NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Directie

2News.be / Trefwoorden / Directie

Staking Brussels Airlines gaat niet door na akkoord met directie
Dinsdag, 00:03 NU.NL - Economie
De staking van piloten bij Brussels Airlines is van de baan omdat een akkoord is bereikt met de directie. Dat meldt de luchtvaartmaatschappij.


Pilotenstaking bij Brussels Airlines uitgesteld na overleg met directie
20 Maart, 00:00 HLN.BE
De piloten van luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines zullen dan toch niet staken van 23 tot 27 maart. De staking wordt uitgesteld, zo hebben de vakbonden dinsdag aangekondigd na overleg met de directie.


Akkoord gesloten tussen directie en vakbonden bij De Lijn in Vlaams-Brabant
22 Januari, 00:05 Skynet Economie
Er is een akkoord gesloten tussen de directie en vakbonden bij openbaarvervoersmaatschappij De Lijn in Vlaams-Brabant. Dat meldt vakbond ACOD vrijdagavond. De staking wordt stopgezet, alle bussen rijden vanaf morgen/zaterdag normaal gezien weer normaal.


21 December 2023, 00:05 Skynet Economie
Personeel Kempense kringwinkels botst met directie
21 December 2023, 00:05 Skynet Economie
Een veertigtal personeelsleden van de kringwinkels in Turnhout, Retie en Meer heeft sinds vorige week het werk neergelegd. Vooral het ontslag van een directielid zorgde voor een aanvaring met de directie. Er is dinsdagavond verder sociaal overleg gepland.


"Witte rook, maar moeilijk overleg" tussen directie en vakbonden AB InBev
25 November 2023, 00:01 HLN.BE
De vakbonden en de directie van AB InBev hebben een akkoord bereikt over de loons- en arbeidsvoorwaarden. Dat melden vakbonden ABVV en ACV vrijdagavond. De maximale koopkrachtpremie van 750 euro is goedgekeurd, maar de vakbonden blijven ?met een dubbel gevoel? zitten na een ?stroef en moeilijk? overleg.


Sluiting Sappi Lanaken - Directie wil papierfabriek Sappi in Lanaken nog dit jaar sluiten
23 November 2023, 00:04 Skynet Economie
De directie van de papierfabriek Sappi in Lanaken heeft aan de vakbonden meegedeeld dat ze nog dit jaar de fabriek wil sluiten. Ook wil de directie het bedrijf nog twee jaar bedrijfsklaar houden voor een eventuele heropstart.


Directie Brussels Airlines hoopt acties nog te vermijden
23 November 2023, 00:04 Skynet Economie
De directie van Brussels Airlines hoopt de aangekondigde vakbondsacties bij de luchtvaartmaatschappij nog te vermijden. "Het management blijft hoopvol en vastberaden om oplossingen te vinden", staat in een schriftelijke reactie.


Ajax laat aandeelhouders niet oordelen over directie en raad van commissarissen
9 November 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Op de algemene vergadering van aandeelhouders van Ajax wordt niet geoordeeld over het functioneren van de directie en de raad van commissarissen. De Amsterdamse club laat weten dat die onderwerpen van de agenda zijn gehaald.


VRT-directie doet bonden concrete voorstellen tijdens "constructief" gesprek
6 Mei 2023, 00:03 Skynet Economie
Het overleg dat de CEO van de VRT, Frederik Delaplace, donderdagnamiddag had met de vakbonden bij de Vlaamse openbare omroep, is "zeer constructief" verlopen. Dat is na afloop vernomen aan vakbondszijde. De directie heeft een aantal concrete voorstellen gedaan, klinkt het.


Delhaize - Zaterdag nieuwe verzoeningspoging tussen directie en vakbonden Delhaize
22 April 2023, 00:04 Skynet Economie
Zaterdag vindt een nieuwe verzoeningspoging plaats bij Delhaize. Dat berichtte RTBF en het wordt bevestigd in kringen van het bedrijf. De vergadering start in de namiddag.


Directie van RTBF is vertrouwen van journalisten verloren
10 Maart 2023, 00:13 Gazet v. Antwerpen

De redactieraad van de RTBF heeft haar vertrouwen in het management van de Franstalige publieke omroep verloren. Dat bleek woensdag uit een stemming. De algemene vergadering, uitgebreid met alle nieuwsberoepen, heeft zich unaniem (met vier onthoudingen) uitgesproken over ?de noodzaak om onmiddellijk een procedure op te starten om een audit van de werking van RTBF uit te voeren?. Dat meldt de redactieraad in een brief aan de directie.




Vakbonden Aviapartner blijven praten met directie en plannen voorlopig geen acties
23 Februari 2023, 00:05 Skynet
De vakbonden bij Aviapartner blijven "on speaking terms" met de directie, klinkt het vandaag na afloop van een ontmoeting met de directie. Er wordt voort onderhandeld, voorlopig komen er geen nieuwe acties of een stakingsaanzegging, bevestigen verschillende vakbondsbronnen.


Gesprekken tussen directie en vakbonden Ryanair in alle discretie voortgezet
6 Februari 2023, 00:54 Skynet Economie
De gesprekken tussen directie en vakbonden van de Ierse luchtvaartmaatschappij Ryanair worden in alle discretie voortgezet. Dat zegt de christelijke vakbond CNE vandaag. Verschillende dossiers zijn met elkaar verweven, wat zorgt voor lange en complexe besprekingen.


Personeel geeft Ryanair-directie ultimatum
8 Januari 2023, 02:20 Skynet Economie
De directie van Ryanair krijgt tot eind januari de tijd om met een bevredigend voorstel te komen om de sociale onrust bij de luchtvaartmaatschappij op te lossen. Dat heeft het personeel vandaag beslist tijdens een algemene vergadering in Charleroi. Tot die tijd worden de stakingen opgeschort, maar als een oplossing uitblijft wil het personeel daarna twee dagen per maand het werk neerleggen.


Directie en vakbonden Waalse steengroeven bereiken akkoord
6 September 2022, 00:00 HLN.BE
De directie en de vakbondsvertegenwoordigers van granulatenproducent Sagrex hebben in de nacht van maandag op dinsdag een akkoord bereikt. Het akkoord komt er nadat er acht dagen gestaakt werd in de Waalse steengroeves uit onvrede over het uitblijven van een vergoeding voor de hoge brandstofprijzen.


Directie Centric stapt op na conflict met eigenaar Sanderink; UPDATE
9 Juni 2022, 00:08 Techzine
De CEO, CFO en COO van ICT-dienstverlener Centric zijn opgestapt door een conflict met eigenaar Gerard Sanderink. Het bestuur heeft geconstateerd dat er een vertrouwenscrisis is met de eigenaar vanwege een langslepende juridische affaire, schrijft het Financieele Dagblad. Het rommelt al jaren rondom Sanderink en zijn ICT-bedrijf Centric. Sanderink betrok het bedrijf in een juridische […]


Donderwolken boven Antwerps Toneelhuis: directie zet stap opzij na negatief subsidieadvies
17 Mei 2022, 00:01 HLN.BE
Het loopt allesbehalve lekker in het Toneelhuis. Het bekende Antwerpse stadstheater dreigt niet alleen zijn subsidies te verliezen na een negatief advies. Nu zet ook de nieuwe directie een stap opzij. Wegens ziekte, luidt het officieel. Opvallend: de artiesten nemen nu tijdelijk het roer over. ?Niet alleen onze artistieke werking maar ook de jobs van 70 vaste en minstens evenveel tijdelijke medewerkers zijn in gevaar?, aldus acteur Tom Dewispelaere maandagavond op een persconferentie in de Bourlaschouwburg.


Directie Logistics in Nijvel sluit fase 1 van procedure-Renault
8 Mei 2022, 00:07 Skynet Economie
Bij Logistics Nivelles in Nijvel, een distributiecentrum dat instaat voor de bevoorrading van de Carrefour-winkels, heeft de directie besloten om de informatie- en raadplegingsfase in het kader van de procedure-Renault af te sluiten.


Salmonella bij Ferrero - Directie en vakbonden bereiken akkoord over loonbehoud tot begin mei
17 April 2022, 00:07 Skynet Economie
De directie van Ferrero in Aarlen heeft een akkoord bereikt met de vakbonden over een loonbehoud tot 8 mei. De arbeiders onder contract behouden hun loon zonder dat ze toevlucht moeten zoeken tot tijdelijke werkloosheid. Dat hebben de directie en de vakbonden van de Italiaanse groep dinsdagavond bekendgemaakt.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn