NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Edition

2News.be / Trefwoorden / Edition

Skoda Kodiaq als First Edition
Maandag, 00:01 Autozine
De nieuwe Skoda Kodiaq is nu te bestellen als First Edition en Business Edition. Beide beschikken over mild-hybridetechnologie en een automatische DSG-transmissie. De gelimiteerd beschikbare Kodiaq First Edition is leverbaar vanaf 44.990 euro, terwijl de Business Edition voor een meerprijs van 3.000 een pakket aan extra comfort en luxe biedt.


Skoda Superb Combi start als 1st Edition
18 Maart, 00:00 Autozine
De nieuwe Skoda Superb debuteert in Nederland als Combi in de gelimiteerd beschikbare First Edition-uitvoering met 1.5 TSI mild-hybridekrachtbron.Wat uitrusting betreft is de nieuwe Superb Combi completer uitgerust dan zijn voorganger. Ook zijn de nieuwste assistentiesystemen aan boord. De nieuwe Superb Combi 1.5 TSI MHEV First Edition met standaard automatische DSG-transmissie is nu te bestellen bij de Skoda-dealer en is leverbaar vanaf 44.990 euro.


Volkswagen Golf tijdelijk als Edition 50
11 Maart, 00:00 Autozine
De Volkswagen Golf viert dit jaar zijn 50e verjaardag. Volkswagen start binnenkort de voorverkoop van de vernieuwde Golf met de exclusieve Edition 50.


Taylor Swift komt met derde limited edition van haar nieuwe album
5 Maart, 00:07 NU.NL - Muziek
Taylor Swift komt met nog een limited edition van haar nieuwe album The Tortured Poets Department. Dat maakte de zangeres zaterdagavond bekend tijdens een concert in Singapore. Het is de derde speciale editie die ze van het album maakt.


Volkswagen Multivan nu als Bulli Edition
26 Februari, 00:00 Autozine
De Volkswagen Multivan is tijdelijk verkrijgbaar als extra rijk uitgeruste Bulli Edition. Hij is er in twee lengtematen (L1 en L2) en is altijd voorzien van de 218 pk (160 kW) sterke plug-in hybride aandrijflijn. De Multivan Bulli Edition is te bestellen vanaf 59.990 euro, eventueel met een tijdelijke inruilpremie (tot 29 junu 2024) van 3.500 euro.


Skoda introduceert Enyaq RS Edition
5 Februari, 00:01 Autozine
De Enyaq Coup? was tot nu toe het enige elektrisch aangedreven model van Skoda dat de sportieve RS-badge droeg. Maar nu is ook de Enyaq SUV er als sportieve RS Edition, met de 220 kW / 299 pk sterke aandrijflijn en vierwielaandrijving. Beide sportieve Enyaq RS-uitvoeringen zijn direct uit voorraad leverbaar als dynamische RS Edition. Daarmee beloven ze niet alleen qua prestaties, maar ook in luxe de overtreffende trap.


BMW Z4 nu als M40i Pure Impulse Edition
5 Februari, 00:01 Autozine
De BMW Z4 is er nu ook als Pure Impulse Edition M40i. De roadster van modeljaar 2024 is in de topuitvoering voor het eerst ook leverbaar met een handgeschakelde 6-versnellingsbak. De Pure Impulse Edition van de BMW Z4 M40i heeft een specifiek afgestemd onderstel en lichtmetalen M wielen met een diameter van 19 inch v??r en 20 inch achter. Zowel de carrosserie als het interieur is voorzien van exclusieve designdetails. Ook zijn er nieuwe carrosseriekleuren, ook voor de andere versies van de BMW Z4.


Scythe introduceert Mugen 6-cpu-koeler en Black Edition met extra fan
3 Februari, 00:00 Tweakers
Componentenfabrikant Scythe heeft een nieuwe cpu-luchtkoeler in de Mugen-serie uitgebracht. De luchtkoeler komt in twee varianten, waarvan een de Black Edition is en een extra fan bevat en zwart is gekleurd.


Horizon Forbidden West Complete Edition is vanaf 21 maart beschikbaar voor pc
27 Januari, 00:01 Tweakers
Horizon Forbidden West Complete Edition verschijnt in maart voor de pc. De Complete Edition bevat naast de basegame de Burning Shores-uitbreiding. Sinds vorig jaar oktober is de Complete Edition al beschikbaar voor de PS5-console.


Deze Alpina Roadster Limited Edition kende je nog niet
15 Januari, 00:01 AutoBlog

Voor de Alpina Roadster S en Alpina Roadster V8 was er de Alpina Roadster Limited Edition. Heet! Alpina is een merk dat ons en de meeste autoliefhebbers na aan het hart ligt. Daarom is het jammer dat het, euhm, stiekem zo’n beetje voorbij is. Want, jawel, we ontkennen het nog een beetje. Maar Alpina is […]

Dit artikel Deze Alpina Roadster Limited Edition kende je nog niet verscheen eerst op Autoblog.nl.




Jaguar lanceert F-TYPE ZP Edition
17 Oktober 2023, 00:00 Autozine
Na meer dan 75 jaar komt bij Jaguar in 2024 een einde aan de productie van sportautos met verbrandingsmotor. Om dat tijdperk te herdenken introduceert Jaguar een exclusieve editie van de F-TYPE, de F-TYPE ZP Edition, die is ge?nspireerd door twee iconische E-type raceautos uit de jaren zestig.


Range Rover Carmel Edition duurder dan ooit
22 Augustus 2023, 00:01 AutoBlog

De Range Rover Carmel Edition is duurder dan duur. Dat schijnt tegenwoordig te werken. Dus hoe maak je ‘m beter? Simpel: je maakt ‘m nog duurder! Het is duidelijk dat ook de rijkere mensen op deze aardkloot graag hoog willen zitten. Lekker makkelijk instappen, alles is lekker overzichtelijk en je torent net eventjes boven het […]

Dit artikel Range Rover Carmel Edition duurder dan ooit verscheen eerst op Autoblog.nl.




Suzuki lanceert Vitara Rhino Edition
22 Augustus 2023, 00:00 Autozine
Suzuki voegt tijdelijk de in oplage gelimiteerde Select Rhino Edition en Style Rhino Edition toe aan het leveringsprogramma van de Vitara. Deze exclusieve uitvoeringen zijn herkenbaar aan de unieke two-tone exterieurkleur Sphere Blue amp; Galactic Gray in combinatie met zwarte exterieurkenmerken.


Volvo XC60 nu ook als Essential Edition
18 Juli 2023, 00:02 Autozine
Nu de chiptekorten aan het teruglopen zijn en de productiecapaciteit maximaal benut kan worden, lanceert Volvo een nieuwe XC60 variant; namelijk de XC60 T6 Essential met een vanafprijs van 59.995 euro. De XC60 Essential Edition wordt aangedreven door een T6 Twin Engine plug-in hybride aandrijflijn. Deze 186 kW (350 pk) sterke vierwielaangedreven (AWD) plug-in hybride accelereert in 5,7 seconden van 0-100 km/u met een elektrische actieradius tot 78 kilometer (WLTP).


Alpine A110 S als Enstone Edition
11 Juli 2023, 00:00 Autozine
De Formule 1 fabriek van Alpine in het Britse Enstone heeft meer dan dertig jaar Formule 1-ervaring en ontwikkelt nu componenten en technologie?n voor het BWT Alpine F1 Team. Hetzelfde carbon dat wordt gebruikt voor de F1-auto van Alpine is terug te vinden in de cockpit van de nieuwe Alpine A110 S Enstone Edition, als eerbetoon aan de knowhow van Alpine in de autosport.


Nissan Qashqai als Black Edition
11 Juli 2023, 00:00 Autozine
Een jaar na de introductie van de Nissan Qashqai met e-POWER-aandrijflijn presenteert het merk een speciale uitvoering met een opvallende uitstraling, waarmee Nissans crossover imposanter voor de dag komt: de Qashqai e-POWER Black Edition. De e-POWER Black Edition is gebaseerd op het uitrustingsniveau N-Connecta en standaard voorzien van een two-tone carrosserie.


Suzuki Jimny Rhino Edition is kekke tijdmachine
24 Juni 2023, 00:01 AutoBlog

Met de Suzuki Jimny Rhino Edition keer je zo terug naar de jaren ’80 en ’90, Laatst hadden we het er over op de redactie. De beste auto’s zijn niet de allrounders, maar de auto’s die het beste doen waar ze voor ontworpen zijn. Dat klinkt een beetje vaag, maar is eigenlijk vrij logisch. Nu […]

Dit artikel Suzuki Jimny Rhino Edition is kekke tijdmachine verscheen eerst op Autoblog.nl.




Volkswagen Polo GTI als Edition 25
20 Mei 2023, 00:00 Autozine
De Volkswagen Polo GTI bestaat 25 jaar. In 1998 kreeg de Polo voor het eerst die drie iconische letters: GTI. Nu, een kwart eeuw later, brengt Volkswagen met de Polo GTI Edition 25 een bijzondere jubileumeditie uit, op basis van de huidige, 152 kW / 207 pk sterke Polo GTI. Deze exclusieve uitvoering onderscheidt zich niet alleen door zijn krachtige viercilinder turbomotor; ook zijn uitrusting is een GTI waardig.


Ford Kuga als Graphite Tech Edition
29 April 2023, 00:00 Autozine
De Ford Kuga is tijdelijk leverbaar als Graphite Tech Edition. Dit is de eerste uitvoering in de Kuga die voorzien is van de kleur Grey Matter. Daarnaast is hij standaard voorzien van de populairste rijhulpsystemen, bijvoorbeeld handsfree parkeren of Adaptive Cruise Control. De nieuwe uitvoering van de Kuga is in Nederland leverbaar als Plug-In Hybrid.


Peugeot e-308 als First Edition
29 April 2023, 00:00 Autozine
De elektrisch aangedreven Peugeot E-308 is per direct te bestellen en wel als Peugeot E-308 FIRST EDITION, een speciale introductieversie voor een prijs vanaf 47.985 euro of 665 euro per maand bij de keuze voor private lease, of een financial leasetarief van 495 euro (exclusief BTW en op basis van een looptijd van 60 maanden). Naast de e-308 GT First Edition heeft Peugeot met de e-308 Allure een aanbod in het C-segment, aangezien deze met een consumentenprijs van 45.585 euro (fiscale waarde: 44.415 euro) kwalificeert voor de EV subsidie (SEPP).





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn