NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Deze


Nieuwe ZenFone-smartphones deze week in Nederland
Vandaag, 08:36 Emerce
Of er met de nieuwe iPhones en Samsung smartphones veel belangstelling voor zal zijn is de vraag, maar Asus brengt zijn nieuwe reeks ZenFone-smartphones in elk geval naar Nederland. Topmodel ZenFone 4 met dubbele camera gaat 499 euro kosten.


Nederland valt voor Thierry Baudet: Wie is deze ?prettige Wilders??
Vandaag, 03:06 Gazet v. Antwerpen

Zijn Forum voor Democratie (FVD) zou in Nederland al acht kamerzetels binnenhalen en de leden stromen toe. Neemt ?professor? Thierry Baudet de rechts-populistische stok over van Geert Wilders? Of vormt hij een bedreiging voor alle rechtse partijen?
Deze dichters dichten voor de eenzame doden
Vandaag, 02:30 Volkskrant
Een groep dichters maakt gedichten voor mensen die in eenzaamheid sterven en draagt ze voor tijdens de uitvaart. Hun werk is nu gebundeld. Waarom dichten voor iemand die het zelf nooit zal horen? Er was een man gestorven, helemaal alleen, in een benedenwoning aan de Amsterdamse Fagelstraat. Dichter Wim Brands, die om de hoek woonde, fietste erheen en tuurde naar binnen. Hij verwachtte er iets van


Ik begeef mij graag onder de verschoppelingen van deze rotwereld
Vandaag, 02:30 Volkskrant
Mijn vriendin vroeg waarom ik haar nooit noemde in mijn columns. Daar had ik even geen pasklaar antwoord op. Ik was natuurlijk lange tijd alleen geweest en vergroeid met het beeld dat ik van mijzelf had geschapen in de Volkskrant: een oude, eenzame, alcoholische, manisch masturberende hondenfluisteraar die in de rimboe van de Algarve op de genadige dood zat te wachten. Ik realiseer me ineens dat m


Deze tien mensen vormen samen het gedicht ?Honger?: ?De ultieme belichaming van poëzie?
Gisteren, 22:18 Gazet v. Antwerpen

Ik vind het een hele eer dat mensen mijn versregels op hun lichaam willen meedragen?, zegt Antwerps stadsdichter Maarten Inghels. In Studio Palermo in Antwerpen lieten zaterdag tien mensen een regel van zijn nieuwste stadsgedicht Honger op hun lichaam tatoeëren.
Deze pretletter was een imagebuilder pur sang
Gisteren, 16:36 AutoBlog
Deze auto is alleen in het leven geroepen om een sub-merk aantrekkelijker te maken. Goede zaak. Snelle Opels. Je hebt er iets mee of niet. De Opel Manta 400, Kadett GSI 16v, Calibra 4×4 Turbo, Vectra 2000 of Omega 3000. Het blijven geweldig leuke auto?s met hun eigen fanschare. Aan de overkant van de plas […]


Deze bruid verborg haar moedervlek niet op haar grote dag. Daar heeft ze een heel goede reden voor
Gisteren, 15:06 Gazet v. Antwerpen
De Amerikaanse Ferrin Roy (30) uit Louisiana heeft een grote moedervlek onder haar rechteroog en moet al heel haar leven afrekenen met starende mensen. Toch doet ze geen moeite om haar ?imperfectie? te verbergen, ook niet op haar grote dag. ?Ik accepteer ze volledig?, zegt de vrouw vol zelfvertrouwen.


Vrouwen zijn lovend over deze mascara, en hij is helemaal niet duur
Gisteren, 13:54 Gazet v. Antwerpen
Het doel van een mascara? De wimpers verlengen en je een duizelingwekkende blik bezorgen. De keuze in het beautyrek is enorm, maar veel dames uiten nu via het internet hun enthousiasme voor één bepaald product.


De voordeur openen en televisie kijken? Deze pony kan het allemaal
Zaterdag, 19:18 Gazet v. Antwerpen

De shetlandpony Wee Bob uit het Schotse Renfrewshire houdt er een nogal vreemd gedrag op na. Het dier van de 26-jarige Stacey Johnstone heeft namelijk de neiging om zich constant te gedragen als een hond. Tot hilariteit van zijn baasje.
Deze 458 op Marktplaats klinkt als muziek in de oren
Zaterdag, 12:24 AutoBlog
Voor als je een ander geluid wenst. Eén van de aantrekkelijke aspecten van een supercar is het geluid. Nu heb je niet altijd behoefte aan de sound van een dikke V8, V10 of V12. Soms is het ook gewoon aangenaam om eens naar een muziekje te luisteren. Autofabrikanten leveren doorgaans audiosystemen van A-merken, maar audiofielen […]


Deze Ford uit 1966 is eigenlijk heel modern
Zaterdag, 08:48 AutoBlog
Hier is weinig ‘1966’ aan. Toch kijk je naar een compacte 4×4 uit dat jaartal. Het is een project dat later dit jaar zal worden getoond op SEMA in Las Vegas. Na afloop van de beurs zal de Ford worden geveild voor een goed doel. De klassieker is niet helemaal origineel meer. Zo zijn er […]


Hier ooit al geweest? Deze Amsterdamse wijk heeft allemaal Kempense straatnamen
Zaterdag, 07:54 Gazet v. Antwerpen

De Kempen mogen dan stil zijn, onze streek is wel groter dan de meeste ­mensen denken. De Antwerpse ­Kempen, Limburgse Kempen, Nederlandse Kempen, noem maar op. En nee, het stopt daar niet. Zelfs in ­Amsterdam kom je de Kempen tegen. Hoezo? Lees even mee?
Deze Duitsers vinden het tijd voor de 'Alternative für Deutschland'
Vrijdag, 21:00 NOS nieuws

Voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog kan een rechts-populistische partij in de Bondsdag komen: de AfD, de Alternative für Deutschland. De partij schommelt in peilingen rond de 12 procent en kan daarom zelfs de derde partij van Duitsland worden.

De rechts-populistische partij is aan een opmars bezig, maar toch durven veel mensen er niet voor uit te komen dat ze op de AfD stemmen. "Mensen kunnen hun baan verliezen", zegt Hardmut Schön bij een campagnebijeenkomst.

Schön is voorzitter van de AfD in Hohen Neuendorf, even buiten Berlijn. Zijn partij ligt onder vuur. "Met de AfD komen er nazi's in het parlement", waarschuwde minister van Buitenlandse Zaken Sigmar Gabriel van de SPD onlangs. De mensen in Hohen Neuendorf staan daarom niet direct te springen voor een gesprek met de pers. Sommigen willen hun naam niet geven. Toch zijn er vier mensen bereid om voor de camera uit te leggen waarom zij zondag hun stem aan de AfD geven.

Christian is priester en vader van zes kinderen. Hij vindt het belangrijk dat de partij voor een traditioneel gezin is. Hij is zelf absoluut tegen het homohuwelijk, dat onlangs in Duitsland is ingevoerd.

Ook vindt hij het goed dat de AfD tegen de islam is. "De islam is geen deel van Duitsland en mag het ook niet worden, want de islam is een fascistische ideologie en is net zo verschrikkelijk als het nazisme", vindt Christian.

Hij vindt het goed dat de partij "de waarheid" zegt. "Niemand zegt dat we geen vluchtelingen meer op moeten nemen. Maar als je gastvrij wilt zijn, moet je ook je verstand gebruiken. Ik kan niet ineens onvoorbereid dertig mensen in huis nemen. Ik heb al zes kinderen. Als ik dat wel zou doen, is dat geen teken van gastvrijheid, maar gewoon dom. En precies dat doet dit land."

Christian hoopt dat de gevestigde partijen wakker worden geschud. "Ik hoop dat de AfD meer stemmen krijgt dan iedereen op dit moment vreest", zegt hij met een glimlach.

De jongste aanwezige op de verkiezingsbijeenkomst is Sophie. Ze is 16 en heeft net haar eindexamen gehaald. Ze mag nog niet stemmen, maar is al wel lid van de AfD. Ze vindt dat het de enige partij is die het land de juiste richting op kan sturen.

Sophie zegt dat ze officieel uit de kast is gekomen als AfD-lid. "De leraren op school zijn tegen de AfD, dat merk je aan alles. De leerlingen worden geïndoctrineerd en zijn niet meer in staat om zelf een keuze te maken. Zo ben ik bij de partij gekomen, ik wil mijn eigen mening vormen."

Gepest

Nadat ze bekendmaakte dat ze aanhanger was van de AfD, werd Sophie gepest door haar medeleerlingen. Ze werd voor nazi uitgemaakt. Ze zegt dat het haar niet veel doet. "Het is niet zo en daarom vechten we door."

Sophie is hoopvol. Ze denkt dat de partij zondag 20 procent van de stemmen kan halen.

In de zaal in Hohen Neuendorf zaten ongeveer twintig mensen. Een handjevol was er voor het eerst. Zo ook deze man op de foto, van wie we zijn naam niet weten. Hij kiest AfD omdat er volgens hem geen alternatief is. "De partij heet niet voor niets 'het Alternatief voor Duitsland'. Het is de enige partij die de problemen van Duitsland ook daadwerkelijk benoemt. Ik hoop dat er een nieuwe impuls komt. Dat de CDU van Angela Merkel niet alleen de druk voelt van de linkse partijen, maar ook van rechts. Dat is goed voor de democratie."

Massamoordenaar

"Mijn mening wordt al dertig jaar niet gerepresenteerd in het parlement. Een sterke AfD in de oppositie zorgt ervoor dat de andere partijen doen wat ze beloofd hebben."

Hij vindt het verschrikkelijk als mensen de AfD-leden uitmaken voor nazi's. "Dan zeg je dat het massamoordenaars zijn. Je kunt een normale burger zonder strafblad niet voor massamoordenaar uitmaken. Ik ben homoseksueel en ik voel me goed bij deze partij. Bovendien heb ik ze nog nooit op iets van het nazisme kunnen betrappen."

Leyla Bilge is de spreker van de avond. Ze is van Turks-Koerdische komaf en dertig jaar geleden als migrant naar Duitsland gekomen. Ze werd een tijd lang in de media bejubeld, omdat ze naar conflictgebieden ging om vluchtelingen te helpen. Tot ze een jaar geleden lid werd van de AfD. Nu moet ze soms tegendemonstranten van zich afschudden en op geheime locaties haar verhaal vertellen.

Ze is AfD-lid geworden om de Duitsers te waarschuwen voor de, vooral mannelijke, vluchtelingen die naar Duitsland zijn gekomen. "Ze zijn niet bereid zich aan te passen aan onze westerse manier van leven, zegt Bilge. "Ik wil dat vrouwen weer in minirokjes naar buiten kunnen of 's avonds kunnen gaan hardlopen, zonder dat ze bang hoeven te zijn om aangevallen te worden."

Ze vindt het belachelijk dat ze voor nazi wordt uitgemaakt. Ze is zelf migrant en ze is niet de enige in de partij. "Er zijn veel joden en Afrikanen lid van de AfD. Dat laten de media nooit zien. Ik word ook nooit uitgenodigd voor een podiumgesprek. Ze laten alleen maar blonde kandidaten met blauwe ogen zien, die in het slechtste geval ook nog een verkeerde opmerking maken. AfD'ers worden altijd aangevallen, bij politici van andere partijen gebeurt dat niet. "

Bilge is ervan overtuigd dat de AfD sowieso de kiesdrempel gaat halen. "We halen in ieder geval meer dan 10 procent", zegt Bilge.
Deze laborante lijkt zo sprekend op bekende Hollywoodactrice, dat zelfs de grootste fans het verschil niet zien
Vrijdag, 19:48 Gazet v. Antwerpen

Een 26-jarige Amerikaanse vrouw wordt door velen de tweelingzus van actrice Megan Fox genoemd, nadat mensen op Instagram de gelijkenissen tussen de twee dames ontdekten. Het ravenzwarte haar, de opmerkelijke blauwe ogen en zelfs het identieke pruilmondje, het plaatje klopt zo hard dat zelfs fans van Megan Fox moeite hebben om de twee uit elkaar te houden.
Deze Antwerpse vrouw werkte eerst bij een plasticbedrijf en leeft nu volledig ecologisch: ?5.000 euro bespaarddoor niets te verspillen?
Vrijdag, 19:12 Gazet v. Antwerpen

Twee jaar geleden heb ik de switch gemaakt naar een zero waste lifestyle?, vertelt Anne Drake (49). ?We leven nu gezonder, duurzamer en ook goedkoper: in één jaar tijd hebben we met ons gezin van vijf 5.000 euro bespaard. Ik hoop veel mensen te kunnen inspireren. Een ecologischer leven kan ook zonder te moeten inboeten op stijl?, zegt de auteur van Ecologie op hoge hakken, een doe-het-zelfboek voor wie zijn leven een groenere draai wil geven.
CLUBNIEUWS. Weiler stapte wel degelijk zelf op bij Anderlecht, met deze fikse vertrekvergoeding op zak
Vrijdag, 13:48 Gazet v. Antwerpen

De voorbije dagen was er veel verwarring of René Weiler nu zelf was opgestapt bij Anderlecht of was ontslagen door de club. Zijn assistent David Sesa verklaarde in de Zwitserse media alvast dat Weiler de laan was uitgestuurd, maar bronnen dicht bij het dossier spreken dat nu formeel tegen. Na de bekerwedstrijden (waarin alle eersteklassers konden doorstoten) blikken de clubs weer vol vertrouwen vooruit naar de competitie: zo toonde Club-coach Leko zich erg opgetogen, kreeg Antwerp goed nieuws over Haroun en was er geen averij bij rode lantaarn Oostende. Tot slot zet Gent-speler Foket zich na zijn eigen hartproblemen nu zelf in voor een benefiet. Het clubnieuws van de dag.
Fietsostrade vanaf deze nacht week afgesloten aan bruggen Vrouwvliet
Vrijdag, 12:00 Gazet v. Antwerpen
Vanaf deze nacht is een stukje van de fietsostrade aan de Vrouwvliet in Mechelen een week afgesloten om veiligheidsredenen. Er starten werkzaamheden aan een van de spoorwegbruggen. Fietsers kunnen een omleiding volgen via de Grote Nieuwedijkstraat.


Gluren bij BV's: Deze straatmuzikant zal niet snel vergeten hoe enthousiast Ingeborg kan zijn
Vrijdag, 11:24 Gazet v. Antwerpen
De afgelopen week zijn bekende Vlamingen druk in de weer geweest met van alles en nog wat. Zij deelden hun belevenissen op Instagram, die we graag even voor je bundelen.


Weet de brandweer deze Ferrari nog te redden?
Vrijdag, 11:06 AutoBlog
Geeft wel een heel letterlijke betekenis aan het woord ‘verbrandingsmotor’. Een uitstervend ras. Sportwagens met een atmosferische V12. Het is toch wel een beetje het summum van prestige, geluid, prestaties en pure automobiele magie. Gelukkig zijn er nog merken als Aston Martin (nog wel), Lamborghini (Aventador) en Ferrari (812 Superfast) die dit aanbieden. Anders ben […]


Twee flessen rosé, meer heb je niet nodig voor de work-out van deze actrice
Vrijdag, 10:12 Gazet v. Antwerpen
Kate Hudson mist haar vakantie in Griekenland, dat is duidelijk. De actrice postte een throwback-video op Instagram waarop te zien is hoe ze oefeningen doet in bikini met behulp van twee flessen rosé.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be