari gestaakt bij de Vlaamse openbaarvervoersmaatschappij, bevestigen verschillende vakbondsbronnen. Woensdag vindt ook een raad van bestuur van De Lijn plaats, met als enige agendapunt de goedkeuring van het gecontesteerde plan voor een nieuwe structuur.
ACOD staakt op 27 februari
6 Februari, 13:48 De Tijd
13:09 De socialistische overheidsvakbond ACOD organiseert op dinsdag 27 februari een intersectorale staking tegen de plannen van de regering-Michel rond de zware beroepen. Ook bij het spoor zal worden gesta...


Socialistische vakbond staakt op 27 februari tegen plannen regering

De socialistische overheidsvakbond ACOD organiseert op 27 februari een intersectorale staking tegen de plannen van de regering Michel met de zware beroepen. Dat heeft de vakbond dinsdag aangekondigd. Ook bij het spoor zal er dus worden gestaakt.
'De Lijn plant staking op 16 februari'
2 Februari, 15:36 De Tijd
15:27 Het personeel van de openbaarvervoersmaatchappij legt wellicht op vrijdag 16 februari het werk neer.


De Lijn staakt op 16 februari
2 Februari, 15:00 Gazet v. Antwerpen

Het personeel van de openbare vervoersmaatschappij De Lijn zal op 16 februari het werk neerleggen, zo meldt VRT NWS. De vakbonden kondigden zopas een 24-urenstaking aan. Het personeel maakt zich zorgen over de geplande herstructurering.
Laptop Best Buy Guide - Februari 2018
1 Februari, 06:42 Tweakers
Voor de Laptop Best Buy Guide van februari 2018 zijn we op zoek gegaan naar de beste budgetlaptop, multimedialaptop en thin&light.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be