NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Deel


Nathalie (16) en Yonah (15) vermist: ?Deel dit bericht aub?
Zondag, 14:54 Gazet v. Antwerpen

Nathalie De Smet (16) en Yonah Buerms (15), allebei uit Hamme, zijn al twee dagen vermist. Child Focus vraagt om dit bericht zo veel mogelijk te delen. ?Moesten Nathalie of Yonah dit lezen, vragen we hen om zo snel mogelijk hun naasten gerust te stellen?, aldus Dirk Depover.
AMD haalt deel van eerste generatie Ryzen-cpu's van prijslijst
Zondag, 12:00 Tweakers
AMD heeft een deel van de de eerste generatie Ryzen-cpu's van zijn prijslijst verwijderd. De modellen worden vermoedelijk niet meer uitgeleverd en gaan mogelijk snel uit de handel, als de huidige voorraden bij winkels op zijn.


Proveussel neemt niet deel aan verkiezingen
Vrijdag, 10:06 Gazet v. Antwerpen
De nieuwe ­beweging ­Proveussel, die eind 2016 werd opgericht, heeft besloten om geen lijst samen te stellen voor de gemeente­raadsverkiezingen. Dat was bij de oprichting wel de bedoeling van gemeenteraadsleden Matthijs Peeraer en Kevin Maes (SNR).


Soedanese diamantmeteoriet was deel van 'verloren' planeet
Woensdag, 05:54 NOS nieuws

Een ruimterots vol diamanten die in 2008 ontplofte in de dampkring van de aarde, was een brokstuk van een voormalige planeet uit het begin van ons sterrenstelsel. Dat blijkt uit onderzoek van Franse, Zwitserse en Duitse wetenschappers dat is gepubliceerd in het tijdschrift Nature Communications.

Volgens de wetenschappers maakte het brokstuk deel uit van een zogeheten protoplaneet, een planeet in wording. De protoplaneet zou ongeveer zo groot zijn geweest als Mercurius of Mars. Miljarden jaren geleden zou de planeet uiteen zijn gespat in kleinere stukken. De rots die in 2008 in de dampkring ontplofte was daar vermoedelijk een van.

De meeste resten van het rotsblok kwamen na de ontploffing neer in de Nubische Woestijn in het noorden van Sudan. De wetenschappers hebben de brokstukken onderzocht en hebben specifiek gekeken naar de kristalstructuur van de kleine diamanten erin. Daaruit blijkt dat de rots gevormd moet zijn in een veel groter ruimteobject, zoals een planeet.

De diamanten zijn daarmee het eerste tastbare bewijs van het bestaan van een protoplaneet in ons zonnestelsel.
Deel Kapucijnenklooster wordt belevingscentrum
Woensdag, 03:30 Gazet v. Antwerpen

De vroegere keuken en eetzaal van het Kapucijnenklooster in Meersel-Dreef (Hoogstraten) krijgen dit jaar een nieuwe invulling. Het belevingscentrum richt zich op zoekende mensen.
"Groot deel van Syrisch scheikundig wapenarsenaal vernietigd"
14 April, 14:12 De Tijd
14:06 Bij de aanvallen door drie westerse grootmachten tegen Syrië is zaterdag een "groot deel van het chemisch wapenarsenaal" van het Syrische regime vernietigd. Dat heeft de Franse minister van Buitenland...


Tiger Woods neemt ook deel aan US Open
12 April, 21:24 Gazet v. Antwerpen

Golfer Tiger Woods (42) zal dit jaar ook aantreden op de US Open (14-17 juni), de tweede major van het seizoen. Dat heeft de organisatie donderdag bekendgemaakt.
Nazi's brachten boomgroei in deel van Noorwegen tot stilstand
12 April, 12:24 Volkskrant
Nou dat weer: de Nazi's hebben de groei van bomen in Noorwegen tot stilstand gebracht. Dat blijkt uit een nieuwe analyse van boomringen rondom een van de fjorden waar de Duitsers in de Tweede Wereldoorlog hun slagschip de Tirpitz verstopten. Het kunstmatig opgetrokken rookgordijn dat het oorlogsschip aan het zicht moest onttrekken, blijkt de bomen op die plek te hebben aangetast: in dennen tot op


Na jaar werken moet deel van straat opnieuw heraangelegd worden door ?slecht beton? en ?voetafdrukken?
10 April, 18:24 Gazet v. Antwerpen

Er wordt opnieuw gewerkt in de Kloosterstraat in Ekeren. Na meer dan een jaar werken werd de straat weer opengesteld voor het verkeer, maar een verkeersplateau op de hoek van de Kloosterstraat moet nu heraangelegd worden.
?Beeld lintje uit en deel het op sociale media?
9 April, 03:18 Gazet v. Antwerpen

Vijf studenten Media & Entertainment Business van de Thomas More Hogeschool in Mechelen zijn een sociale media-campagne gestart ten voordele van Kom op tegen Kanker. Onder meer VRT-nieuwsanker Goedele Wachters en StuBru-presentatrice Roos Van Acker doen al mee.
F1-teams nemen deel aan nieuw eSports-kampioenschap: Ferrari ontbreekt
5 April, 12:12 Gazet v. Antwerpen
De Formule 1 lanceert net als vorig jaar een Esports-kampioenschap. Dit jaar zullen negen van de tien F1-teams deelnemen aan het virtueel kampioenschap dat wordt gespeeld op de F1-game F1 2017. Enkel Ferrari ontbreekt op de deelnemerslijst.


Provincie daagt Lierenaars uit om deel te nemen aan project Klimaatstrijd
5 April, 03:12 Gazet v. Antwerpen

Het schepencollege heeft beslist om, in het kader van het klimaatactieplan, deel te nemen aan het project Klimaatstrijd.
Steeds meer vrouwen met zwangerschapsdiabetes: ?Groot deel van houdt daar nadien ook suikerziekte aan ­over?

?Steeds meer zwangere vrouwen ontwikkelen zwangerschaps­diabetes?, zegt Kamerlid Yoleen Van Camp (N-VA). ?En dat is verontrustend, wetende dat een groot deel van die vrouwen daar nadien ook suikerziekte aan ­overhoudt.?
Deel van de doden cellenbrand Venezuela in massagraf
30 Maart, 20:36 NOS nieuws

Een deel van de dodelijke slachtoffers van de brand in politiecellen in Venezuela wordt begraven in een massagraf. Op een begraafplaats in de stad Valencia is een graf in gereedheid gebracht voor 32 mensen, die steeds drie boven elkaar begraven worden, gescheiden door een steenlaag.

Een dag na de brand is het nog altijd onduidelijk wat er precies gebeurd is en wie daarvoor verantwoordelijk zijn. Onder de nabestaanden doen allerlei scenario's de ronde. Een daarvan is dat gevangenen zelf brand hebben gesticht, om te kunnen ontsnappen. Anderen zeggen dat bewakers de brand hebben aangestoken.

Het Openbaar Ministerie heeft vier aanklagers op de zaak gezet. Duidelijk is nu wel dat de cellen op 35 gevangenen waren berekend. Aangenomen wordt dat er gisteren zo'n 200 gevangenen in het complex waren. Volgens een onafhankelijke mensenrechtengroep worden zo'n 35.000 gevangenen onder gelijke omstandigheden vastgehouden.

De brand in Valencia kostte het leven van 68 gevangenen. Het is de op een na grootste gevangenisbrand in de geschiedenis van het land. In 1994 kwamen bij een brand elders honderd gevangenen om.
Ondanks emotionele brief: prins Laurent speelt deel van dotatie kwijt

De Kamer heeft kort na middernacht vrijdag beslist om 15 procent van de dotatie van prins Laurent in te trekken. De regering wou een sanctie voor de prins, omdat die zonder toestemming in legeruniform een plechtigheid had bijgewoond op de Chinese ambassade. Drieënnegentig Kamerleden stemden voor, 23 stemden tegen de intrekking.
Duizenden mensen nemen deel aan mars tegen antisemitisme in Parijs
28 Maart, 20:54 Skynet
In de Franse hoofdstad Parijs zijn vanavond duizenden mensen op straat gekomen om deel te nemen aan een "witte mars" tegen antisemitisme. Ook heel wat politici stappen mee op. De mars is een reactie op de moord op een 85-jarige joodse vrouw.


GitLab waarschuwt klein deel van gebruikers voor uitgelekte logins en tokens
27 Maart, 09:18 Tweakers
GitLab heeft een deel van zijn gebruikers, naar eigen zeggen 0,5 procent, gewaarschuwd dat logins, oftewel third party credentials, en access tokens publiekelijk beschikbaar waren via een intern loggingsysteem. Er zou geen bewijs zijn voor misbruik.


Deel station Rotterdam CS ontruimd vanwege achtergebleven tas
27 Maart, 08:36 NOS nieuws

Op station Rotterdam Centraal zijn uit voorzorg enkele perrons ontruimd na de vondst van een achtergebleven tas. Perron 2, 3 en 4 zijn voorlopig gesloten.

De eigenaar van de tas is aangehouden. Hij is verward en wordt verhoord. De tas wordt nog onderzocht.

NS meldt dat er minder treinen rijden door de inzet van hulpdiensten. Het is niet bekend hoe lang dit gaat duren.
BTB neemt niet deel aan actie van taxichauffeurs
26 Maart, 20:54 Skynet
De Belgische TransportBond (BTB) neemt niet deel aan de grote actie morgen van de taxisector in Brussel. BTB verwerpt het plan-Smet, maar denkt niet dat de actie het juiste antwoord is.


ArcelorMittal moet deel Luikse activiteiten verkopen
22 Maart, 12:24 De Tijd
12:00 Het staalbedrijf ArcelorMittal moet van de Europese Commissie een deel van haar activiteiten in Luik verkopen.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be