NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Fans


In beeld | Zo ging het eraan toe bij het protest van Ronnie Flex tegen platenlabel Top Notch
Ronnie Flex vergaarde grote bekendheid met het nummer Drank & Drugs. Daarna volgden vijf albums en verschillende hits. Maar de rapper hield naar eigen zeggen weinig over aan zijn successen. Daarom protesteerde hij dinsdagavond in Rotterdam tegen zijn voormalige muzieklabel Top Notch.


Vrouwelijke Union-fans slachtoffer van ongewenste aanrakingen tijdens thuismatch tegen STVV
7 Februari, 00:03 HLN.BE
Tijdens Union-STVV hebben vrouwelijke fans van de thuisploeg te maken gekregen met ongewenste aanrakingen in de Oosttribune. De Brusselse club is in contact met de politie om de daders te identificeren. ?Union zal ook maatregelen treffen zodat ongepaste intimiteiten meteen gemeld kunnen worden.?


Japanse ambassade belooft fans dat Taylor Swift op tijd terug is voor Super Bowl
6 Februari, 00:07 NU.NL - Muziek
De Japanse ambassade in de Verenigde Staten verzekert de fans van Taylor Swift dat de zangeres op tijd terug is om de Super Bowl bij te wonen. Haar vriend Travis Kelce speelt in de finale van de Americanfootballcompetitie NFL.


Hoe fans van Britney Spears de single van Justin Timberlake willen dwarsbomen
30 Januari, 00:05 NU.NL - Muziek
Fans van Britney Spears lijken nog altijd boos te zijn op haar ex-vriend Justin Timberlake. De zanger bracht vorige week zijn nieuwe single Selfish uit. Sindsdien downloadt de Britney Army massaal haar nummer uit 2011 met dezelfde titel.


?Star Trek?-fans treuren om plots overlijden Gary ?Soval? Graham
24 Januari, 00:01 HLN.BE
?Star Trek?-ster Gary Graham is maandag op 73-jarige leeftijd plots overleden. Dat maakte zijn ex-vrouw Susan Lavelle bekend op Facebook. ?Bid voor onze dochter die treurt?, klinkt het emotioneel. Graham was erg populair sinds zijn rol als de Vulcan-ambassadeur Soval.


Voetbalbond Guinee roept fans op Afrika Cup-zege veilig te vieren na zes doden
23 Januari, 00:05 NU.NL - Sport
De voetbalbond van Guinee heeft supporters in eigen land opgeroepen succes van de nationale ploeg op veilige wijze te vieren. Aanleiding hiervoor is de dood van zes mensen vrijdag tijdens festiviteiten na het gewonnen Afrika Cup-duel met Gambia.


Fans van Steven Spielberg-film E.T. kunnen alienhoofd kopen op veiling
15 December 2023, 00:06 NU.NL - Film
Fans van de film E.T. the Extra-Terrestrial van Steven Spielberg uit 1982 kunnen het mechanische hoofd van de bekende alien kopen. Een grote collectie met duizenden filmrekwisieten gaat vanaf donderdag onder de hamer bij Julien's Auctions.


Madonna-publiek moet lang op haar wachten in Amsterdam, veel fans eerder weg
8 December 2023, 00:07 NU.NL - Muziek
Madonna is vrijdag pas tegen 22.30 uur aan haar eerste van twee concerten in Amsterdam begonnen, zo'n anderhalf uur later dan gepland. Het concert duurde tot 0.45 uur. Honderden fans moesten voortijdig weg omdat zij anders hun trein zouden missen.


Mojo compenseert Madonna-fans niet voor gemiste treinen
8 December 2023, 00:06 NU.NL - Muziek
Fans die afgelopen weekend een dure taxi moesten bestellen omdat hun trein niet meer reed na het concert van Madonna, kunnen niet rekenen op compensatie. Organisator Mojo stelt dat van tevoren duidelijk is gecommuniceerd dat het een latertje zou worden.


Croky Cup - Anderlecht bereikt laatste 8 na zege tegen Standard, incidenten met fans ontsieren slot
8 December 2023, 00:00 Skynet Sport
RSC Anderlecht heeft zich donderdagavond ten koste van Standard geplaatst voor de kwartfinales van de Croky Cup. Paars-wit zette de Rouches, die met tien eindigden, met 2-0 opzij. De wedstrijd werd in het slot ontsierd door gewelddadige taferelen in de tribunes. Zondag staan beide ploegen - en hun supportersclans - opnieuw tegenover elkaar in de competitie.


KIJK. Misbegrepen en cynische Ronaldo strooit met kushandjes naar fans na avondje vol frustraties
2 December 2023, 00:02 HLN.BE
Frustrerend avondje voor Cristiano Ronaldo (38). De Portugees zag een goal (na erg nipt offside) afgekeurd, een penalty door de neus geboord maar hoorde bovenal duizenden Al-Hilal-supporters de naam van Lionel Messi scanderen. Hoe Ronaldo reageerde? Met kushandjes richting het publiek.


Coach Popovic roept eigen fans tot de orde tijdens NBA-duel: 'Toon wat klasse'
24 November 2023, 00:07 NU.NL - Sport
Coach Gregg Popovich heeft woensdagavond voor een opmerkelijk tafereel gezorgd in de NBA. De coach van de San Antonio Spurs was het boegeroep van zijn eigen fans zat en greep midden in de wedstrijd de microfoon.


Coldplay vraagt fans stukje in te zingen voor nieuw nummer
9 November 2023, 00:05 NU.NL - Muziek
Coldplay vraagt fans om een stukje van het nieuwe nummer van de Britse band in te zingen en op te sturen. Het lied komt op het album Moon Music.


Fans geschokt door Halloween-kostuum van Lil Nas X: ?Vrouwelijke menstruatie is niet om mee te lachen?
3 November 2023, 00:03 HLN.BE
Verkleed als een tampon die uit een levensgrote vagina tevoorschijn komt, het Halloween-kostuum van Lil Nas X (24) doet ieders mond openvallen. De rapper deelde zijn kostuum met trots op zijn Instagram, maar dat leverde niet alleen positieve reacties op. ?Dit is geen onderwerp om grappen over te maken.?


Friends-acteurs zijn 'kapot' van het verlies van Matthew Perry
2 November 2023, 00:09 NU.NL - Film
De hoofdrolspelers van comedyserie Friends hebben twee dagen na het plotselinge overlijden van Matthew Perry voor het eerst gereageerd op het nieuws. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc en David Schwimmer zijn "kapot van het verlies".


NU+ | Within Temptation maakt politieke plaat: 'Dan verliezen we maar wat fans'
2 November 2023, 00:08 NU.NL - Muziek
Within Temptation neemt niet langer een blad voor de mond. Zangeres Sharon den Adel zingt over maatschappelijke thema's als oorlog, religie en mensenrechten op de nieuwe plaat Bleed Out. "We winden er geen doekjes meer om", vertelt ze aan NU.nl.


Luuk de Jong baalt flink van rellende PSV-fans: 'Ze verpesten het voor anderen'
26 Oktober 2023, 00:06 NU.NL - Sport
Luuk de Jong is niet te spreken over het gedrag van rellende PSV-supporters in Lens. De aanvoerder van de Eindhovenaren zegt dat een kleine groep het verpest voor de rest.


?Stop met te doen wat Hitler met jullie gedaan heeft?: Besiktas-fans ontsieren basketbalmatch tegen Kangoeroes met spandoek
20 Oktober 2023, 00:00 HLN.BE
Tijdens een Europese vrouwenwedstrijd in de EuroCup tussen Kangoeroes Mechelen en Besiktas, haalden Turkse fans een onsmakelijk spandoek te voorschijn.


Politie wil fans van buitenlandse voetbalclubs in heel Nederland weren na geweld
14 Oktober 2023, 00:03 NOS nieuws

Europese voetbalclubs mogen geen supporters meer meenemen naar uitwedstrijden in Nederland als zij in een eerdere ontmoeting met een Nederlandse club geweld hebben gebruikt, vindt de Amsterdamse politiechef Frank Paauw. Hij is bij de politie landelijk verantwoordelijk voor de aanpak van voetbalgeweld en doet zijn oproep in een brief aan de burgemeesters van Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Alkmaar.

Paauw wijst op verschillende gewelddadige incidenten rond Europese voetbalwedstrijden waarbij politiemensen gewond zijn geraakt. Als laatste voorbeeld noemt hij de wedstrijd tussen AZ en het Poolse Legia Warschau op 5 oktober. "Er is sprake van meer extreem en meer georganiseerd geweld, waarbij de politie steeds vaker een gericht doelwit lijkt te zijn."

Rond de wedstrijd werden agenten van de Mobiele Eenheid (ME) "niet alleen fysiek belaagd, waarbij een politie-collega bewusteloos is getrapt, maar zijn ook geweldsmiddelen van hen afgenomen", zegt Paauw. Daarom moeten de uitsupporters van clubs die dergelijke groepen hooligans herbergen, bij alle Nederlandse voetbalclubs worden geweerd, betoogt hij.

Niet meer welkom

Dat heeft met de veiligheid van zijn personeel te maken, zegt Paauw, maar ook met het feit dat andere kerntaken van de politie anders niet kunnen worden uitgevoerd. De politie is daardoor minder zichtbaar in de wijken, zegt Paauw, die de politie-inzet rond Europese voetbalwedstrijden "buitensporig" noemt.

Daarnaast is de politie na rellen rond wedstrijden druk met de opsporing, het analyseren van veiligheidsbeelden en ander aanvullend onderzoek. "Ditzelfde geldt voor collega's in de meer ondersteunende processen, ook zij komen minder toe aan hun kerntaken", schrijft Paauw.

De politiechef wil daarom dat burgemeesters Legia Warschau aanmerken als de eerste buitenlandse club waarvan de supporters in heel Nederland niet meer welkom zijn. "De burgemeester van Alkmaar heeft reeds uitgesproken dat zij supporters van deze club niet meer in haar stad wil ontvangen", besluit Paauw.

Na de wedstrijd tussen AZ en Legia Warschau bleef het onrustig; er werden twee spelers van de Poolse club aangehouden. Zij worden verdacht van mishandeling van AZ-personeel. In Polen werd juist verontwaardigd gereageerd over het politieoptreden in Alkmaar.




Feyenoord-fans geweerd bij duel met Lazio uit vrees voor nieuwe incidenten
11 Oktober 2023, 00:06 NU.NL - Sport
Feyenoord-supporters zijn niet welkom bij de Champions League-wedstrijd van hun club op bezoek bij Lazio. Romeinse autoriteiten zitten niet op de Rotterdamse fans te wachten na de ongeregeldheden bij een Europees duel in 2015.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn