NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesDirectie

2News.be / Trefwoorden / Directie

DDB & Tribal Amsterdam vernieuwt directie
Gisteren, 08:30 Emerce
Bij DDB & Tribal Amsterdam maakt de commerciŽle directie Ivo Roefs en Alistair Beattie vanaf 1 augustus 2018 plaats voor twee nieuwe directeuren. De wissel komt na wat Roefs 'een geslaagde integratie'.


Directie en ACV hebben akkoord over herstructurering De Lijn

De directie van De Lijn en de christelijke vakbond ACV Openbare Diensten hebben een akkoord bereikt over de reorganisatie bij de openbaarvervoermaatschappij. Dat meldt De Lijn dinsdagavond in een persbericht. De andere bonden weigerden rond de tafel te gaan, en werden daarom gepasseerd. Een akkoord met ACV is voldoende om een bedrijfs-cao af te sluiten.
'Deal VS en China dwingt ZTE tot vervangen management en directie'
Dinsdag, 08:30 Tweakers
De overheden van de VS en China zouden bezig zijn met het maken van een deal. Daarbij zouden de VS het importverbod opheffen, terwijl China het management en de directie van ZTE zou vervangen. Mogelijk moet ZTE ook hoge boetes betalen.


Directie en tweeduizend leerlingen blij met begin van bouwproject voor muziek- en tekenacademie
19 Mei, 03:36 Gazet v. Antwerpen

Het bouwproject van de Heistse muziek- en tekenacademie begint nu echt. Er komt zo?n 2.600 vierkante meter ruimte extra bij, goed voor een investering van zo?n 6 miljoen euro. De verkeerssituatie onder aan de berg verandert tijdens de werkzaamheden ingrijpend.
Directie De Lijn betreurt actie
17 Mei, 08:42 Skynet
De dienstverlening van De Lijn is verstoord door de eerste dag van een vierdaagse staking van de socialistische en liberale vakbond. De hinder is het grootst op een aantal stadsnetten. De directie laat weten dat ze de actie betreurt.


SETCa-BBTK: Carrefour-directie weigert af te zien van naakte ontslagen
17 Mei, 03:24 Skynet Belgie
De directie van Carrefour BelgiŽ en de vakbonden hebben tot woensdagavond laat vergaderd over het herstructureringsplan dat in januari werd aangekondigd. "De vergadering was lang en lastig", zei Myriam Delmťe, vicevoorzitster van SETCa-BBTK. Volgens de socialistische vakbond tekent zich een knelpunt af: de directie weigert af te zien van naakte ontslagen.


Directie Brussels Airlines hoopt dat "substantieel voorstel" bonden kan overtuigen
17 Mei, 00:18 Skynet Economie
De directie en vakbonden van Brussels Airlines zijn vandaag rond 10.00 uur opnieuw rond de tafel gaan zitten om een uitweg te zoeken uit het sociaal conflict bij de piloten van de luchtvaartmaatschappij. Zij staken vandaag voor de tweede keer deze week. Net als maandag is drie kwart van de vluchten geannuleerd, 25.000 passagiers zijn getroffen.


Onderhandelingen Brussels Airlines slepen zich voort
17 Mei, 00:36 De Tijd
23:57 Ook na meer dan 12 uur vergaderen is er nog geen witte rook te zien op de hoofdzetel van Brussels Airlines.


Directie Axalta na gesprekken met vakbonden: ?Er wordt progressie gemaakt?
15 Mei, 16:48 Gazet v. Antwerpen

Er wordt lichte vooruitgang geboekt in de impasse tussen Axalta, dat binnenkort sluit, en de vakbonden. De directie van het chemiebedrijf liet de bonden maandagavond weten dat het bereid is te praten over een sociaal plan.
Staking piloten Brussels Airlines - Verzoeningsoverleg tussen piloten en directie verloopt moeizaam
15 Mei, 00:18 Skynet Economie
De verzoeningsvergadering tussen piloten en directie maandag bij Brussels Arlines verloopt moeizaam en is sinds de middag gepauzeerd tot 15.00 uur. Dat hebben enkele piloten betrokken in het overleg omstreeks 12.15 uur gezegd aan hun stakende collega's die postgevat hebben voor het gebouw van de luchtvaartmaatschappij. De directie heeft een nieuw voorstel gedaan aan de piloten, maar over de inhoud willen die nog niets kwijt. De tweede stakingsdag op woensdag vindt hoe dan ook plaats.


Piloten en directie Brussels Airlines zonder akkoord uit elkaar: woensdag nieuwe verzoeningspoging
14 Mei, 20:24 Gazet v. Antwerpen

Directie en vakbonden van Brussels Airlines zijn maandagavond zonder akkoord uit elkaar gegaan. De verzoeningspoging wordt woensdag voortgezet, tijdens de tweede stakingsdag.
Pilotenstaking Brussels Airlines: ook tickets van andere maatschappijen worden terugbetaald

Passagiers die door de pilotenstaking bij Brussels Airlines, een kaartje moeten boeken bij een andere maatschappij, zullen ook dat ticket terugbetaald krijgen omdat Brussels Airlines geen alternatief kan bieden. Dat heeft VTM Nieuws vernomen op een persconferentie.
Ruim 270 banen bedreigd bij Axalta - "Teleurstellend gesprek met de directie"
9 Mei, 23:00 Skynet
De vakbonden en de directie van coatingbedrijf Axalta in Mechelen hebben woensdag opnieuw samengezeten. Teleurstellend, vindt Danny Absillis. Voorlopig wordt er nog niet opnieuw gewerkt, klinkt het. Maandag vindt weer overleg plaats.


Directie onderhandelt alleen met ACV: "staking vanaf 17 mei haast onvermijdelijk"
9 Mei, 17:00 Skynet
Het ziet er sterk naar uit dat er vanaf 17 mei acties zullen zijn bij openbaarvervoermaatschappij De Lijn. Dat zegt de liberale vakbond, nadat was bekend geraakt dat de directie alleen met de christelijke vakbond gaat onderhandelen over de nieuwe structuur.


Directie De Lijn onderhandelt voort met ACV, zonder andere bonden
9 Mei, 14:06 Skynet Belgie
De directie van openbaarvervoermaatschappij De Lijn gaat alleen met de christelijke vakbond onderhandelen over de nieuwe structuur. De andere bonden weigerden opnieuw rond de tafel te gaan, en worden daarom gepasseerd. Dat werd vernomen bij bonden en directie.


Directie Xerox moet weg. Of nee, toch niet
4 Mei, 12:30 De Tijd
12:10 Even leek het erop dat de top van Xerox moest opkrassen na een geschil met belangrijke investeerders, maar nu mag ze alsnog aanblijven.


Vakbondsoverleg met directie Bpost draait uit op sisser: ?Voor voldongen feit geplaatst?
3 Mei, 13:06 Gazet v. Antwerpen

Een deel van de vakbonden bij Bpost, met name het socialistische ACOD en liberale VSOA, hebben donderdagochtend de onderhandelingstafel verlaten. ?We hadden het gevoel voor voldongen feiten te worden geplaatst?, zegt VSOA-vakbondsman Marc De Mulder.
Gerucht: directie Cambridge Analytica werkt aan 'doorstart' onder andere naam
3 Mei, 09:36 Tweakers
De mensen achter Cambridge Analytica gaan mogelijk verder onder een andere naam. Directieleden van het Britse databedrijf hebben vorig jaar Emerdata opgericht, een bedrijf dat mogelijk de activiteiten van Cambridge Analytica doorzet.


Meerderheid directie Xerox gaat weg en deal met Fujifilm gaat mogelijk niet door
2 Mei, 18:36 Tweakers
De directeur van Xerox en zes leden van de directie gaan weg, nadat een rechter had besloten dat de deal tijdelijk niet door mocht gaan. Een nieuwe directie gaat kijken of Xerox nog steeds op wil gaan in een joint-venture met Fujifilm.


Wijzigingen bij directie OOHA Media
1 Mei, 11:36 Emerce
Bij OOHA Media, naar eigen zeggen 'innovatieve partner in digitale snelwegreclame', wordt de directie versmald tot Kim van den Broek (algemeen directeur) en Erik-jan van den Berg (commercieel directeur). De oprichters trekken zich terug.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be