NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesDienstverlening

2News.be / Trefwoorden / Dienstverlening

Staking De Lijn - Dienstverlening ook zaterdag verstoord
Zondag, 00:18 Skynet Economie
Door de staking van vakbonden ACOD en ACLVB tegen de geplande hervormingen bij openbaarvervoermaatschappij De Lijn zal de dienstverlening ook vandaag/zaterdag verstoord zijn. De hinder is het grootst op een aantal stadsnetten, en ook de kusttram ondervindt grote hinder.


Ook zaterdagavond hinder bij De Lijn in Antwerpen door staking

De staking van ACOD en ACLVB tegen de geplande hervormingen bij De Lijn zorgt ook zaterdagnamiddag en -avond voor een verstoorde dienstverlening. De hinder is het grootst op een aantal stadsnetten. Bij de kusttram rijdt zowat de helft van de trams. De nachtbussen in Leuven rijden vanavond normaal. In Brugge rijden de avondlijnen normaal, in Oostende rijden al zeker drie avondlijnen uit. In Gent-stad stoppen de trams en stadsbussen (behalve stadsbus 8) om 20 uur met rijden. In Antwerpen start de avondploeg rond 18 uur. Dat meldt de openbaarvervoermaatschappij.
Dienstverlening De Lijn nog steeds verstoord
Zaterdag, 10:48 Gazet v. Antwerpen

Door de staking van vakbonden ACOD en ACLVB tegen de geplande hervormingen bij openbaarvervoermaatschappij De Lijn zal de dienstverlening ook vandaag/zaterdag verstoord zijn. De hinder is het grootst op een aantal stadsnetten, en ook de kusttram ondervindt grote hinder.
Dienstverlening De Lijn verstoord over hele net

De vakbondsactie tegen de pensioenplannen van de regering verstoort de dienstverlening van De Lijn in heel Vlaanderen. Er is hinder op zowel stadsnetten als streeklijnen, meldt De Lijn woensdagochtend.
Dienstverlening De Lijn van woensdag tot en met zondag verstoord door vakbondsacties
15 Mei, 00:18 Skynet Economie
Bij vervoersmaatschappij De Lijn is de dienstverlening door vakbondsacties van woensdag tot en met zondag verstoord. Vooral op de stadsnetten wordt hinder verwacht. Op woensdag wordt een eerste test uitgevoerd waarin werkwillige chauffeurs worden ingezet op vooraf bepaalde prioritaire lijnen, aldus De Lijn in een persbericht.


Spoorbonden naar Grondwettelijk Hof tegen minimale dienstverlening

De minimale dienstverlening bij het spoor wordt door de vakbonden aangevochten voor het Grondwettelijk Hof. ACV Transcom en ACOD startten de procedure eerder al op in gemeenschappelijk vakbondsfront. Maandag maakte het Franstalige METISP-Protect, bevolkt door oudgedienden van de CGSP, bekend dat ze binnen enkele dagen ook een procedure voor het Grondwettelijk Hof gaat opstarten.
De Croo: ?Dienstverlening Bpost moet gegarandeerd blijven'
6 Mei, 14:54 De Tijd
14:42 Bevoegd minister Alexander De Croo (Open VLD) gaat een gesprek voeren met Bpost-CEO Koen Van Gerven over de dienstverlening van het postbedrijf.


Nog deze legislatuur gegarandeerde dienstverlening in gevangenissen
14 Maart, 13:06 Skynet
Nog deze legislatuur komt er een initiatief om bij staking van het gevangenispersoneel minimale rechten van gedetineerden te waarborgen. Dat stelt minister van Justitie Koen Geens in antwoord op het rapport van het Comité ter Preventie van Foltering (CPT) van de Raad van Europa, waarin kritiek geleverd werd op het uitblijven van een systeem van minimale dienstverlening. Het overleg met de bonden van het gevangenispersoneel en met de regeringspartners bevindt zich in een finale fase, aldus de minister.


Minimale dienstverlening bij spoorstaking helemaal rond
7 Maart, 19:30 Skynet
Bij stakingen op het spoor geldt voortaan de minimale dienstverlening. Duizenden spoorlui zullen moeten laten weten of ze al dan niet deelnemen aan de staking, waarna een aanbod wordt uitgewerkt voor de treinreizigers. De verschillende spoorbedrijven werkten de voorbije dagen de laatste formele stappen af.


Minimale dienstverlening bij stakingen op het spoor vanaf 7 maart
1 Maart, 13:42 Gazet v. Antwerpen

De minimale dienstverlening bij stakingen op het spoor kan worden toegepast vanaf 7 maart. Dat zegt HR Rail. Vakbonden plannen gerechtelijke stappen.
Vier jaar omzetgroei in zakelijke en IT-dienstverlening
1 Maart, 13:24 Emerce
De omzet van de zakelijke dienstverleners steeg in het vierde kwartaal van 2017 met 5,8 procent ten opzichte van een jaar eerder. Bij de IT-dienstverlening was dat 6,1 procent. De omzetstijging onder de IT-dienstverleners houdt al ruim vier jaar aan, zo meldt CBS.


Gemeenteraad Antwerpen - Armoedeorganisaties vragen toegankelijkere loketten en digitale dienstverlening
26 Februari, 21:48 Skynet
Het actieplatform StopArmoede.nu heeft maandag voor aanvang van de Antwerpse gemeenteraad actie gevoerd om aandacht te vragen voor de drempels die mensen in armoede, senioren en digibeten moeten overwinnen om de dienstverlening en tegemoetkomingen te ontvangen waar ze recht op hebben. De manifestanten beeldden door middel van een honderdtal stoeltjes een zowat eindeloze wachtrij uit. StopArmoede.nu roept onder meer op om meer loketfuncties te bundelen en meer voordelen voor armen automatisch toe te wijzen in plaats van na (online) aanvraag.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be