NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Familie

2News.be / Trefwoorden / Familie

Beach Boys-zanger Brian Wilson lijdt aan dementie, familie vraagt curatele aan
20 Februari, 00:05 NU.NL - Muziek
De familie van Beach Boys-zanger Brian Wilson heeft bij de rechter curatele aangevraagd, omdat hij lijdt aan een vorm van dementie. De familie laat dit weten aan People Magazine.


Acteur Bob Odenkirk uit ?Breaking Bad? ontdekt iets opmerkelijks: ?Ik ben verre familie van koning Charles?
31 Januari, 00:02 HLN.BE
Bob Odenkirk (61), bekend van ?Breaking Bad' en ?Better Call Saul?, heeft blauw bloed door zijn aderen stromen. De acteur is blijkbaar verre familie van de Britse koning Charles. Dat meldt ?E! News?.


?Voor de familie is dit een antwoord, hoe slecht ook?: hoe de speurders twee dagen alles op alles zetten om nabestaanden Jonas zekerheid te geven
24 Januari, 00:01 HLN.BE
Twee dagen lang leek er nog enigszins hoop te zijn voor Jonas Heggermont (27), de jongeman uit Ingelmunster die zaterdagnacht verdween na een avondje stappen in de Torhoutse danstent Place2Party. Een hoop die gevoed werd door de intensieve speurtocht met helikopter, honden en heel wat manschappen. Tot dinsdag de aandacht verschoof naar enkele waterplassen in de buurt, en de duikers zich klaarmaakten. ?Zolang hij niet gevonden was, hadden we die hoop?, reageren vrienden aangeslagen. ?Maar we wisten dat het niet goed was...?


Kroonprinses Elisabeth is de grootste talenknobbel van de koninklijke familie: ?Ze spreekt zelfs Chinees?
24 Januari, 00:01 HLN.BE
Wekelijks beantwoordt onze royaltyexpert Wim Dehandschutter prangende vragen over ons Belgisch koningshuis in de rubriek ?Drinken ze bruis in het koningshuis?? bij Qmusic. Deze week luidde de vraag: ?Hoeveel talen spreekt de koning??.


Familie van Joe (37) spreekt voor het eerst nadat hij onder auto van Nick Bril terechtkwam: "De schade is enorm?
10 Januari, 00:29 HLN.BE
Hij hield van zijn zoontje, zijn partner en koken. Joe Claridge (37), zelf chef in een hoogstaand gastronomisch restaurant, zou een maand stage lopen in de tweesterrenkeuken van Nick Bril, maar na een week liep het noodlottig mis. Het leven van de jonge vader hangt nu aan een zijden draadje. ?Het was nog vroeg toen de telefoon rinkelde, het was de Antwerpse politie. Joe had een ongeval gehad. Het zag er echt niet goed uit.? We hebben een emotioneel en moeilijk gesprek met zijn familie over het ongeval, zijn huidige toestand en de liefdes van zijn leven.


Video: barbecuen met je ?familie? voor de feestdagen
21 December 2023, 00:01 AutoBlog

Hier kunnen we wel de humor van inzien.

Dit artikel Video: barbecuen met je ‘familie’ voor de feestdagen verscheen eerst op Autoblog.nl.




Huizenprijzen stijgen door kopers die van familie lenen om hypotheek te krijgen
8 December 2023, 00:02 NU.NL - Economie
Een op de zes huiseigenaren heeft voor de aankoop van hun woning, naast de hypotheek bij de bank, ook geld geleend bij familie. De Nederlandsche Bank hekelt dat die leningen huizenprijzen opdrijven.


Groenen speelt voor het eerst met een club in Nederland: 'Hele familie komt'
16 November 2023, 00:10 NU.NL - Sport
Jackie Groenen speelt woensdag met PSG tegen Ajax voor het eerst in de Johan Cruijff ArenA. Dat had wel eerder mogen gebeuren volgens de 28-jarige Oranjespeelster. "Dit is een mooie oplossing."


Familie van Liesbeth List brengt album met niet eerder gehoorde nummers uit
2 November 2023, 00:08 NU.NL - Muziek
De nabestaanden van Liesbeth List brengen op 24 november een album uit waarop ook een aantal niet eerder uitgebrachte liedjes van de zangeres staan. De plaat heet Wereldreis.


?Veel afspraakjes met vrienden en familie zijn gesneuveld, maar daardoor konden we wel een pak besparen'
22 Oktober 2023, 00:01 De Tijd
16:15 Twee jaar lang renoveerde Matthias Schevenhels samen met zijn vriendin en vader elk weekend zijn pas aangekochte rijwoning. ?Ik had een huizenbudget van 200.000 euro. Ik kon dus niet anders dan een wo...


Familie en vrienden nemen afscheid van acteur Reiky de Valk
4 Oktober 2023, 00:06 NU.NL - Film
Bij een afscheidsceremonie in De Duif in Amsterdam hebben familie, vrienden en collega's afscheidgenomen van Reiky de Valk. De acteur overleed vorige week op 23-jarige leeftijd.


2 September 2023, 00:05 Volkskrant
NU+ | Man uit film The Blind Side boos op familie: 'Kreeg geen cent voor leugen'
16 Augustus 2023, 00:07 NU.NL - Film
Michael Oher, wiens verhaal is verfilmd in The Blind Side, zegt dat de film is gebaseerd op onwaarheden. De voormalige Americanfootballspeler vindt dat de familie waar hij werd opgevangen hem heeft voorgelogen. Ook is hij nooit betaald voor de film.


Philips komt deels in handen van familie achter Fiat en voetbalclub Juventus
16 Augustus 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Investeringsbedrijf Exor heeft zich voor 15 procent ingekocht bij Philips. De investeerder is in handen van de Italiaanse familie Agnelli, die ook achter onder meer automerk Fiat en voetbalclub Juventus zit.


Familie Navalny stapt naar de rechter om hem te kunnen bezoeken
4 Juli 2023, 00:01 HLN.BE
De familie van Kremlincriticus Aleksej Navalny is naar de rechter gestapt om hem te kunnen bezoeken. Navalny heeft als politiek gevangene geen enkel bezoek gehad in het afgelopen jaar, klinkt het op zijn Twitter- en Instagrampagina?s, die worden beheerd door zijn advocaten.


Familie onthult SAVE-bord voor Ylena (3): ?Nu speel en spring ik alleen, maar ik blijf aan jou denken. Jij bent mijn zusje voor altijd?
26 Juni 2023, 00:10 HLN.BE
?Je wilde een hele dag op de kermis blijven. Hadden we dat maar gedaan.? In Merchtem hebben familieleden zondag een SAVE-bord onthuld voor Ylena De Bie. Het meisje was amper 3 jaar toen ze twee jaar geleden tijdens Merchtem Kermis om het leven kwam bij een ongeval. De moeder, zus, opa en juf van Ylena namen tijdens de emotionele plechtigheid het woord. ?We blijven vechten, zoals jij zou hebben gedaan.?


Dodelijk ongeval op filmset - Rechter keurt schikking goed tussen producers 'Rust' en familie overleden cameravrouw
3 Juni 2023, 00:03 Skynet Buitenland
Een rechter in New Mexico heeft donderdag een schikking goedgekeurd tussen de familie van de overleden cameravrouw Halyna Hutchins en de producenten van de western 'Rust', onder wie Alec Baldwin.


Deze week in ?Familie?: Louise ziet geen bedreiging in Jill, maar is dat wel terecht?
22 Mei 2023, 00:03 HLN.BE
Er staat deze week weer heel wat te gebeuren in ?Famillie?. Romantiek en suspense volgen elkaar in sneltempo op. Maar er is ook plaats voor dromen.


10 Mei 2023, 00:04 Volkskrant
Jessie Ware gebruikt haar familie niet als klankbord voor nieuwe muziek
7 Mei 2023, 00:05 NU.NL - Muziek
Zangeres Jessie Ware heeft een hechte band met haar moeder, met wie ze samen de podcast Table Manners maakt. Echt invloed uitoefenen op de muziek van haar dochter doet Lennie Ware niet. Al krijgt Jessie wel graag de goedkeuring van haar moeder, vertelt ze aan NU.nl.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn