NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Familie

2News.be / Trefwoorden / Familie

Ruzie bij familie Bouglione over dierenwelzijn ontaardt in écht circus
Dinsdag, 03:30 Gazet v. Antwerpen

Ruzies komen in de beste families voor. Maar als die familie Bouglione heet en al zes generaties lang dé Franse circusdynastie bij uitstek vormt, dan is dat groot nieuws: het is dikke ambras bij de Bougliones. De clan rond nonkel Joseph ?Sampion?, met het Parijse ?Cirque d?Hiver? als uitvalsbasis, is naar de rechter gestapt tegen neef en ?nestbevuiler? André-Joseph.
Familie Vonckx ontvangt honderden bezoekers in verborgen paradijs: ?We doen het voor al de lachende gezichtjes?
Maandag, 03:24 Gazet v. Antwerpen

In Booischot (Heist-op-den-Berg) heeft Blotevoetentuin Spinrag & Erwtenbloesem zondag de deuren uitzonderlijk opengezet voor het grote publiek. Vele honderden bezoekers kwamen langs om de kinderboerderij met grote tuin, het levenswerk van de familie Vonckx, te bewonderen.
Kempense familie steekt eerste asperges van 2018 uit de grond: ?Droge en zachte zandgrond is ideaal voor de teelt?
Zondag, 20:48 Gazet v. Antwerpen

Nergens ter wereld zijn de omstandigheden voor de teelt van asperges zo perfect als in onze regio. ?De droge en zachte Kempense zandgrond is ideaal voor asperges?, zeggen vader Fons (55) en zoon Jan Nooyens (29) uit Ravels. Donderdag wordt op hun erf het nieuwe Vlaamse aspergeseizoen officieel geopend.
Familie vermiste Duitse miljardair geeft hoop op redding op
13 April, 19:00 NOS nieuws

De familie van de Duitse miljardair Karl-Erivan Haub verwacht niet dat hij nog levend wordt gevonden in de Zwitserse Alpen. De topman van het Duitse Tengelmann-concern keerde zaterdag niet terug van een skitocht in de buurt van Matterhorn, op de grens tussen Italië en Zwitserland.

Haub werd voor het laatst gezien toen hij zaterdagochtend een kabelbaan nam naar het bergstation Klein Matterhorn, dat op 3820 meter ligt. Toen hij de ochtend erna nog niet terug was, werd hij als vermist opgegeven bij de politie. Sindsdien is er naar hem gezocht.

Zijn familie denkt dat er bijna een week later geen kans meer is dat Haub nog levend wordt teruggevonden. Er wordt nog wel gezocht naar zijn lichaam. Tengelmann draait op voor de kosten van de zoektocht en de repatriëring van zijn lichaam.

De 58-jarige zakenman was een van de rijkste mensen van Duitsland. Het vermogen van zijn familie wordt op 4,2 miljard euro geschat. Tengelmann is onder meer eigenaar van een textiel-discounter en een bouwmarkt en heeft belangen in internetwarenhuis Zalando.
Singer Museum Laren krijgt kunstcollectie van familie Blokker
9 April, 23:48 NOS nieuws

Het Singer Museum in Laren verwerft een collectie van ruim honderd schilderijen van Nederlandse avant-gardisten van rond 1900. Het gaat om de zogenoemde Nardinc Collectie, de privécollectie van Els Blokker en Jaap Blokker. Zakenman Jaap Blokker was de oprichter van het Blokkerconcern.

Het echtpaar Blokker verzamelde in de loop der jaren tientallen schilderijen van Nederlandse modernisten. Hun favoriet was Jan Sluijters: van hem bezitten ze veertig schilderijen. Ook werken van andere grote namen, zoals Jan en Charley Toorop, Kees van Dongen, Dik Ket, Carel Willink en Leo Gestel maken deel uit van de verzameling.

Els Blokker financiert bovendien de bouw van een nieuwe vleugel voor het museum. Die moet de Nardinc-vleugel gaan heten en eind 2020 opengaan.

De collectie, die is genoemd naar het huis van de Blokkers in het Gooi, Huize Nardinclant, "biedt een museaal overzicht van het Nederlands modernisme in de eerste helft van de 20ste eeuw en sluit naadloos aan bij de oorspronkelijke Singerverzameling, waarin de nadruk ligt op het Nederlands impressionisme", schrijft het museum in een verklaring.

Het museum maakt het nieuws wereldkundig in een videoboodschap, waarin Els Blokker en Singer-directeur Jan Rudolph de Lorm de schenking toelichten.
Steenrijke Antwerpse familie koopt paradijselijk Spaans eiland

Eén van de meest paradijselijke plekken van Europa komt in handen van een Antwerpse reders­familie. De steenrijke broers Cigrang hebben het kleine Spaanse eiland Espalmador gekocht voor 18 miljoen euro. Het ongerepte stukje natuur is populair bij chique dagjestoeristen, van prins William tot Paris Hilton. Maar de nieuwe eigenaars mogen er geen baksteen meer bijbouwen.
Wielrenner Goolaerts (23) overleden na hartstilstand in Parijs-Roubaix
De Belgische wielrenner Michael Goolaerts (23) is in het ziekenhuis overleden nadat hij een hartstilstand had gekregen tijdens de wielerklassieker Parijs-Roubaix. Hij viel op de kasseistrook van Viesly waarna hij gereanimeerd werd. Goolaerts werd met een helikopter overgebracht naar een ziekenhuis in Lille, maar kon niet meer worden gered. Hij overleed in het bijzijn van zijn familie en naasten. Z


Kabatoon speelt ?Alles voor de familie?
8 April, 06:18 Gazet v. Antwerpen
Het Emblemse toneelgezelschap Kabatoon speelt elf voorstellingen van ?Alles voor de Familie? een stuk van Joe Dipietro.


Vrienden, familie en collega?s herdenken acteur Frank Aendenboom in propvol Amuz
7 April, 03:18 Gazet v. Antwerpen

?Den apsjaar?, zo noemde auteur Walter van den Broeck wijlen Frank Aendenboom (76) op het einde van de plechtigheid. Een verwijzing naar Rik uit de populaire VTM-reeks Lili en Marleen, een van de personages die de vorige week overleden acteur zullen doen voortleven in het geheugen van Vlaanderen.
Daarom woonde Meghan Markle de paasviering met de koninklijke familie niet bij
5 April, 09:48 Gazet v. Antwerpen
Meghan Markle zou tijdens het paasweekend enkele dagen naar haar moeder in Los Angeles afgereisd zijn. Dat beweert althans de koninklijke correspondent van het televisieprogramma Good Morning America. Volgens hem wilde de bruid haar huwelijksplannen aan haar moeder voorleggen.


Burgemeester Schiedam opgelucht na arrestatie 'criminele familie'
5 April, 09:12 NOS nieuws

De acht leden van de Schiedamse familie die gisteren werden opgepakt voor criminele activiteiten, zorgden in hun woonomgeving voor veel problemen.

Burgemeester Lamers (CDA) reageert daarom opgelucht op de arrestaties. "Het was een van de meest in het oog springende, irritante, overlastgevende maar vooral criminele families in Schiedam," zegt hij tegen RTV Rijnmond.

Dikke auto's

"Ze reden in dikke auto's, vertoonden onaanvaardbaar gedrag en hielden zich aan geen enkele regel. Het heeft ons heel veel moeite gekost om er een vinger achter te krijgen. Maar uiteindelijk is het toch gelukt."

De Schiedammers variëren in leeftijd van 26 tot 58 jaar en zouden allemaal werkzaam zijn bij "een crimineel familiebedrijf", meldt de politie.

Volgens de burgemeester heeft de politie het afgelopen jaar "mooie klappen" kunnen uitdelen. Agenten hebben ook, net als de boa's, "hinderlijk gecontroleerd".

De burgemeester heeft vorig jaar opdracht gegeven tot een bijna-huisuitzetting waarbij de volledige huisraad van een van de hoofdwoningen op straat is gezet voor een openbare verkoop.

Speldenprik

"Dat vond de familie niet leuk. Het was maar een kleine speldenprik, maar daarmee konden we wel aan de buurt laten zien dat de gemeente ze aanpakt. De buurtbewoners durfden niet over de familie te klagen uit angst voor represailles."

Naast de acht familieleden zijn nog twaalf mensen in Schiedam opgepakt in de zaak. Van de in totaal twintig verdachten zaten er gisteravond nog zes vast. Het onderzoek gaat door, ook komen er nog claims van de Belastingdienst.

"We zien nu dat deze familie een heel groot netwerk bediende. Dat het niet alleen om drugs ging, maar ook het witwassen van heel veel geld."
En dan duikt ?De Buurtpolitie? plots op in ?Familie?
5 April, 07:24 Gazet v. Antwerpen

Wie donderdagavond goed kijkt, ziet een speciale gast opduiken in ?Familie?. Dorien Reynaert, die agente Femke speelt in ?De Buurtpolitie?, komt ook in de Vlaamse soap tevoorschijn. Opnieuw kruipt ze in de huid van een agente, waardoor het net lijkt alsof de twee Vlaamse fictiereeksen in elkaar overvloeien.
Politie pakt Schiedamse familie op voor drugshandel en overlast
4 April, 10:24 NOS nieuws

Acht leden van dezelfde familie zijn in Schiedam opgepakt vanwege drugshandel, overlast en het creëren van een onveilige sfeer in de buurt. Ook werden nog eens twaalf andere mensen gearresteerd vanwege criminele banden met de familie.

De zaak begon met de arrestatie van een 26-jarige Schiedammer in augustus vorig jaar. Bij hem werden gebruikshoeveelheden (hard)drugs gevonden, waarna de politie en handhavers van de gemeenten de familie en de mensen met wie zij samenwerkten in de gaten begonnen te houden.

Daarbij kwamen niet alleen meldingen over verdovende middelen naar boven, maar ook zaken als bedreiging, intimidatie en vernieling. De politie ontdekte dat vanuit een woning werd gehandeld in verdovende middelen, waarna in de afgelopen maanden onder meer een kilo harddrugs, een nepvuurwapen en grote hoeveelheden verpakkingsmateriaal in beslag werden genomen. Ook werden in totaal twintig mensen gearresteerd.

Trots

Tarik Topcu, districtschef bij de politie in Schiedam, is trots op het resultaat. "Drugshandel, intimidatie en geweld zijn onacceptabel. Daar is nergens plaats voor, ook niet in Schiedam. Schiedammers moeten zich veilig kunnen voelen. We hebben in samenwerking met de gemeente de georganiseerde drugsgerelateerde criminaliteit een slag toegebracht."

Van de twintig aangehouden mensen zitten er nog zes vast. De rest blijft verdachte in het onderzoek dat nog loopt.
?IS-vrouwen vertrokken niet zozeer om ideologie maar om romantische motieven naar Syrië?

Volgens de familieleden van jonge Belgisch en Nederlandse vrouwen die de afgelopen jaren naar Syrië vertrokken, waren religie en ideologie minder belangrijk als motief voor hun vertrek dan romantische motieven en persoonlijke problemen. Dat schrijft onderzoekster Marion Van San (Erasmusuniversiteit Rotterdam) in het Tijdschrift voor Criminologie op basis van gesprekken die ze had met 28 families.
Familie van meubelrestaurateurs ruilt antiek in voor Deens design: ?Een mooi stuk behoudt altijd zijn waarde?
1 April, 10:24 Gazet v. Antwerpen

Meubelrestaurateurs Theo Van Halewijck en Nora Liessens beleefden altijd veel plezier aan het opkalefateren van antiek meubilair. Tot hun zoon Geert met de verkoop van Deens design startte in zijn winkel Møbelfabrik in Antwerpen. Dat zorgde voor een ommekeer in het familiebedrijf. ?Terwijl we vroeger niets van vintage kenden, staan we hier nu dressoirs en wandsystemen uit de jaren zestig te restaureren?, lachen de twee.
Familie Cant, zes handen op één stuur: ?Wij droegen fietsen af zoals andere kinderen elkaars kleren afdragen?
31 Maart, 16:24 Gazet v. Antwerpen

Weinig huizen die zó veel wielerliefde ademen als dat van de familie Cant in Lille. Een trofeeënkast in de inkomhal, een gang vol ingelijste kampioenentruien en in de living de twee wielerpakken waarin dochter Sanne Cant in 2017 en 2018 de wereldtitel pakte, inclusief de opgedroogde modder als kostbaar relikwie. Kevin (30), Sanne (27) en Jelle (25) geven het grif toe: in hun levens is er voorlopig weinig tijd voor andere dingen dan wielrennen.
Vrienden en familie nemen in Cambridge afscheid van Stephen Hawking

In Cambridge wordt zaterdagnamiddag afscheid genomen van de overleden wetenschapper Stephen Hawking. De begrafenisplechtigheid vindt om 15 uur Belgische tijd plaats in de kerk Great St Mary?s, vlakbij de universiteit waar de astrofysicus meer dan vijf decennia onderzoek voerde.
Dit is Arket, de nieuwste telg in de H&M-familie
30 Maart, 18:12 Volkskrant
De nieuwste telg in de H&M-familie heet Arket. De eerste Nederlandse vestiging van deze nieuwe winkelketen opende onlangs op het Koningsplein in Amsterdam. Volgens creatief directeur Ulrika Bernhardtz is de naam een samenstelling van het Engelse market en archive. Niet echt. Het complete interieur van de duizend vierkante meter op het Koningsplein is grijs: muren, vloeren, kasten en zelfs de hange


Prins Laurent: 'Mijn hele leven al gedwarsboomd door familie en politiek'
29 Maart, 18:12 De Tijd
17:36 Vlak voor de stemming over de knip in zijn dotatie schrijft prins Laurent een emotionele brief aan de Kamer. 'Mijn hele leven al gedwarsboomd door familie en politiek'.


'Broer kroongetuige' Mocro-oorlog geliquideerd in Amsterdam-Noord
29 Maart, 10:24 NOS nieuws

In Amsterdam-Noord is vanochtend een man om het leven gebracht bij een schietpartij. Het gebeurde bij de NDSM-werf.

Het zou gaan om een liquidatie; het slachtoffer is door zijn hoofd geschoten. Verschillende media melden dat de 41-jarige Reduan B., de broer van de nieuwe kroongetuige Nabil B., is vermoord. Vrijdag maakte justitie bekend dat Nabil B. kroongetuige is in het proces over de zogenoemde Mocro-oorlog. In ruil voor bescherming legde hij ruim 26 verklaringen af over moorden Eerder werd al gevreesd voor het leven van zijn familie.

Reduan B. werd op de TT. Melissaweg doodgeschoten, waar hij een bedrijf in belettering zou hebben. De politie kan de identiteit van het slachtoffer nog niet bevestigen.

Zwarte vluchtauto

De daders reden na de schietpartij weg. De vluchtauto is een straat verder uitgebrand teruggevonden. De politie heeft de omgeving afgezet en doet nu onderzoek.

Op Burgernet is een oproep gedaan, waarbij gezocht wordt naar de mogelijke dader. Hij reed in een zwarte auto en droeg een donkere muts. De man heeft een donker uiterlijk, is ongeveer 30 jaar oud en 1 meter 70 lang.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be