NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Enkele

2News.be / Trefwoorden / Enkele

K3 voor volwassenen en enkele traantjes bij Laura Tesoro: de emoties liepen hoog op in ?Liefde voor muziek?
20 Maart, 00:00 HLN.BE
?Liefde voor muziek? stond dinsdagavond volledig in het teken van Laura Tesoro (27). Haar hits werden onder handen genomen door Stan Van Samang, Clouseau, Suzan & Freek, K3, Jasper Steverlinck, Tourist LeMC, Regi en Johannes Genard van School is Cool. Van een sensuele cover van ?Beast' tot een emotionele versie van ?Not Easy?: de nummers zorgden voor een emotionele rollercoaster.


Knieblessure houdt Feyenoorder Stengs 'slechts' enkele weken aan de kant
5 Maart, 00:04 NU.NL - Sport
De knieblessure die Feyenoorder Calvin Stengs vorige week opliep in het bekerduel met FC Groningen, valt relatief mee. De 25-jarige spelmaker wordt eind deze maand terug verwacht.


Enkele kampioenen aan de start van Rally Haspengouw
11 Februari, 00:04 Autosport
De openingsmanche van het World Rally Championship, de Rally van Monte-Carlo, leverde vorige week een Belgisch feestje op met Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe als winnaars. Ook de openingswedstrijd van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship, de Rally van Haspengouw, maakt zich op voor een topeditie. Een week na de eerste bevestigingen, hebben nog een paar andere kleppers zich ingeschreven voor de wedstrijd in en om Sint-Truiden.

Lees meer: Enkele kampioenen aan de start van Rally Haspengouw


Challenger Pro League - Patro Eisden stelt binnen enkele minuten orde op zaken tegen SL16, Van Eenoo scoort meteen
23 Januari, 00:02 Skynet Belgie
Patro Eisden heeft zondagnamiddag op de achttiende speelronde in de Challenger Pro League op enkele minuten tijd een scheve situatie rechtgezet tegen SL16, de beloftenploeg van Standard. De Limburgers bogen een 0-1 ruststand nog om in een 3-1 zege.


Have I Been Pwned ontdekt 70 miljoen gestolen inloggegevens in enkele dataset
20 Januari, 00:01 Tweakers
Er zijn door een gebruiker van een hackersforum in een keer bijna 71 miljoen gebruikersgegevens online gepubliceerd. De gegevens zijn onderdeel van de zogenoemde Naz.API-dataset en komen onder meer van Facebook, eBay en Yahoo.


Aanvallen Rode Zee - Geen enkele Amerikaanse aanval zondag in Jemen, zegt hoge Amerikaanse legerfunctionaris
15 Januari, 00:01 Skynet Buitenland
De Verenigde Staten en hun bondgenoten in de strijd tegen de Houthi-rebellen in Jemen hebben zondag geen aanvallen uitgevoerd op de havenstad Hodeida, zo heeft een hoge functionaris van het Amerikaanse leger gezegd.


Amerikaanse maanlander heeft 'geen enkele kans' om nog op de maan te landen
10 Januari, 00:21 NU.NL - Tech
De Amerikaanse maanlander die maandag werd gelanceerd, zal definitief niet op de maan landen. Door technische problemen is er "geen enkele kans" op een succesvolle maanlanding, meldt het bedrijf dat de maanlander gebouwd heeft dinsdag.


Marseille benoemt Benatia enkele uren voor duel met Ajax tot technisch adviseur
1 December 2023, 00:03 NU.NL - Sport
Olympique Marseile heeft Mehdi Benatia enkele uren voor aanvang van het Europa League-duel met Ajax aangesteld als technisch adviseur. De Marokkaanse oud-international keert zo terug bij de club waar hij de jeugdopleiding doorliep.


Man opgepakt in Frankrijk die ?enkele minuten voor de aanslag? een video van de dader uit Brussel kreeg
20 Oktober 2023, 00:02 HLN.BE
In Nantes, in het westen van Frankrijk, is donderdag een man gearresteerd die van de dader van de schietpartij in Brussel een video had ontvangen. Dat melden verschillende Franse media. Abdesalem Lassoued bracht maandagavond twee Zweedse mannen om het leven en verwondde een derde.


Geen enkele trans persoon schrijft zich in voor zwemwedstrijden in open categorie
4 Oktober 2023, 00:03 NU.NL - Sport
Voor de open categorie in het zwemmen zijn voor de wereldbekerwedstrijden van Berlijn geen inschrijvingen binnengekomen. Zwembond World Aquatics riep de nieuwe categorie in het leven om transgender personen hun eigen wedstrijden te bieden.


Potje met 10 miljoen euro aan STAP-budget weer binnen enkele uren leeg
20 September 2023, 00:02 NU.NL - Economie
Net als bij voorgaande rondes, was ook maandagochtend het STAP-budget van 10 miljoen euro razendsnel vergeven. Het opleidingspotje van de overheid was binnen twee uur leeg, een recordtijd.


Enkele Wyze-gebruikers konden korte tijd camerafeed van andere gebruikers zien
10 September 2023, 00:00 Tweakers
Enkele eigenaren van beveiligingscamera's van Wyze melden dat ze tijdelijk camerafeeds van andere gebruikers te zien kregen via de webviewer van het bedrijf. Wyze bevestigt het voorval en zegt dat cacheproblemen de oorzaak waren. De problemen zijn inmiddels verholpen.


Romelu Lukaku heeft nog enkele weken nodig om wedstrijdfit te raken: ?Ik kan niet wachten?
31 Augustus 2023, 00:01 HLN.BE
De omslagfoto?s in het historisch centrum zijn gemaakt, de documenten goedgekeurd door de Italiaanse federatie. Op de aankondiging na is de transfer van Romelu Lukaku (30) naar AS Roma rond.


24H Zolder: August by NGT snelste in nachttraining - Enkele penalties voor 24H
28 Augustus 2023, 00:02 Autosport
De August by NGT Porsche van Nicolas Saelens, Rodrigue Gillion, Nico Verdonck, Glenn van Parijs en Thomas Laurent heeft de laatste trainingssessie van donderdag afgesloten als snelste. De Franse rijder klokte een 1:32.474, drie tiende beter dan Dylan Pereira in de PK Carsport Porsche. De Marc Car Mustang besloot op P9 en Hamofa Motorsport eindigde ook deze sessie op de eerste plaats. De AR Performance BMW WTCC was beste toerisme, en uiteraard ook eerste in TA, terwijl de VDW Motorsport BMW de tabellen in TB topte. Er werden tijdens de nachttraining wel enkele inbreuken op het reglement begaan, die gevolgen hebben voor de wedstrijd.

Lees meer: 24H Zolder: August by NGT snelste in nachttraining - Enkele penalties voor 24H


City-manager Guardiola enkele weken uit de roulatie na spoedoperatie aan rug
23 Augustus 2023, 00:05 NU.NL - Sport
Manchester City-manager Josep Guardiola is de komende periode uit de roulatie, omdat hij een spoedoperatie aan zijn rug heeft moeten ondergaan. Het betrof een kleine ingreep, meldt de Champions League-winnaar.


Threads krijgt 'over enkele weken' een webversie en zoekfunctionaliteit
6 Augustus 2023, 00:00 Tweakers
Meta zal 'over enkele weken' een webversie van Threads introduceren. Er zou ook gewerkt worden aan een zoekfunctie. Dat schreef Meta-ceo Mark Zuckerberg op het nieuwe socialemediaplatform. Momenteel heeft de webversie van Threads eerder een beperkte functionaliteit.


Vergunning Ineos - "Blijven verschil maken tussen landbouw en industrie heeft geen enkele zin"
25 Juli 2023, 00:07 Skynet Economie
Naar aanleiding van de vernietiging van de omgevingsvergunning voor de Ineos-ethaankraker vraagt de Boerenbond om landbouw en industrie voortaan over dezelfde kam te scheren bij vergunningen. "Stikstof is stikstof. Of die nu uit een koe komt, uit een auto of uit een ethaankraker", klinkt het.


Rammstein hoort enkele uren van tevoren of concert in Groningen door mag gaan
12 Juli 2023, 00:10 NU.NL - Muziek
Rammstein en fans van de band weten donderdag pas slechts enkele uren van tevoren of het concert in Groningen door kan gaan. De rechtbank doet uiterlijk 3,5 uur voor het concert uitspraak over de verwachte geluidsoverlast.


Roland Garros - Ons Jabeur naar achtste finales
4 Juni 2023, 00:00 Skynet Sport
De Tunesische Ons Jabeur (WTA 7) heeft zich zaterdag geplaatst voor de vierde ronde op Roland Garros, het tweede grandslamtoernooi van het seizoen.


MVV is enkele maatjes te klein voor NAC in return kwartfinale om promotie
28 Mei 2023, 00:00 Skynet Sport
De Nederlandse tweedeklasser MVV Maastricht moet zijn hoop om te promoveren naar de Eredivisie met nog minstens een jaar opbergen.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn