NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Enige


'Persoonlijk drama' Bijlow is voor Slot niet de enige smet op zege Feyenoord
6 Februari, 00:06 NU.NL - Sport
Arne Slot was zondag na de 0-1-zege in de Eredivisie-wedstrijd bij AZ vooral bezig met Justin Bijlow. De Feyenoord-coach had zijn doelman in de eerste helft in tranen het veld zien verlaten, maar dat was niet het enige waar hij van baalde.


Ethaankraker Ineos - "Gunstig advies voor ethaankraker is enige logische keuze"
9 Januari, 00:07 Skynet Economie
Essenscia, de Belgische federatie van de chemische industrie, noemt het gunstig advies voor de ethaankraker van chemiebedrijf Ineos "de enige logische keuze". Dat stelt de sectorfederatie in een reactie op maandag.


?Betaalverbod is enige oplossing voor ransomwareprobleem?
6 Januari, 00:07 Techzine
Een totaalverbod voor het betalen van hackers bij ransomware-aanvallen is de enige oplossing voor dit lastige probleem. Dit stelt securityspecialist Emisoft naar aanleiding van een recent rapport over de gevolgen van ransomware-aanvallen. Volgens Emisoft is een wettelijk totaalverbod voor het betalen na een ransomware-aanval de enige manier waarop de huidige ransomware-crisis kan worden beteugeld. Hiermee […]


Opvang voor daklozen Amsterdam enige tijd ontruimd na vondst explosieven
25 December 2023, 00:04 NOS nieuws

Een opvang voor daklozen in Amsterdam-Oost is vanochtend ontruimd geweest vanwege de vondst van explosieven. Volgens NH werden er rond 10.15 uur veel hulpdiensten opgeroepen.

De vondst werd gedaan na een aanhouding. Wie er is aangehouden en waarom, kan een woordvoerder van de politie nog niet zeggen. De politie wil alleen zeggen dat de aanhouding werd gedaan in een "lopend onderzoek". Na de aanhouding is een woning in de opvang doorzocht en daar werden meerdere explosieven gevonden.

Een verslaggever van AT5 meldt dat de omgeving ruim werd afgezet.

Elders opgevangen

Het pand aan de Tweede Boerhaavestraat biedt plek aan maximaal zestig dakloze Amsterdammers. Op het moment van de vondst waren er zo'n vijftig mensen aanwezig. Zij zijn tijdelijk elders opgevangen.

De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) heeft de explosieven meegenomen. Die worden vernietigd. De bewoners mochten daarna weer terug naar huis.




Oppenheimer vanaf 2024 ook te zien in 't enige land waar ooit een atoombom viel
8 December 2023, 00:07 NU.NL - Film
Oppenheimer wordt volgend jaar ook uitgebracht in Japan. Het was eerder nog onzeker of de film in het Aziatische land te zien zou zijn, aangezien Japan nog altijd het enige land is dat ooit is aangevallen met een atoombom.


Toeristen en eilandbewoners kopen enige winkel op Schots eiland
27 November 2023, 00:05 NOS nieuws

Inwoners van het Schotse eiland Lismore hebben de enige winkel op het eiland voor ondergang behoed door die zelf te kopen.

Lismore is een eiland met ongeveer 160 permanente bewoners en daarnaast nog een aantal mensen die er een vakantiehuisje hebben. De enige winkel op het eiland, die ook dienst doet als postkantoor, dreigde te verdwijnen omdat de eigenaresse een lerares was die weer voor de klas wilde staan.

Als de winkel permanent de deuren zou sluiten, hadden inwoners voor boodschappen een veerboot moeten nemen naar het Schotse vasteland: een reis die hen in totaal meer dan drie uur zou kosten.

De inwoners besloten een actie te starten om de winkel gemeenschappelijk te kopen en te runnen. In iets meer dan een maand kochten 230 mensen een aandeel in de winkel, waaronder toeristen die het eiland ooit bezochten. Er werd in totaal ruim 80.000 pond opgehaald, omgerekend zo'n 92.000 euro, meldt BBC. Met het geld kan de winkel zeker vijf jaar open blijven en was er ook ruimte voor renovaties. De winkel is vorige week heropend.

Isolatie

"We hebben een kwetsbare bevolking en het wegvallen van de winkel had bijgedragen aan het gevoel van isolatie", zegt een van de initiatiefnemers van de overname tegen de BBC. Volgens hem had een gesloten winkel ertoe kunnen leiden dat veel inwoners het eiland zouden verlaten.

Lismore is een geliefde plek voor toeristen om wandeltours te maken en om naar de ongeveer 130 vogelsoorten te kijken die op en rond het eiland voorkomen.




Enige Nederlandse Super Bowl-winnaar Harald Hasselbach (56) overleden
24 November 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Harald Hasselbach, de enige Nederlandse Americanfootballspeler die de Super Bowl won, is op 56-jarige leeftijd overleden. De geboren Amsterdammer leed sinds een half jaar aan kanker.


Gespot ? De enige Gallardo LP560 facelift van Nederland
25 Oktober 2023, 00:01 AutoBlog

We hebben het gecheckt: dit is echt de enige.

Dit artikel Gespot – De enige Gallardo LP560 facelift van Nederland verscheen eerst op Autoblog.nl.




Feyenoord baalt dat Klassieker uitgespeeld wordt: 'Enige juiste is 0-3-eindstand'
27 September 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Feyenoord-directeur Dennis te Kloese is teleurgesteld over het besluit van de KNVB om de zondag gestaakte Klassieker tegen Ajax uit te laten spelen. Hij vindt dat de voetbalbond had moeten besluiten de 0-3-tussenstand ook als eindstand te beschouwen.


Zuhal Demir: 'Het stikstofdossier is het enige dat me niet lukt'
9 September 2023, 00:00 De Tijd
01:00 De Vlaamse regering heeft zich vastgereden in het stikstofmoeras. Maar ondanks twee jaar provocatie aan het adres van CD&V en de Boerenbond heeft bevoegd minister Zuhal Demir geen fouten gemaakt, vind...


5 Augustus 2023, 00:05 Volkskrant
16 Juli 2023, 00:04 Volkskrant
Rally: Max niet enige Verstappen aan het feest dit weekend
12 Mei 2023, 00:03 Autosport
Max Verstappen was niet de enige in de familie die aan het feest was afgelopen weekend. Jos Verstappen pakte zondag zijn eerste rallyoverwinning ooit. Hij boekte die in de 51ste Rally van de Monteberg na een nagelbijter.

Lees meer: Rally: Max niet enige Verstappen aan het feest dit weekend


Meerdere bevrijdingsfestivals enige tijd stilgelegd om slecht weer
7 Mei 2023, 00:05 NU.NL - Muziek
Het bevrijdingsfestival in Groningen is vrijdag ontruimd vanwege een zware onweersbui. In Assen en Zwolle waren de festivals om dezelfde reden stilgelegd. In alle drie de steden werden de programma's na enkele uren weer hervat.


Enige autofabriek van Nederland ligt plat door staking
7 Mei 2023, 00:02 NU.NL - Economie
Honderden medewerkers van autofabrikant VDL Nedcar in het Limburgse Born zijn donderdagochtend opnieuw in staking gegaan. Onderhandelingen tussen de vakbonden en de directie van de fabriek liepen eerder deze week vast, waarna woensdag een wilde staking uitbrak.


26 April 2023, 00:07 Volkskrant
Spannende week voor KNVB door cyberaanval: 'Soms is betalen de enige optie'
23 April 2023, 00:06 NU.NL - Tech
Cybercriminelen zeggen stapels informatie van de KNVB in handen te hebben. Als de voetbalbond geen losgeld betaalt, dreigen die gegevens volgende week op straat te belanden. Wat moet de KNVB nu doen?


?Wij zijn 120.000 euro kwijt, hij kan nieuwe firma beginnen?: Miranda leeft in nachtmerrie na faillissement van bouwpromotor, en ze is niet de enige
12 April 2023, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Het parket start een onderzoek naar het plotse faillissement van de omstreden bouwpromotor Sua Casa uit Roeselare. Volgens de firma zelf waren er nooit slechte bedoelingen en ligt de oorzaak bij de ?enorme prijsstijgingen? in de bouw. Maar volgens de gedupeerden gaat het puur om slecht management van twee zaakvoerders die hun kleine firma veel te groot zagen. ?Alleen blijven wij achter in onze ruwbouw, terwijl zij gewoon een nieuw bedrijf kunnen opstarten.?




Beethovens haren onthullen dat alcohol niet enige oorzaak van zijn dood was
29 Maart 2023, 00:39 NU.NL - Muziek
Dat Ludwig van Beethoven wel van een drankje hield is algemeen bekend. Toch was alcohol niet de enige oorzaak dat de componist overleed aan leverfalen. De muziekgenie had ook een aangeboren aanleg voor leverziekte, onthullen zijn beroemde haarlokken nu.


Frontline: ?Wij lijken in Euronav-saga de enige volwassenen in de kamer?
19 Maart 2023, 00:03 De Tijd
06:00 Het kamp van de Noorse scheepmagnaat John Fredriksen laakt de polarisering tussen de familie Saverys en Euronav in de saga rond de Antwerpse olietankerrederij. ?Wij lijken wel de enige volwassenen in ...





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn