NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Darts


BDO WK darts - Glen Durrant prolongeert wereldtitel
Zondag, 22:48 Skynet
Glen Durrant (WDF-10) heeft zijn wereldtitel bij de British Darts Organisation (BDO) met succes verdedigd. De 47-jarige Engelsman klopte zondag in de Lakeside Country Club in het Engelse Frimley Green in een spannende finale zijn landgenoot Mark McGeeney (WDF-2) met 7-6. Durrant en McGeeney waren de nummers een en twee van de plaatsingslijst.


Andy Baetens mist vier matchdarts voor plaats in halve finales op BDO WK darts
Vrijdag, 18:48 Gazet v. Antwerpen

Andy Baetens (WDF-6) heeft zich vrijdag in de Lakeside Country Club in het Engelse Frimley Green niet voor de halve finales van het wereldkampioenschap darts kunnen plaatsen. Met het kleinste verschil, 5-4, moest hij de duimen leggen voor de Engelsman Scott Waites (WDF-59), de wereldkampioen van 2013 en 2016. De 28-jarige Oost-Vlaming gaf daarbij een 1-4 voorsprong uit handen en liet vier matchdarts onbenut.
Baetens zorgt voor grote verrassing op BDO WK darts en zet ex-wereldkampioen Mitchell opzij

Andy Baetens (BDO 17) heeft voor de verrassing gezorgd op het BDO wereldkampioenschap darts, dat wordt betwist in het Engelse Frimley Green. In de achtste finale versloeg hij de Engelsman Scott Mitchell (BDO 2) met 4-2.
BDO WK darts - Andy Baetens schaart zich bij laatste zestien
8 Januari, 22:42 Skynet
Andy Baetens heeft zich maandag na een thriller geplaatst voor de achtste finales van het BDO wereldkampioenschap darts. In het Engelse Frimley Green versloeg de WK-debutant de Engelsman Scott Baker met 3-2.


Prijzengeld WK darts schiet omhoog
4 Januari, 17:18 Gazet v. Antwerpen

Het prijzengeld van het WK darts schiet omhoog voor de komende editie. De organiserende bond PDC meldde donderdag dat de totale verdiensten voor de darters met 40 procent stijgen: van 1,8 naar 2,5 miljoen Engelse pond. Omgerekend is dat van 2 naar 2,8 miljoen euro. Voor de wereldkampioen ligt er over een jaar een hoofdprijs klaar van 500.000 pond (560.000 euro), dat is 100.000 pond meer dan dit jaar.
Kim Huybrechts blijft beste Belg, Dimitri Van den Bergh in top veertig wereldranglijst darts
2 Januari, 09:36 Gazet v. Antwerpen

Kim Huybrechts blijft ook na het PDC wereldkampioenschap darts ondanks een eerder zwak seizoen de beste dartsspeler van ons land. Seizoensrevelatie Dimitri Van den Bergh sluipt dan weer de top veertig binnen. De PDC-wereldtitel leverde de Engelsman Rob Cross de derde plaats op en de Nederlander Michael van Gerwen blijft ongenaakbaar op de eerste plaats.
Van elektricien naar wereldkampioen: debutant houdt legende Phil Taylor van 17e wereldtitel darts in laatste match

De Engelsman Rob ?Voltage? Cross (PDC 20), tot januari 2017 aan het werk als elektricien, heeft het 25e PDC wereldkampioenschap darts gewonnen. In het Alexandra Palace in Londen versloeg hij in de finale de 16-voudige wereldkampioen Phil Taylor (PDC 6) met 7-2. Taylor speelde de laatste wedstrijd uit zijn profcarrière.
PDC WK darts - Debutant Rob Cross houdt titelverdediger Michael van Gerwen uit finale
31 December 2017, 11:30 Skynet Sport
Michael van Gerwen zal zichzelf niet opvolgen als wereldkampioen van de Professional Darts Corporation. In een zenuwslopende halve finale moest "Mighty Mike" zaterdag de duimen leggen voor WK-debutant Rob Cross. Het was flink na middernacht in het Alexandra Palace van Londen toen de 27-jarige Engelsman uiteindelijk met 6-5 aan het langste eind trok.


PDC WK darts - Afscheidnemende Phil Taylor gaat voor zeventiende wereldtitel
31 December 2017, 11:30 Skynet Sport
Phil Taylor (PDC-6) kan nog steeds met een zeventiende wereldtitel afscheid nemen van een prachtige loopbaan. De meest succesvolle darter aller tijden plaatste zich zaterdag in het Alexandra Palace van Londen voor de finale van het WK door de Welshman Jamie Lewis (PDC-46) met 6-1 te verslaan.


Video: Waarom darts de mooiste sport ter wereld is
31 December 2017, 10:30 Volkskrant
Als u na die zinderende halve finale van Michael van Gerwen gister darts nog steeds een stomme kroegsport vindt voor amateurs, dan zit u er gruwelijk naast. Darts is de mooiste sport ter wereld, volgens Volkskrant-journalist Thomas Hogeling althans. In deze video geeft hij vijf redenen waarom (darts zit propvol sleutelmomenten en de underdog wint altijd!) Verschijnt de video hier boven niet? Klik


Michael van Gerwen naar halve finales na zege tegen Raymond van Barneveld op PDC WK darts
30 December 2017, 09:54 Gazet v. Antwerpen

Titelverdediger Michael van Gerwen (PDC-1) heeft vrijdag ten koste van Raymond van Barneveld (PDC-9) de halve finales van het WK darts bereikt. In het Alexandra Palace in Londen versloeg de 28-jarige Nederlander zijn 50-jarige landgenoot met 5-4.
Phil Taylor op zijn laatste WK naar halve finales
30 December 2017, 09:54 Gazet v. Antwerpen

De kans bestaat nog altijd dat Phil Taylor (PDC-6) met een zeventiende wereldtitel afscheid neemt van de dartsport. De 57-jarige Engelsman nam vrijdag in Londen in zijn halve finale met 5-3 de maat van de Schot Gary Anderson (PDC-3), de wereldkampioen van 2015 en 2016.
Dimitri Van den Bergh verliest kwartfinale na ware thriller op PDC WK Darts
29 December 2017, 17:00 Gazet v. Antwerpen

Dimitri Van den Bergh (PDC 43) heeft niet kunnen stunten op het PDC WK Darts. Hij verloor de kwartfinale van Rob Cross (PDC 20) met 5-4 na een ware thriller in het Londense Alexandra Palace.
Hollandse clash in 'Ally Pally': 'Barney' en 'Mighty Mike' houden Nederlandse darts-eer hoog
29 December 2017, 02:35 Volkskrant
De arena waar Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld elkaar vanavond treffen in de kwartfinale van het WK darts, heeft veel weg van een carnavalshal. Ze zijn de helden van het darts en stripfiguren tegelijk. Raymond 'Barney' van Barneveld (50) treft vanavond in de kwartfinales van het WK darts de 22 jaar jongere titelverdediger Michael van Gerwen, die hem voorbijstreefde. 'Mighty Mike' weet d


Belgische ?Dreammaker? steelt alweer de show op WK darts met danspasjes en stoot door naar kwartfinales
28 December 2017, 16:12 Gazet v. Antwerpen

Dimitri Van den Bergh (PDC-43) heeft zich geplaatst voor de kwartfinales van het PDC wereldkampioenschap darts. In de achtste finale versloeg hij Mensur Suljovic.
Titelverdediger Van Gerwen walst over Wilson heen op WK darts
23 December 2017, 01:06 Gazet v. Antwerpen

Titelverdediger Michael van Gerwen heeft vrijdag in Londen overtuigend de derde ronde van het PDC wereldkampioenschap darts bereikt. In het Alexandra Palace in de Britse hoofdstad toonde de nummer een van de wereld geen genade met James Wilson (PDC-32): 4-0.
Laatste Belg op WK darts stoot door naar achtste finales
22 December 2017, 17:54 Gazet v. Antwerpen

Dimitri Van den Bergh (PDC-43) heeft zich vrijdag in het Alexandra Palace van Londen voor de achtste finales van het PDC wereldkampioenschap darts geplaatst. De 23-jarige Antwerpenaar won in de tweede ronde met 4-2 van de Nederlander Jan Dekker (PDC-48). De setstanden waren 3-0, 1-3, 3-1, 3-1, 1-3 en 3-0.
PDC WK darts - Kim Huybrechts in eerste ronde onderuit
22 December 2017, 10:30 Skynet Sport
Kim Huybrechts (PDC-18) heeft zich donderdag in het Alexandra Palace van Londen niet voor de tweede ronde (1/16 finales) van het PDC wereldkampioenschap darts kunnen plaatsten. De 32-jarige Antwerpenaar moest tegen James Richardson (PDC-53) een 3-0 nederlaag incasseren. De setstanden waren 3-1, 3-1 en 3-0. Richardson liet een gemiddelde van 96,91 punten per drie darts noteren, Huybrechts deed niet beter dan 86,40 punten en eindigde met een checkout percentage van slechts 18,19 procent.


Kim Huybrechts meteen uitgeschakeld op WK darts
21 December 2017, 23:12 Gazet v. Antwerpen

Kim Huybrechts (PDC-18) heeft zich donderdag in het Alexandra Palace van Londen niet voor de tweede ronde (1/16 finales) van het PDC wereldkampioenschap darts kunnen plaatsten. De 32-jarige Antwerpenaar moest tegen James Richardson (PDC-53) een 3-0 nederlaag incasseren. De setstanden waren 3-1, 3-1 en 3-0. Richardson liet een gemiddelde van 96,91 punten per drie darts noteren, Huybrechts deed niet beter dan 86,40 punten en eindigde met een checkout percentage van slechts 18,19 procent.
Ronny Huybrechts presteert sterk op WK darts, maar botst op autoritaire Gurney
19 December 2017, 01:54 Gazet v. Antwerpen

Ronny Huybrechts, de oudste van de gebroeders Huybrechts, mag met opgeheven hoofd het PDC wereldkampioenschap darts verlaten. In het Alexandra Palace van Londen speelde hij tegen de Noord-Ier Daryl Gurney, één van de schaduw favorieten, een hoogstaande wedstrijd die hij met 3-1 verloor.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be