NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Drive


LPGA Tour - Nelly Korda wint LPGA Drive On Championship na thriller
30 Januari, 00:00 Skynet Sport
De Amerikaanse Nelly Korda heeft na een thriller voor eigen publiek het Drive On Championship golftoernooi (1,75 miljoen dollar) gewonnen, op de plaatselijke golfbaan in het Amerikaanse Bradenton, Florida.


Drive to Survive doet het beter dan Fast & Furious
14 December 2023, 00:01 AutoBlog

Drive to Survive weet een enorm publiek te trekken op Netflix. Het is lekker Amerikaans gedramatiseerd, maar daarmee ook toegankelijk voor een groter publiek. Ik heb het over Drive to Survive. En juist door die aanpak is de serie al seizoenenlang een weergaloos succes op de streamingdienst Netflix. Dat blijkt uit data van het bedrijf […]

Dit artikel Drive to Survive doet het beter dan Fast & Furious verscheen eerst op Autoblog.nl.




Verschillende Google Drive-gebruikers zeggen maanden aan bestanden kwijt te zijn
28 November 2023, 00:00 Tweakers
Verschillende Google Drive-gebruikers zijn naar eigen zeggen bestanden kwijtgeraakt die ze hebben opgeslagen op de clouddienst. Volgens de gebruikers zijn de bestanden niet handmatig verwijderd en is de prullenbak leeg.


Mercedes DRIVE PILOT krijgt certificaat
17 Juni 2023, 00:00 Autozine
Mercedes-Benz heeft van de autoriteiten van de Amerikaanse staat Californi? het certificaat voor hooggeautomatiseerd rijden (SAE-Level 3) ontvangen. Met deze belangrijke mijlpaal is Mercedes-Benz de eerste en enige autofabrikant met goedkeuring om een Level 3-systeem te introduceren in de dichtstbevolkte staat van de VS. DRIVE PILOT is op de Amerikaanse markt als optie leverbaar voor de modellen S-Klasse en EQS in modeljaar 2024. De eerste voertuigen worden naar verwachting eind 2023 aan klanten geleverd.


Drive to Survive 2023: dit kun je verwachten!
18 Februari 2023, 00:01 AutoBlog

Seizoen 2023 van Drive to Survive komt er nu echt aan. Mocht je nog en boodschappenlijstje voor het weekend moeten maken, zorg dan dat er voldoende zoutjes, nootjes en hapjes […]

Dit artikel Drive to Survive 2023: dit kun je verwachten! verscheen eerst op Autoblog.nl.




Proton brengt Drive-clouddienst uit voor iOS en Android
8 December 2022, 00:45 Tweakers
Proton brengt een Drive-app voor zijn clouddienst uit op iOS en Android via de Apple App Store en Google Play Store. Gebruikers kunnen via de app bestanden up- en downloaden en delen, beschermd door end-to-endencryptie.


Proton brengt cloudopslagdienst Drive uit
25 September 2022, 00:03 Emerce
Het privacyvriendelijke Zwitserse bedrijf Proton lanceert opslagdienst Drive. Daarmee zet het weer een stap om een serieus alternatief te bieden voor Google-diensten.


Proton brengt cloudopslag Drive officieel uit voor alle gebruikers
23 September 2022, 00:00 Tweakers
Proton brengt zijn cloudopslagdienst officieel uit voor alle gebruikers. Proton Drive is gratis beschikbaar met 1GB opslag en het bedrijf biedt meer opslagruimte via verschillende abonnementen.


Google Drive laat gebruikers bestanden knippen en plakken met sneltoetsen
30 Mei 2022, 00:09 NU.NL - Tech
Google Drive-gebruikers kunnen voortaan bestanden knippen en plakken met hun toetsenbord in de Chrome-webbrowser. Hierdoor kunnen bestanden sneller worden verplaatst naar andere locaties in Drive, meldt Google in een blog.


Nacon stelt release Test Drive Unlimited Solar Crown uit tot 2023
20 Mei 2022, 00:01 Tweakers
Game-uitgever Nacon stelt Test Drive Unlimited Solar Crown uit tot 2023. Ontwikkelaar KT Racing heeft meer tijd nodig om de racegame af te maken. Het was eerst de bedoeling dat de game dit jaar nog zou verschijnen.


Netflix komt met vijfde en zesde seizoen van Formule 1-docuserie Drive to Survive
9 Mei 2022, 00:09 NU.NL - Film
Er komt een vijfde en zesde seizoen van de Formule 1-docuserie Drive to Survive. Dat maakt de autosportklasse zojuist bekend in een verklaring.


DRIVE PILOT van Mercedes nu leverbaar
8 Mei 2022, 00:03 Autozine
Mercedes-Benz heeft details bekendgemaakt over de introductie van DRIVE PILOT in Duitsland. Het systeem dat hooggeautomatiseerd rijden mogelijk maakt (SAE-Level 3) kan vanaf 17 mei 2022 als optie worden besteld voor de S-Klasse en voor de EQS. Daarmee is Mercedes-Benz niet alleen de eerste autofabrikant met een internationaal geldige certificering voor hooggeautomatiseerd rijden, maar ook de eerste die een dergelijk systeem als optie af fabriek kan aanbieden voor seriemodellen.


Zo immens populair is Drive to Survive 4
4 April 2022, 00:02 AutoBlog

Drive to Survive 4 is bijzonder populair. En dus wordt de Formule 1 populairder. Drive to Survive is een bijzondere ervaring voor de F1-kenners. Zeker de mensen die al jaren de sport volgen, zien ineens een compleet andere kant van de F1. Eentje die voornamelijk is verzonnen. Denk aan spanningen tussen coureurs die er totaal […]

The post Zo immens populair is Drive to Survive 4 appeared first on Autoblog.nl.




Nieuw seizoen 'Drive to Survive': depict to addict
11 Maart 2022, 00:03 De Tijd
22:17 Netflix maakte een doodsaaie sport weer razend populair. Maar wat rest er voor 'Drive To Survive' nadat het voorbije formule 1-seizoen zelf spannender was dan ooit?


Vierde seizoen Drive to Survive over titeljaar Max Verstappen verschijnt 11 maart
17 Februari 2022, 01:38 NU.NL - Film
Het vierde seizoen van de Formule 1-docuserie Drive to Survive verschijnt op 11 maart, zo laat Netflix woensdag weten. Dit seizoen draait om het afgelopen jaar in de koningsklasse van de autosport, waarin Max Verstappen beslag wist te leggen op zijn eerste wereldtitel.


Google Drive waarschuwt voor phishing en ransomware
25 Januari 2022, 00:09 Techzine
Google waarschuwt vanaf nu voor phishing, malware en ransomware bij het openen van bestanden in Google Drive. Google Drive integreert met talloze apps om bestanden in de cloud te kunnen openen. Denk aan Google Docs voor .docx’s, Adobe Acrobat voor .pdf’s en Music Player voor .mp3’s. Hoewel het daadwerkelijke downloaden van een bestand al langer […]


Nintendo voegt 5 Sega Mega Drive-games toe aan Switch Online + Expansion Pack
20 December 2021, 00:00 Tweakers
Nintendo heeft vijf Sega Mega Drive-games toegevoegd aan de Nintendo Switch Online + Expansion Pack. Het zijn de eerste Sega Mega Drive-games die aan de dienst toegevoegd worden. De releases geven een indicatie van hoe vaak men nieuwe games kan verwachten.


Nintendo Switch krijgt abonnement voor spelen Nintendo 64- en Mega Drive-games
26 September 2021, 00:01 Tweakers
Nintendo Switch Online, de abonnementsdienst van Nintendo, wordt uitgebreid met Nintendo 64- en SEGA Mega Drive-games. De games zijn eind oktober te spelen. Ook brengt Nintendo N64- en Mega Drive-controllers uit voor de Switch, te koop voor Switch Online-leden.


4H Monza: Franco Colapinto zet G-Drive Racing op pole
12 Juli 2021, 00:03 Autosport
In afwezigheid van Nyck de Vries, die in New York zit wegens Formule E-verplichtingen, mocht Franco Colapinto de honneurs waarnemen in de G-Drive Racing Aurus. Met succes, want morgen mag de Argentijn samen met Roman Rusinov en Mikkel Jensen vanaf pole starten. Naast hem staat de United Autosports Oreca van Jonathan Aberdein, Philip Hanson en Tom Gamble, terwijl Team WRT vanaf de tweede startrij zal starten.

Lees meer: 4H Monza: Franco Colapinto zet G-Drive Racing op pole


Nieuwe Western Digital embedded flash drive biedt sterke leessnelheid
26 Juni 2021, 00:07 Techzine
Western Digital komt volgende maand met de iNAND MC EU551, de tweede generatie UFS 3.1 opslagoplossing voor 5G smartphones. De oplossing belooft een verbetering van 100 procent wat betreft leessnelheid en tot 40 procent bij schrijfbewerkingen. De nieuwe iNAND MC EU551 ?biedt consumenten de opslagruimte en -kwaliteit die ze nodig hebben om hun smartphones te […]





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn