NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Dakar


Carlos Sainz junior helpt Carlos Sainz senior aan Dakar zege
22 Januari, 00:01 AutoBlog

Carlos Sainz heeft voor Audi een klinkende zege gescoord in de Dakar. Volgens de oude ijzervreter mede met dank aan zoonlief Carlos junior. Wij hebben de Verstappens, maar in Spanje hebben ze de Sainzen…Of Sainzs, Sainzes? Enfin, Carlos en Carlos dus, vader en zoon. De ene voormalig wereldkampioen rally en de andere F1 racewinnaar voor […]

Dit artikel Carlos Sainz junior helpt Carlos Sainz senior aan Dakar zege verscheen eerst op Autoblog.nl.




Dakar: Nasser Al-Attiyah pakt zijn eerste etappezege
14 Januari, 00:03 Autosport
Nasser Al-Attiyah heeft zijn eerste zege van deze Dakar beet. Hij is al de vijfde verschillende winnaar in evenveel etappes. Yazeed Al Rajhi bouwt zijn voorsprong verder uit als leider.

Lees meer: Dakar: Nasser Al-Attiyah pakt zijn eerste etappezege


Dakar: Audi neemt heft in handen
14 Januari, 00:03 Autosport
Na het eerste deel van de vijfde etappe in de Dakar Rally, heeft Audi de touwtjes stevig in handen. Carlos Sainz leidt de dans en lijkt ook op weg naar koppositie, nadat Nasser Al-Attiyah veel tijd verloor en Yazeed Al Rajhi moest opgeven na een koprol. De finale uitslag van de vijfde proef kan pas morgen, vrijdag, opgemaakt worden, na het tweede deel van deze marathonetappe.

Lees meer: Dakar: Audi neemt heft in handen


Dakar: Leider Al Rajhi rolt uit de wedstrijd
14 Januari, 00:03 Autosport
Yazeed Al Rajhi heeft opgegeven in de Dakar Rally. De Saoedi maakte een koprol kort na de start van de zesde etappe en kon niet verder.

Lees meer: Dakar: Leider Al Rajhi rolt uit de wedstrijd


Dakar Classic: Halfweg en nog steeds uitzicht op het podium voor Dirk Van Rompuy
14 Januari, 00:00 Autosport
Na zes dagen waarvan de zesde een marathon etappe was over 48 uren, is het heel spannend binnen het peloton van de Classics dat reeds fel is uitgedund halfweg de wedstrijd. Voor de eerste plaats is er een gevecht aan de gang tussen het Spaanse duo Milla/Vinas (Toyota Landcruiser) en de Tsjechen Klymciw/Broz (Skoda) terwijl Dirk Van Rompuy en zijn Spaanse co Carcia voorlopig op een schitterende vijfde plaats algemeen staan en vierde in de klasse met hun Toyota HDJ80.

Lees meer: Dakar Classic: Halfweg en nog steeds uitzicht op het podium voor Dirk Van Rompuy


Africa Eco Race: opnieuw een goede dag voor Feryn Dakar Sport
8 Januari, 00:03 Autosport
Het zijn bergen en ravijnen, of een zaal van duizend man. Of de hitte van woestijnen die ik graag bedwingen zou. De tekst van het Clouseau-nummer ?Bergen en Ravijnen? mochten de deelnemers aan de Africa Eco Race vandaag letterlijk nemen. De derde rit was opnieuw een gevarieerde rit met snelle stukken, cassante duinen, smalle wegjes en opnieuw pittige navigatie. Het relaas van rit drie.

Lees meer: Africa Eco Race: opnieuw een goede dag voor Feryn Dakar Sport


Dakar: Al-Attiyah op zoek naar de hattrick
8 Januari, 00:03 Autosport
Met de 46ste editie van de Dakar Rally start komende zaterdag het eerste topevenement van het jaar in de autosport. In deze vijfde editie op Saoedische bodem wordt de aftrap gegeven in Alula. Op 19 januari eindigt de karavaan, of wat er nog van overblijft, in Yanbu, na goed 5000 wedstrijdkilometers tegen de klok. Nasser Al-Attiyah verdedigt zijn titel en gaat op zoek naar zijn derde overwinning op rij.

Lees meer: Dakar: Al-Attiyah op zoek naar de hattrick


Dakar Classic: Knappe 5de plaats voor Van Rompuy/Berbero Garcia tijdens proloog
8 Januari, 00:02 Autosport
Vandaag stond als opwarmer de proloog op het programma van de Dakar Classic. Een kleine stap in het duister voor Dirk Van Rompuy die net voor het vertrek naar de zware woestijnrally zijn vaste co Chris Goris zag wegvallen door onvoorziene omstandigheden. Hij lukte met zijn nieuwe Spaanse co, Luis Barbero Garcia de vijfde plaats algemeen en derde in de klasse. Het vertrouwen groeit tussen Dirk en zijn nieuwe co Luis.

Lees meer: Dakar Classic: Knappe 5de plaats voor Van Rompuy/Berbero Garcia tijdens proloog


Dakar Rally: Pech voor Igor Bouwens
8 Januari, 00:00 Autosport
Igor Bouwens heeft in de tweede rit van de Dakar 3u40? verloren door de gevolgen van een klapband. ?Het wiel vervangen was niets, maar eerst startte de motor niet meer en daarna had ik geen 4x4 en geen sper meer. Al bij al ben ik blij dat ik nog in de race ben.?

Lees meer: Dakar Rally: Pech voor Igor Bouwens


Dakar Rally: Tim en Tom Coronel beginnen te genieten in Saoedisch stof
8 Januari, 00:00 Autosport
De tweede etappe van de Dakar Rally is wederom heel erg stoffig. Daar rijden Tim en Tom Coronel de hele dag eigenlijk in. Daardoor is inhalen lastig, maar het lukt de broers wel om plekje voor plekje naar voren te kruipen. Morgen begint de marathonetappe en daar zijn Tim en Tom klaar voor.

Lees meer: Dakar Rally: Tim en Tom Coronel beginnen te genieten in Saoedisch stof


Africa Eco Race: De kop is eraf voor Feryn Dakar Sport
1 Januari, 00:00 Autosport
Zaterdagavond is in Monaco de vijftiende editie van de Africa Eco Race van start gegaan. Wedstrijdleider Jean-Louis Schlesser begroette iedere deelnemer op het podium en wenste iedereen een veilige en behouden wedstrijd toe. Voor Feryn Dakar Sport is de wedstrijd nu ook begonnen. Zondagavond om 18.00u vertrekt de boot om de oversteek naar Marokko te maken.

Lees meer: Africa Eco Race: De kop is eraf voor Feryn Dakar Sport


Dirk Van Rompuy en Chris Goris klaar voor Dakar 2024
2 Oktober 2023, 00:02 Autosport
VR Racing heeft er enkele drukke weken opzitten en het is nog niet gedaan, want komende vrijdag en zaterdag staan met de Spa Six Hours de zevende en achtste manche van de Belcar Historic Cup op het programma. VR Racing by Qvick Motors staat met de BMW E36 STW aan de leiding in het klassement binnen platform 4 en wil dit met Tom Van Rompuy en Erik Qvick verdedigen. Verder was Tom Van Rompuy actief tijdens de Spa 4 Hours ELMS met een LMP2 van DKR Engineering. Tom deed een uitstekende job, maar een splash & dash deed het team uiteindelijk de das om in de strijd voor het podium. Ondertussen was vader Dirk samen met Chris Goris actief in de Rally van Marokko ter voorbereiding op de Dakar 2024.

Lees meer: Dirk Van Rompuy en Chris Goris klaar voor Dakar 2024


VR Racing en Dakar Classic op EclipsTV
28 April 2023, 00:07 Autosport
Vrijdag 28 april kan je om 17.15u op EclipsTV een reportage bekijken over het reilen en zeilen van VR Racing tijdens de voorbije Dakar Classic. We volgen de twee Toyota?s HDJ80 van Dirk Van Rompuy/Chris Goris en Erik Qvick/Jean-Marie Lurquin. Tijdens deze knappe reportage wordt ook uitleg gegeven hoe regularity tijdens de Dakar in elkaar steekt en wordt dit ingewikkeld kluwen vakkundig uitgelegd.

Lees meer: VR Racing en Dakar Classic op EclipsTV


Gedurfd! NL?er kiest voor Dakar Yellow op 5 Serie
29 Maart 2023, 00:04 AutoBlog

En Dakar Yellow staat de BMW 5 Serie Touring verdraaid goed. Historische kleuren toepassen op een moderne auto. Altijd doen, mits je er de pegels voor over hebt. Want vaak […]

Dit artikel Gedurfd! NL’er kiest voor Dakar Yellow op 5 Serie verscheen eerst op Autoblog.nl.




Dit weekend vindt het classic salon Flanders Collection Cars plaats
17 Februari 2023, 00:03 Autosport
Dit weekend vindt in Flanders Expo de 33ste editie van Flanders Collection Cars plaats. De organisatie is verheugd met een recordaantal standhouders. Meer dan 150 exposanten stellen zich voor aan het publiek. Onder meer Feryn Dakar Sport en enkele zeer bijzondere ?Tobacco Wars? Porsche modellen behoren tot de aanwezigen.

Lees meer: Dit weekend vindt het classic salon Flanders Collection Cars plaats


Autoblog Spot van de Week: Porsche 911 Dakar
30 Januari 2023, 00:10 AutoBlog

De allereerste 911 Dakar is op Autoblog Spots verschenen en hij is lekker smerig, zoals het hoort. Het was zo’n beetje de laatste niche die nog niet opgevuld was: de […]

Dit artikel Autoblog Spot van de Week: Porsche 911 Dakar verscheen eerst op Autoblog.nl.




Trucker Van Kasteren kan eindzege in Dakar Rally nauwelijks nog ontgaan
15 Januari 2023, 00:04 NU.NL - Sport
Trucker Janus van Kasteren heeft de eindzege in de Dakar Rally bijna binnen. De 36-jarige Brabander deed zaterdag in de een na laatste etappe uitstekende zaken.


Dakar Classic: Van Rompuy en Goris schuiven op naar top 3
13 Januari 2023, 00:05 Autosport
Vandaag zondag wordt de achtste of de tweede etappe afgewerkt van de eerste marathon etappe of monsterrit van deze bijzonder zware rallyraid. Door de extreme weersomstandigheden is er een derde marathon etappe in het programma geslopen. Concreet wil dit zeggen dat de deelnemers tot driemaal toe na hun etappe geen assistentie mogen hebben van buitenaf en de korte en koude nachten in hun tentje moeten doorbrengen. Blijft voor de gelukkigen onder hen de mechaniek overeind, dan zal de moreel wel een flinke deuk krijgen gisteren en vandaag. Vooral nadat ze een dag eerder reeds om en bij de 1000 km achter de kiezen hadden. Deze Dakar zit vol verrassingen waarbij de organisatoren constant moeten bijsturen.

Lees meer: Dakar Classic: Van Rompuy en Goris schuiven op naar top 3


Italiaanse toerist sterft na aanrijding op parcours van Dakar-rally
11 Januari 2023, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Een Italiaanse toerist is dinsdag om het leven gekomen na een aanrijding door een deelnemer tijdens de 9de etappe van de Dakar-rally. Dat hebben de organisatoren van Amaury Sport Organisation (ASO) laten weten.




Van Loon moet Dakar Rally verlaten na crash, zege voor trucker Van Kasteren
8 Januari 2023, 02:36 NU.NL - Sport
Erik van Loon heeft de Dakar Rally zaterdag moeten verlaten. De Nederlander crashte in de zevende etappe met zijn auto. Bij de trucks boekte Janus van Kasteren zijn eerste dagzege.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn