NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Dreigement

2News.be / Trefwoorden / Dreigement

Unilever keert sociale media de rug toe - of maakt in ieder geval goede sier met het dreigement
Dinsdag, 22:48 Volkskrant
Dreigementen zouden als een vorm van nepnieuws kunnen worden gezien. Meestal wordt zelden de daad bij het woord gevoegd. Unilever maakte maandag mooie sier met het dreigement dat het niet meer op Facebook, YouTube en andere sociale media zal adverteren als die hun leven niet beteren. Het Brits-Nederlandse concern wil niet dat zijn merken (zoals Calvť, Dove, Knorr, Omo, Lipton) geassocieerd worden


Stakingsdreiging: "Honderd procent politiek dreigement", zegt minister Bacquelaine
24 Januari, 01:30 Skynet Economie
Minister van Pensioenen Daniel Bacquelaine (MR) meent dat er uitsluitend politieke motieven achter de stakingsdreiging van de socialistische vakbond zitten. "Hoe kan je anders verklaren dat de vakbond nu een bocht van 180 graden maakt en zich verzet tegen een hervorming, die ze sinds het begin van de legislatuur heeft geŽist?", vraagt de minister zich af.


Dreigement Timmermans overtuigt Polen niet
20 December 2017, 18:24 NOS nieuws

Polen gaat gewoon door met de hervorming van het justitiŽle apparaat, ondanks alle dreigementen van de Europese Commissie. President Duda zei op een persconferentie dat hij de wetten tekent die de hervorming mogelijk maakt.

De mededeling komt enkele uren na de aankondiging van Eurocommissaris Timmermans om artikel 7 uit het EU-verdrag in werking te stellen. Dat is de zwaarste strafmaatregel in Europees verband.

Timmermans neemt de maatregel omdat Polen wetswijzigingen doorvoert die volgens hem de democratische rechtsstaat bedreigen. De wetten regelen onder meer een grotere controle van de regeringspartij over de benoeming van rechters.

De Poolse minister Ziobro van Justitie zei direct al dat hij het besluit van Timmermans voor kennisgeving had aangenomen en dat hij de wijzigingen gewoon zou doorvoeren. Premier Morawiecki voegde daar op Twitter aan toe dat de hervorming van het justitiŽle apparaat hard nodig is.

Volgens Morawiecki is Polen net zo gehecht aan de wet als de andere EU-landen. "Ik geloof dat de Poolse soevereiniteit en het idee van een verenigd Europa kunnen worden verzoend." Op 9 januari zal hij de kwestie bespreken met voorzitter Juncker van de Europese Commissie.

Stemrecht

Het besluit van Timmermans kan uiteindelijk betekenen dat Polen zijn stemrecht in de Europese Raad verliest, maar het is maar de vraag of het zover komt. De EU-lidstaten moeten er unaniem mee instemmen, en Hongarije heeft al gezegd dat het dat niet zal doen.

"De Pools-Hongaarse vriendschap verplicht ons om ons te verzetten tegen de stap van de commissie", zegt vicepremier Semjen. Hij noemt het "onacceptabel dat Brussel druk zet op soevereine lidstaten en willekeurige straffen oplegt aan democratisch gekozen regeringen".
Organisatie Giro verwijdert 'West-Jeruzalem' na dreigement
30 November 2017, 14:36 Skynet Sport
De organisatie van de Giro omschrijft de startplaats van de komende editie niet langer als 'West-Jeruzalem', maar als 'Jeruzalem'. Dat heeft RCS Sport vandaag bekendgemaakt, daags na het dreigement van de IsraŽlische regering om de samenwerking te beŽindigen.


Giro-organisatie past naam van startplaats aan na fors dreigement van IsraŽl
30 November 2017, 14:12 Gazet v. Antwerpen

De organisatie van de Giro omschrijft de startplaats van de komende editie niet langer als ?West-Jeruzalem?, maar als ?Jeruzalem?. Dat heeft RCS Sport donderdag bekendgemaakt, daags na het dreigement van de IsraŽlische regering om de samenwerking te beŽindigen.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be