NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Eieren

2News.be / Trefwoorden / Eieren

Politie controleert vzw aan Turnhoutsebaan en krijgt eieren naar hoofd gegooid
Vrijdag, 17:00 Gazet v. Antwerpen

Het college heeft twee cafés en een vzw in Antwerpen gesloten wegens drughandel en overlast. Tijdens een controle van de vzw aan de Turnhoutsebaan werd tweemaal met een ei naar de politieagenten gegooid.
Voor het eerst 'thuis' in Rusland, maar straks alleen in Zuid-Korea?
5 Januari, 02:18 Volkskrant
Tijdens de EK afstanden treft Koen Verweij coach en ploeggenoten op zijn Russische thuisbaan. Of hij ze ook op de Spelen zal zien, blijft de vraag. Koen Verweij glijdt over de inrijbaan van de Kometa-ijsbaan in Kolomna, het decor voor de eerste Europese afstandskampioenschappen. Hij draagt, zoals de regels voorschrijven, het oranje tenue van de Nederlandse ploeg. Naast hem in een iets te grote bla


Jongeren met vuurwerk en eieren veroorzaken overlast in Scheveningen
4 December 2017, 11:54 NOS nieuws

De politie heeft gisteravond de handen vol gehad aan een grote groep minderjarigen in Scheveningen. De jongeren in de leeftijd van 14 tot en met 17 jaar oud hadden vuurwerk en eieren bij zich en veroorzaakten volgens de politie overlast.

De groep had zich verzameld op de Scheveningse Boulevard. Nadat ze daar werden weggestuurd door de politie, stapten ze in de tram naar Den Haag Centraal Station. In de tram trok vervolgens een van de jongeren aan de noodrem. De politie heeft toen opnieuw ingegrepen.

Gefouilleerd

Alle passagiers die niet bij de groep hoorden, konden uitstappen. Vervolgens zijn de jongeren onder politiebegeleiding in de tram naar het station gebracht. Daar zijn alle jongeren één voor één gefouilleerd.

Acht zijn aangehouden voor vuurwerkbezit, het niet kunnen laten zien van een identiteitsbewijs, belediging en het niet luisteren naar vorderingen van agenten. Ook zijn vijftien boetes uitgedeeld vanwege zwartrijden.

Ouders

De ouders van de acht zijn gisteravond bezocht door agenten. De komende dagen worden ook de ouders van de overige groepsleden bijgepraat over het gedrag van hun kinderen.

Volgens Omroep West was dezelfde groep vorig weekend ook al rotzooi aan het trappen op de Boulevard. Het zou grotendeels om dezelfde groep gaan. Zij komen volgens de politie niet uit Den Haag. Waar ze wel vandaan komen, is niet bekendgemaakt.
Wetenschappers treffen prehistorisch ?paradijs? aan: 215 eieren van vliegende gigant gevonden
2 December 2017, 15:24 Gazet v. Antwerpen

Jurassic Park in het echt? Dat lijkt wel wat wetenschappers aangetroffen hebben in de Noord-Chinese regio Xinjiang Uygur. Ze vonden er fossielen van volwassen en jonge pterosaurussen en volgens hen meer dan 300 eieren. ?Dit is het paradijs?, reageert een van de wetenschappers in vakblad Science.
Paus loopt op eieren in islamitisch Bangladesh
1 December 2017, 02:48 Volkskrant
Paus Franciscus is na het boeddhistische Myanmar nu in het islamitische Bangladesh. Hij zal in dit land met een kleine katholieke minderheid uiterst behoedzaam moeten opereren. En de Rohingya-kwestie is slechts bijzaak. Tienduizenden gelovigen worden vrijdag verwacht voor de openluchtmis in het Suhrawardy Udyan-park in Dhaka, de hoofdstad van Bangladesh. Het is een plukje katholieken in een land v


De grootschalige productie van eieren en melk gaat niet zonder het doden van dieren
13 November 2017, 02:12 Volkskrant
Enthousiast slingerde Stichting Wakker Dier de blijde boodschap in de ether: 'Kipster is het eerste ei waar geen haantjes voor vergast worden. En vanaf nu exclusief te koop bij Lidl. Een super ei dus!' Hoorde ik het goed? Zijn de dierenrechtenactivisten positief over een bedrijf dat dierlijke waar verkoopt? Opmerkelijk. Maar wat gebeurt er dan met die haantjes? Worden ze, met honderdduizenden tege


Kamer maakt compensaties voor getroffen bedrijven fipronilcrisis mogelijk
9 November 2017, 22:48 Gazet v. Antwerpen

De Kamer heeft donderdag unaniem een wetsontwerp goedgekeurd dat compensaties mogelijk maakt voor bedrijven uit de landbouw- en voedingssector die getroffen zijn door de Fipronilcrisis.
Van bio tot scharrel: welke eieren kopen we nu het best?
8 November 2017, 11:30 Gazet v. Antwerpen

Na de (nieuwe) schokkende beelden uit het West-Vlaamse kippenbedrijf Pyfferoen is het debat weer brandend actueel. Kunnen we nog met een gerust hart eieren eten en welk ei kopen we nu het best?
Cathérine Moerkerke ging met Animal Rights mee naar de kippen: ?Ik eet sindsdien amper nog eieren?
6 November 2017, 19:54 Gazet v. Antwerpen

Na undercoveracties in de slachthuizen van Tielt en Izegem is Animal Rights nu ook binnengedrongen in een kippenbedrijf in West-Vlaanderen. Ook VTM-presentatrice Cathérine Moerkerke was erbij en zag zelf de schrijnende levensomstandigheden van duizenden kippen.
Waarom je eieren best niet in de deur van je koelkast bewaart
6 November 2017, 14:30 Gazet v. Antwerpen
Eieren in de koelkastdeur bewaren zou niet de beste optie zijn, zelfs al wordt daar vaak in een eirekje voorzien. Integendeel, de eieren zouden daar sneller rotten en dat door de wisselende temperaturen waarmee ze geconfronteerd worden.


Nestlé bant vanaf 2025 alle eieren van legbatterijen
2 November 2017, 17:18 Skynet
Nestlé, de grootste voedingsgroep ter wereld, gaat tegen 2025 voor haar producten geen eieren meer gebruiken van kippen uit legbatterijen. Het volgt daarmee andere fabrikanten zoals General Mills.


Deze beha van Victoria?s Secret kost 1,7 miljoen euro
2 November 2017, 11:36 Gazet v. Antwerpen
Op 28 november vindt de jaarlijkse Victoria?s Secret modeshow plaats in Shangai. Traditiegetrouw mag een model dan pronken met de befaamde Fantasy Bra, een exclusief ontwerp met diamanten. De eer is deze keer voor de Braziliaanse angel Lais Ribeiro.


Ontbijtlekkernijen te duur door schaarse eieren? Niet met deze recepten
23 Oktober 2017, 15:18 Gazet v. Antwerpen
Nu de prijs van de koffiekoeken de hoogte is ingegaan door de duurdere prijzen voor eieren en boter, is het misschien leuk om eens aan alternatieven te denken. Je hebt namelijk niet altijd zuivelproducten nodig om 's morgens lekkernijen op tafel te zetten die een welgekomen afwisseling zijn voor de traditionele koeken.


Jeugd krijgt spek met eieren
23 Oktober 2017, 10:30 Gazet v. Antwerpen
De jeugdraad trakteerde samen met de gemeente jongeren die in hun jeugdverenigingsuniform opdaagden op een gratis ontbijt tijdens de Dag van de Jeugdbeweging. ?We willen deze dag niet onopgemerkt laten voorbijgaan. Jeugdbewegingen zijn belangrijke initiatieven voor onze jongeren en zij verdienen aandacht,? vertelt schepen voor Jeugd Jurgen Callaerts (N-VA). "Dit jaar was ook spek met eieren voorzien."

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be