NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Eieren

2News.be / Trefwoorden / Eieren

Dertig kilogram spek en 500 eieren voor vrijwilligers
5 Maart, 16:30 Gazet v. Antwerpen
De Heistse vrijwilligers zijn dit weekend getrakteerd op een grootschalig ontbijt door de gemeente. Ze mochten aanschuiven als dank voor hun inzet voor de talrijke organisaties en verenigingen die de gemeente rijk is.


Goed nieuws voor de ernstig bedreigde rivierschilpad: nest met zestien eieren ontdekt
20 Februari, 22:24 Volkskrant
Het is zoiets als het eerste kievitsei. Dorpelingen in Cambodja hebben langs een rivier een nest met zestien eieren van de ernstig bedreigde zuidelijke rivierschildpad ontdekt, een dier zo zeldzaam dat men twintig jaar geleden dacht dat het was uitgestorven. Het is het eerste nest sinds een jaar. De zuidelijke rivierschildpad (Batagur affinis) is een zoetwaterschildpad die van oorsprong voorkomt i


De Lustige Gans start de dag met spek en eieren
18 Februari, 10:12 Gazet v. Antwerpen
Zondag 18 februari, 07.30u: In de loods van het landbouwbedrijf Olivier Van Look gonst al van bedrijvigheid. Het ruikt er naar spek en eieren. Het team van Frans Mathijssen is al flink in de weer om de 80 gasten voor het ontbijt te ontvangen. Het is een grote dag voor de gansrijders van de Lustige Gans Ekeren.


'Lost in translation' op Winterspelen: Noren bestellen per ongeluk 15.000 eieren in plaats van 1.500
9 Februari, 11:42 Skynet
Aan proteïnen geen gebrek voor de Noorse atleten op de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang. De meegereisde koks hebben bij hun bestelling van het voedsel namelijk zitten knoeien met de vertaling van het Noors naar het Koreaans waardoor er in plaats van 1.500 eieren, 15.000 eieren besteld werden.


Oeps: Noorse delegatie zit in Pyeongchang plots opgescheept met 15.000 eieren
9 Februari, 11:24 Gazet v. Antwerpen

Aan proteïnen geen gebrek voor de Noorse atleten op de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang. De meegereisde koks hebben bij hun bestelling van het voedsel namelijk zitten knoeien met de vertaling van het Noors naar het Koreaans waardoor er in plaats van 1.500 eieren, 15.000 eieren besteld werden.
Op het menu voor de Noorse ploeg: eieren, eieren of eieren
8 Februari, 16:12 NOS nieuws

Dat eiwitten belangrijk zijn voor de opbouw en het herstel van spieren, is algemeen bekend onder sporters. De koks die verantwoordelijk zijn voor het eten van de 109 monden tellende Noorse sportploeg, bestelden daarom in Korea flink wat eieren.

In plaats van de verwachte trays met eieren, arriveerde er een vrachtwagenlading met 15.000 eieren. "Er kwam geen einde aan de levering", vertelt chef Stale Johansen, "Het was echt niet te geloven."

De oorzaak was waarschijnlijk een communicatiefout. In plaats van 1500 eieren, bestelden de heren per ongeluk het tienvoud daarvan. Ze zouden Google Translate hebben gebruikt om hun bestelling te doen, maar de fout kan ook zijn ontstaan door het complexe numerieke systeem van Korea, dat veel meer nuances kent dan de manier waarop in Europa wordt gerekend.

Gelukkig was de leverancier bereid om het teveel aan eieren terug te nemen. Niet alleen tot opluchting van de keukenploeg, maar ook van de Noorse ploeg, die het liefste taco's en verse zalm eten.
Fipronil in eieren - Eierprijzen nog steeds erg hoog
30 Januari, 00:18 Skynet Economie
De nationale eierprijs ligt nog steeds zowat 50 procent boven de prijs in dezelfde periode van vorig jaar. Dat is een gevolg van de Fipronil-crisis die in de zomer van vorig jaar is losgebarsten. Door de vernietiging van dieren en eieren in de nasleep van die crisis, is het aanbod nog steeds relatief laag, wat de prijs de hoogte in drijft. Producenten verwachten wel een normalisering van de prijzen wanneer de productie weer volledig op peil is.


Bijna 2 miljoen kippen vernietigd na fipronilschandaal

Door het fipronilschandaal zijn in België in totaal 77.375.000 eieren vernietigd en 1.900.000 kippen geruimd. Dat zegt de federale minister van Landbouw Denis Ducarme (MR) zaterdag in La Dernière Heure.
Politie controleert vzw aan Turnhoutsebaan en krijgt eieren naar hoofd gegooid
12 Januari, 17:00 Gazet v. Antwerpen

Het college heeft twee cafés en een vzw in Antwerpen gesloten wegens drughandel en overlast. Tijdens een controle van de vzw aan de Turnhoutsebaan werd tweemaal met een ei naar de politieagenten gegooid.
Voor het eerst 'thuis' in Rusland, maar straks alleen in Zuid-Korea?
5 Januari, 02:18 Volkskrant
Tijdens de EK afstanden treft Koen Verweij coach en ploeggenoten op zijn Russische thuisbaan. Of hij ze ook op de Spelen zal zien, blijft de vraag. Koen Verweij glijdt over de inrijbaan van de Kometa-ijsbaan in Kolomna, het decor voor de eerste Europese afstandskampioenschappen. Hij draagt, zoals de regels voorschrijven, het oranje tenue van de Nederlandse ploeg. Naast hem in een iets te grote bla

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be