NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Dient


NU+ | Nieuw tijdperk dient zich aan in tennis, maar oude koningen zijn er nog
30 Januari, 00:04 NU.NL - Sport
Jannik Sinner behaalde zondag in Melbourne zijn eerste Grand Slam-titel en steeds nadrukkelijker lijkt het mannentennis afscheid te nemen van een roemruchte generatie. Maar grootheden als Novak Djokovic en Rafael Nadal laten zich niet zomaar verjagen. Een analyse.


Champions League - Groep H - vierde speeldag - technische fiche: Porto - Antwerp
8 November 2023, 00:02 Skynet
De technische fiche van het dinsdagavond gespeelde duel tussen Porto en Antwerp, op de vierde speeldag in groep H van de Champions League.


Osaro wint in Ahoy en dient zich naast Plazibat aan als uitdager van Verhoeven
30 April 2023, 00:06 NU.NL - Sport
Rico Verhoeven krijgt na zijn herstel een titelgevecht tegen Tariq Osaro of Antonio Plazibat. Osaro won zaterdag tijdens GLORY 85 het viermanstoernooi en kwalificeerde zich voor een gevecht met Plazibat. Bij dat gevecht staat de interim-titel op het spel.


ACOD dient stakingsaanzegging in voor gevangenis Hasselt
11 Maart 2023, 00:28 Skynet
Na de grootschalige sweeping in de gevangenis van Hasselt waarbij dinsdagavond onder meer drugs, verboden wapens en gsm-toestellen werden aangetroffen, kondigt de socialistische vakbond ACOD aan dat het een stakingsaanzegging heeft ingediend. De vakbond geeft aan dat de signalen vanop de werkvloer door de directie telkens werden genegeerd en dat er bij het personeel een gevoel van onveiligheid heerst.


Topduel tussen Gent en Maaseik dient zich aan in Lotto Volley League
15 Januari 2023, 00:01 Skynet Sport
Op de elfde speeldag van de Lotto Volley League worden we getrakteerd op een mooie affiche met de wedstrijd tussen Gent en Maaseik, respectievelijk derde en tweede in het klassement. Zij openen de debatten zaterdag om 20u30 om uit te maken wie de sterke leider Roeselare naar de kroon zal proberen te steken.


WK 2022 - VTM-journalist dient klacht in na klap tijdens live verslag over rellen
28 November 2022, 00:01 Skynet Sport
Een journalist van VTM is zondagavond belaagd toen hij naar aanleiding van de WK-rellen live verslag uitbracht van de situatie aan de Turnhoutsebaan in Borgerhout. Er wordt een klacht ingediend, zo meldt Het Laatste Nieuws.


ATP Finals - Taylor Fritz dient Nadal nederlaag toe
14 November 2022, 00:00 Skynet Sport
Rafael Nadal (ATP-2) heeft zondag in Turijn in zijn eerste groepswedstrijd op de ATP Finals een nederlaag moeten incaseren tegen de Amerikaan Tayor Fritz (ATP-9). Die zette de Spaanse veteraan in 1 uur en 37 minuten met 7-6 (7/3) en 6-1 opzij.


Coalitie van cloudproviders dient klacht in tegen Microsoft
10 November 2022, 00:07 Techzine
CISPE neemt het op tegen Microsoft. Volgens de coalitie misbruikt de techgigant zijn dominante positie om de Europese cloudmarkt te manipuleren. Cloud Infrastructure Service Providers in Europe (CISPE) heeft een formele concurrentieklacht tegen Microsoft ingediend bij het GD Comp, een toezichthouder binnen de Europese Commissie. CISPE zegt met de klacht “ernstige, onopgeloste problemen” aan te […]


ACOD dient stakingsaanzegging in voor politie op 9 november
24 Oktober 2022, 00:04 Skynet Economie
De socialistische vakbond ACOD-CGSP heeft een stakingsaanzegging ingediend bij de politiediensten voor 9 november. Dat heeft de vakbond zaterdag gemeld in een persbericht. De onderhandelingen over de loonsverhoging voor de politie zijn volgens de vakbond "een mislukking van minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden".


Privacyorganisatie dient klacht in tegen Google vanwege advertenties via Gmail
29 Augustus 2022, 00:07 NU.NL - Tech
De Oostenrijkse privacyorganisatie NOYB heeft een klacht ingediend tegen Google. De techgigant zou met advertenties in de inbox van Gmail de Europese wet hebben overtreden.


GAIA dient strafklacht in tegen hondenkennel Felicanis: ?Schandalige website is druppel die emmer doet overlopen?
18 Augustus 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Dierenrechtenorganisatie GAIA dient een strafklacht in tegen honden- en kattenhandelaar Hoeve Hoogland voor de kennel Felicanis in Kasterlee. Volgens GAIA maakt de kennel zich schuldig aan verkoop van zieke dieren en aan schandelijke misleiding.




Beroep van rechtszaak Apple tegen Epic Games dient op 21 oktober
12 Augustus 2022, 00:00 Tweakers
Het beroep in de rechtszaak tussen Apple en Epic Games van vorig jaar dient op 21 oktober, zo zegt FOSS Patents. Beide bedrijven gingen in beroep tegen de uitspraak en mogen op die dag hun zaak gaan bepleiten.


Antispieksoftware herkent zwarte VU-studente niet, daarom dient ze klacht in
18 Juli 2022, 00:10 NU.NL - Tech
Een zwarte studente van de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) dient een klacht in bij het College voor de Rechten van de Mens (pdf). Wanneer ze de verplichte antispieksoftware voor tentamens moest inschakelen, herkende het systeem haar alleen als ze met een lamp in haar gezicht scheen. De VU had volgens haar vooraf moeten controleren of studenten met een zwarte huidskleur even goed herkend zouden worden als witte studenten.


Hoger beroep van rapper Murda in Turkije dient in najaar
18 Juli 2022, 00:07 NU.NL - Muziek
Het hoger beroep van de Nederlands-Turkse rapper Murda over de inhoud van zijn songteksten dient komend najaar in Turkije. Dat laat zijn manager desgevraagd weten aan het ANP.


Belgische actrice dient in ons land klacht in tegen bekende Franse regisseur wegens verkrachting
7 Juni 2022, 00:02 HLN.BE
De Belgische-Nederlandse actrice Sand Van Roy (34) dient in ons land klacht in tegen de Franse regisseur Luc Besson (63), wegens verkrachting. Van Roy diende in 2018 al klacht in tegen de man in Frankrijk. Maar ondanks het medisch bewijs en andere getuigenissen werd de zaak geseponeerd. Ze hoopt nu op een eerlijke kans in ons land.


Run op lng-tankers nu lng als alternatief voor Russisch gas dient
6 Juni 2022, 00:05 NU.NL - Economie
Schepen die vloeibaar aardgas (lng) vervoeren, zijn nu zeer gewild onder gashandelaren. Europese landen willen meer lng importeren om minder afhankelijk te zijn van Russisch gas, waardoor bedrijven als Shell en Total naarstig zoeken naar geschikte schepen. Maar daar zijn er niet zo veel van, waardoor prijzen fors oplopen. Dat meldt de Britse zakenkrant Financial Times op basis van een rondgang langs scheepseigenaren en -handelaren.


Beerschot dient bouwaanvraag nieuw jeugdcomplex Universiteitsplein in: werken starten eind 2022
14 April 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Beerschot heeft dinsdag een bouwaanvraag ingediend voor een nieuw jeugdcomplex op het Universiteitsplein in Wilrijk. De aanvang van de werken staat gepland voor het einde van 2022. ?Dit is een mijlpaal voor de jeugdwerking van Beerschot die we stelselmatig weer op de kaart willen zetten?, zegt Davy De Smedt, die als Youth Manager verantwoordelijk is voor de uitbouw van de Kielse jeugdacademie.




Beroep tegen vrijlating Lil Kleine dient maandag
1 Maart 2022, 00:12 NU.NL - Muziek
De raadkamer van de rechtbank Amsterdam buigt zich maandag over het beroep dat het Openbaar Ministerie (OM) heeft aangetekend tegen de vrijlating van Lil Kleine. De rapper zat vorige week vast op verdenking van mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes.


Veertig procent van afwezige werknemers dient dokters- in plaats van quarantaineattest in
20 Januari 2022, 00:06 Skynet Economie
Meer dan veertig procent van werknemers die door een coronabesmetting thuis moeten blijven, dient bij zijn of haar werkgever een doktersattest in, terwijl dat eigenlijk een quarantaineattest zou moeten zijn. Dat blijkt uit een recente bevraging van ondernemersnetwerk Unizo bij 218 bedrijven, verspreid over Vlaanderen. Door een doktersbriefje in te dienen, kunnen werknemers terugvallen op hun volledig loon, waar ze bij een quarantaineattest slechts zeventig procent van hun loon behouden.


China dient klacht in bij VN om bijna-botsing met satellieten van Starlink
31 December 2021, 00:07 NU.NL - Tech
China heeft een klacht ingediend bij de Verenigde Naties. Het Chinese ruimtestation Tiangong zou de afgelopen twee jaar twee keer hebben moeten uitwijken om een botsing met een Starlink-satelliet te voorkomen.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn