NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Degelijk

2News.be / Trefwoorden / Degelijk

22 Juli 2023, 00:05 Volkskrant
Flanders Cup Lier - Jolien Boumkwo herneemt na vijf jaar het hamerslingeren en presteert meteen degelijk
2 Juli 2023, 00:03 Skynet
Jolien Boumkwo, die vorige week nog wereldnieuws werd door op het EK atletiek voor landenteams de 100 meter horden af te werken, heeft zaterdag bij de Flanders Cup in Lier voor het eerst in vijf jaar nog eens aan het hamerslingeren deelgenomen. Ze realiseerde meteen een degelijke 63m66.


Motorsport Games: zaterdag in beeld gebracht
30 Oktober 2022, 00:02 Autosport
Foto's: Motorsport Games: zaterdag in beeld gebracht


VBO: "Werkgevers willen wel degelijk akkoord over uitkeringen"
18 September 2022, 00:06 Skynet Economie
De werkgevers zijn wel degelijk bereid te onderhandelen over de uitkeringen. Maar er moet ook over de actieven worden gesproken. Dat zegt Monica De Jonghe, directeur-generaal van het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO).


Moet Ecuador alsnog vrezen voor WK-uitsluiting? Rechtsachter Castillo volgens nieuw bewijs wel degelijk in Colombia geboren
13 September 2022, 00:01 HLN.BE
Mag Ecuador dan toch niet deelnemen aan het WK voetbal in Qatar? The Daily Mail kwam met nieuw bewijs in de zaak rond de identiteitsfraude van Byron Castillo. De rechtsachter, die meespeelde in acht WK-kwalificatieduels, blijkt wel degelijk geboren te zijn in Colombia.


BK veldrijden in Middelkerke gaat wel degelijk door, gemeente van burgemeester Dedecker krijgt compensatie
24 December 2021, 00:01 HLN.BE
Het Belgisch kampioenschap veldrijden in Middelkerke gaat gewoon door. Dat is het verdict van een overleg tussen de Belgische wielerbond en Jean-Marie Dedecker, burgemeester van Middelkerke.


PAARS-WIT COMMENTAAR. Beerschot kreeg wel degelijk een mentaal tikje
7 Februari 2021, 17:10 Gazet v. Antwerpen

In een derby die geen winnaar verdiende, ging Beerschot voor de tweede keer dit seizoen onderuit tegen de aartsrivaal. Een slaapverwekkende en ijskoude vertoning eindigde zo toch nog in paarse droefenis. Maar deze derby zal wellicht niet de geschiedenisboeken ingaan.




Aanklagers Amerikaanse Democratische partij: "Trump kan wel degelijk vervolgd worden"
2 Februari 2021, 18:37 Skynet
Voormalig Amerikaans president Donald Trump kan wel degelijk afgezet worden, ook al heeft hij zijn ambt al op 20 januari neergelegd. Dat is de boodschap van de Democratische aanklagers wier tachtig pagina's tellende argumentatie openbaar werd gemaakt. "De grondwet is van toepassing van de eerste tot de laatste dag van het presidentschap en alle dagen daartussenin", klinkt het. De aanklagers willen dat Trump veroordeeld wordt wegens het aanzetten tot geweld en tot opstand en zo ook in de toekomst geen publiek ambt meer mag uitoefenen.


"AstraZeneca wel degelijk verplicht dosissen te leveren"
27 Januari 2021, 16:32 Skynet
Volgens de Europese Commissie is AstraZeneca wel degelijk verplicht om de dosissen van zijn coronavaccin waarover afspraken gemaakt werden te leveren. "Het principe 'wie het eerst komt, het eerst maalt' werkt misschien bij de buurtslager, maar niet hier", zegt commissaris voor Gezondheid Stella Kyriakides. Bij AstraZeneca is te horen dat de productieproblemen zich situeren bij zijn site in Seneffe (Henegouwen), maar daar lijkt de Commissie weinig geloof aan te hechten.


AstraZeneca wel degelijk aanwezig op vaccinoverleg
27 Januari 2021, 13:12 Skynet Belgie
Farmabedrijf AstraZeneca zal vanavond dan toch deelnemen aan het overleg met de Europese Commissie en de EU-landen over zijn vaccinleveringen. Daarover was onduidelijkheid ontstaan nadat de Commissie bevestigd had dat AstraZeneca zich uit het overleg teruggetrokken had en het bedrijf zelf dat tegensprak.


Vrouw (27) beschuldigt collega van aanranding maar riskeert nu zelf veroordeling voor laster: ?Hij heeft wel degelijk in mijn borsten geknepen?
26 Januari 2021, 13:48 HLN.BE
De werkneemster van een bedrijf in Herentals moest zich voor de rechtbank in Turnhout verantwoorden voor laster. In september 2019 beschuldigde ze een collega ervan dat hij haar borsten had betast. De klacht voor aanranding werd geseponeerd. In ruil heeft de jonge vrouw uit Heist-op-den-Berg zelf een klacht voor laster aan haar been.


'Kwart van vastgestelde besmettingen door Britse variant'
24 Januari 2021, 14:30 De Tijd
15:15 Een kwart van alle vastgestelde besmettingen is momenteel aan de Britse coronavariant toe te schrijven. Bovendien zijn ook steeds meer uitbraken in scholen aan de variant te linken. Het doet de vraag ...


Er zit wel degelijk een idee achter: waarom Anderlecht met Bruun Larsen nu al een zesde huurling wil halen
22 Januari 2021, 05:12 HLN.BE
Anderlecht gaat met Jacob Bruun Larsen (22) al een zesde speler lenen. Criticasters vinden die huurlingen toekomstgericht onverstandig. Nochtans zit er wel degelijk een idee achter?


Olympisch en wereldkampioene maar Nafi Thiam degradeert met haar club, ondanks degelijk seizoensdebuut

Excelsior Brussel heeft zaterdag in Saint-Mard de interclub atletiek bij de vrouwen gewonnen. Enkele topatleten traden er voor het eerst dit seizoen in competitie. Zo begon olympische en wereldkampioene Nafi Thiam met een tweede plaats in het kogelstoten en een derde plaats op de 100 meter horden. RCF Luik, de club van Thiam, degradeert wel uit de hoogste divisie.




Schot gelost op station Brussel-Zuid, schutter nog niet gevonden
9 Mei 2018, 18:18 NOS nieuws

Op het treinstation Brussel-Zuid is aan het eind van de middag wel degelijk een schot gelost. Dat zegt het Brusselse parket. De spoorwegbeheerder meldde in eerste instantie dat er voetzoekers in het station waren afgestoken en dat dat voor paniek had gezorgd.

Meteen na het incident werden de stationshal en twee perrons ontruimd door de politie en het leger. Op bewakingsbeelden is volgens de Belgische krant De Standaard een verdachte te zien die iets na 17.00 uur een schot afvuurt naar de grond. Ook is er een kogelhuls gevonden.

De politie is op zoek naar de man. De twee perrons zijn nog afgesloten vanwege het onderzoek. Bij het incident is niemand gewond geraakt.




Zelfrijdende Uber die overstekende vrouw doodreed, had slachtoffer wel degelijk gezien
8 Mei 2018, 12:54 Gazet v. Antwerpen

De zelfrijdende Uber-wagen die een voetganger in het Amerikaanse Tempe doodreed, had de vrouw wel degelijk opgemerkt. Toch reed de wagen haar aan.




Onderzoek: straffen helpt wel degelijk tegen meisjesbesnijdenis - in Burkina Faso is verminking tieners fors gedaald
10 April 2018, 00:12 Volkskrant
Gevangenisstraf voor meisjesbesnijdenis: heel populair is het niet onder hulpverleners en activisten in Afrikaanse landen waar genitale verminking (FGM) voorkomt. Het zou weinig effectief zijn of zelfs contraproductief. Onderzoek door de Nederlandse internationaal jurist Annemarie Middelburg in opdracht van het VN-bevolkingsfonds in Burkina Faso wijst op het tegendeel: strenge wetshandhaving helpt


Schiphol benaderde zes vrouwen voor baan president-directeur
12 Maart 2018, 15:24 Volkskrant
Schiphol heeft sinds eind vorig jaar zes vrouwen actief benaderd om zich te kandideren voor de baan van president-directeur. Dat schrijft president-commissaris Louise Gunning in een toelichting aan minister Wopke Hoekstra van Financiën op de benoeming van Dick Benschop tot nieuwe baas van de luchthaven. Volgens Gunning Schepers werden op basis van het 'genderneutrale' profiel zes vrouwen benaderd.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn