NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Donald

2News.be / Trefwoorden / Donald

Beursgang mediabedrijf gaat Donald Trump op korte termijn niet redden
Maandag, 00:00 Emerce
Trump Media & Technology Group, eigenaar van Donald Trumps sociale mediaplatform Truth Social, staat op het punt om volgende week naar de beurs te gaan na jaren van juridische en regelgevende obstakels.


Republikeinse Nikki Haley noemt rivaal Donald Trump ?instabiel en gestoord?: ?Hij wordt met de dag gemener?
21 Februari, 00:02 HLN.BE
De Republikeinse presidentskandidate Nikki Haley (52) heeft haar tegenstander Donald Trump (77) ?instabiel en gestoord? genoemd. ?Hij wordt met de dag gemener en grover?, zei Haley tijdens een campagnebijeenkomst in haar thuisstaat South Carolina.


Donald Trump vervolgt auteur van rapport over vermeende banden met Rusland
17 Oktober 2023, 00:06 Skynet Buitenland
De voormalige Amerikaanse president Donald Trump, die hengelt naar de Republikeinse nominatie voor de volgende presidentsverkiezingen, klaagt Christopher Steele en diens particuliere inlichtingenbedrijf Orbis aan op grond van de wet op de bescherming van persoonsgegevens. De 59-jarige voormalige Britse inlichtingenagent staat maandag terecht in Londen.


Rechter verbiedt Donald Trump zich publiek te uiten over betrokkenen strafzaak
17 Oktober 2023, 00:04 Skynet Buitenland
Een federale rechter heeft de voormalige Amerikaanse president Donald Trump verboden om zich publiekelijk uit te laten over aanklagers, rechtbankmedewerkers en mogelijke getuigen in een zaak tegen hem. Tegen de oud-president wordt een strafzaak voorbereidt omdat hij zou hebben geprobeerd zijn verkiezingsnederlaag van 2020 ongedaan te maken.


5 Augustus 2023, 00:05 Volkskrant
Geen drama of spektakel, wel formele doorloop van procedures: Donald Trump pleit onschuldig op alle 34 aanklachten
5 April 2023, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Alle ogen van de wereld waren dinsdagavond op New York gericht. Na een week vol speculatie is Donald Trump voorgeleid in de rechtbank in Manhattan. Hij kreeg er 34 aanklachten tegen zijn persoon voorgelezen die allen betrekking hadden op de fraudezaak rond Stormy Daniels. Zoals verwacht pleitte Trump over de hele lijn onschuldig.




Dochter Obama schrijft mee aan nieuwe serie Swarm van Donald Glover
23 Maart 2023, 00:07 NU.NL - Film
Malia Obama, de dochter van de voormalige Amerikaanse president Barack Obama, is een van de schrijvers van de nieuwe Amazon Prime Video-serie Swarm. De 24-jarige Obama heeft aan alle zeven afleveringen meegewerkt.


Donald Trump wordt ook weer tot YouTube toegelaten
20 Maart 2023, 00:00 Tweakers
Donald Trump mag weer op YouTube. Dat maakte het Google-dochterbedrijf op vrijdag bekend. De voormalig president verloor zijn toegang tot het platform na de bestorming van het Amerikaanse Capitool op 6 januari 2021.


Instagram- en Facebook-account van Donald Trump zijn weer in de lucht
12 Februari 2023, 00:06 NU.NL - Economie
Donald Trump heeft weer toegang gekregen tot zijn Instagram- en Facebook-account. Twee weken eerder kondigde Meta, het moederbedrijf van de twee sociale media, al aan dat de voormalige Amerikaanse president zijn accounts weer mag gaan gebruiken.


Donald Trump krijgt weer toegang tot zijn accounts op Facebook en Instagram
31 Januari 2023, 00:11 NU.NL - Tech
Donald Trump krijgt weer toegang tot zijn Facebook- en Instagram-accounts. Dat heeft Meta, het moederbedrijf van de twee sociale media, woensdag bekendgemaakt. De voormalige Amerikaanse president kan zijn accounts binnen enkele weken weer gebruiken. Hij moet zich dan wel aan de gebruiksvoorwaarden houden.


27 December 2022, 00:07 Volkskrant
24 November 2022, 00:09 Volkskrant
Onderzoekscommissie naar bestorming Capitool stemt unaniem om Donald Trump te dagvaarden: ?Hij leidde poging om Amerikaanse democratie omver te werpen?
14 Oktober 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

De onderzoekscommissie naar de aanval op het Capitool heeft donderdagavond beslist om Donald Trump te dagvaarden. Dat gebeurde na een unanieme stemming. ?We hebben er geen twijfel over laten bestaan dat Trump een poging leidde om de Amerikaanse democratie omver te werpen?, aldus commissievoorzitter Bennie Thompson.




Donald Trump haalt uit naar prins Harry: ?Hij ligt zwaar onder de sloef?
28 April 2022, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Tijdens een interview met Brits journalist Piers Morgan eerder deze maand heeft Donald Trump zijn mening gezegd over prins Harry. De voormalige president van de Verenigde Staten heeft het niet zo voor de man en diens vrouw, Meghan Markle. ?Hij is een zware schande voor zijn land?, klinkt het onder andere. ?En die twee zullen zeker uit elkaar gaan.?




Ondanks overname door Elon Musk keert Donald Trump niet terug naar Twitter
26 April 2022, 00:02 HLN.BE
Voormalig president Donald Trump houdt de eer aan zichzelf en zal niet eens vragen om terug toegang te krijgen tot z'n Twitter-account. Dat schrijft Fox News nu Tesla-topman Elon Musk het sociaal netwerk heeft opgekocht voor 44 miljard dollar.


Ivanka Trump, dochter van Donald Trump, getuigt voor onderzoekscommissie over bestorming Capitool
6 April 2022, 00:02 HLN.BE
Ivanka Trump, de dochter van de voormalige Amerikaanse president Donald Trump en destijds een belangrijk adviseur van het Witte Huis, zal getuigen voor de commissie van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden over de bestorming van het Capitool. Dat meldt de Amerikaanse omroep ?NBC?. De commissie heeft de hoorzitting van Ivanka Trump nog niet bevestigd.


Donald Trump klaagt Hillary Clinton aan over presidentsverkiezingen 2016
25 Maart 2022, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Donald Trump heeft donderdag zijn rivaal in de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2016, Hillary Clinton, en verschillende andere Democraten aangeklaagd, omdat ze zouden hebben geprobeerd die verkiezingen te manipuleren door zijn campagne aan Rusland te koppelen. Dat schrijven Bloomberg en andere Amerikaanse media.




Sociaal netwerk van Donald Trump is uitgebracht in App Store
22 Februari 2022, 00:08 NU.NL - Tech
Truth Social, het nieuwe sociale netwerk van Donald Trump, is uitgebracht in de App Store van Apple. Het is een alternatief voor Twitter, waar de Amerikaanse oud-president sinds een jaar niet meer welkom is.


Speculaties over introductiedatum Twitter-alternatief van Donald Trump
22 Februari 2022, 00:08 NU.NL - Tech
Amerikaanse media speculeren over wanneer het nieuwe sociale netwerk Truth Social van de Amerikaanse oud-president Donald Trump in de App Store van Apple wordt uitgebracht. Volgens Reuters zou een topman van het netwerk hebben gemeld dat het netwerk maandag 21 februari van start gaat.


Rechter verplicht Donald Trump en twee kinderen te getuigen over mogelijke fraude
18 Februari 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

De voormalige Amerikaanse president Donald Trump en zijn kinderen Ivanka en Donald Jr. moeten getuigen in het burgerlijke onderzoek naar hun zakelijke praktijken. Dat heeft een rechter donderdag beslist.







Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn