NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Erg


Oeps. Fietspad aan den Dam houdt wel erg abrupt op
Gisteren, 12:12 Gazet v. Antwerpen

Het nieuw aangelegd fietspad in de Samberstraat, zijde Noorschippersdok, stopt abrupt in het trottoir. De foto zorgt al voor de nodige hilariteit op de Facebookgroep ?Met de fiets in ?t stad?. Fietsers rijden rechtdoor op het trottoir wat al zou geleid hebben tot aanrijdingen met voetgangers.
Fusie Persgroep en Medialaan - Voorbije maanden al tientallen ontslagen geweest bij De Persgroep - personeel erg ongerust
9 Maart, 00:18 Skynet Economie
De directie van De Persgroep Publishing (DPP), uitgever van onder meer Humo, De Morgen en Het Laatste Nieuws, heeft de voorbije maanden al tientallen mensen laten vertrekken bij diverse diensten. Er heerst grote ongerustheid bij het personeel over de toekomst van het bedrijf. Dat zegt Tijs Hostyn van de bediendevakbond LBC donderdagmiddag.


"Niets zo erg als door een vrouw te worden voorbijgestoken"
9 Maart, 00:18 Skynet Buitenland
"Ik herinner mij nog altijd de woorden van mijn vader (de bekende Formule 1-racepiloot Jacky Ickx, nvdr). Hij zei me dat er niets erger was voor een man als door een vrouw te worden voorbijgestoken." Het was een opgemerkte uitspraak van rallycoureur Vanina Ickx op het colloquium van bekende Belgische sportvrouwen in het Egmontpaleis in Brussel vanmorgen. Het evenement was georganiseerd door minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders (MR) naar aanleiding van de Internationale Vrouwendag.


Maria Sharapova teleurgesteld na wel erg korte comeback op Indian Wells, Elise Mertens moet tegen Chinese

Maria Sharapova (WTA 41) heeft weinig plezier beleefd aan haar terugkeer op het toernooi van Indian Wells. De Russin verloor woensdag al in de eerste ronde van de Japanse Naomi Osaka (WTA 44). Die haalde het met twee keer 6-4.
Hoe erg en vrouwonvriendelijk zijn de teksten van Rode Duivels-rapper Damso? Oordeel vooral zelf
7 Maart, 19:12 Gazet v. Antwerpen

De vrouwenraad is niet akkoord dat rapper Damso het Rode Duivelslied voor het WK mag maken. Damso staat bekend om zijn vrouwonvriendelijke teksten. Een bloemlezing.
Britse parlementscommissie erg kritisch voor Wiggins en wielerteam Sky
5 Maart, 07:12 Skynet
De wielerploeg Team Sky en de Britse renner Bradley Wiggins hebben een "ethische lijn" overschreden door corticosteroďden toe te dienen voor de Ronde van Frankrijk van 2012. Dat blijkt uit een rapport dat Britse parlementsleden maandagmorgen gepubliceerd hebben.


'Protectionisme Trump erg gevaarlijk voor wereldeconomie'
2 Maart, 12:30 De Tijd
12:23 De Amerikaanse importheffingen op staal en aluminium dreigen het vertrouwen en de groei van de wereldeconomie te ondermijnen. Dat zegt econoom en specialist internationale handel Jan Van Hove.


Emotionele agenten vertellen wat ze aantroffen in school na schietpartij: ?Zo erg als je je kan inbeelden, maal tien?
25 Februari, 19:42 Gazet v. Antwerpen

Twee politieagenten die op 14 februari als eersten de school betraden in Parkland, Florida waar Nikolas Cruz net daarvoor 17 dodelijke slachtoffers had gemaakt, hebben op een persconferentie in emotionele bewoordingen verteld over de ?surreële? realiteit die ze aantroffen.
Grapperhaus: Nederland is geen narcostaat
20 Februari, 16:24 NOS nieuws

Minister Grapperhaus is het niet eens met politiebond NPB, die zegt dat Nederland een 'narcostaat' dreigt te worden omdat de recherche overbelast is. "Dat is niet de betiteling die ik zou gebruiken", zei Grapperhaus.

De NPB kwam vanmorgen met een rapport op basis van gesprekken met bijna vierhonderd rechercheurs. Die zeggen dat drugscriminelen vaak ongemoeid gelaten worden, omdat er bij de recherche te weinig capaciteit is.

Volgens Grapperhaus is er in Nederland juist sprake van een "succesvolle bestrijding van de georganiseerde criminaliteit en de drugshandel". Toch vindt ook hij dat er geďnvesteerd moet worden in de capaciteit van de recherche.

Erg hoog getal

De politiebond wil er 2000 rechercheurs bij, maar Grapperhaus vindt dat "wel een erg hoog getal". Aan hoeveel mensen hij wel denkt, werd niet duidelijk.

"Ik ga niet ontkennen dat er zaken blijven liggen waarvan we vinden dat we die wel zouden moeten doen", zei de minister. Volgens hem is het kabinet druk bezig met extra investeren in de bestrijding van de georganiseerde misdaad. Uiteindelijk gaat daar structureel 267 miljoen euro per jaar extra naar toe.
Enkelbreuk, gebroken neus, hernia: Beerschot Wilrijk komt erg gehavend uit strijd tegen Leuven
19 Februari, 09:00 Gazet v. Antwerpen

Hernan Losada scoorde zaterdag zijn honderdste doelpunt als prof. Beerschot Wilrijk gaf in de slotfase de zege nog uit handen. Het woog allemaal niet op tegen de averij die KFCO Beerschot Wilrijk leed door het geblesseerd uitvallen van vooral Tom Pietermaat (enkelbreuk), maar ook Alex Maes (hernia) en Joren Dom (neusbreuk). Een domper met over twee weken al de eerste finalewedstrijd tegen Cercle.
Datende, digitale oudere: Ik ben heel erg in trek, maar wel kieskeurig
14 Februari, 19:48 NOS nieuws

Zo'n twee tot drie keer per dag checkt Elisa van 73 de dating-app op haar tablet. "'s Morgens vroeg kijk ik hoeveel views erbij zijn gekomen. Nu zit ik er ook even op te kijken en dan vanavond weer. Die app kun je natuurlijk zo indrukken."

Dat ook ouderen nog zoeken naar romantisch- of seksueel contact bleek vandaag uit een rapport van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP). Ook Elisa is nog volop op zoek. Sinds ze twee jaar geleden weduwe werd, woont ze alleen en is ze op zoek naar een maatje.

Het idee om zich aan te melden op een datingsite ontstond vorig jaar zomer, toen ze met een vriendin op vakantie was die een paar jaar eerder weduwe was geworden. Zittend in een campingstoel maakten ze samen een account aan. Inmiddels hebben al meer dan 5600 mannen het profiel van Elisa bezocht.

"Ik ben hartstikke in trek, maar er zitten mannen tussen die zijn zo kaal als een beer. En ik heb een keer iemand ontmoet, dat was net een kleine tuinkabouter. Of iemand met een buukske. Nee hoor, ik ben wel een beetje kieskeurig. Er zint me er nog geen een."

Van de duizenden views op haar pagina zag ze er zo'n zeven of acht in het echt. De juiste man zat daar niet tussen, maar mooie verhalen heeft ze wel. "Je maakt echt van alles mee", zegt Elisa. "Een paar weken geleden nog had ik leuk contact met een man. Hij was weduwnaar en woonde in de buurt. We spraken af en hadden een heel leuke middag, we hebben lekker zitten kletsen."

Seks

"Een paar dagen later spraken we weer af en toen zei hij: mag ik aan je borsten zitten?", vertelt ze verontwaardigd. "Toen bleek dat hij ook al zijn weekendtas bij zich had. Ik had hem twee keer gezien. Ik dacht: d'r uut, ben je besodemieterd. Nee, daar begin ik niet aan. Een zoentje bij komen en een zoentje bij weggaan, maar verder niks. Ik ben toch niet gek."

Volgens Elisa zijn ook veel mannen op leeftijd nog uit op seks. "Of je moet echt een oud boertje hebben die dat niet kan. Maar mannen die er een beetje goed uitzien, willen allemaal intimiteit. Nou, kom nou."

Elisa zoekt vooral een maatje voor de gezelligheid, voor in de weekenden. "Doordeweeks gewoon je eigen dingen doen en op het moment dat je elkaar een beetje kent, blijf je een keer een paar nachtjes slapen. En wat er dan bij komt, seks, liefde, dat moet gewoon groeien."

"Ik geef me gewoon niet zomaar over", zegt Elisa. En dus gaat de zoektocht door. "Maar de meeste mannen op datingsites zijn rond de 70, van mijn leeftijd. Die willen allemaal een jongere vrouw. Ik heb niet zoveel keuze. Ja, misschien een man van 80, maar dan word je mantelzorger. Ik ben gek zeker."

Elisa is van plan om binnenkort even een datingapp-pauze te nemen. "Je ziet altijd dezelfde mannen voorbijkomen. En je wordt wel steeds kritischer. Dus dan wacht ik rustig even een paar maanden. Komt er wat, dan komt het. En anders niet, dan blijf ik alleen."
Ballet Vlaanderen balt vuist tegen pesten: ?Anders zijn is niet erg?
14 Februari, 16:12 Gazet v. Antwerpen

Met Als niemand me ziet, vanaf zaterdag in Theater ?t Eilandje, maakt Ballet Vlaanderen hun allereerste ballet voor kinderen. In de nasleep van de Vlaamse Week tegen Pesten op School staat in de choreografie van Jonas Vlerick (32) pesten centraal. Het ballet richt zich tot iedereen - ook ouders! - vanaf 7 jaar.
Jonge acrobate komt erg goed weg wanneer stunt met menselijke piramide fout afloopt
13 Februari, 13:48 Gazet v. Antwerpen

Er was even paniek tijdens het Santa Eulalia-festival, een jaarlijks kinderfeest gewijd aan de patroonheilige van Barcelona. Tijdens een optreden van een groep acrobaten ging een menselijke piramide plots fout. Het achtjarige meisje die op de top stond, kon een zwarte sjaal niet lang genoeg vasthouden en viel ruim vier meter naar beneden. Als bij wonder kwam ze er zonder verwondingen van af.
Het gaat van kwaad naar erger met Daniel Sturridge: 31e blessure in vijf jaar en WK-deelname erg onzeker
13 Februari, 09:00 Gazet v. Antwerpen

West Bromwich Albion verzekerde zich vorige maand van de diensten van spits Daniel Sturridge. Maar of de Baggies veel plezier zullen beleven aan de Engelse spits is een groot vraagteken. Maandagavond, op bezoek bij zijn ex-club Chelsea, viel Sturridge al na drie minuten uit. Het was voor de eens veelbelovende spits de 31e blessure in vijf jaar tijd.
OVERZICHT. Zo erg is het gesteld met de gevangenissen in de provincie Antwerpen
9 Februari, 03:00 Gazet v. Antwerpen

Het personeel van de gevangenissen in de provincie Antwerpen voert vandaag opnieuw actie voor meer personeel én betere arbeidsvoorwaarden. De strafinstellingen in onze provincie kampen nog steeds met een tekort aan bedden én aan cipiers om al die gevangenen te bewaken. Maar hoe erg is het nu juist gesteld met de instellingen in onze provincie? Of valt het allemaal wel mee?
Deze kunstenaars vinden het niet erg om raar aangekeken te worden
9 Februari, 02:24 Volkskrant
In het Eindhovense Onomatopee zetten negentien performances de kijker ertoe aan buiten beter op te letten. Want dáár gebeurt het, als je er oog voor hebt. 'Het is de enige plek waar we elkaar nog ontmoeten', zegt Freek Lomme van kunstruimte en uitgeverij Onomatopee in Eindhoven. Hij bedoelt het winkelgebied in de binnenstad. Oeps, dat heb ik net doorkruist. Alle mogelijke ontmoetingen heb ik zorgv


"Tequila is bijna op en dreigt erg duur te worden"
8 Februari, 13:12 Gazet v. Antwerpen
Slecht nieuws voor wie graag al eens een shotje tequila met zout en een schijfje limoen in het keelgat giet. Door een tekort aan agaveplanten, die nodig zijn voor de productie van dit alcoholische drankje, dreigt de wereldwijde productie van tequila lam gelegd te worden en zullen ook de prijzen de hoogte in schieten.


Airbrush-artiest veilt kunstwerk ten voordele van allergische jongen: "Tieles verhaal greep ons erg aan"
7 Februari, 13:48 Gazet v. Antwerpen

Artiest Noël Raps van Airbrush Art Schriek en zijn echtgenote Tania Vergauwen veilen een kunstwerk voor het goede doel. De opbrengsten gaan integraal naar de familie van Tiele Van Doninck, de driejarige jongen uit Itegem die aan nagenoeg alles allergisch is.
OS 2018 - 'Koningin van de crashes' An Vannieuwenhuyse gaat, zonder erg, uit de bocht
7 Februari, 10:00 Skynet Sport
De Belgische bobsleevrouwen hebben woensdag een eerste keer getraind op de baan van het Olympic Sliding Center in Pyeongchang. Elfje Willemsen en remster Sara Aerts werkten hun twee runs probleemloos af. In de tweede bob met pilote An Vannieuwenhuyse liep het in de tweede run mis.


OS 2018 - 'Koningin van de crashes' An Vannieuwenhuyse gaat, zonder erg, uit de bocht
7 Februari, 07:30 Skynet
De Belgische bobsleevrouwen hebben woensdag een eerste keer getraind op de baan van het Olympic Sliding Center in Pyeongchang. Elfje Willemsen en remster Sara Aerts werkten hun twee runs probleemloos af. In de tweede bob met pilote An Vannieuwenhuyse liep het in de tweede run mis.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be