NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Februari

2News.be / Trefwoorden / Februari

Age of Empires: Definitive Edition verschijnt 20 februari
Gisteren, 21:36 Tweakers
Age of Empires: Definitive Edition komt op 20 februari uit voor Windows. Microsoft opent de bŔta op 29 januari voor meer spelers die het oude strategiespel met 4k-opknapbeurt uit willen proberen. Eigenlijk had het spel vorig jaar al moeten verschijnen.


Stoffel Vandoorne haalt op 23 februari het doek van zijn nieuwe F1-bolide
Op 23 februari zal onze landgenoot Stoffel Vandoorne het doek van zijn nieuwe McLaren F1-bolide halen.


Rijweg Bist vanaf maandag afgesloten tot eind februari
Zaterdag, 14:06 Gazet v. Antwerpen
De rijweg op de Bist wordt heraangelegd en daarom is er vanaf maandag tot eind februari geen verkeer mogelijk op het stuk tussen het kruispunt Vuurmolenstraat/Kleinesteenweg en de Doornstraat.


Battalion 1944 komt op 1 februari beschikaar via Steam Early Access
10 Januari, 15:18 Tweakers
Battalion 1944, de firstpersonshooter van ontwikkelaar Bulkhead, komt op 1 februari beschikbaar als Steam Early Access-titel. De game speelt zich af in de Tweede Wereldoorlog, waarbij de focus ligt op skills en competitie.


Reynders gaat in februari naar Rusland
10 Januari, 14:54 Skynet Buitenland
Minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders trekt volgende maand naar Rusland. Hij zal er een ontmoeting hebben met zijn Russische ambtgenoot, en een vergadering van de gemengde commissie voor economische samenwerking tussen de Russische Federatie en de Belgisch-Luxemburgse Economische Unie (BLEU).


Nigeria kiest in februari 2019 nieuwe president
10 Januari, 14:54 Skynet Buitenland
De volgende parlements- en presidentsverkiezingen in het West-Afrikaanse Nigeria zullen komend jaar op 16 februari plaatsvinden. Dat verklaarde de kiescommissie van het dichtstbevolkte land van het Afrikaans continent gisterenavond op Twitter.


Samsung introduceert Galaxy S9 eind februari tijdens MWC
10 Januari, 14:42 Tweakers
Samsungs nieuwe Galaxy S9-smartphone wordt eind februari tijdens het Mobile World Congress in Barcelona onthuld. Dat heeft de directeur van Samsungs mobiele divisie, Koh Dong-jin, tijdens de CES gezegd tegen ZDNet.


N-VA herdenkt op 24 februari in Leuven '50 jaar Leuven Vlaams'
8 Januari, 22:48 Skynet Belgie
Op 24 februari blikt N-VA in Leuven terug op de gebeurtenissen rond 'Leuven Vlaams' vijftig jaar geleden. 's Morgens is er de vertoning van de film 'Leuven Vlaams!, Het grote ongenoegen' en een begeleide wandeling langs alle plekken die in Leuven een rol speelden tijdens de onlusten in 1968. In de loop van de namiddag volgen lezingen van Prof. Louis Vos, Benno Barnard en Bart De Wever, de dag wordt afgesloten met een fuif 'Back to the Sixties' in Salons Georges.


N-VA herdenkt op 24 februari in Leuven '50 jaar Leuven Vlaams'
8 Januari, 22:42 Skynet
Op 24 februari blikt N-VA in Leuven terug op de gebeurtenissen rond 'Leuven Vlaams' vijftig jaar geleden. 's Morgens is er de vertoning van de film 'Leuven Vlaams!, Het grote ongenoegen' en een begeleide wandeling langs alle plekken die in Leuven een rol speelden tijdens de onlusten in 1968. In de loop van de namiddag volgen lezingen van Prof. Louis Vos, Benno Barnard en Bart De Wever, de dag wordt afgesloten met een fuif 'Back to the Sixties' in Salons Georges.


Aanplanting nieuwe dreef Geelhandlaan uitgesteld tot eind februari
8 Januari, 12:48 Gazet v. Antwerpen
De aanplanting van de nieuwe dreef langs de heraangelegde Geelhandlaan is uitgesteld tot eind februari.


Nieuws: 11 februari, Love Bug Parade vanuit Brussel
4 Januari, 18:12 Auto55
Al negen keer eerder was de Esplanade van het Jubelpark in Brussel de verzamelplaats voor een bonte collectie VW Kevertjes en hun al even bont geklede (Love, Peace, jeweetwel) eigenaars. Ditmaal was de organisatie een tijdje onzeker. Gedoe over de Lage Emissiezone, maar Brussel lijkt de oldtimer te omarmen.FeestelijkDitmaal wordt de parade extra feestelijk. Niet alleen voor z?n tien...

Lees meer


David Goffin volgt andere toppers en speelt in februari ATP-toernooi in Rotterdam

David Goffin (ATP 7) heeft zijn deelname bevestigd aan het ABN AMRO World Tennis Tournament, dat van 12 tot 18 februari in het Nederlandse Rotterdam gespeeld wordt, zo maakten de organisatoren dinsdag bekend.
Tarieven De Lijn gaan omhoog in februari
27 December 2017, 14:18 Gazet v. Antwerpen

Op 1 februari gaan enkele tarieven van De Lijn omhoog, zo blijkt uit een beslissing van de Vlaamse regering. De abonnementen zoals de Buzzy Pazz en de Omnipas worden ge´ndexeerd, wat neerkomt op een verhoging met een of enkele euro?s. De occasionele reiziger zal weinig of niets merken van de prijsverhoging.
Schrijfwedstrijd voor jongeren loopt nog tot 17 februari 2018
27 December 2017, 09:30 Gazet v. Antwerpen
Het Davidsfonds Brasschaat en de Standaard Boekhandel Brasschaat organiseren opnieuw een schrijfwedstrijd voor 16-21-jarigen. Inzendingen kunnen nog worden binnen gestuurd tot 17 februari.


Google blokkeert vanaf 15 februari irritante advertenties in Chrome
20 December 2017, 08:06 Tweakers
Google heeft bekendgemaakt dat de Chrome-browser vanaf 15 februari advertenties of reclame blokkeert die niet aan de Better Ads-standaarden voldoen. Onder meer pop-ups, reclames met video en geluid en banners die het volledige scherm beslaan staan te boek als niet wenselijk.


Ongeziene veiligheidsmaatregelen bij opening proces Driesstraat
18 December 2017, 07:42 Skynet Belgie
De opening van het proces rond de schietpartij in de Driesstraat gaat gepaard met ongeziene veiligheidsmaatregelen. Politie en militairen zijn in groten getale aanwezig en er zijn bijzondere middelen ingezet om de omgeving van het justitiegebouw te beveiligen. Dat heeft Belga vanochtend vastgesteld.


Parket bevestigt: doodrijder van Saar in februari voor rechter voor nieuw ongeval met vluchtmisdrijf
18 December 2017, 14:30 Gazet v. Antwerpen

M.V., de doodrijder van Saar Gevaert, heeft in november opnieuw de vlucht genomen na een verkeersongeval. Hij ging met de wagen van zijn vriendin van de weg. Voor die feiten moet hij op 5 februari voor de politierechter komen. Dat meldt het parket maandag in een persbericht.
Willem Holleeder: ik wil graag verklaren
15 December 2017, 12:36 NOS nieuws

Willem Holleeder gaat bij de rechtszaak tegen hem volledige opening van zaken geven, zeggen zijn advocaten. Vandaag was de laatste voorbereidende zitting.

Holleeder zit nu drie jaar vast op verdenking van betrokkenheid bij een reeks moorden in de Amsterdamse onderwereld. Het proces voor de Amsterdamse rechtbank begint 5 februari en gaat naar verwachting maanden in beslag nemen.

De rechtbank wil beginnen met het verhoren van Holleeder, maar hij vindt dat zijn zussen en zijn ex eerst aan de beurt moeten komen. Dat voorkomt volgens hem dat zij hun verhaal aanpassen aan wat hij vertelt.

Vierde rechter

"Telkens als ik hier iets zeg, stapt Astrid naar de politie om te zeggen hoe ze mijn verklaring moeten zien", zei Holleeder op de zitting. Zijn advocaten willen de zussen kunnen confronteren met zaken waarover zij zouden hebben gelogen, voordat Holleeder zelf een boekje opendoet in de rechtszaal.

Volgende week bepaalt de rechtbank hoe de planning van de rechtszaak er precies uit gaat zien. Opmerkelijk detail is nog de aanstelling van een vierde rechter in de zaak. Dat is een soort 'reserverechter', voor het geval een van de andere drie rechters uitvalt tijdens het langdurige proces. Dan hoeft de zaak niet opnieuw behandeld te worden, zoals de wet voorschrijft.

Bizar ongeval

Het onderzoek naar Holleeder is bijzonder omvangrijk en zal ook tijdens de rechtszaak blijven voortduren, verwacht het Openbaar Ministerie. In totaal moeten nog zo n twintig getuigen gehoord worden.

Een van mensen die tegen Holleeder hebben verklaard, overleed onlangs bij een bizar ongeval in Oost-Europa. Hij zat in een getuigenbeschermingsprogramma. Het Openbaar Ministerie heeft zijn dood vandaag officieel bevestigd.
Tottenham moet Alderweireld langer dan verwacht missen, verdediger is out tot februari
12 December 2017, 15:18 Skynet
Tottenham Hotspur zal het langer dan verwacht zonder Rode Duivel Toby Alderweireld moeten doen. De verdediger, die sukkelt met de hamstrings, zou normaal gezien na Kerstmis terugkeren uit blessure, maar dat blijkt nu te optimistisch. Tottenham meldde op haar website dat het Alderweireld minstens tot februari moet missen.


ABVV plant nationale staking in februari
12 December 2017, 13:12 Gazet v. Antwerpen

De socialistische vakbond ABVV maakt zich op om in de eerste week van februari een nationale staking te houden tegen het regeringsbeleid. Dat meldt De Standaard en wordt bevestigd door de vakbond.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be