NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Echt


Hamilton gaat echt scheiden van Bono voor Ferrari
18 Maart, 00:01 AutoBlog

These tyres are dead man. They’re so quick on these straights. Twee gevleugelde uitspraken van Hamilton die Bono vanaf volgend jaar een stuk minder zal horen. HAM gaat aan de haal met de ex van VET. Het hing al een beetje in de lucht, maar Hamilton gaat volgend jaar naar Ferrari. BREEK! De zevenvoudig wereldkampioen […]

Dit artikel Hamilton gaat echt scheiden van Bono voor Ferrari verscheen eerst op Autoblog.nl.




Video: PIT manoeuvre op KIA Stinger neemt Police Academy wending (nee, echt)
19 Februari, 00:02 AutoBlog

Jaaaaa, we hebben weer een flauwe video voor je in de aanbieding. De bizarre wending in dit geval echter geen Stinger raket die afgaat, maar wel echt bizar! Geen klikbeet!1!! Heus!

Dit artikel Video: PIT manoeuvre op KIA Stinger neemt Police Academy wending (nee, echt) verscheen eerst op Autoblog.nl.




Gas en stroom bij dezelfde leverancier: is dat echt goedkoper of beelden we ons dat in?
10 Januari, 00:28 HLN.BE
De meeste gezinnen beschikken over eenzelfde energieleverancier voor aardgas en elektriciteit. Die keuze maken ze vooral uit gemakkelijkheidsoverwegingen. Al denkt een meerderheid er eveneens financieel voordeel uit te halen. Maar is dat wel het geval? Mijnenergie.be zocht het uit.


In het echt nog mooier dan een 911: Artega GT
7 December 2023, 00:02 AutoBlog

De Artega GT is een plaatje. Jammer dat het zo snel voorbij was. Dit is een heel bijzonder exemplaar. Het is niet moeilijk om het op te moeten nemen tegen de gevestigde orde als nieuwe fabrikant. Vaak je zie je dat merken gaan voor extreem krachtige motoren, lage productieaantallen en enorm hoge prijskaartjes. Je verkoopt […]

Dit artikel In het echt nog mooier dan een 911: Artega GT verscheen eerst op Autoblog.nl.




NU+ | AI-foto steeds realistischer: 'Mensen denken: het moet wel echt zijn'
1 December 2023, 00:08 NU.NL - Tech
Het is nauwelijks meer te doen om AI-foto's van echt te onderscheiden. Mensen bestempelen gegenereerde nepgezichten inmiddels vaker als echt dan daadwerkelijk menselijke foto's. Deze ontwikkeling levert problemen op: binnenkort kun je je ogen niet meer geloven.


Er wordt echt onmeunig veel zout gestrooid deze dagen
30 November 2023, 00:02 AutoBlog

En als we zeggen ‘onmeunig’, bedoelen we ook ‘onmeunig’. Onze zeer gewaardeerde collega @rubenpriest schreef het vanmorgen al; het kan glad zijn. Dat was het vanmorgen, maar de komende dagen kan het ook glijden en glibberen worden op ’s Heeren wegen. De winter lijkt te zijn ingevallen en dat biedt voor-, maar ook nadelen. Een […]

Dit artikel Er wordt echt onmeunig veel zout gestrooid deze dagen verscheen eerst op Autoblog.nl.




NU+ | Feit of fabel: Wilde Hamilton echt teamgenoot worden van Verstappen?
24 November 2023, 00:08 NU.NL - Sport
Op de valreep zorgde Christian Horner donderdag nog voor ophef in de Formule 1, door te beweren dat Lewis Hamilton hem eerder had benaderd voor een zitje bij Red Bull. De Brit ontkent. Het antwoord op de vraag wie de waarheid spreekt gaat er waarschijnlijk nooit komen.


NU+ | Hoe zit het nou echt met de loonkloof tussen mannen en vrouwen?
16 November 2023, 00:07 NU.NL - Economie
Vrouwen verdienen per uur gemiddeld 13 procent minder dan mannen. Dat komt deels doordat mannen sneller opklimmen binnen een bedrijf. Maar ook voor precies hetzelfde werk krijgen vrouwen minder geld dan hun mannelijke collega's.


NU+ | 'Nieuw' nummer van The Beatles met AI afgerond, maar de zang is echt
9 November 2023, 00:05 NU.NL - Muziek
Een nieuwe single van The Beatles lag anno 2023 niet meer in de lijn der verwachting, maar met behulp van AI blijkt het toch mogelijk. Een oude opname van John Lennon is verder aangekleed, maar met zijn stem is niet gerommeld.


Filmicoon Patrick Stewart | ?Ik heb nooit echt beseft hoe succesvol ik was?
29 Oktober 2023, 00:01 De Tijd
07:30 Iedereen kent hem als Captain Jean-Luc Picard in ?Star Trek: The Next Generation?. Filmicoon Sir Patrick Stewart bracht zopas zijn memoires uit. Een gesprek.


NU+ | Shady El-Hamus castte vader en broer in eigen Netflix-film: 'Echt genieten'
26 Oktober 2023, 00:07 NU.NL - Film
Een Netflix-film van een Nederlandse maker: Shady El-Hamus is het opnieuw gelukt. Crypto Boy gaat over een jonge man die zijn problemen wil oplossen met cryptohandel. Actuele, realistische verhalen kenmerken El-Hamus, die dit keer zijn broer en vader hoofdrollen gaf.


Christophe Ramont ('Blind getrouwd') slachtoffer van phishing: ?Ik heb me echt stom gevoeld?
12 Oktober 2023, 00:03 HLN.BE
Christophe Ramont, ex-deelnemer van Blind Getrouwd, is het slachtoffer geworden van cybercriminelen. Ramont deelt zijn verhaal om anderen te waarschuwen: ?Ik zeg altijd tegen mijn ouders dat ze er niet mogen intrappen en dan heb ik het zelf voor.?


NS wil reizigers compenseren voor spitsheffing als ze echt niet anders kunnen
27 September 2023, 00:03 NU.NL - Economie
De NS wil reizigers tegemoetkomen met een compensatie als ze geen andere keuze hebben dan reizen tijdens de spits. De spitsheffing heeft niet als doel om meer geld in het laatje van de NS te brengen, benadrukt het spoorbedrijf.


BMW M2 GT is nu echt een Dikke Sjaak
26 September 2023, 00:01 AutoBlog

De BMW M2 GT is de dikste sjaak van vandaag, schatten wij zo in. Tegenwoordig zijn auto’s behoorlijk extravagant vormgegeven. Dat is een vrij logische ontwikkeling. Design is een enorm belangrijke factor om aan te tonen dat je een nieuw product hebt. Het gaat niet om mooier, eleganter of chiquer, maar dat het nieuw is. […]

Dit artikel BMW M2 GT is nu echt een Dikke Sjaak verscheen eerst op Autoblog.nl.




Roglic beperkte in tijdrit verlies: "Echt blij"
6 September 2023, 00:01 Skynet Sport
Primoz Roglic (Jumbo-Visma) ontpopt zich stilaan tot de belangrijkste concurrent voor Remco Evenepoel in de strijd voor eindwinst in de Ronde van Spanje. De Sloveen beperkte in de tijdrit van dinsdag het verlies op Evenepoel tot twintig seconden. "Ik heb al veel erger meegemaakt", klonk het voldaan.


Rovio (Angry Birds) nu echt van SEGA
22 Augustus 2023, 00:00 Emerce
De overname van Angry Bird-maker Rovio door SEGA is officieel afgerond. In totaal heeft SEGA 776 miljoen dollar betaald voor de overname die al in april werd aangekondigd.


NU+ | Nieuwe muziek van Britney Spears, maar zingt ze wel echt zelf?
26 Juli 2023, 00:06 NU.NL - Muziek
Nu Britney Spears weer vrij is, snakken fans naar nieuwe muziek van haar. Zelf heeft ze daar minder haast mee. En toch verschijnt vrijdag Mind Your Business met will.i.am. Is het nummer wel nieuw en zingt Spears het zelf?


Kopecky over derde Tourrit: "Echt iets dat Lorena Wiebes past"
26 Juli 2023, 00:03 Skynet Belgie
De Ronde van Frankrijk voor vrouwen trekt dinsdag in zijn derde etappe van Collonges-la-Rouge naar Montignac-Lascaux. Een eerste kans op een sprint van een grote groep, voorspellen de volgers. "Ik hoop dat we voor ploeggenote Lorena Wiebes kunnen gaan", blikte geletruidraagster Lotte Kopecky (Team SD Worx) vooruit.


Echt waar, TomTom verkoopt meer navigatiesystemen
19 Juli 2023, 00:02 AutoBlog

De reden is eigenlijk heel logisch dat TomTom meer navigatiesystemen verkoopt. TomTom, dat zijn toch die navigatiesystemen die we tijdens de prehistorie massaal op onze voorruit hadden? Ja, dat klopt. Met de komst van de smartphone zijn dat soort apparaten massaal verdwenen. Af en toe zie je nog een verdwaalde Nederlander met een caravan en […]

Dit artikel Echt waar, TomTom verkoopt meer navigatiesystemen verscheen eerst op Autoblog.nl.




16 Juli 2023, 00:04 Volkskrant



Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn