NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesDamme


Wilfried Meert (oud-directeur Memorial Van Damme) haalt opgelucht adem nu Eurostadion er niet komt
15 Mei, 16:48 Gazet v. Antwerpen

Nu het Eurostadion er zo goed als zeker niet komt, kunnen de organisatoren van de AG Memorial Van Damme opgelucht ademhalen. ?Voor 2020 verwacht ik geen veranderingen voor ons?, zei oud-meetingdirecteur Wilfriend Meert dinsdag tijdens een persconferentie.
Creatie van derde strijkkwartet van Jan Hendrik Van Damme
7 Mei, 14:18 Gazet v. Antwerpen
Het cultuurcentrum 252cc maakt woensdag 9 mei plaats voor een bijzonder concert ?Roomservice?. Jan Hendrik Van Damme, directeur van de muziekacademie, presenteert zijn jongste strijkkwartet met schilders uit de twintigste eeuw als onderwerp.


Jelle Van Damme reageert laconiek op thuisfans: ?Ik ben vriendelijk?
30 April, 03:30 Gazet v. Antwerpen

In de marge van de wedstrijd was er de terugkeer van enkele Antwerpspelers naar het Kiel. Onder meer voor Jelle Van Damme was dat het geval. De verdediger speelde in het seizoen 2001-2002 voor het toenmalige Germinal Beerschot. ?Het was super lang geleden, maar dit is nog steeds een fijne club, met een leuke sfeer?, zei Van Damme. ?Gelukkig zijn er nog deze matchen, maar het blijft wel ?kak?. Zo?n wedstrijden staan niets te doen in Play-off 2?, wist de verdediger.
Waasland-Beveren-speler Joachim Van Damme opnieuw in de basis na cocaïneschorsing: ?Hier zat ik echt op te wachten?

Verdedigende middenvelder Joachim Van Damme had dan toch nog een reden om - ondanks de zware nederlaag - enigszins tevreden terug te blikken op de wedstrijd in Kortrijk. Hij stond voor de eerste keer dit seizoen aan de aftrap. ?Met wat meeval had ik zelfs kunnen scoren.?
Geen 2 op 2 in back-to-back voor Telenet Giants Antwerp
Geen 2 op 2 in het eerste back-to-back weekend in de EuroMillions League en voor Telenet Giants Antwerp. Na de winst vrijdag in het Forum van Okapi Aalstar gingen de Giants in de Lotto Arena tegen Okapi Aalstar onderuit. Het einde meteen van de zegereeks en zes opeenvolgende overwinningen.


Pascale Van Damme (Dell EMC Belux) wint Wo.Men@Work Award 2018
9 Maart, 00:18 Skynet
Pascale Van Damme, managing director van Dell EMC BeLux, is donderdagavond verkozen tot de laureaat van de Wo.Men@Work Award 2018. Ze krijgt de prijs voor haar engagement om binnen de IT-sector, op alle hiërarchische niveaus, een gezonde gendermix te bereiken.


Carré is decor voor nieuwe film met Jean-Claude Van Damme én Kevin Janssens

In dancing Carré in Willebroek worden deze week opnames gemaakt voor de nieuwe Amerikaanse actiethriller ?The Bouncer? (buitenwipper) met Jean-Claude Van Damme. Of Carré ook in de film zo zal noemen of een andere naam krijgt, daar is men nog niet helemaal uit.
Alexandre Van Damme versterkt greep op voedings- en drankenindustrie
27 Februari, 12:30 De Tijd
12:16 Alexandre Van Damme, vooral bekend als grootaandeelhouder van AB InBev, vervangt Warren Buffett als bestuurder bij Kraft Heinz.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be