NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Europese

2News.be / Trefwoorden / Europese

U2 ?vergeet? BelgiŽ tijdens een nieuwe Europese tournee
Vandaag, 11:42 Gazet v. Antwerpen

De Ierse rockband U2 geeft op 31 augustus in Berlijn de aftrap voor een nieuwe Europese tournee, de Experience + Innocence Tour 2018, zo staat dinsdag te lezen op de website van de band.
Europese experten gaan ?fake news? aanpakken: ?Bedreiging voor iedereen?
Gisteren, 15:54 Gazet v. Antwerpen

Een expertengroep die door de Europese Commissie in het leven is geroepen en die advies moet verlenen over de aanpak van ?fake news?, is maandag haar werkzaamheden gestart. Tegen de herfst wil de Commissie een strategie kunnen ontwikkelen.
BelgiŽ grijpt voor eigen volk net naast Europese hockeytitel
Zondag, 16:12 Skynet
De Belgische hockeymannen zijn er vandaag voor eigen publiek in Antwerpen net niet in geslaagd de Europese titel in zaal te veroveren. In de finale in de Lotto Arena gingen de Indoor Red Lions (FIH 16) na shoot-outs met 1-2 onderuit tegen Oostenrijk (FIH 2). Na de reglementaire tijd stond het 4-4.


Disfunctionerende Europese medici kunnen ook met een beroepsverbod nog altijd aan de slag in andere EU-lidstaat
Zondag, 15:54 Volkskrant
Het Europese register voor disfunctionerende zorgverleners werkt niet goed. In de twee jaar dat het bestaat hebben tien van de 25 EU-lidstaten zelfs nog geen enkele melding gedaan van medici die in eigen land zwaar de fout in gingen.†Dat meldt NRC Handelsblad op basis van eigen onderzoek. Bulgarije, Cyprus, Estland, Griekenland, Letland, Luxemburg, Malta, SloveniŽ, Slowakijke en TsjechiŽ hebben he


Thomas Pieters scoort winnende punt voor Europese team op EurAsia Cup
Zondag, 11:06 Gazet v. Antwerpen

Het Europese golfteam met Thomas Pieters heeft de derde editie van het EurAsia Cup golf gewonnen. Op de Glenmarie golfbaan in het Maleisische Shah Alam waren ze met 14-10 te sterk voor de Aziatische ploeg. Pieters scoorde het beslissende punt.
N-VA pleit voor Europese Car-Pass om kilometerfraude tegen te gaan
Vrijdag, 15:48 Gazet v. Antwerpen

N-VA-europarlementslid Mark Demesmaeker pleit voor de invoer van een Europese Car-Pass om de ?massale? fraude met kilometertellers op tweedehandswagens tegen te gaan. ?In BelgiŽ is er nauwelijks nog kilometerfraude dankzij het systeem van de Car-Pass. Hoog tijd dat ook de andere landen een gelijkaardig systeem invoeren?, zegt hij.
Cyber Security Raad: verban onveilige iot-apparaten van Europese markt
Donderdag, 18:18 Tweakers
De Cyber Security Raad adviseert de minister van Justitie en Veiligheid om keurmerken en certificering voor internet of things-apparaten vast te stellen. Apparaten die onveilig zijn, zouden zo van de Europese markt geweerd kunnen worden.


Polen ontloopt voorlopig zware Europese sanctie voor ondermijnen eigen rechtsstaat
Donderdag, 14:36 Volkskrant
Polen ontloopt voorlopig de zwaarst mogelijke Europese sanctie voor het ondermijnen van de eigen rechtsstaat. Ondanks druk van de Europese Commissie liet huidig EU-voorzitter Bulgarije donderdag doorschemeren dat een besluit over het eventueel activeren van de 'nucleaire optie' tegen Warschau vermoedelijk pas dit najaar valt. Dat is tegen het zere been van EU-commissaris Timmermans die in de Commi


Donar is geen kanonnenvoer meer in het Europese basketbal
Donderdag, 02:36 Volkskrant
Was Donar in de Europe Cup eerder vooral kanonnenvoer voor Europese topclubs; nu doen ze echt mee. Zo ook gisteren thuis in Groningen. Voor de ingang dranghekken, twee satellietwagens van de NOS, tientallen agenten, spandoeken en Groningse vlaggen. 'Ze verwachten dat het redelijk chaotisch wordt', aldus een man in fluorescerend vest voor Martiniplaza, thuishaven van basketbalclub Donar. Woensdagav


European Motor Show Brussels 2018: De wereldpremiŤres
Woensdag, 20:12 Autosport
Vrijdag opent het 96e autosalon de deuren en ook dit jaar vallen er Brussel opnieuw enkele wereldpremiŤres te beurt. Afgezien van de CitroŽn New C4 Cactus zijn deze opvallend genoeg allemaal te noteren op de stand van BMW/Mini. Op de onthulling van de BMW X2 is het nog wachten tot komende maandag, daar deze eerst op het salon van Detroit getoond wordt, maar BMW haalde alvast het doek van de nieuwe BMW 2 Series Active Tourer en BMW 2 Series Gran Tourer.


Europese Commissie wil meer geld steken in defensie
8 Januari, 19:24 Volkskrant
Het budget van de Europese Unie moet omhoog. De huidige uitgaven van circa 140 miljard euro per jaar volstaan volgens voorzitter Juncker van de Europese Commissie niet, als de Unie ook haar nieuwe taken (zoals defensie en veiligheid) wil vervullen. Met zijn pleidooi maandag nam Juncker een voorschot op het voorstel voor een nieuwe meerjarenbegroting (2021-2027) dat de Commissie in mei presenteert.


Europese brexit-onderhandelaar Barnier ontvangt UKIP-boegbeeld Farage
8 Januari, 16:06 Skynet
De Europese brexit-onderhandelaar Michel Barnier heeft vandaag voormalig UKIP-leider en brexit-boegbeeld Nigel Farage ontvangen. Ze hebben "de stand van zaken" in de onderhandelingen besproken, aldus een woordvoerder van de Europese Commissie, die aanstipte dat de deur van Barnier openstaat voor alle Britse Europarlementsleden en andere belanghebbenden.


Opinie op Zondag - Dirk-Jan van Baar: 'Tijd voor een eigen Europese Ostpolitik'
7 Januari, 14:30 Volkskrant
Prikkelende opinies op een dag dat u er tijd voor heeft: de Volkskrant presenteert elke zondag bijdragen van een vaste club van acht auteurs. Eerder vandaag cultureel psycholoog Keyvan Shahbazi, nu historicus Dirk-Jan van Baar. Ik schrijf niet om het mensen naar de zin te maken, maar afgelopen maand liepen de reacties wel zeer uiteen. Op mijn stuk om zuinig te zijn op de Europese Gutmensch kreeg i


Van Beek bevestigt comeback met Europese titel op 1.500 meter, 'een goed moment om terug te komen'
5 Januari, 22:42 Volkskrant
Breed lachend stond Lotte van Beek vrijdag op het podium bij de EK Afstanden. De 26-jarige Zwolse had zojuist even verrassend als overtuigend de 1.500 meter op haar naam geschreven. 'Dit is een goed moment om terug te komen.' Van Beek moest relatief vroeg starten. Ze was de eerste van de favorieten. Alle andere 1.500-meterspecialisten na haar beten zich stuk op haar tijd van 1.55,52. Het venijn za


Turtelboom voorgedragen als controleur Europese begroting
3 Januari, 20:24 De Tijd
20:06 De federale regering draagt voormalig Vlaams minister van Begroting Annemie Turtelboom (Open VLD) voor als kandidaat-lid van de Europese Rekenkamer.


Annemie Turtelboom (Open Vld) kandidaat-lid van de Europese Rekenkamer

Gewezen minister van Binnenlandse Zaken Annemie Turtelboom (Open Vld) is kandidaat om lid te worden bij de Europese Rekenkamer.
Alessio Picariello zet zinnen op Europese GT3
3 Januari, 12:48 Autosport
Alessio Picariello is een bekende naam in AziŽ door zijn kampioenstitel in de Audi R8 LMS Cup vorig seizoen, en zijn vice-titel uit 2016. Onze landgenoot, die dus al liet zien dat hij uit het goede hout gesneden is, wil echter graag ook voet aan de grond krijgen in de Europese GT3-scŤne, zo vertelde hij aan Sportscar 365. Geen onlogische beslissing daar de Audi R8 LMS Cup komend seizoen de focus verlegt naar amateurpiloten.


Europese Commissie gaat in kaart brengen hoe grote bedrijven big data gebruiken
2 Januari, 17:30 Tweakers
De EU gaat specifiek letten op hoe vooral grote bedrijven big data verzamelen en gebruiken. Volgens Margrethe Vestager, Eurocommissaris voor mededinging, kan big data bedrijven voordelen opleveren die concurrentiebeperkend kunnen werken.


'Een harde Europese buitengrens is noodzakelijk'
30 December 2017, 02:06 Volkskrant
Schrijver Tommy Wieringa (50) veranderde van opvatting over grenzen. En dat doet hem zeer. 'Ik ben de kleinzoon van een douanier die bij Lobith de scheepvaart op de Rijn bewaakte. Mijn moeder was als reactie daarop zeer tegen grenzen. Grenzen beschouwde ze als een achterlijk en beperkend verschijnsel. Ze hinderden haar. Ik heb dat eigenlijk ook altijd zo gevoeld. 'In mijn jeugd woonde ik aan de Du


Wie de Europese Unie in leven wil houden, moet uitgaan van de realiteit, niet van wensdromen
28 December 2017, 02:18 Volkskrant
Brussel heeft de populistische orkaan doorstaan, maar dat is geen reden voor irreŽle wensdromen. De Europese Unie heeft zich weer opgericht, nu Brussel de populistische orkaan heeft doorstaan. Begin dit jaar vreesde men in Brussel nog voor het dak en de muren na het besluit van de Britten de EU de rug toe te keren en de onverwachte zege van Donald Trump bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen. O

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be