NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Eric


All By Myself-zanger Eric Carmen op 74-jarige leeftijd overleden
19 Maart, 00:09 NU.NL - Muziek
Zanger Eric Carmen is op 74-jarige leeftijd overleden. De Amerikaanse artiest, bekend van de hits All By Myself en Hungry Eyes, overleed afgelopen weekend in zijn slaap.


Gitaar van Eric Clapton brengt bij veiling meer dan miljoen euro op
24 November 2023, 00:11 NU.NL - Muziek
Een gitaar van Eric Clapton heeft bij een veiling omgerekend zo'n 1,17 miljoen euro opgeleverd. Volgens veilinghuis Julien's Auctions is het een recordbedrag voor een gitaar van de 78-jarige Britse muzikant.


9 September 2023, 00:05 Volkskrant
27 December 2022, 00:07 Volkskrant
Vuelta 1984: 6 luttele seconden die het leven van Eric Caritoux veranderden
11 September 2022, 00:04 Skynet
De Vuelta eindigt zondag en Remco Evenepoel zou die, als er geen ongelukken gebeuren, moeten winnen met een comfortabele voorsprong op de tweede in het algemeen klassement, Enric Mas. In 1984 won de Fransman Eric Caritoux de Ronde van Spanje met een voorsprong van zes luttele seconden na 19 etappes en een wedstrijd van 3.354 kilometer. Een handvol seconden die zijn lot veranderden. Dit is zijn verhaal.


Carl Cox, Eric Prydz en Bakermat komen naar Amsterdam Dance Event
5 September 2022, 00:06 NU.NL - Muziek
Carl Cox, Eric Prydz en Bakermat treden in oktober op tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). Ook onder anderen Amelie Lens, Brennan Heart, Carista, Charlotte de Witte, Eris Drew en San Holo vinden dit najaar hun weg naar Amsterdam, maakt de organisatie donderdag bekend.


Eric Franken gaat bij Vlimmeren toch opnieuw als trainer aan de slag: ?Vrienden en familie denken dat ik niet zal kunnen aarden in vierde provinciale?
14 Juli 2022, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Vlimmeren zette tijdens de coronacrisis vrijwillig twee stappen terug, maar de doorstart in vierde provinciale verliep niet zonder slag of stoot met een voorlaatste plaats tot gevolg. Na dat lastige overgangsjaar wil wit-zwart definitief komaf maken met het verleden. Om de weg naar boven in te zetten, trok Vlimmeren good old Eric Franken aan als nieuwe coach.




Twee klachten bij de politie en veiligheidsmaatregelen, maar Eric V. kon genadeloos toeslaan bij dubbele moord
14 Juli 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Twee klachten bij de politie en tal van maatregelen om erger te voorkomen. Justitie en politie waren op de hoogte van de ernstige vorm van belaging door Eric V., maar de man kon toch toeslaan. De vijftiger schoot Marly Schapendonk (35) en haar neef Martinus Van De Sande (40) koelbloedig neer in het holst van de nacht.




Nederlandse acteur en Bernhard-vertolker Eric Schneider (87) overleden
30 Mei 2022, 00:08 NU.NL - Film
De Nederlandse acteur en regisseur Eric Schneider is maandag op 87-jarige leeftijd overleden na een val, laat zijn familie weten aan het ANP.


?Hij had een hekel aan aparte attracties, hij dacht in fantasiewerelden?: de vijf mooiste creaties van pretparklegende Eric Daman
28 April 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

De overleden Duffelaar Eric Daman was een legende in de pretparkwereld. Hij ontwierp, naast Kinderland in Bobbejaanland, fantasiewerelden voor Phantasialand. De allermooiste sommen we hieronder op. ?Daman had een hekel aan aparte attracties, hij dacht in werelden?, zegt docent vrijetijdsmanagement Erwin Taets.




Eric Schmidt: VS moet van 5G topprioriteit maken of China bepaalt toekomst
19 Februari 2022, 00:01 Tweakers
Eric Schmidt, de voormalige topman van Google, heeft in een opiniestuk uitgehaald naar de Amerikaanse overheid. Schmidt stelt dat de VS achterloopt in de race naar 5G in vergelijking met China dat volgens Schmidt meer geld investeert en de toekomst van 5G dreigt te bepalen.


Eric Schmidt schenkt 110 miljoen euro voor onderzoek naar AI-risico?s
18 Februari 2022, 00:09 Techzine
Eric Schmidt, de ex-CEO van Google, lanceert een fonds van 110 miljoen euro voor onderzoekers die de “moeilijke problemen” van AI op willen lossen. Het geld subsidieert onderzoek naar de gevaren, politieke risico’s en beperkingen van AI. Het fonds (AI2050) wordt beheerd door Eric Schmidt en James Manyika, huidige Vice President van Technology and Society […]


Eric Ocansey verlaat Kortrijk voor Waasland-Beveren
1 Februari 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

KV Kortrijk leent zijn Ghanese winger Eric Ocansey tot het einde van het seizoen aan Waasland-Beveren uit. Dat maakten beide clubs maandag bekend.




Music-zanger John Miles op 72-jarige leeftijd overleden
9 December 2021, 00:06 NU.NL - Muziek
De Britse muzikant en componist John Miles is overleden. De zanger stierf zondag na een kort ziekbed op 72-jarige leeftijd in zijn woonplaats Newcastle, meldt de organisatie van de Belgische Night of the Proms, waar hij jaarlijks vaste gast was.


Eric Zemmour officieel kandidaat voor Franse presidentsverkiezingen
1 December 2021, 00:06 Skynet Buitenland
De extreemrechtse Franse polemist Eric Zemmour is kandidaat bij de presidentsverkiezingen in april 2022. Dat heeft hij vandaag aangekondigd in een videoboodschap.


Gastrollen voor Eric Corton en Abbey Hoes in tweede seizoen Dertigers
24 Juni 2021, 11:41 NU.NL - Film
Eric Corton, Mustafa Duygulu en Abbey Hoes spelen een rol in het tweede seizoen van de dramaserie Dertigers. Welke rollen voor hen zijn weggelegd, is nog niet bekendgemaakt.


Eric Castien (BrainsFirst): ?Door het meten van het brein brengen we talent in kaart?
29 Januari 2021, 08:49 Emerce
BrainsFirst brengt het potentieel van talent in kaart door breinfuncties te meten. Het bedrijf doet dat onder andere voor profvoetbalclubs en de KNVB.


Wie was een babbelkous en wie had een slecht rapport? Eric Goens keert met BV's terug naar de klas in ?Later Als Ik Groot Ben?
18 Januari 2021, 05:24 HLN.BE
Hun leven zoals het ooit was, als kind op de schoolbanken. Dat is de rode draad door 'Later als ik groot ben', het nieuwe programma van Eric Goens dat nog dit voorjaar op VTM te zien is. De reportagemaker keert met enkele bekende gezichten terug naar de klas. Welke grote en kleine verhalen zijn blijven hangen? En wie had een slecht rapport?


Bokser Eric Molina twee jaar geschorst wegens dopinggebruik
22 Mei 2018, 17:48 Gazet v. Antwerpen

De Amerikaanse bokser Eric Molina is betrapt op het gebruik van verboden steroïden. Dat maakte de Britse boksfederatie dinsdag bekend. Het zwaargewicht wordt voor twee jaar geschorst. De 36-jarige Molina ontkent het dopinggebruik niet en aanvaardt zijn straf.




CD&V-er Eric Van Rompuy haalt opnieuw uit naar De Wever
21 Mei 2018, 16:36 De Tijd
18:05 CD&V-Kamerlid Eric Van Rompuy is in een blogpost opnieuw vernietigend voor coalitiepartner N-VA. ?N-VA denkt dat ze ?incontournable? is geworden in de Belgische politiek. Maar na hoogmoed komt de val....





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn