NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Duikt


Rechter Grondwettelijk Hof duikt op in Azerigate
16 September, 01:07 De Tijd
01:03 De affaire-Azerbeidzjan bracht deze week al politici in het nauw. Maar ?Azerigate? leidt ons nu ook naar een van onze hoogste rechters, die al jaren aan de slag is bij het Grondwettelijk Hof.


Bistecca duikt op in Tytgat Chocolat
9 September, 15:24 Gazet v. Antwerpen
Op Eťn start zondag de nu al veelbesproken reeks Tytgat Chocolat. En er duikt ook een stukje Massenhoven in de serie op!


YouTube-filmmaker duikt in geschiedenis van mysterieuze arcadekast 'Polybius'
9 September, 14:54 Tweakers
YouTube-filmmaker 'Ahoy' heeft een uur lang durende documentaire op YouTube gezet waarin hij de geschiedenis van de Polybius-arcadekast onderzoekt. De game zou mogelijk een experiment zijn in mind control door de Amerikaanse regering.


Tropische tijgermug duikt nu ook op in Gelders dorpje
25 Augustus, 19:06 Volkskrant
Na Weert kampt nu ook Aalten met de tijgermug. Bewoners zagen gekke gestreepte muggen rondvliegen en stuurden foto's van het beestje naar de Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit (NVWA). Die sloeg alarm en stuurde omwonenden in een straal van 500 meter een brief om te waarschuwen voor de tropische mug. Medewerkers van de NVWA struinen nu de wijk af op zoek naar broedplaatsen. Die worden ontsmet


Weduwe Liu laat na maand iets van zich horen
20 Augustus, 02:48 NOS nieuws

Een maand na de dood van Nobelprijswinnaar Liu Xiaobo is er weer een teken van leven van zijn weduwe, Liu Xia. Na de dood van haar man verdween ze uit de openbaarheid, waarschijnlijk onder druk van de Chinese autoriteiten.

Liu Xia is nu te zien in een YouTube-video, waarin ze om tijd vraagt om haar verlies te verwerken. "Geef me tijd om te rouwen en mijn hart te helen", zegt ze met een hese stem, terwijl ze een sigaret rookt. "In de toekomst, als het op verschillende manieren weer beter met me gaat, zal ik weer bij jullie zijn."

Het is onduidelijk wie de video op YouTube heeft geplaatst. Medestanders van de Liu's vrezen dat de weduwe de video onder druk van de Chinese autoriteiten heeft gemaakt.

"Je ziet aan haar lichaamstaal dat ze geen nauwe relatie heeft met de persoon die de opnames maakt. Ze spreekt ook niet relaxed. De boodschap is voorgekauwd, dat is niet haar stijl", zegt een bekende van Liu vanuit Hongkong.

De dissident Liu Xiaobo kreeg in 2010 de Nobelprijs voor de Vrede, tot groot ongenoegen van China. Hij overleed afgelopen maand aan leverkanker, kort nadat hij vanuit de gevangenis was overgebracht naar een ziekenhuis.

Liu Xia heeft al enkele jaren huisarrest. Kort na de dood van haar man was ze nog te zien toen ze de as van haar overleden echtgenoot uitstrooide boven zee. Daarna verdween ze uit de publiciteit.
Speciale Scorpio Edition van Xbox One X duikt op bij webwinkels
19 Augustus, 12:06 Tweakers
Op de Duitse websites van de MediaMarkt en zusterbedrijf Saturn is kortstondig een speciale Scorpion-editie van de Xbox One X verschenen. De console lijkt een tijdelijke versie te zijn voor gebruikers die de console kopen op de dag dat hij uitkomt.


AMG GT R met kleurtje duikt op als Nederlandse ?occasion?
18 Augustus, 21:00 AutoBlog
Groen! Mercedes is dit jaar begonnen met het leveren van de AMG GT R. Diverse exemplaren worden nu al op de tweedehands markt aangeboden. Ook in Nederland. Meestal in een typische (saaie) verkoopkleur. Wit, zwart of grijs. Kleuren die bij een groot publiek in de smaak vallen en zorgen voor een voorspoedige verkoop. De AMG […]


Politie zoekt 1,70 meter grote man, foto duikt op van persoon die busje huurde
17 Augustus, 20:24 Gazet v. Antwerpen

Er raken stilaan meer details bekend over de vermoedelijke dader van de aanslag op de Ramblas in Barcelona. De man vluchtte na het incident te voet naar een nabijgelegen restaurant, waar hij nog steeds mensen gegijzeld houdt.
Ex-rechterarm Coucke duikt op bij voetbalclub Antwerp
17 Augustus, 12:36 De Tijd
12:15 Barbara De Saedeleer (ex-Omega Pharma) zetelt in naam van vastgoedontwikkelaar Ghelamco bij de Antwerpse voetbalclub.


Onze reporter duikt in Disneyland in de kleerkast van Jack Sparrow
16 Augustus, 20:24 Gazet v. Antwerpen

De eerste die nog lacherig durft te doen over de dansers en danseressen in de beroemde Disney-parades, krijgt het ≠direct met mij aan de stok. Na amper een kwartier repeteren ? ocharme vijftien luttele minuutjes ? hangt mijn tong op mijn ≠tenen en ben ik kletsnat van het zweet. Nee, dit zijn geen ≠prutsers. Dit zijn profes≠sionals die elke dag Šlles van zichzelf geven.
Vrouw die middelvinger opsteekt duikt op aan gevel van rusthuis
14 Augustus, 12:54 Gazet v. Antwerpen

Op de gevel van het voormalige rusthuis De Berk in de Gasthuisstraat in Meerhout is afgelopen weekend een opvallende muurschildering opgedoken. Op de gevel is een oudere vrouw te zien, die haar middelvinger opsteekt. De schildering kadert in het kunstenfestival TarmaX, dat binnenkort van start gaat.
Autosector duikt op in Duitse verkiezingsrace
13 Augustus, 15:54 De Tijd
15:46 Zowel christendemocratisch kanselier Angela Merkel als haar sociaaldemocratische uitdager Martin Schulz verwijt de autoproducenten jobs op het spel te zetten door te traag te innoveren.


Onaangekondigde smartwatch Samsung Gear Sport duikt op
12 Augustus, 12:36 Tweakers
Een nog onaangekondigde wearable met de naam Samsung Gear Sport verscheen onlangs bij de Amerikaanse marktwaakhond FCC. Gezien de bijgevoegde afbeeldingen en de naamgeving gaat het waarschijnlijk om een smartwatch met fitnesstoepassingen.


Gestolen schilderij De Kooning duikt na bijna 32 jaar weer op
12 Augustus, 04:00 NOS nieuws

Een schilderij van de Nederlandse schilder Willem de Kooning is bijna 32 jaar nadat het werd gestolen teruggevonden. Het werd destijds gestolen uit het museum van de Universiteit van Arizona in de Verenigde Staten.

Een man uit New Mexico, David van Auker, kocht het schilderij op een veiling. Hij stelde het tentoon in zijn winkel en kreeg toen van meerdere mensen de vraag of het een echt werk van De Kooning was. Toen pas ging hij de geschiedenis van het schilderij onderzoeken en ontdekte hij dat het mogelijk om het gestolen werk ging.

Op 29 november 1985 waren er maar twee mensen die het het museum in Arizona bezochten, een man een vrouw. De vrouw leidde de bewaker af, waarna de man met grof geweld het werk uit de lijst sneed. Van de dieven en het kunstwerk ontbrak sindsdien elk spoor.

Snijranden

Toen Van Auker eenmaal had ontdekt dat het mogelijk om een gestolen kunstwerk ging, nam hij contact op met de universiteit. Uit onderzoek bleek dat het inderdaad om de gestolen De Kooning ging; de snijranden van de lijst en het kunstwerk pasten precies op elkaar.

'Woman-Ochre' maakt deel uit van een serie vrouwen die De Kooning schilderde. In 2006 werd een ander werk uit de serie geveild voor 137 miljoen dollar. De Kooning werd in 1904 geboren in Rotterdam, maar verhuisde al in 1926 naar de Verenigde Staten.
Zomerse kunst duikt weer op bij Hof d?Intere
11 Augustus, 03:18 Gazet v. Antwerpen

De omgeving van het Hof d'Intere in Wechelderzande (Lille) staat vanaf dit weekend weer in het teken van het kunst-project De Zomer van Wechel. Dat gaat zondag ook gepaard met een schilderswandeling.
Verdwaalde grijze walvis duikt op aan kust zonder dat zwemmers het dier opmerken
10 Augustus, 12:18 Gazet v. Antwerpen

Er zijn indrukwekkende beelden opgedoken van een verdwaalde grijze walvis die rondzwemt in een lagune vlakbij een strand in de Amerikaanse staat CaliforniŽ. De opmerkelijke video werd gefilmd met een drone en toont hoe het zeezoogdier spettert in het water, zonder dat de zwemmers de reusachtige walvis opmerken.
Het witte ressentiment dat Donald Trump aan de macht bracht, zal hem in het zadel houden
9 Augustus, 02:42 Volkskrant
Terwijl de chaos in Trumps Witte Huis groteske vormen aanneemt en speciaal aanklager Robert Mueller het vangnet verder uitspreidt, blijft de steun voor Donald Trump onder witte Amerikanen onveranderlijk hoog. Het witte ressentiment dat Donald Trump aan de macht heeft gebracht, zal hem in het zadel houden tenzij de Grand Jury die Mueller heeft ingesteld de president aanklaagt. Het is hetzelfde witt


Gluren bij BV's: 'De Lau' duikt nog eens op op Instagram
2 Juli, 03:12 Gazet v. Antwerpen
Wat deden de BV's deden week? Een blik op Instagram leert ons dat Belle Perez een heel schattig zoontje heeft en dat Siska Schoeters een erg slimme mama is.


Windows 10 Cloud duikt op
9 Februari, 12:24 Emerce
Microsoft brengt een nieuw besturingssysteem op de markt vergelijkbaar met Chrome OS. Windows 10 Cloud draait apps vanuit de cloud. Een dezer dagen lekte een eerste versie van het OS naar het web. Geruchten over de systeemsoftware gaan al langer, maar Microsoft heeft er nog niets over gezegd. Naar verluidt is Windows 10 Cloud een […]


De martelaar duikt overal op
9 Februari, 02:30 Volkskrant
Wandelend langs een kerk bij mij in de buurt zag ik dat op 23 februari a.s. een eucharistieviering wordt gehouden ter ere van de heilige Polycarpus, bisschop en martelaar. Omdat bij mij als ongelovige niet onmiddellijk een bel ging rinkelen, zocht ik thuis op wie Polycarpus is geweest. Het bleek te gaan om Polycarpus van Smyrna, die (ongeveer) leefde van 69 tot 156 na Christus. Polycarpus was een

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be