NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Delhaize

2News.be / Trefwoorden / Delhaize

In het zog van een Delhaize-franchisenemer: 'Het dringt nu pas door: wow, ik ben ondernemer'
25 December 2023, 00:01 De Tijd
12:45 In een ongeziene machtsgreep dwong Delhaize dit jaar 128 eigen winkels in een flexibeler franchisemodel om de moordende concurrentie in de supermarktsector aan te gaan. Wekenlang werd gestaakt, winkel...


Delhaize zet elektrische voertuigen in
14 December 2023, 00:00 Emerce
Een klein deel van de Brusselse klanten van Delhaize Delivery wordt sinds enkele dagen beleverd met een 100% elektrisch voertuig. Het gaat om een test, waarbij naar verwachting elke week ongeveer 150 klanten betrokken zullen zijn.


Meerdere wagens vatten vuur op parking Delhaize in Kessel-Lo: jongeren met vuurwerk op camerabeelden te zien
5 Oktober 2023, 00:03 HLN.BE
Op de parking van supermarkt Delhaize langs de Diestsesteenweg in Kessel-Lo heeft woensdagavond een hevige brand gewoed. Drie wagens, waaronder een elektrische, hebben daarbij vuur gevat. Camerabeelden tonen net voor de vlammenzee ook enkele jongeren die er bommetjes afstaken. Of het een iets met het ander te maken heeft, wordt nu onderzocht.


Delhaize - Depot in Zellik en meer dan tien winkels tijdje geblokkeerd
19 September 2023, 00:03 Skynet Economie
Er is opnieuw actie gevoerd bij supermarktketen Delhaize. In de nacht van vrijdag op zaterdag werd het depot in Zellik een tijd geblokkeerd en zaterdagochtend waren meer dan tien winkels een tijd gesloten. Dat werd vernomen bij directie en vakbonden.


Delhaize - Delhaize heeft al voor kwart supermarkten in eigen beheer een zelfstandige overnemer
5 September 2023, 00:05 Skynet Economie
Delhaize heeft voor nog eens 17 supermarkten in eigen beheer een zelfstandige overnemer. Met de aankondiging van deze tweede reeks heeft nu een kwart van de supermarkten in eigen beheer een zelfstandige overnemer. Dat meldt Delhaize maandagochtend. De supermarktketen wil al zijn 128 supermarkten in eigen beheer verzelfstandigen.


Delhaize verdubbelt capaciteit home delivery
5 September 2023, 00:00 Emerce
Tegen maart volgend jaar gaat in Vorst het nieuwe home delivery center van Delhaize open. De supermarktketen verdubbelt er zijn capaciteit in thuisleveringen, schrijft Gondola.


Delhaize - Twee Delhaize-winkels gevandaliseerd in Denderleeuw
29 Augustus 2023, 00:04 Skynet Economie
De Delhaize-supermarkt en de Proxy Delhaize in Denderleeuw zijn tijdens de nacht van vrijdag op zaterdag gevandaliseerd. Dat is vernomen van Delhaize-woordvoerder Roel Dekelver. Voor beide winkels is een klacht ingediend bij de politie.


Delhaize - Robert Tollet aangesteld als 'facilitator' bij Delhaize
22 Augustus 2023, 00:06 Skynet Economie
Baron Robert Tollet, voormalig voorzitter van de Centrale Raad voor het Bedrijfsleven (CRB), is aangesteld om te faciliteren in het sociaal conflict bij supermarktketen Delhaize.


Delhaize verlaagt eind deze week prijs van honderden producten
22 Augustus 2023, 00:05 Skynet Economie
Delhaize verlaagt eind deze week de prijzen van honderden producten. De keten wil de perceptie dat Delhaize een duurdere supermarkt is bijstellen en de klanten die ze heeft verloren in de woelige afgelopen maanden terugwinnen, zegt woordvoerder Roel Dekelver.


Delhaize - Alle Delhaize-winkels weer open
15 Augustus 2023, 00:06 Skynet Economie
Zaterdagochtend waren opnieuw enkele winkels van Delhaize niet toegankelijk voor klanten door vakbondsacties. Delhaize schakelde een deurwaarder in en tegen de middag waren de winkels weer allemaal open, zegt woordvoerder Roel Dekelver.


Delhaize - Vier Waalse Delhaize-supermarkten ontoegankelijk
15 Augustus 2023, 00:06 Skynet Economie
Zaterdag zijn opnieuw enkele winkels van Delhaize niet toegankelijk voor klanten door vakbondsacties. Het gaat om twee winkels in Henegouwen en twee in Luik, zegt de supermarktketen.


Delhaize - Luiks Delhaize-filiaal getroffen door vakbondsactie
15 Augustus 2023, 00:06 Skynet Economie
Maandag is de Delhaize-supermarkt in het Luikse Herstal geblokkeerd door een vakbondsactie. Dat meldt woordvoerder Roel Dekelver. Zoals gebruikelijk werd een deurwaarder ter plaatse gestuurd om de winkel te heropenen.


Delhaize - Tumult tijdens ondernemingsraad: gebouw ontruimd, deur gesneuveld
8 Augustus 2023, 00:05 Skynet Economie
De vergadering bij Delhaize waarbij de directie de overdracht van vijftien winkels aan zelfstandigen heeft aangekondigd, is tumultueus verlopen. Volgens de directie liet iemand moedwillig het brandalarm afgaan, waarna het gebouw werd ontruimd.


Delhaize - Buurtsuper.be: "Delhaize moet verregaande toegevingen doen"
8 Augustus 2023, 00:05 Skynet Economie
Supermarktketen Delhaize, die maandag aankondigde dat de eerste 15 van zijn 128 winkels in eigen beheer verzelfstandigd worden, zal "nog verregaande toegevingen moeten doen om de resterende 113 winkels te verkopen". Dat meldt Buurtsuper.be, de Unizo-organisatie van zelfstandige supermarkten, in een reactie.


Delhaize - Eerste vijftien eigen Delhaize-winkels worden verzelfstandigd
8 Augustus 2023, 00:05 Skynet Economie
De eerste vijftien van de 128 supermarkten die Delhaize in eigen beheer heeft, worden overgenomen door zelfstandige ondernemers. De heropening als zelfstandige supermarkten is voorzien in de loop van de maanden oktober en november. Dat meldt Delhaize maandagochtend. De supermarktketen zegt dat voor alle 128 supermarkten in eigen beheer een overnemer gevonden zal worden.


Delhaize - Achttien winkels gesloten in Brusselse
25 Juli 2023, 00:07 Skynet Economie
In de Brusselse regio zijn maandag achttien winkels van Delhaize gesloten door acties van het personeel, uit protest tegen de plannen van de directie om alle Delhaize-winkels te verzelfstandigen. Dat bevestigt Fabienne Meulemans, afgevaardigde van de Franstalige socialistische vakbond (Setca).


Delhaize - Vijftien Delhaizes dicht in het Brusselse
2 Juli 2023, 00:05 Skynet Economie
In Brussel zijn vrijdag vijftien supermarkten van Delhaize dicht als gevolg van een vakbondsactie. Dat bevestigt Roel Dekelver, woordvoerder van de supermarktketen.


Delhaize - Stakingspost voor Delhaize in Waterloo opgeheven na tussenkomst deurwaarder
10 Juni 2023, 00:04 Skynet Economie
Voor een Delhaize-winkel in Waterloo heeft vrijdagochtend een stakingspost gestaan, waarmee de toegang tot de winkel geblokkeerd werd. De actie werd kort na de middag opgebroken na tussenkomst van een deurwaarder.


Delhaize - Dermagne vraagt Van Quickenborne de stakingsregels te herinneren
13 Mei 2023, 00:07 Skynet Economie
Minister van Werk Pierre-Yves Dermagne (PS) heeft zijn collega van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open VLD) aangeschreven over het stakingsrecht. Dat heeft Dermagne donderdag in de Kamer geantwoord op een vraag van zijn partijgenoot Khalil Aouasti. Hij vindt een omzendbrief van het College van Procureurs-Generaal aangewezen, waarin wordt herinnerd aan de internationale regels. Minister Van Quickenborne lijkt niet onder de indruk.


Delhaize belooft dat 128 supermarkten in eigen beheer openblijven tot eind 2028
3 Mei 2023, 00:00 De Tijd
20:28 De supermarktketen Delhaize, die de 128 winkels in eigen beheer wil verzelfstandigen, verbindt zich ertoe tot eind 2028 geen van die supermarkten in eigen beheer te sluiten. De garantie geldt ook na ...





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn