NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Dollar

2News.be / Trefwoorden / Dollar

Hoe 230 miljoen dollar uit het Kremlin verdween en via de Trump-clan naar Nederland leidt
Vandaag, 02:24 Volkskrant
Russische ambtenaren stelen in 2007 230 miljoen dollar uit de staatskas. Ze gebruiken bedrijven van Bill Browder als dekmantel. Wat volgt, is een steekspel met rollen voor het Kremlin, de Trump-clan en Nederland. Het is een klein, koperen naamplaatje, naast de deur van zo'n statig pand aan de Herengracht in Amsterdam. AFI Europe staat erop, tussen de bordjes van de andere bedrijven die er zitten.


20 miljoen dollar om hotels online te monitoren
Gisteren, 16:48 De Tijd
16:09 OTA Insight, de Londense start-up met Vlaamse roots, haalt 20 miljoen dollar op. Het levert via big data inzichten aan hoteliers over hun prestaties online.


Zesjarige verdient op één jaar tijd 11 miljoen dollar met 'speelgoedrecensies'
Dinsdag, 18:18 Skynet
YouTube-miljonairs zijn al lang geen nieuw fenomeen meer, maar op de jaarlijke lijst van best verdienende YouTube-sterren van het Amerikaanse zakentijdschrift Forbes prijkt dit jaar wel een heel opvallende naam: Ryan ToysReview. Opvallender dan zijn naam is Ryans leeftijd: de jongen is amper zes jaar oud.


Cryptobedrijf Dirk Scheringa haalt met ICO 10,2 miljoen dollar op
Maandag, 20:49 Emerce
HeadStart, het bedrijf met als boegbeeld oud-bankier Dirk Scheringa, heeft tijdens een Initial Coin Offering in het weekend 10,2 miljoen dollar opgehaald.


Apple koopt muziekherkenner Shazam voor 340 miljoen euro
Maandag, 20:30 NOS nieuws

Apple heeft muziekherkenningsdienst Shazam gekocht. De iPhone-maker legt 340 miljoen euro neer voor het bedrijf, dat in 1999 is opgericht. Naast muziek herkent de app van Shazam ook films, tv-series en reclames.

Waar Apple Shazam precies voor gaat gebruiken is nog niet bekend. Maar het ligt voor de hand dat de dienst nauw zal gaan samenwerken met Apple Music. Het bedrijf was daarnaast bezig met augmented reality, een ontwikkeling die ook Apples aandacht heeft.

De kans bestaat ook dat Apple er uiteindelijk voor kiest om met Shazam als losse app te stoppen.

Populair dankzij apps

Shazam bestaat al bijna 20 jaar, maar werd pas echt populair dankzij de groeiende interesse in apps rond 2008 en 2009. Het bedrijf heeft naar eigen zeggen tegenwoordig honderden miljoenen gebruikers.

De muziekherkenningsdienst worstelde de laatste tijd met het vinden van een goed verdienmodel. Volgens techsite The Verge had het bedrijf vorig jaar een omzet van slechts 54 miljoen dollar. Het bedrijf was volgens investeerders ooit 1 miljard dollar waard. Van die waarde is dus flink wat verdwenen.

Apple neemt met regelmaat bedrijven over, maar die zijn vaak kleiner en minder bekend. In 2014 kocht het Beats Electronics voor 3 miljard dollar. Dat is en blijft de grootste overname uit de geschiedenis van Apple.
Bulgarije 3,3 miljard dollar rijker door in beslag genomen bitcoins
Maandag, 10:42 Emerce
Bulgarije is op papier 3,3 miljard dollar rijker dankzij in beslag genomen bitcoins. Dat heeft nieuwssite CoinDesk berekend.


OM wil dat cokedealer 64 miljoen euro terugbetaalt
Maandag, 19:13 NOS nieuws

Het Openbaar Ministerie wil dat een veroordeelde drugshandelaar zo'n 64 miljoen euro terugbetaalt aan de Staat. De 48-jarige man verdiende dat geld met de smokkel van duizenden kilo's cocaïne, die hij per vliegtuig van Brazilië via Frankfurt naar Rotterdam liet komen.

Hij liet de drugs verpakken in blikjes waar normaal brandbare gel in wordt gestopt voor warmhoudschalen en fonduesets. De man had twee handlangers. Ze pleegden ook valsheid in geschrifte. Zo was de vracht op papier bestemd voor een bedrijf in Polen, maar de werkelijke bestemming bleek een fictief bedrijf in Rotterdam.

In totaal verdienden de drie volgens berekeningen van justitie zo'n 192 miljoen euro. Omdat de man samen met twee anderen handelde, wil het OM een derde van het totaalbedrag afpakken, om precies te zijn 64.024.681 euro.

De drugshandelaar werd in 2011 veroordeeld tot een gevangenisstraf van 6 jaar cel voor de smokkel van ruim 1200 kilo cocaïne. Het hoger beroep loopt nog.
Internationale wapenverkoop goed voor 375 miljard dollar in 2016

De omzet van militair materieel en diensten van de 100 grootste wapengroepen in 2016 is tot bijna 375 miljard dollar (318 miljard euro) gestegen in 2016. Dat is 1,9 procent meer dan het jaar ervoor, of de eerste stijging in 5 jaar, meldt het Stockholm International Peace Research Institute (SIPRI).
Bitcoin debuteert op mondiale beurs aan 15.000 dollar
Maandag, 02:54 Skynet
De bitcoin, de controversiële virtuele munt, heeft zondag zijn vuurdoop beleefd op een mondiale beurs, waar het verhandeld werd aan 15.000 dollar.


Deze brute LM002 leverde bijna een half miljoen op
Zaterdag, 09:24 AutoBlog
The Beast. Zou door de komst van de Urus zijn verre voorvader meer waard gaan worden? De tijd zal het leren. Feit is dat de LM002 nu al de nodige pegels oplevert. Zeker in een wat zeldzamere uitvoering. Zo werd een US-Spec Lamborghini LM002 geveild door RM Sotheby’s in New York. De opbrengst was niet […]


?Apple koopt Shazam voor 400 miljoen dollar?
Zaterdag, 06:24 Emerce
Apple gaat maandag de overname van het Britse Shazam aankondigen. Dat melden diverse bronnen aan TechCrunch. Er zou 400 miljoen dollar voor op tafel worden gelegd.


Geen geschiedenis als kunstverzamelaar, maar wel 450,3 miljoen dollar neertellen voor een Da Vinci
Vrijdag, 02:18 Volkskrant
Onmiddellijk nadat Salvator Mundi van Leonardo da Vinci was verkocht voor de onvoorstelbare som van 450,3 miljoen dollar (382 miljoen euro, inclusief provisie voor veilinghuis Christie's), was het gespeculeer begonnen. Want welke kunstverzamelaar heeft zoveel geld over voor een zwaar gerestaureerd schilderij, ook al zijn veel kenners het er over eens dat de Italiaanse kunstenaar en wetenschapper e


Bitcoin stijgt voor het eerst boven 12.000 dollar

De koers van de bitcoin is woensdag voor het eerst tot boven de 12.000 dollar gestegen. De waarde van de digitale munt steeg op het handelsplatform Bitstamp naar 12.345 dollar. De aankondiging van de spoedige invoering van bitcoin-futures, heeft de cryptomunt nog meer wind in de zeilen gegeven.
Nestlé koopt producent voedingssupplementen voor 2,3 miljard dollar
5 December, 21:30 De Tijd
21:20 De Zwitserse voedingsgigant Nestlé, waar de Belg Paul Bulcke vorig jaar het CEO-schap verruilde voor de voorzitterszetel, koopt de Canadese producent van voedingssupplementen Atrium.


Disney verkocht dit jaar al 5 miljard dollar aan filmtickets
1 December, 18:42 Skynet
Disney heeft voor 2017 wereldwijd de kaap van 5 miljard dollar aan verkochte filmkaartjes gerond. Het is het derde jaar op rij dat het bedrijf dit duizelingwekkende cijfer haalt. Geen enkele andere studio was daar tot nu toe in geslaagd, zo bericht entertainmentmagazine Variety vandaag.


100 miljoen dollar extra voor Alexa Fund
1 December, 12:42 Emerce
Alexa Fund, het fonds dat geld beschikbaar stelt voor de ontwikkeling van oplossingen voor de intelligente assistent Alexa van Amazon, krijgt nog eens 100 miljoen dollar extra.


Gamemarkt naar 116 miljard dollar in 2017
30 November, 13:18 Emerce
De gamemarkt is dit jaar met ruim 10 procent gegroeid en eindigt met 116 miljard dollar in omzet, dat is 7.1 miljard meer dan marktvorser Newzoo aanvankelijk had begroot.


Bitcoin stopt niet bij 10.000 dollar
29 November, 10:36 Gazet v. Antwerpen

De recordkoers van de digitale of virtuele munt Bitcoin is niet gestopt bij de grens van 10.000 dollar. Woensdagochtend werd de bitcoin verhandeld voor bijna 11.000 dollar, een nieuw record.
Saudische prins vrij nadat hij 1 miljard heeft betaald
29 November, 02:12 Volkskrant
De Saudische prins Miteb bin Abdullah is vrijgelaten nadat hij tot een 'acceptabele schikking' was gekomen met de autoriteiten om een bedrag van meer dan één miljard dollar (840 miljoen euro) te betalen. Prins Miteb was een van de tientallen prinsen en bewindsmannen die begon november werden gearresteerd op verdenking van corruptie. Volgens een regeringsmedewerker zou Miteb dat hebben bekend. Drie


Bitcoinprijs bereikt tienduizend dollar
28 November, 20:12 Tweakers
De koers van cryptovaluta Bitcoin heeft dinsdag het prijsniveau van 10.000 dollar bereikt. Exchange CEX was de eerste die een prijs van boven 10.000 dollar noteerde voor 1 bitcoin. Het prijsniveau, wat omgerekend neerkomt op ongeveer 8500 euro, is een record.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be