NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Dubai


Hankook 24H DUBAI: Nabeschouwing van Dries Vanthoor
Gisteren, 20:18 Autosport
De Audi R8 LMS onder de banner van MS7 by WRT, met aan het stuur Mohamed Bin Saud, Saoedisch GT-kampioen met WRT in 2017, Christopher Mies, MichaŽl Vergers en Dries Vanthoor leek lange tijd op weg om op zijn minst mee te strijden voor de podiumplaatsen in de 24 Uur van Dubai, de opener van het internationale uithoudingsseizoen. Terwijl in Europa de motoren nog zwijgen, is Dubai traditiegetrouw de eerste grote afspraak voor de Europese topteams uit GT3 en WRT en Audi behoren daar absoluut toe. Na de winst in 2015, voor onder meer de oudere broer van Dries, Laurens Vanthoor, wilde het Belgische team die zege nog eens overdoen en daar zette het de grote middelen voor in. Echter onder meer een laat probleem met de aandrijving zorgde voor een finish in mineur en een zevende plaats in de eindrankschikking.


HEMA opent drie winkels in Dubai
Gisteren, 13:30 NOS nieuws

HEMA opent dit jaar drie filialen in Dubai. Het is voor het eerst dat de warenhuisketen zich uitbreidt buiten Europa. Volgens het bedrijf komt er de komende jaren "een fors aantal" HEMA-winkels in het Midden-Oosten bij.

Internationaal HEMA-directeur Flint wijst erop dat er in de metropool in de Verenigde Arabische Emiraten vooral luxe winkels zijn. Volgens hem heeft de lokale bevolking daarom behoefte aan "winkels met betaalbare en kwalitatief hoogwaardige producten".

HEMA zelf is verantwoordelijk voor onder meer het assortiment en de uitstraling van de winkels in Dubai. De exploitatie, inclusief de aanstelling van het personeel, doet de Apparel Group. Dat is een Arabisch conglomeraat dat wereldwijd 1750 winkels exploiteert voor merken als Tommy Hilfiger en Rituals.

HEMA is in handen van een Britse investeringsmaatschappij, die op zoek is naar een nieuwe eigenaar voor de warenhuizen. Onlangs kon het bedrijf voor het eerst in vier jaar een kwartaalwinst noteren.

De winst kwam mede door het succes in het buitenland: vooral in Frankrijk lopen de HEMA-winkels goed. Met de introductie van de filialen in Dubai heeft de van oorsprong Nederlandse keten ruim 700 winkels in negen landen.
Tom Boonen haalt de finish in 24 Uur van Dubai, Dries Vanthoor beste Belg met knappe plaats in top-10
Zaterdag, 15:54 Gazet v. Antwerpen

Dries Vanthoor (Audi R8 LMS) is zaterdag in de 24 Uur van Dubai, de eerste manche van de 24 Uur GT Series, op de zevende plaats geŽindigd. Onze landgenoot finishte aan de zijde van Mohammed Bin Saud Al Saud, Michael Vergers en Christopher Mies op veertien rondes van de winnende Mercedes AMG GT3 van Abdulaziz Al Faisal, Hubert Haupt, Yelmer Buurman en Gabriele Piana. Zij legden in totaal 606 rondes af.
89 auto?s gestart voor de Hankook 24H DUBAI 2018
Vrijdag, 18:24 Autosport
Onder een strakblauwe hemel, bij stralende zonneschijn en met de hoogste temperaturen tot nu toe deze week in Dubai is de 13e editie van de Hankook 24H DUBAI gestart op het Dubai Autodrome. In totaal gingen er 89 auto?s van start voor de lange-afstandsrace twee keer de klok rond op het 5,390 kilometer lange circuit. De eerste vier uur van de wedstrijd leverden een aantrekkelijke strijd op met acht wisselingen aan de leiding van de GT-klasse. Na vier uur rijdt het winnende team in Dubai van vorig jaar, Herberth Motorsport, met de Porsche 911 GT3 R (#991, Allemann/Bohn/Renauer/Renauer/Olson) aan de leiding. De actuele leider in de TCE SERIES is de CWS Ginetta G55 (#278, Hayes/Wells/May/May).


24H Dubai: QSR Racing Team pakt geen risico's tijdens kwalificatie
Donderdag, 15:24 Autosport
Vandaag werden in Dubai de kwalificaties afgewerkt voor de etmaalrace die er morgen en overmorgen verreden wordt, met aan de start natuurlijk ook de #154 BMW M235i van het QSR Racing Team.


Honda Civic Type R TCR debuteert tijdens Dubai 24 Hours
9 Januari, 12:24 Autosport
De nieuwe Honda Civic Type R TCR, gebaseerd op de recentste straatversie, komt dit weekend voor het eerst in actie tijdens de 24 Uur van Dubai, de openingsmanche van de 24H Series. Honda's nieuwe wapen voor de TCR-categorie wordt er voorgereden door RKC/TGM Motorsport, het team dat als eerste de wagen kreeg aangeleverd. Rijders met dienst zijn teambaas Ricky Coomber, geflankeerd door Tom Gannon, David Drinkwater, Umair Khan en voormalig BTCC-topper James Kaye.


24H Dubai: QSR Racing Team wil opnieuw hoog scoren
9 Januari, 11:12 Autosport
Voor het derde opeenvolgende jaar staat het QSR Racing Team van Stefaan Schoonjans aan de start van de 24 Uren van Dubai, de seizoensopener qua endurance racerij. In tegenstelling tot de eerdere plannen wordt er niet aangetreden met de nagelnieuwe Mercedes AMG GT4, maar wel met de vertrouwde BMW M235i Cup. Ook de rijders die voor QSR in actie komen zijn ondertussen quasi allemaal bekende gezichten bij het team.


3X3H Dubai: Overwinning voor Simpson Motorsport in eerste race
6 Januari, 18:06 Autosport
De Simpson Motorsport-Ginetta G57 (#6, Mike Simpson / John Corbett / Neale Muston / Jordan Sanders) heeft de eerste race van de Hankook 3X3H DUBAI 2018 gewonnen, nadat het team in de voorlaatste ronde de Graff-Ligier JS P3 (#44, Michal Broniszewski / Giacomo Piccini) inhaalde en daarmee de leiding heroverde.


24H Dubai: Twee weekeinden vol actie op Dubai Autodrome
4 Januari, 13:54 Autosport
Slechts een paar dagen na het begin van het nieuwe kalenderjaar kunnen autosportliefhebbers al uitkijken naar de eerste evenementen van het seizoen 2018, want op Dubai Autodrome gaan de CREVENTIC SERIES powered by Hankook van start. Met twee opeenvolgende evenementen tijdens de eerste twee weekeinden van het jaar 2018 heeft serie-organisator en -promotor CREVENTIC in samenwerking met het DNRT een echte ?Speedweek? op Dubai Autodrome gerealiseerd. Als eerste staan de Hankook 3x3H DUBAI voor prototypes (5-7 januari 2018) op het programma, gevolgd door de 13e editie van de Hankook 24H DUBAI, de oudste en meest prestigieuze lange-afstandsrace in het Midden-Oosten, van 11-13 januari 2018. Bij het eerste grote evenement op de internationale autosportkalender worden rijders en teams uit 42 verschillende landen aan de start verwacht.


Het 'gestolen' schilderij van de skyline van Dubai
4 Januari, 10:12 De Tijd
09:59 De skyline in Dubai is een nieuw pronkgebouw rijker: het Dubai Frame, een schilderijlijst van 150 meter hoog. De Mexicaanse architect stuurde wel zijn kat naar de opening.


QSR Racing en Tom Boonen dan toch niet met Mercedes naar 24H Dubai
31 December 2017, 06:30 Autosport
QSR Racing zal dan toch niet aantreden met een nagelnieuwe Mercedes-AMG GT4 in de 24 Hours of Dubai. De troepen van Stefaan Schoonjans namen recent hun Mercedes-AMG GT4 in ontvangst, maar dit gebeurde later dan verwacht en vanwege de Kerstperiode kunnen enkele endurance-aanpassingen niet meer worden doorgevoerd alvorens de wagen op het vliegtuig moet richting de Verenigde Arabische Emiraten.


24H Dubai: Belgisch AC Motorsport met rallycross-rijder Niti?s
31 December 2017, 00:30 Autosport
Het Belgische AC Motorsport, onder meer gekend vanuit de European Volkswagen Fun Cup zal begin volgend jaar aantreden in de 24 Hours of Dubai. Het team doet daarvoor een beroep op een Audi RS 3 LMS TCR en een pak bekende rijdersnamen. Zo zal onder meer Reiniss Niti?s, bekend als de jongste winnaar ooit uit het WK rallycross, en Vincent Radermecker in het kuipje van de Duitse bolide plaatsnemen.


Cristiano Ronaldo verkozen tot Speler van het Jaar op Globe Soccer Awards in Dubai
28 December 2017, 21:36 Gazet v. Antwerpen

De prijzenkast van Cristiano Ronaldo is weer een trofee rijker. Op de achtste editie van de Globe Soccer Awards in Dubai is de Real Madrid-ster donderdag uitgeroepen tot Speler van het Jaar. Zinťdine Zidane, coach van de Koninklijke, werd verkozen tot Coach van het Jaar.
Vlaanderen present op wereldtentoonstelling 2020 in Dubai
27 December 2017, 15:18 Skynet Belgie
Vlaanderen zal in 2020 vertegenwoordigd zijn op de wereldtentoonstelling in Dubai. De Vlaamse regering keurde de deelname goed en trekt 2,31 miljoen euro uit voor het paviljoen. Dat heeft Vlaams minister-president Geert Bourgeois bekendgemaakt. Het zal de eerste wereldtentoonstelling zijn in een Arabisch land.


Vlaanderen present op wereldtentoonstelling 2020 in Dubai
27 December 2017, 12:48 Skynet
Vlaanderen zal in 2020 vertegenwoordigd zijn op de wereldtentoonstelling in Dubai. De Vlaamse regering keurde de deelname goed en trekt 2,31 miljoen euro uit voor het paviljoen. Dat heeft Vlaams minister-president Geert Bourgeois bekendgemaakt. Het zal de eerste wereldtentoonstelling zijn in een Arabisch land.


Belg staat terecht in Dubai voor betasten negenjarig meisje
26 December 2017, 17:22 Gazet v. Antwerpen

Een 62-jarige Belg heeft zich voor een rechtbank in Dubai moeten verantwoorden omdat hij een negenjarig meisje betast heeft. De man was niet aan zijn proefstuk toe, zo bleek.
Belg staat terecht in Dubai voor betasten negenjarig meisje
26 December 2017, 17:22 Gazet v. Antwerpen

Een 62-jarige Belg heeft zich voor een rechtbank in Dubai moeten verantwoorden omdat hij een negenjarig meisje betast heeft. De man was niet aan zijn proefstuk toe, zo bleek.
Belg staat terecht in Dubai voor betasten negenjarig meisje
26 December 2017, 17:22 Gazet v. Antwerpen

Een 62-jarige Belg heeft zich voor een rechtbank in Dubai moeten verantwoorden omdat hij een negenjarig meisje betast heeft. De man was niet aan zijn proefstuk toe, zo bleek.
Belg staat terecht in Dubai voor betasten negenjarig meisje
26 December 2017, 17:22 Gazet v. Antwerpen

Een 62-jarige Belg heeft zich voor een rechtbank in Dubai moeten verantwoorden omdat hij een negenjarig meisje betast heeft. De man was niet aan zijn proefstuk toe, zo bleek.
Belg staat terecht in Dubai voor betasten negenjarig meisje
26 December 2017, 17:22 Gazet v. Antwerpen

Een 62-jarige Belg heeft zich voor een rechtbank in Dubai moeten verantwoorden omdat hij een negenjarig meisje betast heeft. De man was niet aan zijn proefstuk toe, zo bleek.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be