NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Dubbel

2News.be / Trefwoorden / Dubbel

Bahrein: Zane Maloney lukt de dubbel
3 Maart, 00:00 Autosport
Na de sprintrace heeft Zane Maloney (Rodin Motorsport) nu ook de hoofdrace van de FIA Formula 2 in Bahrein gewonnen. Maloney startte in tegenstelling tot de twee deelnemers voor hem op de grid op soft rubbers, wat hem toeliet om na de start al direct op te rukken naar de eerste plaats. Maloney bouwde een voldoende voorsprong uit om de koppositie niet te verliezen bij de pitstop en reed vervolgens autoritair naar de zege. Voor Amaury Cordeel (Hitech Pulse-Eight) werd het weer een race om snel te vergeten. Hij kwam in aanraking met de wagen van Ollie Bearman (Prema), waarna zijn wagen onbestuurbaar bleek en Cordeel de strijd staakte.

Lees meer: Bahrein: Zane Maloney lukt de dubbel


WTT Feeder Series - Nuytinck bereikt finale dubbel in Doha, Allegro sneuvelt in 3e ronde enkel
19 Oktober 2023, 00:00 Skynet Sport
Cedric Nuytinck en zijn Poolse tafeltennispartner Jakub Dyjas hebben zich woensdag gekwalificeerd voor de finale van het dubbelspel van de WTT Feeder Series in het Qatarese Doha (20.000 dollar).


K atletiek - Elien Vekemans: "Blij dat ik erbij was, maar toch dubbel gevoel"
22 Augustus 2023, 00:02 Skynet
Polsstokspringster Elien Vekemans heeft zich bij haar WK-debuut niet voor de finale kunnen plaatsen. Ze ging nog wel over 4m35, maar na drie mislukte pogingen op 4m50 was het afgelopen. "Die 4m50, een evenaring van mijn persoonlijk record, had voor een finaleplaats volstaan. Daarom zit ik wel met een dubbel gevoel", vertelde de 22-jarige Vlaams-Brabantse. "Maar in de eerste plaats ben ik heel blij dat ik erbij was. Ik ben zonder druk en zonder verwachtingen naar hier gekomen en heb echt van het WK kunnen genieten."


Lime Rock Park: Dubbel voor The Heart of Racing
24 Juli 2023, 00:02 Autosport
Dit weekend stond er in Lime Rock Park voor het IMSA WeatherTech Sportscar Championship de eerste van twee wedstrijden op het programma waarbij enkel de GT's aan de start kwamen. In GTD Pro reden polesitters Ross Gunn en Alex Riberas naar winst, terwijl de zusterwagen van Roman de Angelis en Marco Sorensen hetzelfde deed in GTD.

Lees meer: Lime Rock Park: Dubbel voor The Heart of Racing


De 25H Fun Cup in beeld gebracht
18 Juli 2023, 00:00 Autosport
Foto's: De 25H Fun Cup in beeld gebracht


16 Juli 2023, 00:04 Volkskrant
ING verhelpt storing waardoor het leek alsof klanten dubbel betaalden
3 Juli 2023, 00:12 NU.NL - Tech
Klanten van de ING-bank zagen zaterdag en zondag dubbele afschriften in hun betalingsoverzicht staan als ze hadden afgerekend met een pinpas. Dat kwam door een storing bij de bank, die inmiddels is opgelost.


August by NGT scoort opnieuw zege in de Porsche Carrera Cup Benelux
16 Juni 2023, 00:00 Autosport
Tijdens het autosportseizoen 2023 zet NGT Racing zijn samenwerking met August Porsche Addiction verder en dat met duidelijke titelambities. De vicekampioen 2022 in de Porsche Carrera Cup Benelux, Glenn Van Parijs, die met het startnummer #15 het hele seizoen afwerkt, liet in Hockenheim zien dat de titel dit seizoen zijn streefdoel is. De snelle Hasselaar werd derde op zaterdag en won op zondag in Hockenheim, wat maakt dat hij nu tweede is in het kampioenschap, op twee eenheden van de leider, Robert De Haan. August by NGT zorgde in Hockenheim ook voor het debuut van Bertrand Baguette en de regerende kampioen in de hoog aangeschreven Super GT paste zich zeer snel aan de wel erg typische Porsche 911 GT3 Cup ? Type 992 ? aan. Bovendien kon de zeer ervaren Baguette het team ook meehelpen in de strijd om de zege.

Lees meer: August by NGT scoort opnieuw zege in de Porsche Carrera Cup Benelux


Auto opladen op Terschelling dubbel zo duur als in Staphorst of Losser
11 Juni 2023, 00:05 NU.NL - Economie
Prijzen aan de laadpaal voor elektrische auto's verschillen enorm per gemeente. Een strategische oplaadplek kan per maand meerdere tientjes schelen.


24H Le Mans: Ferrari palmt eerste startrij in
9 Juni 2023, 00:00 Autosport
Ferrari slaagde er in de vooravond in om de eerste startrij voor de 24 Uur van Le Mans te monopoliseren. Antonio Fuoco reed in de #50 een sensationele 3:22.982 en was daarmee bijna acht tienden van een seconde sneller dan teamgenoot Alessandro Pier Guidi (#51). De Toyota #8 van Brendon Hartley reed de derde tijd maar Felipe Nasr (Porsche #75) wrong zich tussen de beide Japanse bolides doordat de laatste snelle ronde van Kamui Kobayashi (#7) werd geschrapt.

Lees meer: 24H Le Mans: Ferrari palmt eerste startrij in


Dubbel feest in Gent: Gantoise zowel bij de mannen als de vrouwen landskampioen
22 Mei 2023, 00:04 HLN.BE
Dubbel feest voor het ambitieuze Gantoise: de club kroonde zich het voorbije weekend in Brasschaat zowel bij de mannen als de vrouwen tot landskampioen. Gantoise maakte bij de mannen zaterdag het verschil tegen Watducks, de vrouwen hadden shoot-outs nodig tegen Dragons.


New Race Festival: Porsche Endurance Trophy Benelux ziet Belgium Racing de dubbel behalen in de eerste wedstrijd van het seizoen
19 Mei 2023, 00:01 Autosport
Porsche is en blijft hofleverancier van de GT-klassen in het Belcar Endurance Championship en de competitie in de competitie, de Porsche Endurance Trophy Benelux zorgde tijdens de opener van het seizoen voor heel wat spanning en spektakel. Nadat Dylan Derdaele in de Porsche 911 GT3 Cup ? Type 992 ? van Belgium Racing Team op zaterdag de polepositie behaalde, reed de Limburger op zondag, samen met zijn teamgenoot Michael Cool naar de zege in de eerste race van het seizoen. De tweede afspraak van dat seizoen 2023 volgt op 2 en 3 juni op Spa-Francorchamps.

Lees meer: New Race Festival: Porsche Endurance Trophy Benelux ziet Belgium Racing de dubbel behalen in de eerste wedstrijd van het seizoen


Zandvoort: Eerste 'Pure'-podium voor 'Why not? Racing' in de Fun Cup
5 Mei 2023, 00:00 Autosport
Precies twaalf maanden geleden eindigde het weekend in Zandvoort voor Why not? Racing nogal abrupt, maar dit jaar kon het Doornikse team met het roze logo deze slechte herinnering voorgoed ombuigen naar een geweldig positieve ervaring! Ze beloofden immers om het nog beter te doen dan in de eerste ronde van het seizoen in Mettet, en ze hielden woord...

Lees meer: Zandvoort: Eerste 'Pure'-podium voor 'Why not? Racing' in de Fun Cup


Dubbel voor Toyota in 6 Uur van Spa, Sarah Bovy 5e in GTE-Am
30 April 2023, 00:01 Skynet Sport
Toyota heeft zaterdag de dubbel gerealiseerd in de 6 Uur van Spa-Francorchamps, de derde manche van het WK uithouding (FIA WEC). Sarah Bovy (Porsche 911 RSR) eindigde als vijfde in de categorie GTE-Am. 72.244 toeschouwers woonden het spektakel bij.


Mazda geeft vanaf nu dubbel zo lang garantie
2 Maart 2023, 00:00 AutoBlog

De garantie van Mazda was een beetje mager voor een Aziatisch merk, dus die wordt nu verdubbeld. Aziatische auto’s zijn niet alleen betrouwbaar, je krijgt er ook lange garantie bij. […]

Dit artikel Mazda geeft vanaf nu dubbel zo lang garantie verscheen eerst op Autoblog.nl.




Dubbel Belgisch podium in Franciacorta
23 Februari 2023, 00:02 Autosport
De tweede ronde van de WSK Super Master Series leverde opnieuw het nodige succes op voor onze landgenoten. In de 60 Mini klasse voor piloten jonger dan tien jaar scoorde Antoine Venant opnieuw veel punten met een tweede plaats in de finale, terwijl Dries Van Langendonck zijn langverwacht podium in de OK-Junioren eindelijk te pakken heeft, na een sterke finale.

Lees meer: Dubbel Belgisch podium in Franciacorta


Loonsverhogingen begin dit jaar bijna dubbel zo hoog als vorig jaar
6 Februari 2023, 01:03 NU.NL - Economie
De loonsverhogingen die zijn afgesproken in de cao's die afgelopen maand zijn afgesloten, komen gemiddeld uit op 5,5 procent. Dat blijkt uit voorlopige cijfers van werkgeversvereniging AWVN die NU.nl heeft opgevraagd. In januari 2022 bedroeg de gemiddeld afgesproken verhoging 2,5 procent.


Dubbel zo veel energieleningen
24 December 2022, 00:06 Skynet Economie
Ondanks de stijgende rentes is het aantal verstrekte energieleningen het voorbije jaar meer dan verdubbeld. Dat schrijft L' Echo. De hoge energieprijzen hebben de Belg massaal aangezet tot energiezuinige investeringen.


Halina Reijn maakt met haar film dubbel kans op Independent Spirit Award
28 November 2022, 00:07 NU.NL - Film
Halina Reijn maakt volgend jaar kans op een Independent Spirit Award. De Nederlandse is genomineerd in de categorie beste regie voor haar eerste Amerikaanse film Bodies, Bodies, Bodies. De film heeft ook een nominatie voor beste scenario in de wacht gesleept.


De Benelux World RX of Spa-Francorchamps, een weekend met dubbel zoveel actie
7 Oktober 2022, 00:02 Autosport
De derde editie van de Belgische ronde van het FIA World Rallycross Championship vindt plaats op 8 en 9 oktober. Het weekend staat in het teken van innovatie met twee elektrische series, de World RX en de RX2e, en een thermische serie, de Euro RX1. Deze zullen zorgen voor een uitzonderlijke strijd op het Circuit van Spa-Francorchamps, in het hart van het Rallycross-stadion en op de legendarische Raidillon.

Lees meer: De Benelux World RX of Spa-Francorchamps, een weekend met dubbel zoveel actie





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn