NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
December

2News.be / Trefwoorden / December

Nationale staking bij Veiligheidskorps op 20 december
Vandaag, 17:24 Skynet Economie
Het personeel van het Veiligheidskorps, dat instaat voor het overbrengen van gedetineerden tussen de gevangenis en de rechtbank, zal op 20 december een nationale staking houden. Dat deelde het vakbondsfront vandaag mee. De bonden hekelen de onduidelijkheid over de nieuwe directie beveiliging (DAB) die er binnen de federale politie zal komen.


Onze columniste over de maand december: ?Stress van de 1ste tot de 31ste, hoewel mijn man dat niet begrijpt?
Gisteren, 14:36 Gazet v. Antwerpen

Gekrijs wanneer je na een lange dag eindelijk een campari hebt uitgeschonken of een gevecht in je recent geordende inloopkast: een gezin kan hectisch zijn. Bij Anneke (42) uit Pulle is dat niet anders. Samen met haar man Phille (45) en zonen Ricky (10) en Vinnie (6) probeert ze er elke dag het beste van te maken.
Word abonnee van Tweakers en doe mee met de december prijzenloterij!
Vrijdag, 15:36 Tweakers
December is een maand van cadeautjes, ook op Tweakers. Eerder deze week hadden we onze Sinterklaasactie, later deze maand komt de jaarlijkse prijzenparade en speciaal voor de Hero- en Elite- abonnees hebben we ook nog enkele mooie prijzen uitgezocht.


Vakbond NMBS wil staken op 19 december
Vrijdag, 14:18 De Tijd
13:47 De vakbond ACOD Spoor heeft een stakingsaanzegging ingediend voor 19 december.


Mariadomein houdt vooropening op zaterdag 16 december
Donderdag, 16:42 Gazet v. Antwerpen
De renovatie van het Mariadomein in de wijk Kaart is bijna voltooid. Op zaterdag 16 december vindt er een vooropening plaats.


IPC beslist op 22 december over Russen
Woensdag, 13:42 Gazet v. Antwerpen

Het Internationaal Paralympisch Comité (IPC) zal op 22 december zijn beslissing kenbaar maken over een mogelijke uitsluiting van Rusland op de Paralympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang. Dat heeft het IPC bekendgemaakt na de beslissing van het Internationaal Olympisch Comité (IOC) om Rusland te weren van de komende Winterspelen.
NMBS breidt treinaanbod uit op 10 december
Woensdag, 11:18 Gazet v. Antwerpen

Spoorwegmaatschappij NMBS breidt op zondag 10 december haar treinaanbod uit met 5,1 procent. Het nieuwe vervoersplan moet zorgen voor meer treinen naar grote steden, een versterking van het weekendaanbod, snellere verbindingen en betere overstapmogelijkheden.
Dit zijn de 5 cultuur- en uitgaanstips voor december van Jens Dendoncker
Dinsdag, 23:18 Gazet v. Antwerpen

Jens Dendoncker was de laatste maanden niet weg te denken uit het Vlaamse tv-landschap. Naast het presenteren van ?Hoe Zal Ik Het Zeggen?? deed hij dit seizoen mee aan ?De Slimste Mens Ter Wereld? waar hij met zijn aimabele karakter en hoog knuffelbeergehalte het hart veroverde van menig Vlaming. Voor evenementenwebsite FindOut was dit de ideale moment om eens samen te zitten met deze in West Vlaanderen geboren Antwerpenaar om te spreken over zijn favoriete Antwerpse evenementen voor deze maand: collega?s, Indiefolk, horror en nieuwjaarsfeestjes!
Veiligheidskorps legt het werk neer: geen vervoer van gevangenen

Het Veiligheidskorps, dat onder meer instaat voor de overbrenging van gedetineerden naar de gerechtsgebouwen, heeft het werk neergelegd. Aanleiding voor de staking is de aanslepende onzekerheid binnen het Veiligheidskorps over het nieuwe statuut. Er vindt vandaag nog een overleg plaats in de lokalen van de FOD Justitie.
Leerkrachten in het basisonderwijs gaan opnieuw staken op 12 december
Dinsdag, 11:54 Volkskrant
Leraren in het basisonderwijs gaan volgende week dinsdag opnieuw staken. Het ultimatum dat ze het kabinet hadden gesteld is verstreken en hun eisen zijn niet ingewilligd. De ontevreden leerkrachten, verenigd in het PO-front, eisen dat basisschoolleerkrachten evenveel betaald krijgen als de collega's in het voortgezet onderwijs. Ook willen ze minder werkdruk. Hiervoor is volgens het PO-front in tot


Leraren staken opnieuw op 12 december
Dinsdag, 11:18 NOS nieuws

Docenten op de basisschool gaan op 12 december opnieuw staken, heeft de organisatie PO in actie besloten. Het is de tweede keer: eerder staakten de leraren al begin oktober.

De leraren willen meer geld voor salarissen en een lagere werkdruk. Het kabinet heeft meer geld beschikbaar gesteld voor het primair onderwijs, maar dat is volgens de actievoerders niet genoeg.
Beslissing over Europese aanhoudingsbevelen Puigdemont en 4 andere ministers op 14 december

De Brusselse raadkamer beslist op donderdag 14 december of de Europese aanhoudingsbevelen (EAB?s) tegen de afgezette Catalaanse minister-president Carles Puigdemont en vier andere afgezette ministers van de Catalaanse regering uitvoerbaar moeten verklaard worden. Dat melden de advocaten van de ministers. Die hebben maandagvoormiddag gepleit dat de EAB?s niet uitvoerbaar mogen verklaard worden omdat de feiten die hen ten laste worden gelegd, in België niet strafbaar zouden zijn, en dat in Spanje het gevaar bestaat dat de mensenrechten van de vijf zouden geschonden worden.
Bataljon Artillerie houdt jobdag op 6 december
3 December, 14:18 Gazet v. Antwerpen
Het Bataljon Artillerie in Maria-ter-Heide houdt op 6 december opnieuw een jobdag voor jongeren die geïnteresseerd zijn in een carrière bij defensie.


Tweede fase ticketverkoop WK gaat op 5 december van start
1 December, 20:30 Skynet
Belgische supporters die nog geen kaartjes hebben voor het WK in Rusland van volgende zomer, kunnen vanaf dinsdag 5 december opnieuw terecht op de website van de Wereldvoetbalbond FIFA.


Win een duoticket voor de slotavond van ?Are You Series??, op 19 december in BOZAR!
1 December, 16:54 Skynet
Van 14 tot 19 december vindt in de Brusselse BOZAR het jaarlijkse International TV Series Festival 'Are You Series?' plaats. Een gratis festival, maar de tickets vliegen elk jaar de deur uit en de plaatsen zijn beperkt. Win hier jouw toegang tot de slotavond!


?Europa staat voor koudste december in jaren?
1 December, 16:36 Gazet v. Antwerpen

We zijn vandaag gestart aan de koudste decembermaand in 7 jaar. Het kwik in Europa duikt het grootste deel van de maand stevig onder het gemiddelde, voorspellen klimatologen.
Europese beurzen zetten december zwak in
1 December, 14:48 De Tijd
14:36 Onzekerheid over de belastingverlaging die Amerikaans president Trump al een jaar belooft, geven beleggers een excuus om - een beetje - winst te nemen.


Laptop Best Buy Guide - December 2017
1 December, 11:54 Tweakers
In de laatste LBBG van 2017 zijn we op zoek gegaan naar de beste mainstreamlaptop en high-end ultrabook.


Staking Waalse openbare diensten: beslissing over statuut contractuelen op 12 december
30 November, 15:06 Skynet
Een beslissing over het statuut van de Waalse contractuelen volgt tijdens een nieuw onderhoud op 12 december. Dat heeft de vakbondsdelegatie vandaag bekendgemaakt na een ontmoeting met de Waalse regering. De Waalse openbare diensten voerden vandaag actie.


Brug Blarenberglaan vanaf 9 december terug open
29 November, 13:00 Gazet v. Antwerpen

De renovatiewerken aan de brug van de Blarenberglaan over de E19 in Mechelen-Noord zijn bijna afgerond. Vanaf zaterdag 9 december gaat de brug weer open en kan het verkeer tussen de bedrijvenzones Mechelen-Noord 1 en 2 opnieuw gebruik maken van de Blarenberglaan.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be