NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Eerder

2News.be / Trefwoorden / Eerder

Nederlanders gebruikten niet eerder zo veel internet als gisteravond
20 Februari, 00:13 NU.NL - Tech
Nederlanders hebben zondagavond voor een recordpiek aan internet gebruikt. De Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX), een van de belangrijkste internetknooppunten ter wereld, verwerkte rond 19.30 uur 12 terabit aan gegevens per seconde. Nog nooit werd er zo veel internet gebruikt.


In januari ruim 60 procent meer bedrijven failliet gegaan dan een jaar eerder
13 Februari, 00:02 NU.NL - Economie
Hoewel in januari minder bedrijven kopje-onder zijn gegaan dan in december, is er volgens statistiekbureau CBS een stijgende trend. Vorige maand zijn ruim 60 procent meer bedrijven failliet verklaard dan een jaar eerder.


Treinen tussen Nederland en Duitsland rijden bijna allemaal na lange staking
De zesdaagse treinstaking in Duitsland is voorbij. Het treinverkeer vanuit Nederland is maandagochtend weer opgestart, meldt een woordvoerder van de NS. Op twee ritten naar Duitsland na rijden de treinen weer volgens de normale dienstregeling.


Chinese import van chips niet eerder zo hard gedaald
16 Januari, 00:02 NU.NL - Economie
De Chinese import van chips is vorig jaar flink gedaald. Het gaat om de sterkste daling sinds het begin van de metingen in 2004. Amerikaanse exportbeperkingen raken de invoer door de grootste chipmarkt ter wereld.


Africa Eco Race: Pascal Feryn bijt van zich af
14 Januari, 00:02 Autosport
De tiende etappe van de Africa Eco Race bracht de deelnemers van Amodjar naar Akjoujt. Het werd letterlijk en figuurlijk een stormachtige etappe. Omwille van een zandstorm konden de helikopters niet opstijgen, kon de koersdirectie bijgevolg de veiligheid niet garanderen waardoor de etappe met 190 km werd ingekort. Maar er was ook het verhaal van een Fransman die onsportief nog iets wou forceren. Pascal Feryn gaf hem sportief lik op stuk.

Lees meer: Africa Eco Race: Pascal Feryn bijt van zich af


In 2023 kochten we meer auto's dan een jaar eerder
3 Januari, 00:03 NU.NL - Economie
De registraties van nieuwe personenauto's in Nederland zijn in 2023 met 19 procent gestegen tot 369.791 voertuigen die op kenteken zijn gezet. Dat melden brancheorganisaties BOVAG en RAI Vereniging en dataspecialist RDC maandag.


Niet eerder pinden we de zaterdag voor Kerst zo veel als in 2023
28 December 2023, 00:38 NU.NL - Economie
Niet eerder zijn in Nederland zoveel pinbetalingen bij de winkelkassa gedaan als afgelopen zaterdag. Die dag is naar schatting ruim 25 miljoen keer afgerekend met een pinpas. In totaal ging het om 809 miljoen euro, meldt Betaalvereniging Nederland.


Toyota verkocht niet eerder zoveel auto's als in november
28 December 2023, 00:32 NU.NL - Economie
Toyota heeft niet eerder zoveel auto's verkocht als in november. De grootste autofabrikant ter wereld verkocht vorige maand wereldwijd ruim 986.000 auto's.


Gokkers moeten zich eerder verantwoorden als ze veel geld storten op goksite
22 December 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Problematisch gokken wordt verder aan banden gelegd, als het aan demissionair minister voor Rechtsbescherming Franc Weerwind en de Kansspelautoriteit (Ksa) ligt. Zo moeten gokkers een "bewijs van inkomsten" laten zien als ze meer dan 700 euro in een maand willen storten.


Madonna-publiek moet lang op haar wachten in Amsterdam, veel fans eerder weg
8 December 2023, 00:07 NU.NL - Muziek
Madonna is vrijdag pas tegen 22.30 uur aan haar eerste van twee concerten in Amsterdam begonnen, zo'n anderhalf uur later dan gepland. Het concert duurde tot 0.45 uur. Honderden fans moesten voortijdig weg omdat zij anders hun trein zouden missen.


Familie van Liesbeth List brengt album met niet eerder gehoorde nummers uit
2 November 2023, 00:08 NU.NL - Muziek
De nabestaanden van Liesbeth List brengen op 24 november een album uit waarop ook een aantal niet eerder uitgebrachte liedjes van de zangeres staan. De plaat heet Wereldreis.


Microsoft voegt 34 eerder verwijderde Intel Xeon-cpu's toe aan Windows 11-eisen
30 Oktober 2023, 00:02 Tweakers
Microsofts Windows 11 ondersteunt sinds begin oktober weer de meeste Intel Xeon-cpu's die eerder uit de systeemeisen voor het besturingssysteem waren verwijderd. Het gaat om 34 Xeon E-serie cpu's.


Australian Open begint dag eerder in de hoop nachtpartijen te voorkomen
4 Oktober 2023, 00:03 NU.NL - Sport
De Australian Open begint in 2024 op zondag in plaats van maandag en duurt zodoende voor het eerst vijftien dagen. De organisatie van het eerste Grand Slam-toernooi van het jaar hoopt met de wijziging nachtpartijen te vermijden.


N-VA bereid om stikstofdecreet aan te passen omdat het afwijkt van eerder akkoord
28 September 2023, 00:02 HLN.BE
N-VA is bereid om het stikstofdecreet aan te passen omdat het afwijkt van het eerder gemaakte akkoord. Dat zei fractieleider Wilfried Vandaele woensdag in het Vlaams Parlement na vragen van Stefaan Sintobin (Vlaams Belang).


Organisatie European Open gaf Goffin wildcard: "Misschien niet slecht dat hij eerder underdog is"
20 September 2023, 00:01 Skynet Belgie
David Goffin neemt dit jaar via een uitnodiging deel aan de European Open, het ATP250-toernooi in Antwerpen dat van 15 tot 22 oktober op de agenda staat in de Lotto Arena. Door zijn honderdste plaats op de ATP-ranking prijkt de Luikenaar niet meteen op de hoofdtabel.


Discord meldt dat datalek van eerder dit jaar 180 gebruikers trof
27 Augustus 2023, 00:01 Tweakers
Discord meldt dat er bij het datalek van eerder dit jaar gegevens van 180 gebruikers gestolen zijn. Het chatplatform is begonnen met het inlichten van de getroffenen door middel van een e-mail.


Ariana Grande en Demi Lovato weg bij manager die eerder ruzie had met Taylor Swift
23 Augustus 2023, 00:07 NU.NL - Muziek
Ariana Grande en Demi Lovato worden niet langer vertegenwoordigd door Scooter Braun. Eerder had Taylor Swift ruzie met Braun over muziekrechten.


22 Juli 2023, 00:05 Volkskrant
Record voor Taylor Swift: niet eerder had zangeres zo veel nummer 1-albums
20 Juli 2023, 00:02 NU.NL - Muziek
Taylor Swift blijft de records aaneenrijgen. De heruitgave van haar derde studioalbum uit 2010 is op de eerste plek binnengekomen in de Amerikaanse albumlijst. Tot vorige week deelde Swift dit record met Barbra Streisand.


Pc-versie Baldur's Gate III komt maand eerder uit, PS5-versie iets uitgesteld
30 Juni 2023, 00:00 Tweakers
De pc-versie van Baldur's Gate III komt bijna een maand eerder uit dan oorspronkelijk gepland. De nieuwe releasedatum van deze versie is 3 augustus. De PS5-versie van het spel komt juist een week later uit dan gepland; diens releasedatum is nu 6 september.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn