NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Editie

2News.be / Trefwoorden / Editie

Windows-editie Final Fantasy XV komt in maart samen met Royal Edition uit
Vandaag, 09:24 Tweakers
De Windows-versie van Final Fantasy XV komt op 6 maart uit, zo blijkt uit een aankondiging van Square Enix. Dat gebeurt samen met de Royal Edition-dlc, die onder meer een nieuwe dungeon en items toevoegt aan de game.


Derde editie van Winterfloridylle in Plantentuin Meise lokt recordaantal bezoekers
7 Januari, 02:18 Skynet Belgie
De derde editie van de vierdaagse Winterfloridylle in de Plantentuin van Meise, die zaterdagavond werd afgesloten, heeft een recordaantal van 6.034 bezoekers over de vloer gekregen. De aanwezigen kregen een circa twee kilometer lang parcours doorheen de Plantentuin voorgeschoteld langs tal van feeërieke en poëtische licht- en geluidsinstallaties, met steeds een link naar de aanwezige natuur. Ook het vernieuwde Plantenpaleis kon worden bezocht.


Elf Belgen verschijnen aan start van veertigste editie Dakar
6 Januari, 11:54 Gazet v. Antwerpen

Zaterdag wordt in de Peruaanse hoofdstad Lima de veertigste Dakar op gang geschoten. In totaal verschijnen 523 deelnemers, bij wie elf Belgen, aan de start. Dat hebben de organisatoren gemeld.
Tweede editie van G-Softballtornooi in Sportcentrum Peerdsbos
4 Januari, 12:30 Gazet v. Antwerpen
Na de geslaagde eerste editie van het softballtornooi voor mensen met een beperking organiseert Sigrid Gontier van de Borgerhout Squirrels nu een tweede editie. Die vindt plaats op 3 februari.


Notchez Festival aan laatste editie toe
4 Januari, 09:36 Gazet v. Antwerpen
Het Notchez Festival zal dit jaar voor de laatste keer georganiseerd worden. De 'uit de hand gelopen hobby' zoals Tayfun Genç, voorzitter van jeugdhuis Zwarte Paula, de organisatie van het dansfeest noemt, bereikt stilaan zijn grenzen.


Slechts elf Belgen in veertigste editie Dakar-rally
2 Januari, 10:30 Skynet
De veertigste editie van de Dakar, de tiende in Zuid-Amerika, wordt er een met het minst aantal Belgische deelnemers van de afgelopen jaren. Slechts elf Belgen staan aan de start, aangevuld met één Belgische teammanager. Een absoluut dieptepunt. In 2011 kozen nog 31 Belgen voor de moeder aller rallyraids.


Morgen derde editie ?Knallpartie?: feestje speciaal voor Brechtse jeugd
30 December 2017, 02:06 Gazet v. Antwerpen

Vier oud-Chiroleden konden het organiseren niet laten en richtten daarom eind 2015 de vzw Carouse op. Met oudjaar morgen nodigen ze alle Brechtse jongeren uit op de derde editie van hun ?Knallpartie?. ?Bij ons krijg je geen standaardfeestje.?
Achtste editie Manneken-Pis Corrida lokte 2.500 deelnemers
26 December 2017, 23:42 Skynet Belgie
Ongeveer 2.500 mensen hebben dinsdagavond deelgenomen aan het 8ste editie van de Manneken-Pis Corrida. Getooid in de Belgische kleuren en met een rode kerstmuts op het hoofd liepen ze het parcours van 4 of 8 kilometer door de straten van het Brusselse stadscentrum. De loopwedstrijd voor het goede doel vertrok van het Spanjeplein en liep langs en door enkele illustere monumenten zoals de Grote Markt en de Koninginnegalerij. "Succes en ambiance, zo kunnen we de 8ste editie van de Manneken-Pis Corrida van Brussel samenvatten", zegt organisator Jean-Paul Bruwier van Zatopek Magazine.


2de editie Blue Coffee: BMW schilderen met koffie! (+ Foto's)
23 December 2017, 13:24 Autosport
De Roemeense artiest Adrian Mitu riep vorig jaar het project ?Blue Coffee? in het leven, een dertig dagen durende schilder-marathon die de historie van BMW toonde. Hij gebruikte daarbij een speciale techniek met koffie en waterverf. De Roemeense kunstenaar bereidt nu een 2de editie voor van het project, met een hoofdrol voor de legendarische Jochen Neerpasch.


Heist Loopt letterlijk Warm voor eerste editie: alles volzet
14 December 2017, 12:36 Gazet v. Antwerpen
Vanavond vindt de eerste editie plaats van Heist Loopt Warm, een loopevenement op de Heistse berg ten voordele van de Warmste Week van Studio Brussel. Er zijn 1250 mensen ingeschreven en dat is meteen ook het maximum dat toegelaten kon worden om veiligheidsredenen.


Ook Belgen mogen hopen bij 30ste editie Europese Filmprijzen
8 December 2017, 12:48 Skynet
Morgenavond worden in Berlijn voor de dertigste keer de European Film Awards (EFA) toegekend, zeg maar de -minder glamoureuze- Europese pendant van de Oscars. België is behoorlijk sterk vertegenwoordigd, met vijftig procent kans op het goud voor de beste komedie.


Overzicht. Alles wat je nog niet wist over deze editie van Music For Life
4 December 2017, 10:42 Gazet v. Antwerpen

Het einde van het jaar is in zicht. Tijd voor de kerstboom, warmte, dicht bij vrienden, familie, geliefden, ? en ook tijd voor wat liefdadigheid. Naar jaarlijkse traditie lanceert de radiozender Studio Brussel Music For Life. Wij sommen even op wat je nog niet wist over dit evenement.
Achtste editie van Winterdorp opent vanavond de deuren
1 December 2017, 10:00 Gazet v. Antwerpen
Voor de achtste keer al werd het Winterdorp opgesteld aan de Hemelakkers. Om 17u gaan de deuren open.


50ste editie van de Essen Motor Show
30 November 2017, 09:00 Autosport
De Essen Motor Show kent zijn 50ste editie en dat moet gevierd worden. Van 2 t/m 10 december worden de hallen van de één na grootste autobeurs van Duitsland gevuld met dikke bolides, racewagens, tuning producten, en vele petrolheads.


Eerste Pop-up tweedehandsmarkt in De Schijf krijgt tweede editie
26 November 2017, 10:06 Gazet v. Antwerpen

In wijk- en dienstencentrum De Schijf in de wijk Oud Oefenplein werd voor het eerst een pop-up-tweede handsmarkt georganiseerd. Het werd een succes en het krijgt zeker navolging.
Alles wat u moet weten over 40e editie van Dakar: ?Pittig droomparcours? met zwaartepunt in Peru
22 November 2017, 15:42 Gazet v. Antwerpen

Woensdagvoormiddag is in Parijs onder ruime belangstelling van pers en deelnemers de 40e editie van de Dakarrally voorgesteld. De moeder aller rallyraids wordt in 2018 voor de tiende keer in Zuid-Amerika georganiseerd en doet drie landen aan: Peru, Bolivië en Argentinië. De Dakar 2018 start op 6 januari in Lima om ruim 9.000 km verderop te eindigen in Cordoba.
InterClassics Brussels 2017: 23.155 bezoekers op de 3de editie
20 November 2017, 00:00 Autosport
Afgelopen dagen bezochten 23.155 kopers en liefhebbers InterClassics Brussels. Voor de 3de keer organiseerde MECC Maastricht dit weekend de beurs in Brussels Expo die inmiddels haar plek heeft verdiend tussen de grote internationale classic car shows. Met ?The Big Five?, de vijf meest toonaangevende motormusea van Europa die hun topstukken presenteerden in een gezamenlijk paviljoen en ?Cycle Cars & Grand Sport?, die de vergeten geschiedenis toonde van deze lichtgewicht voertuigjes, kijkt de organisatie wederom terug op een geslaagde beurs voor zowel de exposanten als bezoekers.


Zesdaagse van Gent - Organisatoren tonen zich tevreden over 77e editie
19 November 2017, 13:54 Skynet
Voor de start van de eigenlijke finale van de 77e editie van de Gentse zesdaagse vandaag, maakten organisatoren, Rob Discart en Christophe Sercu, hun evaluatie over de afgelopen vijf dagen en nachten.


Interclassics Brussels 2017 in beeld gebracht - varia
17 November 2017, 22:54 Autosport
Foto's: Interclassics Brussels 2017 in beeld gebracht - varia


Derde editie van Interclassics Brussels
17 November 2017, 18:48 Skynet
InterClassics Brussels vindt dit jaar plaats van vrijdag 17 tot zondag 19 november in Brussels Expo. Deze oldtimerbeurs is erg populair bij kopers, liefhebbers en ook gewone bezoekers.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be