NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Euromillions

2News.be / Trefwoorden / Euromillions

Aalst zet scheve situatie recht op openingsspeeldag nacompetitie

Woensdagavond is de EuroMillions Volley League naar de tweede fase gegaan. Na de reguliere competitie werden de ploegen - op basis van hun ranking - ingedeeld in drie poules. Elke poulewinnaar stoot rechtstreeks door naar de play-offs en ook de beste nummer twee gaat mee. De andere vijf ploegen spelen dan voor het laatste Europese ticket.
Telenet Giants Antwerp wint topper van Charleroi
Telenet Giants Antwerp won in de Lotto Arena de topper van de 19de speeldag van de EuroMillions League versus Spirou Charleroi en staat met één wedstrijd minder gespeeld, alleen op de tweede stek. Seth Tuttle viel bij Charleroi wel uit met zware blessure.


Leuven verliest nipt van Charleroi

In een inhaalwedstrijd van de 16e speeldag in de EuroMillions Basketball League heeft Charleroi woensdag een nipte 83-85 zege geboekt bij rode lantaarn Leuven. Aan de rust had Charleroi nog een geruststellende 40-51 voorsprong en na het derde kwart was die intact (57-68), maar Leuven maakte er in het vierde kwart (26-17) nog een thriller van.
Euromillions Basket League - Ook Antwerp maakt geen einde aan zegereeks van Oostende
11 Februari, 20:06 Skynet
Competitieleider Oostende heeft zaterdag de topper van de achttiende speeldag in de Belgische basketbalcompetitie op het parket van eerste achtervolger Antwerp gewonnen met 56-69. Het herboren Brussels sloot de speelronde af met zijn vierde opeenvolgende zege.


Maaseik wint reguliere competitie EuroMillions Volley League

De laatste reguliere speeldag van de EuroMillions Volley League heeft voor geen verschuivingen gezorgd: Maaseik sluit af op kop, Roeselare volgt daar net onder.
Euromillions Basket League - Limburg United klopt Luik na verlenging
9 Februari, 23:42 Skynet
Op de 18e speeldag van de EuroMillions Basket League heeft Limburg United met 72-71 gewonnen van Luik. Aan het einde van de reguliere speeltijd stond het 65-65, waardoor de wedstrijd in een verlenging beslist moest worden.


EuroMillions Basket League - Charleroi te sterk voor Limburg United
6 Februari, 23:48 Skynet Sport
In de laatste wedstrijd van de zeventiende speeldag heeft Charleroi dinsdag met 86-79 gewonnen van Limburg United. Bij de rust stonden de Henegouwers 46-43 voor. In het derde kwart diepten ze de voorsprong tot elf punten uit.


Charleroi te sterk voor Limburg United in EuroMillions Basket League
6 Februari, 23:24 Gazet v. Antwerpen

In de laatste wedstrijd van de zeventiende speeldag heeft Charleroi dinsdag met 86-79 gewonnen van Limburg United. Bij de rust stonden de Henegouwers 46-43 voor. In het derde kwart diepten ze de voorsprong tot elf punten uit.
EuroMillions Basket League - Leuven knoopt opnieuw aan met de overwinning
4 Februari, 00:54 Skynet
Leuven Bears heeft zaterdagavond op de zeventiende speeldag van de EuroMillions Basket League in eigen huis met 79-66 gewonnen van Bergen, meteen de eerste overwinning van Eddy Casteels als coach van de Bears.


EuroMillions Volley League - Maaseik wint opnieuw topper
3 Februari, 23:48 Skynet Sport
Een goed gevulde zaterdagavond op de zeventiende en dus voorlaatste speeldag van de reguliere competitie. Daarin werden geen verrassingen opgetekend. Na de Champions League-zege eerder deze week, won Maaseik ook de topper tegen Aalst.


Brussels pakt in Luik tweede zege op rij

Brussels heeft woensdagavond een vooruitgeschoven wedstrijd van de zeventiende speeldag in de EuroMillions Basket League met 89-93 gewonnen op bezoek bij Luik.
Euromillions Basket League - Brussels viert tegen Bergen derde zege van het seizoen
22 Januari, 00:18 Skynet Sport
Brussels heeft zondag op de zestiende speeldag van de Euromillions Basket League met 72-71 gewonnen van Bergen. Domien Loubry zorgde met een buzzer beater voor de derde zege van het seizoen voor de club uit de hoofdstad.


Maaseik klopt Roeselare opnieuw in klassieker, Leuven stunt in EuroMillions Volley League
21 Januari, 00:30 Gazet v. Antwerpen

Een ijzersterk Noliko Maaseik heeft oververdiend de classico in eigen huis gewonnen. Grote uitblinker was Jolan Cox, die een gesel was voor de regerende landskampioen. Roeselare krijgt opnieuw een tik na het derde onderlinge verlies dit seizoen en heeft nog veel werk voor de bekerfinale. Noliko mocht een stevig feestje bouwen. Verder viel ook de stunt van Leuven op.
Euromillions Basket League - Antwerpen legt Luik met 100 punten over de knie
21 Januari, 00:18 Skynet Sport
Op de zestiende speeldag van de Belgische basketbalcompetitie heeft Antwerp in de eigen Lotto Arena met 100-76 (rust: 59-39) gewonnen van Luik. De Giants rukken voorlopig op naar de derde plaats, Luik blijft zevende.


EuroMillions Volley League - Maaseik klopt Roeselare opnieuw en Leuven stunt
21 Januari, 00:18 Skynet Belgie
De vijftiende speeldag in de EuroMillions Volley League stond grotendeels in het teken van de topper tussen Maaseik en Roeselare, maar ook de stunt van Leuven viel op.


EuroMillions Volley League - Maaseik klopt Roeselare opnieuw en Leuven stunt
21 Januari, 00:18 Skynet Sport
De vijftiende speeldag in de EuroMillions Volley League stond grotendeels in het teken van de topper tussen Maaseik en Roeselare, maar ook de stunt van Leuven viel op.


16 op 16 voor ongenaakbaar Oostende in EuroMillions League
20 Januari, 16:42 Gazet v. Antwerpen

Een ongenaakbaar Oostende, zonder het geblesseerde duo Dusan Djordjevic (knie) en Vladimir Mihailovic (enkel), realiseerde in Limburg United een zestiende zege op een rij en blijft dan ook autoritair leider in de EuroMillions League.
Euromillions Basket League - Antwerp stopt zegereeks van Bergen, Eddy Casteels debuteert bij Leuven met verlies
14 Januari, 00:06 Skynet Sport
Antwerp is zaterdag op de vijftiende speeldag van de Belgische basketbalcompetitie met 78-81 gaan winnen op het parket van Bergen-Henegouwen, dat een einde ziet komen aan een reeks van drie opeenvolgende zeges. Eddy Casteels leed bij zijn debuut aan het hoofd van Leuven Bears een nipte thuisnederlaag tegen Aalstar (74-75).


Menen terug op tweede plaats in EuroMillions Volley League

In de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar in de EuroMillions Volley League heeft Menen vrijdag met 1-3 (19-25, 20-25, 25-20, 20-25) gewonnen in Gent.
Charleroi kan eindelijk nog eens winnen, Aalst klopt Brussels

Spirou Charleroi is 2018 vrijdag begonnen met 80-75 zege tegen Willebroek. Het was voor de Henegouwers de eerste competitiezege sinds 1 december. Oostende blijft bovenaan ongeslagen. De kustploeg klopte Luik met 73-85.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be