NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Deels


'EU wil grote techbedrijven deels gaan belasten op basis van locatie gebruikers'
26 Februari, 19:48 Tweakers
De Europese Commissie heeft volgens persbureau Reuters een conceptvoorstel geschreven waarin de inkomsten van grote techbedrijven zoals Facebook, Google, Amazon, Airbnb en Uber ten dele zullen worden belast op basis van waar hun gebruikers zich bevinden.


Onderzoek: Omstreden wethouder Jo Palmen vormt 'geen hoog en ernstig integriteitsrisico'
21 Februari, 14:42 Volkskrant
'Er bestaat geen hoog en ernstig integriteitsrisico voor de wethouder', concluderen de hoogleraren Douwe Jan Elzinga (Rijksuniversiteit Groningen) en Arno Korsten (Universiteit Maastricht) in een second opinion-onderzoek naar de omstreden wethouder Jo Palmen van Brunssum. Het rapport,  dat zij in opdracht van de gemeenteraad hebben opgesteld, is vanmiddag gepresenteerd op het gemeentehuis van de Z


Nederlandse prinses Amalia wil school deels in China doen
14 Februari, 09:54 Skynet Buitenland
De Nederlandse prinses Amalia (14) gaat het slotstuk van haar middelbare school volgen in China. Dat schrijft De Telegraaf. Volgens de krant zou het de warme belangstelling van koning Willem-Alexander en koningin Máxima voor China verklaren. Vorige week nog hadden zij een ontmoeting met president Xi Jinping van China.


Nederlandse prinses Amalia wil school deels in China doen
14 Februari, 04:30 Skynet
De Nederlandse prinses Amalia (14) gaat het slotstuk van haar middelbare school volgen in China. Dat schrijft De Telegraaf. Volgens de krant zou het de warme belangstelling van koning Willem-Alexander en koningin Máxima voor China verklaren. Vorige week nog hadden zij een ontmoeting met president Xi Jinping van China.


Goederentrein deels ontspoord in Schaarbeek
7 Februari, 06:54 Skynet
In de buurt van het station in Schaarbeek is in de nacht van dinsdag op woensdag een goederentrein gedeeltelijk ontspoord. Dat meldt Thomas Baeken van spoornetbeheerder Infrabel. Er vielen geen gewonden en de trein vervoerde geen gevaarlijke goederen. De hinder voor het reizigersverkeer blijft beperkt.


Flatgebouw deels geëvacueerd na keukenbrand
30 Januari, 17:24 Gazet v. Antwerpen

Door een keukenbrand in een flatgebouw in het Koningin Fabiolapark in Sint-Niklaas zijn dinsdagmiddag kortstondig drie verdiepingen geëvacueerd. De brandweer kreeg de brand snel onder controle.
24H Daytona deels te volgen op Eurosport
26 Januari, 14:00 Autosport
Goed nieuws voor wie dit weekend Fernando Alonso, Laurens Vanthoor of Louis Machiels live aan het werk wil zien tijdens de Rolex 24 at Daytona. Eurosport meldde deze morgen dat het zowel het openingsuur als de laatste twee uur van de mythische wedstrijd live op antenne brengt.


Zalando houdt maar deels woord
17 Januari, 08:54 De Tijd
08:39 De Duitse modewebwinkel presteert qua inkomsten naar verwachting, maar de bedrijfswinst blijft net onder zijn eigen vooruitzichten.


Ons land decor voor nieuwe thriller met Jean-Claude Van Damme

Een nieuwe Amerikaanse film met de Brusselse acteur Jean-Claude Van Damme zal in februari deels gedraaid worden in Dinant. De burgemeester van de stad, Richard Fournaux, bevestigt de melding daarvan in de kranten van SudPresse.
WRC: Deelnemerslijst Monte-Carlo deels prijsgegeven
27 December 2017, 11:30 Autosport
Een groot deel van de deelnemerslijst voor de komende Rally van Monte-Carlo, de eerste manche van het nieuwe WRC-seizoen, is vrijgegeven. En daar staan toch wel opvallende zaken op, en vooral niet op.


De beloofde toeslag die er tot nog toe maar deels kwam
22 December 2017, 02:48 Volkskrant
Functie: Quality control officer medische gassen 3.300 euro bruto (40 uur) Merel (45) kreeg dertien jaar geleden een loonsverhoging toegezegd en wacht daar nu nog op. Zij werkt sinds twintig jaar bij een leverancier van medische en industriële gassen. Toen zij nog productiecoördinator was, kreeg Merel een toeslag voor ploegendiensten van 15 procent op haar loon. Bij een promotie tot labcoördinator


Grote Steenweg deels afgesloten door brand, bussen omgeleid
20 December 2017, 14:12 Gazet v. Antwerpen

Op de Grote Steenweg in Berchem is woensdagmiddag brand uitgebroken. ?Om nog onbekende reden ontstond op de derde verdieping van een gebouw een uitslaande brand?, zegt brandweerwoordvoerster Jasmien O. ?Bij aankomst van de hulpdiensten waren de vijf bewoners van het gebouw al aan het evacueren.?
Deprez betaalt Dole deels in aandelen
20 December 2017, 08:36 De Tijd
08:31 De kans is bijzonder groot dat Hein Deprez de Amerikaan David Murdock deels in aandelen betaalt om Dole Food in handen te krijgen.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be