NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Duikt


Levensgevaarlijke cocaïne duikt op in Antwerpen
Zaterdag, 02:36 Gazet v. Antwerpen

Er circuleert in Antwerpen cocaïne die vermengd is met de uiterst gevaarlijke stof atropine. Experts roepen op tot waakzaamheid, want de cocktail kan leiden tot een coma en zelfs de dood.
Video - Deze man uit Heemskerk belichaamt Trump (maar dan echt)
Vrijdag, 10:24 Volkskrant
Voor het iconische portret van Donald Trump dat in diens buitenverblijf in Florida hangt, heeft de Nederlander Mark C. Deren model gestaan. De voormalige schoonspringer was in de jaren tachtig de manager van Ralph Wolfe Cowan, de portretkunstenaar die het schilderij maakte. In het Volkskrant Magazine, dat zaterdag verschijnt, vertelt de schilder, de 86-jarige Ralph Wolfe Cowan, op gedetailleerde w


Euronext Brussel: Van de Velde ontgoochelt, CFE duikt
Donderdag, 12:48 De Tijd
12:46 Op een licht lagere beurs kan lingeriegroep Van de Velde geen garen spinnen na de publicatie van zwakke omzetcijfers. Een kritisch Nederlands rapport bezorgt bouwgroep CFE een stevige koersval.


Schietpartij bordeel: Verdachte duikt na achttien jaar op
7 Januari, 23:06 Het Nieuwsblad Binnenland

Achttien jaar na de schietpartij in een Berlijns bordeel is een verdachte opgepakt in België. Bij de schietpartij in het bordeel Berlin-Kreuzberg werd in juli 1995 een man gedood en een andere zwaar verwond. De verdachte zou toen naar het buitenland gevlucht zijn. De man zou al die jaren in Antwerpen geleefd hebben. Inmiddels is de verdachte uitgeleverd aan Duitsland. Hij wordt beschuldigd van doodslag en poging tot doodslag. Al op 6 mei zou de man opgepakt zijn. (lla)
Kempense disco-oma duikt op in nieuwe K3-clip: ?Ik durf en ik doe ook alles?
5 Januari, 20:54 Gazet v. Antwerpen

De meidengroep K3 lanceert vandaag met Disco Oma een gloednieuwe single en bijhorende videoclip. Nina Cloots (72) uit Herentals, de moeder van K3-choreografe Axana Ceulemans, duikt in de clip op als een wervelende disco-oma.
IBA duikt in de rode cijfers
5 Januari, 08:18 De Tijd
07:52 De wereldmarktleider in protontherapie slikt ook zijn optimistische prognoses voor de komende jaren in.


Simon ?Spynex? Heylen duikt nieuwe jaar in met gevulde dj-agenda na MNM-winst
4 Januari, 11:54 Gazet v. Antwerpen

Hij gaf zichzelf weinig kans, maar toch won Simon Heylen als dj Spynex de nationale MNM-deejaywedstrijd. Een maand later speelde hij in het dancemekka Ibiza.
Vlaamse werkloosheid duikt naar dieptepunt
4 Januari, 01:12 De Tijd
01:01 Vlaanderen telde vorig jaar gemiddeld 212.700 werklozen per maand. Dat zijn er 12.100 minder in een jaar tijd en het laagste niveau sinds 2012.


?Familie?-kijkers wachten nagelbijtend af: duikt Guido Van den Bossche vrijdag terug op in de soap?

Er is geen weg meer terug in ?Familie?: Amélie De Wulf heeft - dankzij lobbywerk van haar broer Lars - toestemming gekregen om het lichaam van Guido Van den Bossche te laten opgraven. De makers van de soap hebben in een pittige trailer alvast een voorsmaakje gegeven van hoe het er vrijdag in de dubbelaflevering aan toe zal gaan.
Microsoft-platform Andromeda duikt mogelijk op in Windows Store
30 December 2017, 10:36 Tweakers
Microsoft lijkt te werken aan de introductie van Andromeda-compatibele apps in de Windows Store. Dat zou blijken uit een nieuwe platformaanduiding bij de Store-pagina's die is opgemerkt door Windows Central. Het platform wordt nu nog aangeduid als '8828080'.


Lieven Scheire duikt in ?De Wondere Wereld van Chriet Titulaer?: ?Deze man verdient meer dan een paar imitaties?
27 December 2017, 10:06 Gazet v. Antwerpen

Lieven Scheire (36) krijgt van de Nederlandse televisie een uur cadeau om hulde te brengen aan een man die voor hem een voorbeeld was, een onvervalste held: Chriet Titulaer (73). De sterren­kundige overleed in april en was met zijn populaire programma Wondere Wereld de boodschapper van de toekomst.
Bethesda duikt in virtual reality
24 December 2017, 06:06 Tweakers
Bethesda Softworks heeft dit jaar een aantal van zijn bekende games beschikbaar gemaakt voor vr. Tweakers testte ze en stelde vast dat vr niet voor elke game veel meerwaarde biedt.


Wouter Vandenhaute duikt op naast woordvoerder ?De Ideale Wereld? over Anderlecht
22 December 2017, 09:30 Gazet v. Antwerpen

Het Woestijnvisprogramma De Ideale Wereld kreeg een reactie op de verkoop van RSC Anderlecht van ?woordvoerder? Lander Cobbaert. Maar waar een winnaar is, zijn ook verliezers, aldus De Ideale Wereld.
Vandaag kennen we overnemer van Anderlecht: duikt Vandenhaute toch nog op of klinkt er verrassende naam?
20 December 2017, 06:48 Gazet v. Antwerpen

Vandaag weten we wie Anderlecht koopt. Opvallend: het waren de kinderen van Ghelamcobaas Paul Gheysens die een bod neerlegden. Ze deden dat zonder Wouter Vandenhaute, want de tandem Gheysens - Vandenhaute is niet meer. Stapte de Woestijvis-baas dan in een andere alliantie? Niemand sluit uit dat er nog een verrassing in dit dossier opduikt.
Cathérine Moerkerke duikt op in ?Familie?
18 December 2017, 15:06 Gazet v. Antwerpen

Cathérine Moerkerke probeert voor haar programma ?Cathérine? op VTM iets volledig nieuws. Ze werpt een blik achter de schermen van de populaire VTM-soap ?Familie?, maar kruipt daarbij ook voor de camera. ?Ik ben oprecht fier dat ik in ?Familie? zit.?
Roze dildo duikt op tussen verkiezingsmateriaal in Chili
18 December 2017, 13:37 Skynet
De voorzitter van kiesbureau 89 in het Nationaal Stadion van Santiago de Chile schrok zich gisteren een hoedje. In een verzegelde kist met materiaal voor de presidentsverkiezingen stak een roze dildo. Dat hebben lokale media bericht.


Verloren gewaande LP duikt op tijdens opruimactie
16 December 2017, 02:24 Gazet v. Antwerpen

Cafébaas Jan De Haes van ?t Hoekske vond enkele exemplaren terug van Fons vermist in Bergbos, een unieke verzamel-LP uit 1981 waaraan tal van Heistse artiesten meewerkten. Vijftig gerecupereerde LP?s worden verkocht. De opbrengsten vloeien via De Warmste Week naar vzw Warme Gloed.
Marianne Vos duikt opnieuw het veld in
15 December 2017, 16:30 Skynet
Vorig weekend maakte Pauline Ferrand-Prévot haar rentree in het veld. Dit weekend zien we nog een grote naam terugkeren: de Nederlandse Marianne Vos, zeven keer wereldkampioene veldrijden.


Opmerkelijk verkeersbord duikt op in Nederland: ?Houd uw kinderen aan de leiband?
14 December 2017, 15:00 Gazet v. Antwerpen

In het Nederlandse Den Bosch staat sinds kort een opmerkelijk verkeersbord. Ouders die er met hun kinderen naar de speeltuin gaan, krijgen de raad om ze aan de leiband te houden. ?Houd uw kinderen aangelijnd a.u.b.?, staat er te lezen.
Wall Street: tech herstelt, huizenbouwer duikt
5 December 2017, 17:54 De Tijd
17:21 In New York wikken en wegen beleggers het belastingplan van president Trump. De technologiewaarden herstellen ten dele van hun klappen van maandag. Huizenbouwer Toll Brothers valt in puin.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be