NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Euro


Vlaamse overheid investeert 1,9 miljoen euro in restauratie steenkoolmijn in Waterschei
Gisteren, 22:24 Skynet
Vlaams minister-president en minister van Onroerend Erfgoed Geert Bourgeois kent een premie van 1,9 miljoen euro toe voor de restauratie van het schachtgebouw van de steenkoolmijn in Waterschei (Genk).


Geslagen, gekneveld en bedreigd voor buit van 100 euro kleingeld
Zondag, 22:06 Gazet v. Antwerpen

Twee gewapende overvallers zijn zaterdag in het holst van de nacht binnengevallen bij bakkerij Bogaert, op de De Bruynlaan in Wilrijk.
Audi Hockey League - Watducks zet stap richting Euro Hockey League, Leuven degradeert
Zondag, 21:12 Skynet
Dragons heeft zich zondag op speeldag 20 van de Audi Hockey League thuis met 1-2 laten verrassen door Beerschot. De Waterloo Ducks, die met 2-4 gingen winnen bij La Gantoise, komen zo alleen aan de leiding. De eerste plaats in de reguliere competitie, die recht geeft op een ticket naar de Euro Hockey League, komt dichterbij.


Meubilair van Ritz Parijs voor 7,3 miljoen euro afgehamerd
Zaterdag, 23:36 Skynet
De veiling van meubels en inboedel van het Ritz in Parijs heeft de som van 7,3 miljoen euro opgebracht. Dat is zeven keer de geraamde waarde (zonder kosten) en een 'wereldrecord voor hotelmeubilair', zo maakte het veilinghuis Artcurial zaterdagavond bekend.


Vlaanderen geeft 1.350.000 euro steun voor startende en kleine ondernemers in het Zuiden
Zaterdag, 15:12 Skynet
Op voorstel van minister-president Geert Bourgeois, ook bevoegd voor Ontwikkelingssamenwerking, kent de Vlaamse regering 1.350.000 euro steun toe aan de vzw Exchange, die de uitwisseling van kennis en expertise tussen Noord en Zuid ondersteunt.


NS achterhaalt 600 vandalen en claimt bij hen schade van in totaal 5,6 miljoen euro
Zaterdag, 13:42 Volkskrant
De NS heeft de afgelopen vijf jaar 600 vandalen kunnen achterhalen die treinen met graffiti hebben beklad of die schade hebben toegebracht aan treinen en stations. Bij de opgespoorde vandalen is in totaal een schadebedrag van 5,6 miljoen euro in rekening gebracht. Dat heeft de NS zaterdag bekend gemaakt.  Uit de inventarisatie van de Spoorwegen blijkt dat vernielde ruiten op stations de grootste s


Syriër kon 10 miljoen witwassen bij Bpost-kantoor
Zaterdag, 01:42 De Tijd
01:03 Een Syrische man kon via een kantoor van Bpost meer dan 10 miljoen euro cash geld witwassen. Bpost vraagt de regering een cashdrempel in te voeren voor al zijn postkantoren.


Werknemers met zwaar beroep dreigen maandelijks tot 250 euro pensioen te verliezen: ?Pensioendiefstal?
Vrijdag, 23:18 Gazet v. Antwerpen

Wie vervroegd op pensioen zal kunnen omdat hij of zij een zwaar beroep heeft uitgeoefend, zal die uitstap zelf betalen. Dat klaagt het ABVV aan. Volgens berekeningen van de socialistische vakbond dreigen zware beroepers het in extremis met 254 euro minder pensioen per maand te moeten stellen.
Essers krijgt 3 miljoen euro Vlaamse steun voor plannen op Ford-site
Vrijdag, 17:00 Skynet
De Vlaamse regering kent 3 miljoen euro steun toe aan transportbedrijf H.Essers voor de bouw van Dry Port Genk op de voormalige Ford-site in Genk. Dat heeft Vlaams minister van Economie en Innovatie Philippe Muyters (N-VA) vandaag bekendgemaakt.


Sharps 8k-televisie verschijnt eind april voor 11.999 euro in Europa
Vrijdag, 16:12 Tweakers
Sharps LV-70X500E-televisie met 8k-resolutie en beelddiagonaal van 70 inch, verschijnt eind april in Europa voor een prijs van 11.999 euro. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt tijdens de IFA Global Press-conferentie in Rome.


Celstraf en 600.000 euro boete voor 91-jarig ?meesterbrein? van witwasoperatie
Vrijdag, 14:54 Gazet v. Antwerpen

De 91-jarige B.W. uit Sint-Gillis-bij-Dendermonde die beschuldigd werd van witwassen, fiscale fraude en het niet aangeven van miljoenen op buitenlandse rekeningen, is veroordeeld tot zestien maanden cel (waarvan tien met uitstel). Dat heeft de Gentse correctionele rechtbank vrijdag beslist. De rechtbank verklaarde ook een bedrag van 2,4 miljoen euro verbeurd. Ook haar zoon werd veroordeeld als medeplichtige.
1,3 miljoen euro voor Openclaims
Vrijdag, 14:00 Emerce
De Nederlandse startup Openclaims, een repair-as-a-service voor verzekeraars, volmachten en intermediairs, heeft een investering van 1,3 miljoen euro opgehaald.


Supermarktklant betaalt 1.059 euro voor één banaan
Vrijdag, 12:48 Skynet
De Britse supermarktketen Asda heeft zich verontschuldigd nadat het een klant 930,11 Britse pond - omgerekend 1.059,37 euro - had aangerekend voor één enkele banaan. Dat staat te lezen op de website van Sky News.


Antwerpse politie pakte 2.400 euro bedelgeld af

Het voorbije jaar vonden in Antwerpen 58 inbeslagnames plaats. Maar de maatregel lijkt zijn doel ? mensenhandel bestrijden ? voorbij te schieten.
Armstrong betaalt 5 miljoen euro en vermijdt zo rechtzaak en immense schadeclaim
Donderdag, 22:42 Gazet v. Antwerpen

Lance Armstrong heeft een minnelijke schikking van vijf miljoen euro betaalt om zijn rechtzaak af te kopen. De Amerikaan ontloopt daarmee een gigantische schadeclaim na zijn dopingbekentenissen.
3.510 euro bruto: zoveel bedraagt het gemiddelde loon van de Vlaamse bediende
Donderdag, 21:30 Gazet v. Antwerpen

Een Vlaamse bediende verdient gemiddeld 3.510 euro bruto. Dat blijkt uit het nieuwe salariskompas van Vacature.com en de KU Leuven. Het loon van de meeste bedienden ligt echter een pak lager. Het mediaanloon bedraagt namelijk 3.100 euro.
Helft van de bedienden verdient 3.100 euro of meer
Donderdag, 20:42 Skynet Belgie
Het gemiddeld brutomaandloon van Vlaamse en Brusselse bedienden bedraagt 3.510 euro. Het mediaanloon is 3.100 euro. Dat is 600 euro meer dan tien jaar geleden, zo blijkt uit het jaarlijkse Salariskompas van vacature.com en de KU Leuven.


Onze reporter gaat uit in de gemeente waar het minst te beleven valt: ?1,60 euro voor een pintje, dat vind je in de stad niet meer, hè??
Donderdag, 19:06 Gazet v. Antwerpen

In de donkere straten van Sint-Amands zijn alleen de bankfilialen verlicht. Aan de op één na beroemdste Scheldebocht valt na de zoveelste prachtige zonsondergang niet bijster veel meer te beleven. Dat vinden althans de inwoners van Sint-Amands zelf. Slechts 16% van de inwoners is tevreden over de lokale uitgaansmogelijkheden. Nergens in de provincie is dat cijfer zo laag. Maar er is hoop op beterschap, ontdekten we toen we er zaterdagavond op de lappen gingen.
Italiaans priester vergokt meer dan half miljoen euro parochiegeld
Donderdag, 17:36 Skynet
Een Italiaanse priester heeft meer dan een half miljoen euro gelden van zijn parochie vergokt. Dat berichtten Italiaanse media vandaag onder aanhaling van de plaatselijke katholieke kerk. De 48-jarige Flavio Gobbo heeft schuld bekend en het op een akkoordje gegooid voor een voorwaardelijke celstraf van twee jaar.


Erfgoedpremie van 3 miljoen euro voor Antwerps stadhuis
Donderdag, 13:42 Gazet v. Antwerpen

Vlaams minister-president Geert Bourgeois (N-VA), bevoegd voor onroerend erfgoed, heeft een erfgoedpremie van 3 miljoen euro toegekend aan het Antwerpse stadhuis. Daar begonnen enkele weken geleden grootschalige restauratie- en renovatiewerken die het gebouw tegen de heropening in 2020 moeten voorbereiden op een moderne werking en meer openheid naar de bezoekers toe. In 2019 gaat eenzelfde bedrag naar de restauratie van het Steen, in 2020 krijgt het stadhuis nogmaals 3 miljoen.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be